Vægdekoration i jern og stål til rustik stil – anews24.info

Vægdekoration i jern og stål til rustik stil

væg udsmykning jern væg udsmykning idé post

fancy a Wall jern dekoration til dit hjem eller uden for hjemmet? Hvis svaret er ja, så vil vi gerne invitere dig til at opdage vores udvalg af 48 ideer til væg dekoration billeder i jern og andre metaller originalen.


Vælg den, du bedst kan lide og bedste kampe den stil af din bolig.

Vægdekoration jern: tre pile væg dekoration jern væg deco interiør indgang idé

Vidste du, at fra oldtiden til renæssancen, syv metaller blev genkendt (guld, sølv, kobber, kviksølv, jern, tin, bly) og i forbindelse med de syv "planeter" observerbare for det blotte øje (Sun, Moon, Venus, Merkur, Mars, Jupiter, Saturn)?

Idé væg udsmykning jern for indrejsevæg udsmykning jern indgangen dekoration idé træmøbler

Guld er forbundet med Solen, Venus kobber, sølv til Månen, Mercury, også kendt som kviksølv, Mercury, jern til Mars, Jupiter tin, bly til Saturn. Hvert element er metal og på sin side kombineret med en himmeltegn.

jern træ til at dekorere dens indvendige væg

væg udsmykning jern væg udsmykning træ idé

I denne publikation vil vi især interessere tre af disse metaller som vægdekoration: jern, kobber og jern-legering - stål.

Idé oprindelige jern væg dekoration forestillende et fuglebur

væg udsmykning idé jern stuefugle oprindelige indretning

Jern, stål og kobber er ofte forbundet med indretning og industri og rustikke ydre. Hvis du ønsker at integrere en af ​​disse stilarter i dit hjem interiør eller eksteriør, metal væg udsmykning så er en fantastisk måde at starte det. I dag præsenterer vi dig en bred vifte af metal dekoration idéer, der kan tilpasse sig en bred vifte af interiør stilarter.

Idé oprindelige udsmykning til at gøre sig selv med hestesko
metal væg udsmykning til at gøre din egen idé hestesko diy

På det tidspunkt, den hestesko, som navnet antyder, blev fremstillet i jern. Moderne hestesko er som regel lavet af stål. Sidstnævnte er i virkeligheden en legering af jern og carbon. Den hestesko anses et objekt, der har dyderne heldig. Vidste du, hvorfor?

Kerner fremstillet i hestesko

Deco idé jern indre kerne jern væg udsmykning

Den hestesko anses en genstand, der bærer lykke og held i århundreder. Oprindelsen af ​​denne tro er mangfoldige. Nogle siger, at hesteskoen presser djævelen, mens andre påpeger, at metallet på det tidspunkt kostede ret dyrt. Find en mistet hestesko betød så en lille metal masse, der kunne bringe penge.

Hesteskoformede hjerte hestesko idé deco hjerte heldig Deco Wall

I dag er denne tro stadig eksisterer i den kollektive bevidsthed, og mange mennesker dekorere væggene i deres hjem med hestesko som lykke og held symbol. Siges at bringe lykke til hesteskoen skal placeres med svampe op. På denne måde, det indsamler lykke og ikke lade ham slippe.

Hjerte lavet af to hestesko til en romantisk dekorationdekorative jern væg hest idé væg dekoration metal

Vi elsker tanken om vægdekoration lavet af syv gamle hestesko nedenfor. Det er endda muligt at realisere sig selv. For ulemper, hjertet hestesko, afbilledet ovenfor kræver indgriben fra en professionel.

Flower lavet af hestesko, foto Endless Acres PhotographyVæg dekoration metal idé

Fancy en deco inspireret eksotiske øer, hvor det er altid varmt og solen skinner? Disse palmer, lavet af smedejern, så sandsynligvis vil behage dig og passer meget godt ind i indretningen af ​​dit hjem:

Vægdekoration til at købe online: jern palmervægmaleri dekoration idé palmer

Hvad mere feminin end sommerfugle? Metal sommerfugle, der præsenteres nedenfor, er en perfekt væg dekoration idé til soveværelset, pigens værelse eller stue. De fås i tre farver: gul, rød og blå.

væg dekoration idé med sommerfugle lavet af metaldekorative idé metal væg sommerfugl dekoration væg Metal

Træ lavet af jern til at dekorere køkkenet, spisestuen eller stue
Deco Wall deco Tree jern væg idé

Geometri og abstraktion: to nøgleord til at foretage en inden for eller uden en moderne idé. Nedenfor har vi udvalgt to forslag til vægdekoration med metalramme, lavet abstrakte og geometriske figurer til at installere stuen, i spisestuen eller i indgangen:

Vægdekoration i geometrisk og abstrakt metalDeco metal væg idé interiør dekorere vægplads

abstrakt jern væg dekoration sammensat af forskellige geometriske formervæg udsmykning jern væg udsmykning abstrakt idé

Hvorfor vælge en væg dekoration i jern, kobber eller stål? Denne type vægdekoration er ikke kun let at installere, men også meget holdbare og vil vare meget lang tid. Den oprette din egen kan være svært, men det hele afhænger af, hvad du har lavet. For mere komplekse væg kompositioner, skal du bruge en professionel handyman eller den enkleste er at købe den udsmykning butik eller en specialiseret online site.

Væg kunst med jern hestekoncept art deco væg væg dekoration i original jern

Det er ofte sagt, den mest trend sidst indretning er en, der er både attraktiv og praktisk. Denne smukke metal ramme gør det muligt at placere ti små stearinlys og nyde en indretning og blødt lys på én gang:

Idé metal dekorative væg Sconces med integreret
idé metal dekorative væg Sconce stearinlys deco plads idé

Fancy en stilfuld dekoration til din post, stue, spisestue eller soveværelse? Nedenfor kan du finde to vægmalerier af metal, en af ​​abstrakte form og den anden i form af blomster, der er meget elegant.

To ideer væg dekoration i kobber og stål elegant og femininelegant væg dekoration idé DIY plads deco væg

Vægdekoration feminint udseende blomst form af metalDeco feminin idé interiør deco blomst væg

Den hestesko er også meget let at dekorere med små huller. Nedenfor ser du en hestesko dekoreret med røde perler og metal og tynde reb:

hestesko dekoreret med små røde perlerVægdekoration i jern og stål til rustik stil

Idé af dekorative sammensætninger med hesteskooprindelige idé væg dekoration hestesko idé diy dekorere plads

Leder du efter en idé væg dekoration til dit køkken eller spisestue? Hvis du kan lide kaffe, eller du bare ønsker at dekorere dit køkken væg eller spisestue på en original måde, ideen om Deco præsenteret nedenfor vil utvivlsomt behage dig:

Og her er en idé deco køkken for dem, der elsker kaffe ...væg dekoration idé dekorere vægplads metal væg idé

Som vi allerede har nævnt, metallet er et soliditet forbundet materiale. Det er dog muligt at lave vægmalerier dekorative stykker, der har styrken af ​​metal, og som er "blød". Da disse metal blomster dekoreret med perler:

Vægdekoration i feminin og elegant jernWall deco idé udsmykning blomster metal væg

Den rustne jern har en meget oprindelige rustikke look og ideelt set integreres med industrielle stil interiør og kampagne stil. Kombineret med træ, er dens rustikke skønhed forbedret endnu mere.

Duck lavet af rustent jern til industriel og rustik indretning
rustne jern væg dekoration idé oprindelige diy

Den vægmaleri nedenfor er ikke kun meget sød med sine små kaniner rusten jern, men også installerer to blomsterkrukker på væggen, terrakotta helst at fuldføre den rustikke udseende af din væg dekoration:

Idé af væg dekoration i praktisk og æstetisk jernrustne jern deco idé indendørs kanin jern væg udsmykning

Dette træ var lavet af rustent jern. Vi elsker det abstrakte og diskrete udseende. Vi ser det godt at integrere en salon interiør, moderne spisestue eller soveværelse. Det er meget nemt at installere væg og meget lys. Du kan finde den til salg på nettet.

Vægdekoration med træ rustent jern
jern træ dekoration rustne metal væg udsmykning idé

Ligesom musik? Her er en væg dekoration idé inspireret af noder, perfekt til dem, der elsker smukke melodier:

jern væg indretning inspireret af de musikalske noter
væg udsmykning metal væg udsmykning idé moderne rum

Du har sikkert allerede kender: drøm betyder "drøm" på engelsk. Hvis du er drømmende og romantiske ånd, og er tosproget på engelsk, væg udsmykning, vist nedenfor, er for dig! Vi kan se denne type dekoration hængende over hovedgærdet i soveværelset eller på toppen af ​​skrivebordet.

Romantisk dekoration ideel til at placere på toppen af ​​hovedgærde
Deco idé Deco jern væg udsmykning oprindelige buy metal

Fisk metal til at dekorere væggen i køkkenetDeco metal væg fiskefoder idé

Blomsten lavet af jern eller andet metal er sandsynligvis en usædvanlig og oprindelige væg dekoration. Blomsten, normalt forbundet med blødhed og kvindelighed, er under, lavet med et materiale, det kombineret med styrke og maskulinitet, metal. Hvad poetisk dekoration ...

hvidlakeret metal blomst til at dekorere soveværelset eller stuenHvid metal blomst idé blomst dekorere originale Wall

Jern Flowers arbejdede stillet i guldrammerFlower Deco idé Deco indstilling oprindelige væg udsmykning idé plads

Dette metal knagerække er vores tredje forslag praktisk og attraktivt væg dekoration. Vi råder dig til at installere den i teen værelse, din søn eller datter, for eksempel:

Deco idé praktisk for teen værelse: oprindelige metal knagerække
teen værelse decor væg udsmykning idé portmanteau

Den dekorative panel, nedenfor, var lavet af smedejern. Det er en stor bygning og meget stærk. Vi ser installeret over sofaen lounge eller praktisk at indgangen eller i spisestuen.

Vægdekoration smedejern til indendørsbrug
Deco smedejern ramme væg stue væg deco idé jern

Hvem kan ikke lide vin? Hvis du ønsker at bevise din passion for drikken af ​​kærlighed, hvorfor ikke installere væggen i din stue, spisestue eller køkken, denne smukke sammensætning:

Og en idé væg deco smedejern for dem, der elsker vin ...Wall Deco idé Deco vin væg vægmaleri idé

Solen er et symbol på varme og liv. Nedenfor kan du finde to forslag væg deco sol, begge lavet af rustent jern:

Sun abstrakt rustne metal Deco væg solskin jern idé

Dekorative Sun rustne jern til en rustik og unik væg udsmykningDeco væg rustne jern væg udsmykning idé sol

En robust og frisk dekoration på en gang, er det meget muligt. Beviset, denne blomst lavet af metal med alderen udseende, blå og gul, og dekoreret i midten med en perle:

metal blomst med rustne effekt Deco Wall Deco Wall sol blomst idé

Vægdekoration i smedejern abstrakt
smedejern væg dekoration idé deco plads

Fancy en væg dekoration i smedejern klassisk look? Så se på dette foreslåede væg dekoration blomst formet af Zingz og Tingz:

Idé væg dekoration i smedejern og Buddha figur Deco idé smedejern væg dekorere originale Wall

Træet, i mellemtiden, er et symbol på liv og frugtbarhed. Jern, samt stål og kobber, er ideelle materialer til genskabe formen af ​​enhver form for dekorativt og skaktvæggen. Nedenfor kan du finde to forslag til væg udsmykning i træ form af jern:

Vægdekoration rustent jern skaft træ dekoration rustne jern væg udsmykning idé plads idé

Tre træer smedejern og træ til at dekorere sit indre
træ væg udsmykning idé dekorere væggen idé

Kunstneren Mike Edelman foreslår en original fortolkning af den dekorative væg kunst metal. Nedenfor kan du finde to af hans værker:

Kunst og udsmykning: et kunstværk lavet af metal ved skaberen Mike Edelmankunst-metal-mike-Edelman-design

metal kunst lavet af skaberen Mike EdelmanWall art deco-metal-mike-Edelman-design

Have billeder af sin familie, sine venner og sin elskede på væggen er rart og varme os indefra. Hvis du er på udkig efter en fotoramme til at hænge dit eget, her er en idé væg ramme lavet af metal og meget stærk:

Ramme lavet af metal til at dekorere og integrere deres favorit billeder
metal billedramme idé deco væg deco metal væg idé

De lanterner har en retro ser meget original og lave en vægdekoration meget attraktivt og praktisk, især når de var lavet af jern eller alderen metal! Disse lanterner er ikke kun perfekt til dekoration din væg, men også til at belyse glatte dit værelse eller terrasse.

retro stil metal lanterne til at dekorere og belyse
Deco idé Deco metal lanterne plads idé

Metal lanterner hængende vintage looklanterne deco idé indervæg deco vægplads

Månen er et symbol på kærlighed og romantik, så er det en perfekt dekoration til soveværelset. Vi elsker denne elegante sammensætning af metal, malet og lakeret:

Pynt soveværelse væg soveværelse med kunst
væg dekoration idé diy dekorere metal væg idé

Indret interiøret er en behagelig og sjov aktivitet. Der er mange metal væg udsmykning ideer til at gøre det selv eller køb, original billigt. Hvis vores billedgalleri du kunne lide, og der er et metal væg dekoration, der interesserer dig, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig og vejlede dig, hvor du kan finde det.

Vægdekoration inspireret fra Toscana i Italienoprindelige idé jern væg udsmykning

At opdage endnu mere udsmykning ideer jern og smedejern, følg linket.


Like this post? Please share to your friends: