California Scan: manual til en naturlig, lysende effekt – anews24.info

California Scan: manual til en naturlig, lysende effekt

California fejende hår-cut-kort hår

Med ankomsten af ​​sommeren ser vi i stigende grad at ændre dit udseende og passe på dig selv. Vi ville alle have en "ferie tilbagevenden" selv før parterne.


Det er derfor, vi skal tænke på farven. Vi ved alle, den virkning, at solen på farvet hår. Det er derfor, i denne artikel vil vi vise dig dette trendy teknologi, der er den Californien scanning.

Hvad Californien scanning og hvad er største fordele?

hvordan-til-scan-blond

For det første skal du vide, at denne farvning teknik har eksisteret i meget lang tid. Det blev dog glemt i tid, men i dag er tilbage hurtigt. Hovedformålet med denne farve er at få et afkast fra ferie effekt. Denne frisure har en lys, naturlig effekt, som selv solen ikke ødelægge. Det er også velegnet til kvinder med langt hår end dem med kort hår.

Teknisk-eclat-hår kort

Hvad er en teknik, Californien scanning?

Formålet med Californien scanning er at lysne håret. Hvilket skal vælge en farve, der er mindst en eller to nuancer lysere. en scanning kan foretages på sin naturlige farve eller direkte forfølge en ny farve. Hertil tilsættes farvning med lav oxidation i bunden af ​​håret. Derefter skal vi strække med kammen til at blande de to farver på den mest naturlige måde. Vi skal lægge vægt på de tips lettelse produkter, og efter omkring tyve minutter, er arbejdet gjort!

brun-hår lange idee

Hvordan at opretholde din Californien scanning?

Dette kræver ikke en masse tid. For at holde dit hår, skal du blot gå til frisøren 2 til 4 måneder til at fremhæve dine farver. Da farve har tendens til at udtørre håret, anbefaler vi, at du jævnligt bruger en fugtgivende hår maske.

hår lange hår kutter

Hovedformålet med scanningen er at belyse dit hår. Derfor er det vigtigt, at det gøres godt. Du kan udføre denne type af farve derhjemme, men det er temmelig risikabelt. Så spørg i det mindste konsultere en frisør. Vi må indse scanningen på de dele af håret omkring ansigtet og på toppen af ​​hovedet. Det er vigtigt, at låsene naturligt smeltes.

stive hår-farve-fidus

Oprindeligt Californien scanning formodes at være for blondiner. Men i dag mange brune og udføre denne form for farve. Det vigtigste mål er at have mørke rødder og lette ender.

hår-klippe hår-lang

Ved at vælge Californien scanner du vil undgå skader på dine rødder, hvis det gøres på dit naturlige hår. Let dit hår indsatsområde ved streng er en reel nyskabelse i håret, så du ikke skader dit hår.

idee-hår-skulder-længde

Den anden fordel ved Californien scanning er, at det er ideelt for kvinder, der netop har haft hvidt hår. Denne ene vil dække ufuldkommenheder i en lille streg.

lys-effekt-naturlige hår

Her er vores tips til din Sollys scanning:

Først ved, at Californien scanning ikke vil have den samme effekt på kort hår end langt hår. Ja, hvis du har hår for kort, refleksioner vil ikke være synlig nok. At have den ønskede effekt zebra, huske på, at du altid skal vælge en farve på mindst en eller to nuancer lysere.

meches-refleksion-rødt hår

Selv om denne nye teknik forsøger at bevare din sunde hår, er det alligevel ikke anbefale at anvende mere end 3 gange om året. Hvis dine rødder vokse tilbage for hurtigt, og derefter foretage små justeringer.

levende hår-idee-nuancer

Og her en nysgerrig nyhed: Vidste du, at der er en feje henna? Men vær forsigtig! Brug aldrig henna efter farvning!


Like this post? Please share to your friends: