Skull ligesom Halloween makeup – anews24.info

Skull ligesom Halloween makeup

halloween makeup mexicanske kvinde levende døde kunst

Hvorfor kraniet som makeup er så eftertragtede for Halloween fest? Den "skullspiration" eller den kunstneriske billede af kraniet, kom ind i mode i et stykke tid, stadig meget på mode i dag, er en sand inspiration for alle, der ønsker at bruge det i løbet af Halloween.


sort og hvid makeup kvinde præsenteret for en model

sort hvid kvinde mode model skelet makeup

mode entusiaster, hvorvidt mærker Producenter side eller fans og forbrugere, alle faldt under fortrylles af ubarmhjertige billede af kraniet. Besat med små diamanter eller fluorescerende farve, har kraniet længe været det billede trykt på tøj eller udsmykning flere tilbehør.

Halloween Makeup populære kraniet i Mexico

halloween makeup farver mexicanske kvinde blod

Det menneskelige kranium også repræsenteret krystal er et populært emne for fans af esotericism og legende. De giver overnaturlige kræfter, mens overvejer det som en positiv objekt.

sort og hvid makeup meget mode kvinde

hvid makeup skelet sort kvinde mode

Vandmærke eller ikke ledsaget oftest et par krydsede skinneben og symboliserer død, kranium faskine endnu.

grøn blå kranium, Halloween makeup til mode

Mexicanske kranium blå grøn halloween mode makeup

Hvorfor ikke trække på hans ansigt Halloween dag så? Halloween er en ferie af levende døde: hvordan man bedst legemliggøre kraniet, hvis ikke denne måde?

sort og hvid makeup fashionable kvinde

sort makeup skelet vogue hvid kvinde

Vi mener, at en lille påmindelse om, hvad Halloween betyder fejringen er i orden her. Halloween er blevet en slags glad festival. Moderniseret, næsten universelt, denne hedenske festival - Celtic til at være endnu mere præcis, fordi det var faktisk den keltiske nytår - kaldes "All Hallows Eve" - ​​natten til All Saints eller Halloween.

Makeup fugtig halvt sort og hvid og farve

sort hvid grøn skelet makeup halv ansigt kvinde

Kelterne, på den sidste dag i deres kalender den 31. oktober, mente, at ved udgangen af ​​dag, natten falder tidligt i slutningen af ​​oktober, spøgelser kommer ud. De troede det, fordi natten den 31. var natten til gud for død.

Halloween Makeup spektrum selv har et kranium

halloween makeup spektrum skræmmende kraniet

For at jage de spøgelser, der ifølge legenden, kom til at besøge den levende, kelterne begyndte at klæde med tøj af deres egen skabelse, men skræmmende med det ene formål at skræmme og afskrække dem fra at komme at hjemsøge de levende . Så efter den opgave, de feste. Denne fest, som det havde fastslået, at natten.

Sort og hvid skelet zombie makeup kvinde med rødt hår

hvid makeup sort hår rødt skelet zombie kvinde

Kristne, for deres del, fejret i århundreder på dagen for All Saints - Allehelgensdag, November 1. Den irske, indehavere af keltisk legende, katolsk, ønskede at forevige de ritualer og fortsatte med at fejre Halloween er at sige Halloween og All Saints.

Skull - perfekt til en Halloween makeup

Mexicanske kranium halloween makeup

Af irsk oprindelse, derfor tradition for Halloween blev bragt til USA af den irske, der kom meget talrige i den første massiv bølge af indvandring til dette land. Festivalen har udviklet sig til en mere praktisk tilgang.

kvinde makeup til den nederste halvdel af ansigtet

sort makeup skelet halvt hvide ansigt kvindelige grå hår

I første omgang, symbolet var udhulet majroe oplyst af en ildsjæl, der tjente lanterne, der tilhører en karakter - Jack - dømt til at vandre uendeligt i mørket mellem himmel og helvede. Svært at være skåret majroe blev gradvist erstattet af græskar, der vokser på denne tid af året og er meget lettere at grave og skære ind ... kraniet.

Makeup frekvenser, som i sig selv består i sort og hvid skalle

sort hvid skelet makeup spektrum kranium

Hvorfor denne iver og fascination med kraniet? Halloween Celtic ritual forklarer, at græskar og den typiske orange farve til festivalen. Men der er ingen reaktion på den stigende betydning af kraniet som et vigtigt tilbehør eller symbol af festen.

Halloween Makeup mand faktisk skræmmende udseende

halloween makeup mand skræmmende udseende

Denne hedenske ritual, selvom vedtaget, taget op og beriget af befolkningerne i de forskellige lande ville ikke have styrken til at pålægge hans kranium, endsige bidrage til spredningen af ​​at nå i dag, denne mani der er kraniet, hvis det ikke var amplituden af ​​en anden kristen tradition blandet parti af Aztec symbolik: Dag den døde i Mexico.

Skull Makeup mexicanske kvinder

Mexicanske kvinde halloween kranium makeup

Udformningen af ​​kranier (eller calavera) er noget meget positivt på dagen for de døde (eller el Dia de los Muertos).

Makeup kvinde - skull - pyntet med blomster i håret

halloween makeup mexicanske kvinde hår blomster

Cookies og slik på Halloween makeup - findes overalt kraniet. Selvom døden er altid skræmmende, er hun tilbedt fordi folk ærer deres pårørende, deres forfædre.

stil kranie fejring af mexicanske dødsfald kronet med blomster

Mexicanske kraniet blomster halloween makeup

Fejringen af ​​døden er bare en anden måde at gøre hvert år, en sidste hyldest til quelqu'unqui er ikke længere i live. Living jublende døde af dagen er ikke en hån, det er et udtryk for taknemmelighed for det liv, der blev givet til os. Dette er helt sikkert grunden til det afbildede kranier er så smuk. En tilstand er selv født: kraniet sukker kraniet mode.

Makeup kvindedag of the Dead i Mexico

halloween makeup mexicanske kvinde dia muertos

Kraniet på Halloween fest har ikke helt den samme betydning. Der er ingen fest, ingen ære til dem, der døde, ikke Halloween dag alligevel. Tværtimod, det er en sejr over døden, en slags konkurrence mellem de døde og de levende, selv om vi er de udøde og konkurrencen bliver interiør.

mand i sort makeup og hvid og blinker til en ønsket effekt

sort hvid skelet makeup proces fremad efter mand

De, der fejrer Halloween gennem kraniet eller skelet makeup forklædning jagt spøgelser, dæmoner og monstre ... At disse skabninger mørkets er uden for os eller inde i os selv, at n 'næsten irrelevant.

Skull Halloween makeup i sort og hvid til kvinde

sort hvid skelet makeup kvinde kranium

Det vigtige er at overvinde frygt og ubehag med tanken om døden, som vi aldrig kommer til at få brugt. Sejren går i sidste ende af udenlandsk soldat, jubel og sjov, ikke af en indre kamp og filosofiske forståelse af, hvorfor døden ... Anyway, med risiko for at gentage os selv, ikke den dag af Halloween.

Skull til Halloween - fed mand

kranium halloween makeup mand

Men vi, der fejrer Halloween, vi søger ikke at konkurrere med os med døden, eller at overskride det, bare for at være lige.

Makeup kvinde på halvdelen af ​​sort og hvid med blå ansigt genoplivet

makeup blå sort grøn skelet kvinde halvt ansigt

Kampen skal være mellem ligestillede: retvisende billede af døden mod skelet kostume, den virkelige frygt for fare og sort mod kraniet makeup og kunstnerisk maske.

Kvinde Makeup - Zombie sort og hvid halv ansigt

sort makeup skelet zombie ansigt halvt hvid kvinde

Vi har det ansigt til ansigt ved hjælp af kunstgreb og overfladisk. Dette er en mode historie i sidste ende. Det er et spil. Det sjove ud af almindelig brug er, hvad vi har valgt for denne særlige dag.

Halloween Makeup tilstrækkelig til aften for både

halloween makeup aften kvinde mand

Hvis alt er sat i livet, lære at holde lyset af døden og stå foran vores eget væsen. Lær at kontrollere det. Lær at tæmme den.

Makeup kvinde i sort og hvid trendy

sort hvid skelet makeup kvinde mode trendy

Selvom festabe "halloweenien" vælger en mere realistisk kranie makeup end det, meget glad, som blev vedtaget af en mexicansk person tegneserie dødningehoved på ansigt, er ikke nogen mindre attraktivt eller mindre fashionable.

Sort og hvid skelet makeup til mænd og kvinder modeller: på mode

sort hvid skelet makeup kvinder mannequiner

Vel vidende, at vi alle har et skelet inde i kroppen, og ved, at vi alle skal dø en dag, vi spekulerer på, hvorfor ikke rulle på podiet af livet i knogler og skelet holder høj hovedet, et kranium i dette tilfælde.

modeller kvinder mastering situationen med skelet makeup i sort og hvid

sort skelet makeup hvid kvindelige modeller billede mode power

Da skæbnen er ligesom os, samtidig med at skubbe grænserne for livet, undertrykke uigenkaldelig og irreversibel død er en integreret del af vores liv! Mens vi er ved det, lad os være fed, finde det smukke i os, men dette er ikke gang i overført betydning.

Blødhed i kraniet makeup kvinde i sort og hvid på den halve ansigt

sort makeup skelet hvid kvinde halvt ansigt blidt

Lad os indrømme, at kraniet er smukt! Det låser stadig op vores sjæl, vores sind. Lad os for vores intelligens er opstaldet der.

Halloween Makeup kombineret - trendy aften

makeup sort halvdel hvide ansigt kvindelige skelet

Ved at udsætte os derfor, vi afsløre mysteriet låst i os, vi afsløre de frygtelige Koncentrerer knogler i sin kasse til ham, vores identitet. Ja, fejre frækhed og raseri! Fordi døden af ​​hovedet, det er så sexet!

Skull Makeup for mænd: sort og hvid foto og farve

makeup hvid foto sort mand skelet farvefoto

Kraniet makeup er endnu mere sexet! Men hvad et paradoks efter alle! Vi maquillons os at skjule, guld, kranium makeup er den åbenbaring af, hvad vi skjuler dybt i os selv i ordets egentlige betydning.

Halloween Makeup halv kraniet, filmstjerne halvdel

makeup skelet sort halvdel hvide ansigt kvinde filmstjerne mode

Vi skjuler samtidig viser os. En farve præsentation - huden dækker knogle af vores består af et ekstra lag af makeup skelet og kranium - hvad en mærkelig måde at maskere ved afsløringen af, hvad der er nedenfor! Dette er den "ostensibilisation" af et blackout ... Alt dette, er det kunst?

Temmelig makeup kvinde kranium maske på halv ansigt

sort makeup skelet halvt hvid ansigtsmaske kvinde

Ja, det er kunsten en ny type. Kunstnerne af eyeliner børste, som også er af anatomer af en ny generation, lad os beundre deres kunst, som er ren levende kunst. Forestil dig at se spøgelser i en kirkegård ud walking gader og fejre festen for de døde.

Undead bevægende: Skull halloween dag

gøre sort hvid mand skelet proces

Den manifesation de samme produktrelaterede anatomer kunstnere vil også være en kunstnerisk dimension i sig selv. På den ene side deres produkt - tegningen eller makeup - er allerede en kunstnerisk kendsgerning; anatomisk kunst, men kunst alligevel. På den anden side, vil dens opståen i byen, hvilket resulterer i animationen af ​​tegningen, bringe teatralske elementer, og derfor en anden form for kunst.

Halloween Makeup mand og ideel kvinde til en privat fest

halloween makeup kvinde mand privat fest

Endelig vil også udføre en slags kulturindlæring, ekstern og intern, gennem fordybelse-anatomer af de kunstnere, der er en del af den nye bølge af kunst eyeliner børste følte, men er også forankret til festlige traditioner.

Kvinden kunstner og anatom skabe hans kranium til Halloween

Mexicanske halloween makeup kvinde kranium

Hvis du skal give et navn til dette, ellers vil det blive kaldt kunst, i det mindste en kunstnerisk virtuositet. I sidste ende, hvad det vil vise!

Feminin skønhed hjemsøgt af ånden i levende døde

hvid sort skelet makeup halv ansigt Skønhed kvinde

Et show lavet i sort og hvid, fordi det ønsker klassiker. Det vil være smart og elegant på samme tid.

Makeup og kostume smarte skelet til Halloween sort og hvid til kvinde

halloween skelet makeup kvinde chic sort hvid

Spillet mellem de døde og de levende, og blandt de udøde, også spillet i kombinationen af ​​hvid og sort. Hvid - lys af alle farver og sort - fraværet af farve, spille spillet om liv og død.

Sort og hvid skelet makeup til kvinder modeller

sort makeup hvid kvindelige modeller skelet

Når vi ønsker en mere eksotisk show, blot tilføje alle de farver og det vil tage dimensionerne af det sydlige Atlanterhav. Så vil vi have en hypnotiserende, men det vil ikke være det klassiske og skrækindjagende Halloween i sort og hvid.

død hoved stil el dia de los muertos kronet med roser

Mexicanske kranium kronet med roser halloween makeup

Hvert show, det være sig forklædt som kranium, sort og hvid eller farve, skal have sine hjørne godbidder og slik. Grådighed til gode genstande eller raslen tradition er alt andet end en stor mulighed for at præsentere kunstværket makeup på hendes ansigt og ser ovationer og belønninger, især hvis kunstneren er dig.

Makeup og Halloween kostume til børn: suit selvfølgelig skelet

halloween makeup barn skelet kostume forklædning

Ellers vil du være tro mod kraniet billede, du bære med værdighed i ansigtet, og du bliver en del af de nye pirater, i stedet for at hejse det sorte flag dekoreret med et kranium overvinde to skinnebenene på agterenden af ​​skibet, eller svang og skræmme, beundret og fascinere med deres smukke kostumer og makeup.

sort og hvid kranium makeup meget moderne for mænd

sort hvid skelet makeup fashionable mand

Derudover vil du være hackere, der ved, hvordan man kan sælge og sikre, at piratkopiering er værd at slag at hacke.

Skull til Halloween makeup til mode

Mexicanske kranium halloween makeup makeup


Like this post? Please share to your friends: