35 modeller af køkken og køkken plan ideer – anews24.info

35 modeller af køkken og køkken plan ideer

fly udstyret moderne køkkener køkken

Køkkenet Planen påvirker dens funktionalitet og komfort. I dag undersøger vi 35 modeller af køkken og udforske fordelene ved disse rum. L-formet køkken, U-formet køkken med centrale ø og bar med ... Lad os se, hvad der karakteriserer hver af disse former, og hvad er de måder at bruge dem!


køkken og lineær plan køkken model

indbygget køkken design køkken design

Den lineære Køkkenet er organiseret omkring en opdeling af det indre rum i to dele. Dette er en passende løsning til små rum og forseglede rum. Jeg også kaldet køkken eller køkken i længden, den søger at mobilisere al den tilgængelige plads på væggene for at kompensere for manglen på plads i rummet.

køkken model og lineær idé til et lyst interiør

køkken deco interiør korridor

Denne type tilberedning kan også organiseret omkring en enkelt væg, især i det indre for snæver, når der anvendes to bordplader installeret parallelt med hinanden, vil ikke være praktisk. Moderne lineære køkkener er ofte malet i lyse farver: det er en god måde at gøre denne del af lysere hjem, hvor vinduerne er placeret i et hjørne af rummet.

køkken model monteret langs i sort og træ

indbygget køkken ø lineær køkken

Den største fordel ved en længde i køkkenet, er det faktum, at alle de udstyr og arbejdsredskaber er koncentreret på et lille område. Afhængig af størrelsen af ​​det rum, kan man ty til nogle tricks, der kunne gøre det hyggelige køkken. For eksempel en forseglet rum med møbler på begge sider, kan undvære opbevaring i højden. Hvis du ønsker at arrangere et spisebord i sådan indeni, bruge de tomme hjørner af interiøret.

Foto af køkken og U indendørs plan

u idé køkken køkken

Plan udstyret moderne køkken U

udvikle sin form køkken planlægning

Det U-formede køkken er en effektiv måde at organisere et firkantet rum. Her er der mange opbevaring muligheder i de tre hjørner i rummet. Det centrale område tilbyder også flere styringsmuligheder: med en lille central ø med et spisebord eller endda en tjeneste på hjul, der kan flyttes efter behov.

Køkken U: idé til en lille praksis plads blank

køkken designe køkkenet u

I en lille U-formet køkken, vælger vi en opbevaringsopløsning med flere basisenheder og mindre høje skabe. Dette er, hvad der vil give interiøret et kig luftigere og lysere.

Model køkken i L med center ø og masser af cirkulation plads

moderne køkken planlægning

Et andet klassisk form til køkkenet indretning er det L-Called med også et hjørne køkken, køkkenet har to vægge, der er koncentreret kabinetter, apparater og bordplader. Velorganiseret, dette interiør byder også på masser af plads til bevægelse for medlemmer af din husstand.

Foto køkken i L med væg af vinduer for mere lys

Billede bar moderne design køkken

Dette køkken plan er også velegnet til bygning af en central ø som acceuillirait lagerplads på siderne. Senior møbler ikke rod indersiden og de giver dig mulighed for at organisere alle dine køkkenredskaber på en meget nem måde!

Idé af moderne indretning i hvid og træ køkken L

aménagée moderne design køkken

L køkken eller tekøkken med moderne centrale ø

køkken køkkener'angle

Små moderne køkkener villigt vedtage planen i L. En minimalistisk design ville bringe dem en meget elegant touch til det indre. Yderligere fordel ved dette køkken model: fleksibilitet, vi har valget af organisering og installation af møbler!

Model køkken udstyret til moderne interiør

køkken deco indretning køkken

I moderne lejligheder, køkkener er nogle gange dele med mere originale former. I et sådant hjem, er det vel at centrere tilberedningspladsen i et hjørne indefra. Dette køkken model væsentlige tager form af tekøkken til forbedring af møblerne svarer bedre til formen af ​​huset.

Planlæg moderne køkken åbent rum

køkken design køkken'angle

plan køkken udstyret køkken åben til at leve for

køkkenø lineær coneption

En vinkel centrale ø er en smuk tilføjelse til sådanne fødevarer. Det vil også være velegnet til en åben interiør med et køkken med udsigt over en spisestue eller stue.

Model udstyret køkken med originale ø

Layout køkkenø design

køkken udstyret til åbent interiør idé

køkken ø boligindretning

De sekskantede eller ottekantede køkkener er sjældne, men det betyder ikke, at vi skal overse fordelene ved indretning, de tilbyder. Hvis du har en indre rum i en sådan form, vil du nødt til at planlægge omhyggeligt og godt inden for dets prognose former for opbevaring. Men resultatet vil være meget interessant!

Monteret køkken hjørne organiseret omkring en ø med bar

Planlægning deco moderne køkken

plan køkken med minimalistisk design vinkel

model udstyret designer køkken

angle Køkkener er indrettet til små rum, såsom for eksempel to dele adskilt af en skillevæg eller separationsenhed. De er åbne, lyse og meget praktisk, selvom de nogle gange skal udpeges med lavvandet møbler.

Foto køkken udstyret med runde ø

køkken center ø danner layouts

Idé til at udvikle sit køkken med en central ø

formet center ø køkken

Køkkenerne gnist fantasi designere, fordi de tilbyder en masse interessante varianter af interiør design. Disse er rum, der egner sig dårligt til tilpasning og efterlade en masse frihed til at se design af interiøret. Kort sagt, de er for dem, der ønsker at skabe en helt unik plads!

Køkken tilbehør udstyret med moderne ø

køkken moderne bar indretning

Vi elsker køkken øer, fordi de giver os en masse organisation og design fordele. Moderne øer kommer i mange forskellige former, herunder dem, der vedtager buede linjer. Nogle gange er det bare, hvad der er nødvendigt for at gøre hendes køkken helt specielt!

Planlæg lille køkken med halvø

køkken idé halvø moderne interiør design

smuk model køkken udstyret med halvø

aménagée halvø moderne køkken deco

Køkkenet med halvø er en ideel model for udviklingen af ​​et stort indre rum. Det vil give dig mulighed for at installere et separat køkken bar for at tjene morgenmad i morgen eller aften aperitif.

Eksempel på køkken med center ø moderne design

center ø køkken model Layouts

Dette køkken Planen giver også mere plads til opbevaring af køkken redskaber, som passer til dem, der elsker at eksperimentere med forskellige opskrifter og altid brug for lidt mere esapce til udstyr i deres hjem.

Idé køkken lineær farve

plane lineær minimalistisk dekoration køkken

Installer alle hans køkken møbler på den ene væg er absolut en ideel løsning til en moderne plads. Dette er hvad der gør denne type køkken er en hyppig valg i moderne hjem. Køkkenet i denne type har en kompakt udseende, zen og stilfuld. Dens ekstra fordel? Du vil desuden mulighed for at placere et spisebord i nærheden!

Deco lineær udstyret køkken med træmøbler *

Deco i køkkenet billedet moderne centrale ø

Møblerne bliver fokuseret i et hjørne af køkkenet, kan man forestille sig en række forskellige måder at nyde resten af ​​den tilgængelige overflade.

plan køkken monteret i I med åben opbevaring

køkken planer lineær opbevaring gulv

Kitchens installeret på en væg vedtage forskellige storage muligheder: minimalistisk, industrielt design, eller skandinavisk, de kan have åbne étgères eller være vært for andre smarte opbevaringsløsninger.

køkken model med en moderne stil med små design ø

idé central ø køkken Layout

De køkkener med øer er så populære, at de fortjener at blive behandlet i en klasse for sig selv! De moderne modeller øer er ekstremt talrige og interessant.

Prøve køkken på loftet

køkken modeller Layouts lille plads

Et køkken på loftet let drage fordel af en praktisk ø af hvid farve, med alle fordelene ved en arbejdsplan placeret i midten af ​​rummet.

Idé center ø med opbevaring udstyret moderne køkken

Planlægning ø køkken moderne design

Et centralt køkken ø, der tager form af et spisebord eller en bar? Dette er en meget original løsning for dem, der søger ideer til indretning af et lille område!

Flot køkken med stort center ø

monteret i det moderne køkken ø

køkken planlægning: idé om madlavning praksis indretning

designe moderne design udstyret centrale køkken bar

Drømmer om en ø i midten af ​​rummet kan give dig en større plan arbejde? Og hvorfor så ikke overveje muligheden for at give dette stykke en ekstra funktion: at af et køkken bar?

køkken Billede U indrettet i moderne stil

lineær plan køkken

Endelig tilføjer en vigtig observation: alle disse former for køkkener og tilbehør genkender mange variationer, fordi nøglen i at vælge landets plan for, er det altid din komfort!

Køkken med sort ø at åbne interiør

værktøj til moderne køkken design

At vælge et køkken plan: fokus på komfort og funktionalitet

moderne design møbler idé køkken opbevaring

* Moderne køkken planen ved Schulberg Demkiw Idea Arkitekter


Like this post? Please share to your friends: