industrielle stil køkken: autentiske skønhed – anews24.info

industrielle stil køkken: autentiske skønhed

industrielle køkken centrale ø

Hvis du opretter eller dekorere dit køkken, 2015 er absolut den perfekte tid til at gå til en industriel stil. Tjek dette udvalg af eksempler på industrielle stil køkken at blive inspireret af skønheden i denne stil blev en stor trend.


Du vil opdage de mange måder at genskabe det i dit køkken. De robuste materialer er et centralt element i denne stil. Mere materiale er naturligt og rå, jo mere forunderlig skønhed er til stede. Hvis du kan lide loppemarkeder godt, og du ofte finde dig selv på udkig efter autentiske genstande, du tager glæde i at tilføje til din indretning, du sikkert ved, at markedet byder på mange muligheder.

industriel stil køkken design vedhæng lys

industrielle stil køkken inventar suspenderet

Hvis der er en praktisk, elegant og tilpasset det begrænsede budget, dette er uden tvivl den industrielle stil. Defineret af den glatte brug af robuste materialer som beton, stål og træ. Denne stil er let integreres i en moderne lejlighed, loft, hus eller villa. Faktisk dengang den industrielle stil var ikke engang defineret som en stil - det var den typiske indretning til fabrikker og lagre.

Tiden gik, og folk begyndte at sætte pris på mere og mere enkelhed, "naturlighed" og mangel på verdensrige. Der var ingen reel forskning forsætlig stil. Han skabte Som møbler, vi havde til rådighed. Overfladerne havde en rent nyttefunktion. I hjertet af denne scene var bjærgningen. Pludselig er industrielt design blevet en rigtig trend og flere levende områder har med vilje vedtaget denne design stil.

industriel stil køkken med oprindelige udsmykning

industrielle køkken stål

I første omgang er tilpasset det begrænsede budget, nu dyrere huse og lejligheder vælger industrielt design. Dens succes skal til at ydmyge materialer og det faktum, at det er nøglen. Ofte poster og inddrivelse af møbler er unikke og fuld af karakter. Hvis du kan lide originalitet, antikviteter og retro-look, kan du eksperimentere og skabe din egen industrielle univers i dit køkken. Dette er en af ​​de vigtigste dele, der afslører skønheden i sin enkelhed. Den vintage møbler formidler en unik historie og autenticitet. Denne stil var længe forbeholdt kunstnere, der ønskede at dekorere og forbedre udseendet af deres værksteder med lidt penge.

Industriel stil køkken med sort interiør og træelementer

køkken-industrielt-design-moderne-interiør

Du kan nyistandsætte dit køkken på alle, som vil bede dig en større investering i form af tid og penge. Du kan også arbejde baseret på de eksisterende elementer i dit køkken møbler. Først lave en liste over emner, som allerede i dit køkken og tror, ​​at du bliver nødt til at erstatte. Det er vigtigt at vælge et tema for at harmonisere alle dine interiør.

Køkken industriel stil stål og sten

stil industrielle træ køkken stål

Alle designere er stejlt i moderne design bit er den bedste. For at give et element til sin retmæssige plads, skal det være i stand til at blive udviklet. Øvrigt i industrielt design er enkelhed og naturlige skønhed af materialer, der er fremherskende. Hvis du har installeret en nice rustikke træbord, er det unødvendigt at dække de dekorative elementer eller en dug. Den industrielle stil er minimalistisk. I virkeligheden, industrielt design tilbyder mange valg af materiale og farve. Du kan vælge metal, sort jern, zink, stålplade, den rustne udseende jern, rå træ, mursten og sten. Hvis du har et køkken i din spisestue eller stue, integrere dit valg baseret på disse. Kombiner alt med den eksisterende møbler.

Køkken Industrial interessant design stilmetal køkkenbordet design loft industrielle stil michele marcon Snaidero

Det er takket være industrielt design som betonen indføres i indretning. Lang forbeholdt udendørs strukturer, er det i dag meget værdsat for sin rå udseende. En anden allestedsnærværende element i den industrielle stil rum er den mur. Hans historie er den samme som for beton. Brick, som altid var forbeholdt de udvendige vægge af bygninger, er nu meget til stede i moderne interiør. Det er ikke blot forbundet med industrielle stil, men også minimalistisk, skandinavisk, italiensk og rustik. De dekorative mursten kjoler, dekorerer og forbedrer møbler fra bunden.

åben og moderne industrielle rumdesign-køkken-stil-industrielle

Den industrielle stil er ofte kombineret med den rustikke stil. Køkkenet nedenfor er en god illustration af dette harmonisk kombination. rustikke træ, metal, udsatte rør, store lys - alle elementer er til stede. Atmosfæren er moderne og varm.

Industriel træ køkkenø idékøkken-stil-industrielle

Den industrielle stil er boheme. Længe var de indvendige stil workshops af kunstnere, der ønskede at udvikle dem med få ressourcer. I dag, mere og mere, denne stil kombinerer luksus lejligheder og lofts.

betonloft og murkøkken-stil-industrielt-design-sofa

Belysningen af ​​ethvert rum bør være forsigtig, især i køkkenet. Denne sidste omfatter flere aktive områder: arbejdsplan, madlavning punkt, sø, spiseplads. At lave mad, forberede, tjene og spise komfortabelt, det installerer passende inventar. Over køkkenø, kan du installere metal inventar. Til fremstilling og madlavning område, kan man vælge en lampe holophane kraftfuld og gamle udseende. Belysningen over spisebordet behøver ikke at være meget stærk.

Foto industriel køkken med træmøbler

industrielle stil køkken center ø køkken hylde træmøbler tæpper

Møblerne til køkkenet industrielle stil er metal eller træ. Dens udseende er vintage i Genbrug sind. Det giver vej til metal, jern, rust og rustikke træ.

industrielle køkken med mur

køkkenlampen hvid design industrielt style suspenderet Oliver design forbrændinger

Industrielle boligarealer er normalt åbne. Når vi afregnes til at leve til fabrikker og lagre, der var ingen vægge, der adskiller værelserne. Gradvist, indså vi, at denne form for åbenhed giver en bedre udnyttelse af sin plads. Det ser større, lyse og let at leve. I dag, åbne rum kombinere med moderne indretning. Faktisk blev denne tendens arvet industrielt design.

Idé designer køkken med center ø

moderne køkken lysdesign industriel stil suspenderet centrale ø

derefter designer sin industrielle køkken sammen med stue og spisestue. Når skræddersy den industrielle stil for sit køkken, er det umuligt ikke at også inkorporere i sin spisestue og opholdsstue. Op et værelse i denne design stil betyder at rumme alle dens levende rum. Beton, mursten, jern, og rustikke træ er materialer af stærk karakter.

industrielt køkken design med betonvægge

Centrale møbler industrielle køkken ø stil hvide tæppe gulv opbevaring

Køkken industriel stil med murstensvægge ved design Maxa

moderne industrielle køkken design stil centrale ø emhætte

Kan vi få en industriel køkken uden at tage sine vægge, loft eller et betongulv? Svaret er ja! Det er lang tid at industrielt design ikke længere er forbeholdt lofts og kunstner studios. Hvis du bor i en lejlighed eller moderne hjem, der er enkle løsninger til at rumme den industrielle stil ind i dit køkken. Installer en væg efterligning mursten eller beton, arrangere med vintage look Genbrug møbler, vælger metal belysningsløsninger, jern og rust færdige. Eksperimentér!

Industriel Stil: murstensvægge, træ og stål køkken design design industrielt hængende lampe bord træstol design

Sort interiør med lyse træmøblerindustriel køkken armatur suspenderet centrale blok suspenderede design

hvad farver til industriel køkkenet? Dette design stil begrænser ikke valget af farver. Man kan vælge lyse farver, mørke eller lyse. I de fleste tilfælde, indenlandske industrielle stil foretrækker mørkere nuancer, nogle gange lilla.

industriel stil køkken med lilla møblerindustriel køkken centrale ø violet hætte

Ved at kombinere to indvendige stilarter er normalt en god idé. Ofte ser vi den nette industrielle stil skandinavisk stil. Resultatet, en industriel internt og raffineres på et tidspunkt. Dette er tilfældet med alle hvide køkken nedenfor med dens vintage metal og træ ø. Godt gået!

Foto i industriel stil køkken med center ø og vintage stole køkken moderne industrielle stil køkken design center ø

Køkken med ø og hvide møbler center ø køkken lampe læderstol stol træbord

Sort interiør og murstensvægge i et moderne hus med Bayon Design Studio køkken center ø sort træstol vask design vedhæng lys moderne design

Ovenstående køkken er en del af en lejlighed, der kaldes "The Loft". Beliggende Clock Tower i San Francisco, blev det designet af tegnestuen Bayon. Køkkenet er blevet flyttet til det første niveau foran lageret og vinduer i hele mur. Skabene er tilpasset stål hjul med antikke accenter findes i en lokal bjærgning værftet. To ord til at beskrive denne beboelsesrum design: industriel og raffineret.

hvid indvendig køkken med center ø og vintage træ afføringhvid interiør træ køkken centrale ø moderne idé hvid trægulv design stol

Sink i industriel stil design OMG projekter moderne køkken design layout centrale ø vask

industriel stil i sort og hvid sort hvid sort industriel køkkenbordet pendelarmatur design

original armaturDeco moderne central køkkenø vedhæng lys hvidt design

originale inventar i industriel stil moderne køkken center ø træ armatur design røde hylder

Lille køkken med center ø på hjul

køkken design moderne design træ lampe centrale ø

Rustik træ køkken layout design hængende lampe træ køkkentræ køkken ø med industriel stilstryle industrikøkken Træ Elements moderne køkken indretning centrale ø hylder træ hvid stol Moderne industrielle køkken afføring trægulv loftsrum centrale ø moderne udvikling center ø køkken stål køleskab hylder Blå moderne design køkken reoler opbevaring væg kunst køkken moderne træ design træ armatur suspedu centrale ø moderne design centrale ø pendelarmatur design idé rustfrit stål træmøbler Industriel moderne køkken center ø hængende lampe Moderne rød køkken køleskab planlægning industrielt køkken design center ø træ vedhæng lys rød træ stol køleskab flisebelagt moderne industrielle stil køkken design moderne køkken center ø nedhængt armatur design træstol moderne køkken center ø moderne sort træ armatur centrale ø Deco køkken center ø stol træbænk industrielt køkken design hængende lampe sort træbord køkken moderne industrielle stil mursten møbler moderne køkken lysdesign træbord idé trægulv Moderne mursten emhætte design blå træ hylde køkken med center ø sort rustfrit stål design moderne køkken hængende sort læder afføring lysdesign hjem møbler køkken centrale myndighed for industriel design pendelarmatur ø lysdesigner køkken center ø afføring træ mursten Industriel træ køkken stil centrale ø industrielt træ køkken design Sort industrielle køkken center ø moderne køkken center ø træ hvid metal afføring flise design moderne køkken træ bord Design pendelarmatur centrale ø hylde indretning Industriel mursten træ køkken sort køkken design idé mur Moderne træ køkken center ø design idé udvikle moderne lampe hængende køkken center ø køleskab idé parket Moderne hvid flisebelagt køkken planlægning industrielle køkken vægtæppe armatur mursten design emhætte moderne industrielle køkken idé center ø nedhængt armatur design industrielle køkken lampe design sort lædersofa suspenderet industrielt køkken design moderne vægtæppe lampe mursten køkken-stil-orientalsk træ-blå atelier køkken træbord idé suspenderet sort træstol design belysning køkken moderne design industrielt træ køkken dekoration idé blomster træbord stol køkken center ø træstol lampe suspedu vintage køkken udvikle centrale ø køkken tømmer nedhængt armatur træ stol køleskab Moderne industrielle køkken træbord køkken emhætte idé træmøbler hætte design køkken design moderne møbler træhylder Deco møbler Moderne køkken design pendant lys hylder køkken træbord pendelarmatur design køkken center ø idé emhætte træbord træ blok nedhængt armatur centrale køkken emhætte design idé moderne design afføring moderne idéudvikling center ø køkken køkken central trægulv lampe holm industrielt køkken med center ø vedhæng lys grøn centrale ø deco køkken originalt nedhængt armatur design mur centrale køkken ø design idé vedhæng lys træmøbler udvikle industrielle køkken indretning idé moderne køkken lysdesign suspenderet stål centrale ø Central stål køkkenø design moderne køkken træmøbler hvid centrale ø nedhængt armatur udvikle industrielle stil køkken pendelarmatur design køkken design industriel stil pendelarmatur centrale ø møbler køkken væg mursten industrielt design moderne indretning køkken køkken layout idé træbord moderne køkken træbord stål køleskab centrale ø køkken moderne studie industrielle stil vedhæng lysindustrielle køkken moderne stil mur skab


Like this post? Please share to your friends: