Moucharabieh – alle på kunstværk og trendy indretning – anews24.info

Moucharabieh – alle på kunstværk og trendy indretning

Inde Moucharabieh majestætiske luksushotel

Den gitterværk er en slags hegn fra islamisk arkitektur foring vinduerne med maskestørrelser, for det meste træ, men også i beton, komplekse geometriske former, som anvendes til ventilation i rum eller våde områder.


Maskerne, så at sige, eller rettere hullerne - ovale eller firkantede - formet som stjerner, halvmåner eller sugetabletter, er således accelerere vinden passerer dem, og på denne måde det affugte rummet.

Moucharabieh i udsmykningen af ​​en stor orientalsk stue

Moucharabieh stor orientalsk stue dekoration

Selv om oprindelsen af ​​ordet, og den primære funktion af gitterværk er temmelig prosaisk, dens udseende forbliver og forbliver for os alle, mystisk, elegant og magisk. Ordet betyder Moucharabieh hvor du kan drikke vandet og den første funktion af denne form for visning var at placere og holde vandet i skyggen, hvis ikke koldt, i det mindste omkostninger.

Moucharabieh i et design rum orientalsk og smarte

Moucharabieh værelse chic orientalsk design

Funktionen af ​​gitterværket er multipel. Det bruges til ventilation, som vi allerede har nævnt. I mellemtiden tog vi mulighed for at stjæle den person - der står bag det eller gør det - utilsigtet eller nysgerrige blikke af mennesker udenfor. Det tjener også til at reducere lysstyrken direkte ind gennem vinduet og beskytte den tunge varme fra den stærke solen. Det tjener godt, uden denne tjeneste opfattes som mindre vigtigt at se godt ud.

Inde i en stilfuld orientalsk restaurant

Moucharabieh chic interiør orientalsk restaurant

Den gitterværk så fascineret, at han hurtigt integreret i det indvendige design: i paneler på glasset, og som et smykke på møblerne. Der er endda vægkort, der følger billedet viser pynten karakteristisk for arkitekturen i Orienten. Tag et kig også se på tæppet, behøver du ikke genkende omridset af en typisk orientalsk design?

hvid gitterværk i komplet luksus lejlighed

hvid gitterværk komplet luksuslejlighed

De østlige dele Moucharabieh kan, alene, frame vinduer uden glas buet overskredet brudt, den typiske orientalske arkitektur.

Indretning orientalsk design i grønne og laks farver og træ

Moucharabieh østlige interiør hus grøn træ laks

Strækker sig fra Indien til Spanien, denne dekorativt element hjælper mennesker og forskønner indersiden og ydersiden af ​​deres hjem eller hoteller, hvor de bo.

luksuriøse lobby: storhed og skønhed

Moucharabieh luksuriøse storhed skønhed lobby

Den typiske ornament i spørgsmål her, bringer en eksotisk touch til forskellige møbler og pyntegenstande. I en lejlighed indrettet i en minimalistisk stil, denne orientalsk udsmykning genopliver flere steder og møbler.

Udsmykkede møbler Moucharabieh i stuen med udsigt over byen

Moucharabieh møbler city view stue skabene

Denne tabel er et sandt kunstværk. I et moderne og til tider banale møbler, kan et kunstværk på denne måde ændre den samlede udseendet af stedet og selv hans stil. En lille Moucharabieh objekt kan hjælpe med at omdanne stedet til et originalt orientalsk design i stedet.

Sofabord Moucharabieh måde: et kunstværk

Moucharabieh sofabord arbejde'art

Overvej disse dekorative kunstgenstande, for eksempel. Hvis du indarbejde dem i en møbleret sted i en almindelig måde, de kunne - eller ikke - bringe, udover deres utrolige orientalsk stil skygge tasterne på hele sted og engagere brønden til et spil skygger og lys.

Orientalske lamper og lanterner

moucharabiehs orientalske lanterner lyselementer

Den næste kabinet vil ikke invitere i nogen form for stil, design eller boligindretning. Dette er i virkeligheden, en mester - værk. Det er indlysende, at den teknik, der anvendes træbearbejdning, der minder om udvikling moucharabiehs, er mere end kontrol. Det mestrer til perfektion, fordi det resulterer i en meget raffineret realisering af træ.

majestætisk og kostbare møbler

moucharabiehs-elementer-møbler-majestætisk-ædle

Disse skodder i traditionel østlige utvivlsomt repræsenterer en af ​​ornamenter til vinduer, korridorer og balkoner, den smukkeste, der kan eksistere i verden. Denne matematiske perfektion, der repræsenterer forskellige geometriske former eller spiral rækker symmetrisk altid fascineret.

Traditionel Moucharabieh til ventilation og beskyttelse af bygninger

Moucharabieh serverer traditionel bygning ventilation beskyttelse

En anden type af matematisk sammensætning - denne gang pastiller, arrangeret i parallelle rektangler og kvadrater - såkaldte spiraler Ulam. Det fuldstændig dækker vakuum bue overskredet lidt brudt, vores opmærksomhed og forårsager vores beundring.

traditionelle træ gitterværk kvadratisk spiral

Moucharabieh traditionel kvadratisk spiral med træ

Bunk diamanter, der ligner terninger, hvis vi ændrer det punkt opfattelsen udgør eksempel design. Denne komplekse design sikrer bedre beskyttelse af steder mod varme og fugt.

Moucharabieh traditionel orientalsk træ, hvis funktion er ventilation

Moucharabieh traditionel orientalsk fan træ

Formen af ​​buen i den østlige og Moucharabieh type ornament, der fylder halvdelen af ​​den oprindelige møbler placeret til at adskille stuen fra spisestuen, alene bestemme stilen i huset vist på billedet, der er dig præsenteret nedenfor. Det er det samme for buer gør kommunikationen af ​​de forskellige stykker og et par andre lidt orientalsk stil, på en brudt bue, ser vi et sæt af lys og skygge, som der var tale lidt højere.

træ orientalske element troner i stuen

Moucharabieh orientalsk træ sæder element

Den østlige maske er maskerne af valg. Men intet forhindrer at indføre "kubisme" og modernisme i perfektion af traditionel kunst. I stedet for at vælge traditionelle matematiske figurer for sin vindue maske, kan arkitekten dig "mesh" anderledes, på en helt revolutionerende måde. Således kan ulige former erstatte flere velkendte former.

Beskyttelse væg vinduer fra direkte lys

hvide gitterværk vinduer forvæggen beskytter mod direkte lys

I stedet for at placere gitre eller skodder ornamenter, kan du holde sig til en mere moderne løsning - solskærme til biler type klistermærker. Med et gitterværk type tegning eller andre mere vestlig stil, kan du lave en æstetisk præg uden behov for en arkitekt eller tømrer træ til det.

Parisiske lejlighed med udsmykkede væg vinduer

Moucharabieh moderne Paris lejlighed til salg

Et præparat af den art, som der er vist nedenfor, sikkert kræver en jern ramme. I dag, selvfølgelig, skære endnu ikke længere lavet i hånden. Maskinerne kommer til at erstatte det geniale og menneskelige fingerfærdighed.

hvid gitterværk og træ indramning inde i en lejlighed beliggende på terrassen

hvid træ gitterværk indramning interiør terrasse

Hvid og træ gitterværk på terrassen med udsigt

hvide træ gitterværk på terrassen med udsigt

Her er hvordan man kan tage en bygning i en original måde at beskytte mod direkte lys og varme.

moderne arkitektonisk arbejde med moderne Moucharabieh

Moucharabieh moderne arkitektonisk arbejde bygning

Denne beskyttelse klassiske orientalske ornamenter kan være lavet af metal eller beton. Således du giver en ung og moderne look til din bygning.

nutidige arkitektoniske bygning Moucharabieh ornamenter

Moucharabieh ornament moderne arkitektonisk bygning

For at give et moderne look samtidig fremhæve de arkitektoniske værdier, her er hvad æstetiske og beskyttende løsninger kan hjælpe dig.

Moucharabieh moderne ornamenter Bygning: moderne arkitektur

Moucharabieh ornament moderne arkitektur bygning

I dette tilfælde, som i de følgende to eksempler, denne beskyttelse gør det muligt at placere korridorerne uden for det lukkede del af bygningen.

Østlige design Building Coating

Moucharabieh belægning orientalsk design bygning

Østlige design Building Coating

Moucharabieh belægning orientalsk design bygning

Moderne Moucharabieh: Western arkitektur

moderne europæisk arkitektur Moucharabieh

Masken kan finde et sted inde i bygningen samtidig tjener som en barriere korridorer, naturlig ventilation eller bare dekoration.

hvid gitterværk inde i en stor moderne bygning

Moucharabieh hvid stor moderne bygning

For at reducere blænding fra selvlysende lys på kontoret, kan du vælge en beskyttende metal gitterværk med ornamenter. På denne måde vil den praksis gifte sig med den eksotiske.

Moucharabieh moderne black metal i kontorer

metal moderne kontorer Moucharabieh

Et gitter - der minder om gitterværk nær og fjern den norske ekspressionistiske Munch - bringer en masse af stil og modernitet inde i værelse design.

Moderne sort metal inde i en lejlighed

moderne black metal gitterværk inde i lejligheden

Moucharabiehs mere moderne og almindelig træ kan gøre det trick for at adskille mens forskønne overgangen mellem tilstødende lokaler.

Moderne Moucharabieh adskille indgangen og inde

Moucharabieh adskille moderne interiør post

Hvis dit interiør design er mere traditionel, selv klassisk orientalsk, eller det modsatte - meget moderne europæisk kunst, fra traditionelle moucharabiehs kan gå godt med boligindretning.

Ventilation i rum: et minimalistisk indretning, men meget arty

Moucharabieh ventilation kunstfreak minimalistisk indvendige rum

Du til at dekorere dit hjem eller din restaurant, kan dette attraktive og praktisk orientalsk præg altid have en plads et eller andet sted. Her for eksempel, i denne lille orientalsk restaurant i farver af Levanten, træ skærmen er meget passende.

gul træ skærm i en moderne restaurant ved Allure&Træ trellises skaberen på mesure¹

Moderne Restaurant gul træ gitterværk

Som beskyttende vinduer på skydedøre i træ og glas, Moucharabieh stil enhed giver dig mulighed for i tillæg til regelmæssigt tage et kig på de små. Samtidig, det sikrer privatlivets fred og sikkerhed for dine børn i den rubrik for dem. Endelig er det en glimrende løsning på interiør design udfordringer.

Moucharabieh træ skydedøre og marmor gulv

Moucharabieh træ skydedøre marmor gulv

Du vil se, at type gitter skærme, vi vil præsentere som eksempler ikke blot bringe en originalitet og et strejf af kunst. De bibringer også dynamik til indretning, som kan være nødvendigt for en steril moderne indretning.

moucharabiehs elementer: skærme i hvide rum

elementer gitterværk skærme hvide stuer

Så et træ skærm, trekantede mesh, diamant-formede og træ trapezer, forskønner og ryster stivhed plads. Hertil kommer, det er moderne og munter trods det kolde, mørke farve.

moderne, grå Design skærm i en minimalistisk stil lounge

Moucharabieh træ stue skærm moderne design

I det følgende eksempel, den glade skærm bidrager kun til dynamikken i stedet indrettet i forskellige materialer og otiginaux. En sten pejs ornamenteret, domineret af en gammel spejl, sammen med en japansk stil møbler. En glasvæg tusinde moderne facet og en skærm mesh typen Moucharabieh reflektere og reflekterer indkommende lys. En tabel stil af Edouard Léon Cortès præsentere regnfulde parisiske boulevarder bringer med silkepuder, imponerende farve nøgle.

hvid stue og træ og skærm Moucharabieh

hvid træ levende gitterværk skærm

En anden træ skærm og glas, der øger den indenlandske overvejende hvid.

moderne hvid træ skærm adskiller stuen fra køkkenet

Moderne hvid træ gitterværk adskiller opholdsstue

Dette køkken i navy blå og hvid har en diskret og moderne skærm slags gitterværk. Dette skjuler behændigt måltidet forberedelse proces for dem, der allerede har slået sig ned i spisestuen.

Moderne blå skærm i moderne retter

blå moderne moderne køkken Moucharabieh

Modernitet kan registrere let i traditionel orientalsk indretning og endda skifte det hverdagsagtige look. Traditionen kan have en ny vision gennem moderne moucharabiehs detaljer.

moucharabiehs moderne elementer: farve glas og træ skærme

Moderne træ gitterværk elementer farver glasskærme

Vi skal vise tilfreds med at glas skærm til badeværelse moucharabiehs moderne elementer.

Moderne badeværelse og glas gitterværk

værelse Moucharabieh moderne glas badeværelse

Det var vores samling af skærme. Lad os vende tilbage til de eksempler på traditionel gitterværk type eller moderne ornamenter embellishing det indre af vores hjem eller bringer stil til genstande og møbler de ledsager.

Træværk dominant hvid hovedgærde: en reel kunstværk

Moucharabieh hvid træværk dominerende hovedgærde

Uden træværket for hovedgærde, det er ikke noget fancy. Med mester - arbejde, der dominerer, sengen har en royal udseende. Som for foto af badeværelset, fliser efterligne Moucharabieh den moderniseret. Hvad er der tilbage sammenlignelig i begge billeder er udseendet klassiske steder.

Moucharabieh traditionelle elementer i et soveværelse og et badeværelse

traditionelle gitterværk elementer badeværelse værelse

Du kan godt tilføje et gitterværk på vinduerne, men indersiden. På denne måde vil du ikke brug gardiner. Ingen grund mørklægningsgardiner, der gør hele dæmning til lys. enkle, fine og diskrete gardiner bare at klæde den del med ornamenter, ofte til stede på tegningen, gå i de fleste tilfælde perfekt med tal hugget ind i træværket.

Porten til et tomt område og træ orientalske ornamenter fra Allure&Træ trellises skaberen på mesure²

Moucharabieh hvid trædør indgang stue

Her er en fordobling dør af en moderne udsmykkede enhed. Det er rigtigt, at de ornamenter er så moderne det er vanskeligt at drage en parallel til gitterværk. Men repræsentationen af ​​grene sammenfiltrede over hinanden svarer til dem, der allerede er kendt. De minder en eller anden måde orientalsk skønhed og så tegne geometriske figurer

Moucharabieh som moderne valg til hoveddøren af ​​Allure&Træ trellises skaberen på mesure³

Moderne dør ind Moucharabieh

Den moderne Moucharabieh kan fungere som rækværk.

Moderne Gelænder hvid træ

Moucharabieh hvide træ rækværk

Bannister og hvide rækværk og træ

Moucharabieh hvid træ rækværk gelænder

Endelig kan den bruges som loft. I dette tilfælde har vi at gøre med en meget moderne Moucharabieh siden udskårne former er, for første gang, cirkler. Men selv det traditionelle og moderne gitterværk, er præget af geometriske figurer med mindst tre vinkler. Den silhuet af den østlige bue er altid lidt brudt.

Hvid metal loft i et moderne kontormiljø

Moucharabieh hvid metal kontor loft

¹ www.allureetbois.com

² www.allureetbois.com

³ www.allureetbois.com


Like this post? Please share to your friends: