Moderne køkken med ø med 108 smukke billeder – anews24.info

Moderne køkken med ø med 108 smukke billeder

det store køkken ø træmøbler

Du gør forskning om de forskellige typer af moderne køkken planen? Kender du fordelene ved L-formet køkken med ø? Dette måltid forberedelse område er kendetegnet ved et arrangement af møbler, der danner en vinkel (deraf også navnet "tekøkken").


Den hvide køkken moderne stil med ø

køkkenø den hvide møbler moderne design

Denne form for køkken planen er udbredt i moderne hjem. Her er det populært for en række forskellige årsager. Først ligesom næsten alle klassiske stykker med to vægge danner en vinkel, denne form for organisering af møblerne kan tilpasses til næsten enhver indretning, uanset deres størrelse.

L-formet køkken med træmøbler og centrale ø

det moderne køkken ø idé deco træmøbler

For det andet: det giver forskellige fordele, afhængigt af størrelsen af ​​køkkenet. I et lille rum, den afgiver det indre rum og letter overgangen. Kender du reglerne for den virksomhed trekant? Den angiver, at vask, køleskab og komfur (og ovn) skal være anbragt i en afstand mere eller mindre identiske med hinanden.

Lille L-formet køkken med centrale ø praksis

køkken i området Morgenmad-open-spisning-værelse-et-maling-White

Grund af sin form, der netop minder om en trekant, den L-formede køkken er velegnet til en sådan organisation af udstyret. Og at selv i en lille indre!

L-formet køkken med centrale ø sort og hvidt design af Leicht

Indretning i køkkenet ø

I store rum, kan det køkkenhjørne have forskellige positioner. For eksempel er det muligt at tilføje en halvø og at bruge det som ekstra arbejdsplan, hjørne måltid eller rum, hvor nogle af apparaterne vil blive installeret.

Foto af L-formet køkken med stort center ø moderne

Moderne køkken interiør træ

Som i små køkkener, igen, inde i rummet er gratis og åben for at imødekomme ekstra møbler. Og ja, en af ​​de moderne udgaver af den L-formede køkken er en, der også har en central ø. Lad os se, hvorfor denne form for fysisk planlægning er en fordel for et moderne hjem.

Køkkenet i moderne design med runde center ø

runde øerne moderne køkken

Denne type af planen kombinerer fordelene ved en klassisk hjørne plads med dem af ekstra inventar, køkken ø. I køkkener i L, kan tilføje en ø være mere succesfuld end i U, for eksempel.

Køkkenet i sort og hvid med center ø og spiseplads

moderne sort køkkenø ideer

Dette er fordi de indvendige rum med L-formet plan kan mangle tilstrækkelig opbevaring møbler. Eller, kan de stadig mangler en arbejdsplan med tilstrækkeligt areal. Installation af en central ø er derfor en god mulighed for at øge mulighederne for opbevaring og gøre trafikken i lettere del.

Aménagment lille L-formet køkken med ø og barstole

Boligindretning ø tekøkken

Selvfølgelig, størrelsen af ​​lagerplads afhænger mest på, at af øen. Og som det hjørne køkken normalt er centreret om en af ​​de dele af rummet, kan man meget vel overveje at installere en større ø (dobbelt, med opbevaring eller åben på den ene side).

Hvad køkkenø til opbevaring plan med L?

køkken på øen-central-deco-træ-storage-åben

En sådan løsning vil appellere den ene side dem, der elsker kunsten at lave mad og har en masse køkken redskaber. Den ekstra lagerplads vil være velkommen til deres utallige skåle, tallerkener, kander og skåle.

Hjørne køkken model med træ ø

ø køkken model

På den anden side, at udviklingen af ​​en sådan L-formet køkken også appellere til dem, der ønsker at have en plads til at vise deres dekorative elementer. De kunne give opbevaring til deres kogebøger, deres porcelæn eller deres samling af interessante plader.

Det indre af L, en alsidig og varm køkken plan

køkken i den store-ø-central-glaseret bugt

En anden fordel ved dette køkken design: det er ideelt for dem, der gerne organisere måltider med venner og slægtninge velkommen. Installationen af ​​en stor central ø giver ejerne af sådanne L-formet køkken at være vært for deres receptioner, mens de forbereder en aperitif eller en hyggelig brunch.

Hvorfor par foretrækker hjørnet køkken med center ø

det moderne køkken-ø-central-møbler-træ

Af samme grund er mange børnefamilier vælger en sådan plan køkken. I dag er køkken med center ø bar eller giver forældre til at forberede sunde måltider, mens du ser de små. Denne organisation af indvendige rum, kan de tale med deres forældre eller forberede deres hjemmearbejde ved siden af ​​mor og far involveret middag.

L-formet køkken med toner af lyse farve og lille moderne centrale ø

små øer af køkkener

Desuden er tilstedeværelsen af ​​sådanne møbler giver ejerne mulighed for at forbedre fordelingen af ​​opgaverne i køkkenet, der fokuserer en del af arbejdet i rummet rundt om øen.

Køkkenet åbner på en spisestue med ø hvid

åbne køkkener plan centrale blok

Du er forført af alle disse fordele, og du tænker allerede vedtage denne organisationsmodel af pladsen i dit hjem? I dette tilfælde, er du formentlig undrende, hvordan du vælger en type ø og dens placering i et køkken med Plan L.

Hjørne køkken design idé med ø og kogeplader

den grå-køkken-ø-central ovn

Med hensyn til valg af andet udstyr, igen, til at overveje dine personlige præferencer og nogle praktiske aspekter. Med hensyn til det første punkt, foreslår vi, at du undersøger forskellige modeller af holme at bygge dig en konkret udtalelse. Et godt udgangspunkt ville være galleriet finder du i slutningen af ​​denne artikel.

køkken L-formet plan med moderne ø rød

Planer moderne køkken runde øerne

Med hensyn til det andet punkt, være opmærksom på, at placeringen af ​​øen og dens form skal matche den måde, du vil bruge. En ø, der er placeret tæt på resten af ​​køkkenudstyr naturligt revêtirait rollen som et supplement til arbejdsområdet.

moderne køkken plan med ø idé

blokere centrale plane køkkener

Den kan rumme en kogeplade eller en arbejdsplan, hvilket frigør overfladen af ​​møblerne i hjørnet med L-form kommer, forlader nok plads mellem dette område og øen, vil du gøre dit køkken en masse mere velegnet til et par, hvor begge parter nyder at deltage i tilberedning af måltider.

Foto af moderne hjørne køkken med ø

idé holme i køkkenet

I modsætning hertil er en blok anbragt i en mere fjern del af delen er egnet til konstruktion af en spiseplads eller ekstra lagerplads.

moderne køkken med ø Model

deco små køkkener vinkel moderne øer

Hvad med hjørne køkken interiør åbne på en stue eller spisestue? Igen kan tilføjelsen af ​​en ø være en god løsning, fordi køkkenerne åben L tendens til at tilbyde mindre privatliv og eksponere deres brugere til øjnene på dem, der er i rummet irritere. En ø beliggende mellem tilberedningspladsen og stuen eller spisestuen vil bringe dig mere privatliv og tjene som rumdeler.

Hvid Køkken med L-formet plan og centrale ø

modeller køkkenø L

I moderne køkkener, er det ikke usædvanligt, at en central ø tjene flere funktioner. Blandt dem er der også, at af det hjørne måltid eller bar. Køkkenet med L-formet plan er et område særlig egnet til en ø af denne art.

hvidt køkken dekoration med bar

Cabin Layouts hvid moderne køkken design

Når udnævnt i et separat rum, køkken L mangler ofte nok plads til en spisekrog med bord og stole. Pludselig, tanken om at dedikere en del af arbejdsplanen af ​​øen i et hjørne af måltid synes helt rimeligt!

Idé centrale ø i moderne hjørne køkken

centrale ø formet moderne design køkken

Det gælder også for dem, der bor i moderne boliger lille. Denne type af boliger er undertiden af ​​en privat spisestue til at dele. Det forlader sine ejere to muligheder for at udvikle et hjørne måltid. Den første er at installere et spisebord i stuen; den anden - for at slå sin ø i spiseplads.

Køkken lille rum med L-formet plan og moderne centrale ø

Layouts moderne ø køkken deco moderne design

Det skal forstås, at udviklingen af ​​en L-formet køkken med centrale ø er et moderne og funktionelt valg. Tilbyder mange organisering af play muligheder, planlægge køkken velegnet til indretning af alle størrelser. Og desuden, den passer til moderne livsstil!

Idé hvidt køkken med moderne ø og afføring

hvidt køkken ø moderne design

Hvis du har et værelse, der kan rumme et sådant køkken, hvorfor ikke udnytte denne mad plan. Rumme det til dine behov med storage, taburetter og faciliteter du har taget sig tid til at vælge. Du vil se, at investering af tid og penge virkelig det værd!

indre af L-formet køkken med moderne hvid centrale ø

Billeder ø i køkkenet Hvid

Hvordan kan du forestille dig at dekorere dit hjørne køkken med moderne ø? Forkæl dig selv og overveje alle detaljerne i din drøm inde trækker på ideer fra vores billedgalleri:

Foto af mini L-formet køkken med ø og moderne bar

køkken bar idé i den moderne

Smuk L-formet køkken med stort center ø

køkken modeller i moderne stil

blå køkken med moderne design ø

Deco køkken i de centrale øer

Indretning af moderne stil hjørne køkken

interiør dekoration moderne køkkener vinkler

Deco køkken med L-formet plan

billeder i køkkenø halvø

Køkken med moderne design, plan L og center ø sort

billeder holme moderne hvidt køkken

Hvid Køkken: moderne indretning med center ø

vinkel moderne køkken deco ø

Islet af moderne designer køkken L

moderne køkken ø design vinkel

Idé central køkkenø L

køkken øer deco moderne interiør

køkken interiør med ø og planen L

idé køkkener den moderne dekoration

Moderne køkken ø L

Moderne træ center ø køkken

Corner Kitchen moderne design med ø

moderne tekøkken øer

træ køkken moderne stil med ø

deco træ køkken ø ideer

Idé af moderne indretning med centrale ø og hjørne køkken

holme træ moderne køkken L

Køkkenet ideer med moderne holme

deco idé i det moderne køkken deco ø

Landskabspleje med ø og hjørne køkken

ø ideer køkkenhjørne fly

Køkkenet deco og moderne stil ø

Ideen dekoration køkken øer

deco køkkener i øen decorationmoderne

moderne hvidt køkken ø billede

køkken layout i moderne moderne ø

sort køkken den grå ø

dekoratør køkken'angle design

moderne dekoration træ køkkenø

deco moderne køkken ø

boligindretning køkken den moderne ø

ideer åben adskillelse køkken

lille hvidt køkken ø moderne design

køkkener planlægge den centrale ø

formede øer moderne design køkkener vinkel

Halvøen hjørne køkkenø

dekoration moderne åbent køkken øer

køkkener åbent moderne design

dekoration køkken åbent til'angle avec ilot

Inde center ø køkken Layout

planer i det moderne køkken

farve moderne køkken ilotcentral

køkkener i træ ø

farve grå køkken moderne plan for

maling farve grå moderne køkken øer

køkken bar i moderne stil

køkken farver i de moderne holme

stort køkken ø i det åbne

Halvøen i den sorte køkkenø

Kitchens planlægger den moderne centrale ø

køkken på øen adskillelse

adskillelse plads i det moderne køkken

flad passere det moderne køkken ø

møbler moderne ø køkken farve

køkkenø i modellen

de moderne køkken øer

træ center ø formet køkken

deco barer holme køkken idé

farve interiør moderne ø køkken

køkken barer i moderne design

Moderne centrale ø i køkkenet

dekoration moderne køkken i træ ø

Layouts moderne hvidt køkken ø

moderne deco køkken øer

bar og center ø køkken

moderne deco køkkenø

minimalistisk indretning køkken

Layout af køkken bar'angle noire

deco slags køkken'angle

Moderne central vinkel design køkkenø

dingle hvide køkken øer

deco øer moderne hvidt køkken

deco træ tekøkken

spisekøkken dingle

træ køkken øer vinkel

smukke designer køkkener ø

Foto køkkenø i det åbne

deco d'interieur cuisine design contemporain

Layout ø køkken den

angle køkken bar layouts

arrangement centrale køkken blok

køkken layout idé ø moderne stil

arrangement holme vinkel køkken

Skandinavisk køkken ø design

center ø køkken plan

deco træ køkken øer Central

moderne køkken møbler ideer

køkken i ø kort layouts


Like this post? Please share to your friends: