blank brun – sæson trend for alle frisurer – anews24.info

blank brun – sæson trend for alle frisurer

blank brun breaker korte bob-glat

den blank brun er i stigende grad et sted i vores liv i dag. Det findes overalt. Både i indretning som Deco og endda frisure.


Flere og flere kvinder vælger denne varme farve. Og dem, der allerede naturligt vælger kvinde haircuts, der kommer sublimere selv deres hår. I denne artikel vil vi vise dig de forskellige haircuts blanke brune og forskellige nuancer af denne type farvning. Så du ønsker at være i trends denne sommer? Gå ikke glip af vores billeder nedenfor. God læsning!

brun farve blank-brun-hår friser

Den kastanjebrun farve er en varm nuance, der kan sublimere alle kvinder. Vi elsker det for sin glans og dens forskellige toner afhængigt af typen af ​​hår. Hun bringer en masse friskhed og er ideel for sommersæsonen på stranden. Desuden er det så nemt at vedligeholde den lille forkæle.

Cutting-lange-idee-krusninger

Den brune farve er tidløs.

Det har altid været kendt og stjerner elsker det. Husk håret af Angelina Jolie, Eva Longoria og Boyence. De har allerede forladt prøve. Nogle kvinder har allerede denne naturlige farve alle gjort. Men for dem, der ikke så heldig, kan de gøre det blot ved at passere frisøren eller foretagelse derhjemme. Og vidste du, at du kan opnå hår scanning baseret blank brun farve?

Hvem kan bære den brune blanke hår klippe?

hår glat lange kutter

Nuancer af brunt er ideelle til huden så bleg som tørre. Hvis du har brunt hår, vil skinnende brunt hår sætte endnu mere værd dit look. En af de største aktiver i denne chokolade farve er, at det er ideelt for kvinder ældre end 40 år. Denne farve bringer en masse pep og forynger enhver kvinde.

hår-cut lang idee

Kort sagt, kan den bruges på genvej, der længe skæres. Det er op til dig, hvad haircut passer bedst med din hudfarve og ansigtsform. Den kastanjebrun farve kommer i flere nuancer - fra den lyseste til mørkeste. Vær forsigtig, når du vælger farven for dig, fordi nogle er mere end klar til mørk hud og vice versa skind.

hår lange ebourifés glans

Hvis din hud er mørk, undgå for lys chokolade farve.

Vælg en mørkebrun, som du kan integrere blonde striber. I stormagasiner, kan du finde farvelægning kit for hver type hår. For dette, skal du blot følge instruktionerne og anvende farve til roden, mens strækker til spids. Efter at have stået, kan du se resultatet? Det er simpelt, ikke?

hår langbølget breaker

Under alle omstændigheder, om din frisure, er der ingen regel.

Med hensyn til farve, er alle skud tilladt. Ikke desto mindre, er du nødt til at vælge den frisure, der passer bedst til dit ansigt morfologi. For eksempel, hvis du har et rundt ansigt, vil du have det længere. For at gøre dette, skæres der vil passe dig bedst bør være symmetrisk og helst på mellemlange eller lange hår.

hår-længde-skæring

Hvis du har et firkantet ansigt, er vi nødt til at blødgøre de funktioner. For dette, skal det hår klippe have den bedst egnede volumen på siderne og eventuelt tilføje et frynser. Og hvis du har mulighed for at have et ansigt ovalt, kan du råd alle former for nedskæringer. Anyway, ville det være bedst at søge råd hos din frisør.

farve-frisør-hår glat

Den kastanjebrun farve er naturlig og lyse og det er en del af et bredt spektrum af brune farver. Mørkebrune for eksempel finder vi lakrids nuancer, ibenholt og sort krage. Generelt kvinder har hår, der farve vælger naturlige højdepunkter, der er opnået ved en simpel farve klipning. Desuden er de refleksioner er helt glaserede kastanjer på hår, især når iført en genvej. Du er ikke sikker? Prøv!

farve-refleksion-gloss-lang

At være brune nuancer er ikke for almindelige, men i virkeligheden gør en masse pep og øge dit look meget naturligt. Vi elsker aubrun og kobber højdepunkter.

farve-glare-skygge-brun

Men hvad er hemmeligheden bag et hår klippe blank brun farve?

Det er nemt! Med mere struktur og mindre volumen til hår, klippe alle værker perfekt i nuancer af brunt. Følg eksemplet med gradienten vi for nylig viste Jennifer Lopez. Men selv at sublimere dit hår, forkæle dig selv med den sank hår. Denne smarte farve er at lysne håret gradvist. Denne farve er bare perfekt til kvinder med brunt hår. Hovedformålet med denne metode er at fordele den blanke brune til lysere nuancer, samtidig med at håret ser naturligt. Grænsen mellem farverne sker i kontinuitet og resultatet er en pæn effekt solskoldning.

bob-cut hår kort

Bortset fra de faldne hår, brunetter bruger ofte farvningsteknikken væger eller brunt hår feje. Først kan du væger fra naturlige pulserende hår. Hovedformålet er at tilpasse dit hår giver glans. Du kan fra de mere neutrale toner, såsom honning farve til de røde og blå nuancer.

cut-brun-hår model

I modsætning til hår tråde, er skanningen udføres ved at forlænge håret og basere mange forskellige nuancer. Håret er scanning en trendy farvning teknik til lysere eller mørkere hår i en smeltet gradient. Resultatet er en skinnende effekt tilbage fra ferie. Brown vælge denne farve til tyndere hår og til at opnå karamelliseret effekt. Denne farve tager længere tid end det er klassisk, men dens vedligeholdelse er meget lettere.

cutter-drenget idé-brun

Ønsker du at springe over brun, men du stadig tøver? Vid, at den blanke brune er en farve, der siger personlighed og udstråler selvtillid. Det blødgør ansigtstræk, forudsat at det er velvalgt og anvendes. Anyway, du ville have forstået. Denne hot farve skinnende brun velegnet til alle kvinder, stilarter og aldre. Så hvad er din skygge?

Lang kvinde-cut idé

elegante lange hår kutter

kvinde cutting-hår volumen

idee-langt hår kutter

idee-breaker onfulations kone

idé-medium-længde-skæring


Like this post? Please share to your friends: