Deco romantisk bryllup – vores ideer til en uforglemmelig bryllup pastel – anews24.info

Deco romantisk bryllup – vores ideer til en uforglemmelig bryllup pastel

Deco bryllup romantisk kjole, brude tilbehør-table-inspirerede idéDu er på udkig efter et tema bryllup forår eller sommer? Vi foreslår at vedtage en romantisk bryllup indretning i pastelfarver. Det er en festlig dekoration, der passer perfekt med sæsonen af ​​foråret og sommeren, og det vil give dig mulighed for at organisere en uforglemmelig dag, indendørs eller udendørs.


Deco romantisk bryllup pastelfarver: hvor du skal begynde at organisere en uforglemmelig fest?

Deco ægteskab model romantisk dress-dame-ære-pink-grøn-mynte

Indretningen romantisk bryllup i pastelfarver sat på bløde, feminine farver. Den er karakteriseret ved brugen af ​​blomster og tilbehør i pink, mintgrøn, gul, blå eller lilla. Alt dette for at skabe en lys og poetisk stemning, perfekt til en bryllupsdag fejres i perioden mellem april og juli-august måned.

Indretningen kombinerer romantiske bryllup i nuancer af pink, blå, grøn og lilla

Deco romantisk bryllup model kjole bruden-pink-lace-bladet

For en vellykket romantisk bryllup deco pastelfarver, har du to muligheder. Den første er at fokusere på en enkelt pastel nuance, som for eksempel på en blød lyserød deco. Den anden ville være at tjene dig en palet af to eller flere farver, som pink og mintgrøn eller pink og lilla.

At vælge din brudekjole pastel bryllup

Deco ægteskab model romantisk dress-bruden-grøn-mynte-idee

Din første opgave er at beslutte, hvilke farver du ønsker at fremhæve din romantiske bryllup indretning. Det valg, du foretager, vil afhænge af dine personlige præferencer, men også den tid på året, ideer til din skat, blomster af sæsonen ...

brudekjole modeller er inspireret af skønheden i sæsonen

Deco bryllup romantisk dress-bruden-motiv-blomstret-print-pastel

Når du har valgt de farver til dit romantiske bryllup tema, kan du gå til valg af brudekjole. For at imødekomme den pastel indretning til ægteskab, skal modellen af ​​kjolen være forbundet med de farver, du foretrukne. Du kan vælge en lyserød kjole i mintgrøn eller andre lignende nuancer. Du har også mulighed for at vælge en blomstret print kjole, inspireret af den boheme chic bryllup tema.

Hvad bryllup frisure til en romantisk tema bryllup?

deco-ægteskab-romantisk-hår-bolle-brude-smykker-hår lyserød

Den brude frisure ville være, også med matchende indretning romantisk bryllup tema. Den nemmeste måde at tilpasse din frisure bruden med pastel indretning bryllup ville inkorporere en blomstret tilbehør.

Den lave bolle med en blomstret krone for et ultra feminint look og blød

deco-bryllup-frisure-romantiske brude tilbehør-blomster

Indretningen romantiske bryllup pastelfarver er den perfekte mulighed for at afprøve en feminin frisure med en klassisk chignon og et blomstret krans. Hvis du går på denne mulighed, overveje harmonisering af blomster med dit outfit og din brudebuket.

Den frie hår med små bølger og en blomstret tilbehør til en boheme chik udseende til inspiration
deco-bryllup-frisure-romantiske brude tilbehør-krone-blomst

Den romantiske tema rimer med en frisure, der forlader manke af fri bryllup. For en mere poetisk blik, prøve et par små bølger og dekorere dit hoved en krone af friske roser.

Fyld hendes bryllup outfit med sko i sarte farver

deco-wedding-dress-romantiske brudesko-pink-pastel

Skoene, der komplimenterer dit outfit vil være helst i samme farver som din brudekjole. For mere komfort, især på varme dage, gå til stilfuld endnu komfortable sko.

Med udgangspunkt i komfortable sko, der komplimenterer den brudekjole

deco-wedding-dress-romantiske brude sko-farvet pastel

Ballerinaer i pastelfarver er en stor mulighed. De vil bringe dig en masse komfort hele ceremonien og vil give dig mulighed for at danse efter behag på din ferie. Hvis du foretrækker hæle, overveje muligheden for at bære to sko jævnaldrende: en til ceremonien og en til den sjove del af din fest.

Brylluppet buket, en centralt fokus i pastelfarver

deco-bryllup-buket romantiske idé-brud-romantisk roser

Deres bryllup indretning lyserød (eller anden pastel nuance) ville ikke være komplet uden en velvalgt brudebuket! Før du bestiller det fra din blomsterhandler, så tænk på de nuancer, der vil blande med din kjole og dine blomster krone.

Valg af blomster af sæsonen, nyder en naturlig og varig buket

deco-bryllup-buket-romantisk bruden-pink-farvet pastel-idee

Hvis det er nødvendigt, bede sin rådgivning om den bedste blomsterarter arrangement i disse nuancer. Han vil rådgive dig om de årstidens blomster og deres farveskala, så din buket er dejligt, harmonisk og bæredygtig.

Tænk harmonisere holde herre med den af ​​Madame

deco-ægteskab-romantisk-beholdning-mand-tilbehør-marie-farvet pastel

Hold din kommende ægtefælle bør overveje pastel bryllup tema og farven på din kjole og dit tilbehør.

Besøg hendes venner til at vælge en komfortabel brudepige kjole og skræddersyet til deres ønsker

deco-wedding-dress-romantisk-girl-ære-farve-mynte-idee

Når du har valgt tilbehør fra bruden og mand, gå til dem for din brudepiger. Igen, så tænk på den generelle farvepalet til dit hjem romantisk bryllup. Søg råd til dine nærmeste venner til at vælge modeller af kjoler og sko. Det er en måde at sikre, at dine brudepiger vil være komfortabel under din særlige dag.

Med udgangspunkt i identiske buketter til brudepiger

deco-bryllup-bouquet romantiske idé-lady-ære-roser

Selv hvis du har flere modeller af kjoler til dine brudepiger, bestille identiske buketter. Blomster, pastelfarver igen, og blive en samlende element i dine bryllupsbilleder!

For en udendørs bryllup, give en bue pyntet med blomster

deco-ægteskab-romantisk-ark-bryllup-uden-pastelfarver

Hvis du planlægger et bryllup i foråret eller sommeren, har du sandsynligvis overveje muligheden for at organisere en udendørs fest. I dette tilfælde, kan du forvente et bryllup arch romantisk tema.

Opret en blomstret krans til en poetisk ånd

deco-ægteskab-romantisk-deco-bue-bryllup-blomster-krans

I dette tilfælde, planlægger et bryllup med dekorative pastel blomster i bløde toner til denne del af det udendørs rum.

Trim formændene for de gæster af ceremonien pastel buketter

deco-ægteskab-romantisk-blomst-ceremoni-uden-idee-farvet pastel

Ledsage denne deco romantiske bryllup med strejf af farve på stolene af dit bryllup gæster. Hang små kurve af blomster i pastel noter på ryggen af ​​stole til en frisk og duftende atmosfære.

Lav hendes egne bryllup dekorationer flerfarvede bånd

deco-ægteskab-romantisk-krans-klud stol ceremoni deco

Og hvis det er for varmt udenfor, eller du ikke ønsker en blomsterdekoration til stole, udføre simple og smarte pynt med stof guirlander.

Up Your parti værelse guirlander og suspenderede harmoniske farver

deco-ægteskab-romantisk idé-værelse-of-ægteskab-deco-guirlander

Hvem sagde romantisk bryllup indretning i pastelfarver, også kaldet romantisk pink (eller en anden nuance) til festlokalet tilbehør. Uanset om du planlægger at et indre rum eller udendørs, skal du sørge for at give dekorative pastel bryllup elementer.

Papir part dekorationer køber eller fremstiller

deco-ægteskab-romantisk-suspension-deco-værelse-of-ægteskab-papir

Afhængigt af dit budget og dine handyman evner, kan du købe eller lave dine egne pyntegenstande romantisk bryllup tema. Tilbehøret papir er nemme at finde i butikkerne eller gøre dig selv på forhånd.

papir guirlander hjem lavet til en festlig stemning og smart uden at sprænge banken

deco-ægteskab-romantisk krans dekoration-farvet pastel-nuancer-forgylde

Guirlander, suspensioner, papir lanterner ... disse er blot klassiske bryllup udsmykning ideer og romantisk som perfekt overensstemmelse med de romantiske tema.

Give lys strygere, er at tilbyde en magisk atmosfære natten

deco-ægteskab-romantisk-dekoration-værelse-of-fetere-bryllup-udendørs

For ikke at nævne de julelys, der fremkalder billedet af ildfluer, der vil bidrage stærkt til din indretning romantisk bryllup!

Hvad blomster på hendes romantiske bryllup bordet?

deco-ægteskab-romantisk-center idé-the-table-blomster-dekoration

Nu til indretningen romantisk tabel i pastelfarver. Ligesom resten af ​​indretningen pastel bryllup, der af tabel ofte domineret af en blomsterarter arrangement.

Valg af beholdere af blomster, afhængigt af formen på bordet

deco-wedding-blomster romantisk-center-of-table-dekoration-naturlig

Farverne på blomsterne deri afhænger af temaet og dominerende nuancer af din fest. Formen af ​​beholderen, i mellemtiden, vil blive valgt i overensstemmelse med typen af ​​bordet.

Valg blomster i sarte nuancer

deco-ægteskab-romantisk-dekoration-of-table-blomster-pastelfarvet buket

afrundede form af skibene vil være mere velegnet til et rundt bord; blomster i rektangulære beholdere bedre passer til en lang tabel.

Gør hans eget fartøj til ferien måltid

deco-ægteskab-romantisk idé-deco-table-har-til-selv-vase-DIY

Du kan også oprette dine egne beholdere eller vaser til dine blomster arrangementer og romantisk tabel. Hvis denne idé lokker dig, indsamle glas og bruge en maling pastelfarver til at dekorere, efter modellen i billedet op. Fyld improviserede vand vaser og placere dine klaser af blomster i sarte nuancer!

Omdannelse containere stilfulde vaser

deco-ægteskab-romantisk-cenre-the-table-blomster-vaser-farvet pastel

Selvfølgelig glas er ikke den eneste mulighed for DIY beholdere til dine buketter til festlokalet. Ovenfor, et billede, der giver os en anden interessant idé: Kjole improviserede vaser klud nuancer af pink, blå og lilla. Det er en god måde at vende en almindelig genstand i et ornament i den drømmende og magiske!

Give kasser med navnene på gæsterne

deco-bryllup-invitation-romantisk-papir-rose-idé

Udover blomster, enhver romantisk bord til en bryllupsfest behov vejledning om hjemstedet for gæsterne. For at gøre dine egne kartoner, der bærer nummeret på bordet eller navnene på gæsterne, bruge pap papir i nuancer, der matcher dit tema. Eller forenkle din opgave ved at tage den model af dit bryllup invitationer og tilpasning til en anden funktion!

Indtast tabellen numre med hjemmelavede dekorationer

deco-ægteskab-romantisk træ-wedding-table-kort-farvet pastel-idee

Kartoner af denne type er så let at indse, at alle kan gøre dem selv. Det ville være tilstrækkeligt til at give dig selv med en bog af pap i en farve efter eget valg og lidt maling. Så vil det være for dig at forestille interessante designs til dit projekt!

Forestil originalt tilbehør til romantisk tabel center

deco-ægteskab-romantisk-bryllup-table-deco-perle-pink-idee

De blomsterdekorationer på et bryllup tabel er komplet med forskellige ornamenter, såsom perler. Hvorfor perler af denne art? Fordi de er smarte og romantisk på én gang!

Forbedre sin lysende dekoration med lanterner

deco-ægteskab-romantisk-lanterne stearinlys-table-ægteskab-idee

De lanterner er en næsten obligatorisk tilbehør til romantiske bryllup dekoration. Få store formater lanterner, hvis du ønsker at skabe en magisk atmosfære omkring din spiseplads. Som for dem af lille størrelse, de er ideelle til at gøre en magisk midtpunkt!

Indret dit personlige stearinlys festlokalet

deco-ægteskab-romantisk candle-table-deco-idé-pastel-pink-hvid

Lamper og lysestager kan ikke undvære stearinlys! Simple hvide stearinlys er bredt tilgængelige i butikkerne. Men hvis du ønsker en romantisk bryllup indretning omhyggeligt til sidste detalje, du har brug for stearinlys, der matcher din farvesammensætning. Disse er købt på forhånd, eller lave dine egne med voks, snor og nogle farvestof.

Invent gaver til gæster som ingen anden

deco-ægteskab-romantisk gave-box beder-chokolade-ide

At respektere traditionen og supplere din indretning på samme tid planlægning for originale gaver til dine gæster! Her er en idé af sådanne gaver med små bokse til hver af dine venner og kære. Disse bokse bør harmoniseres med farverne dominerende i området part. De er til at udsmykke et lille bånd eller nogle perler. Indenfor vil hver gæst finde chokolade på smag: mint (for mintgrøn), lyserød (pink til dekoration), lilla etc.

Tænk tekstiler til den festlige bordet

deco-ægteskab-romantisk dekoration tabel-pink-farvede stearinlys, blomster

For den festlige måltid, du har brug for også en runner eller et ark af et passende skygge. Men det er også muligt at kombinere to eller tre pastelfarver at variere udseendet af din fest område.

Eksperimenter med nuancer af tekstiler

deco-ægteskab-romantisk-table-grøn-mynte-deco-idé-bord

Du er velkommen til at prøve kombinationer af forskellige farver til dugen, bordløber og servietter! Ovenfor, et ægteskab vellykket eksempel på søde noter underskrevet Avila Dawn Events.

Opret en poetisk stemning med blomster print

deco-ægteskab-romantisk-deco-table-farvet pastel-lyserød dug håndklæde gul

Den poetiske atmosfære synonymt med ankomsten af ​​foråret og opvågningen af ​​naturen. Derfor blomster print er et naturligt supplement til foråret bryllup bord. Du behøver kun at finde duge og plader med mønstre og farver til at matche dit bryllup indretning idé!

Tilføj tendens nøgler i metalliske toner

deco-ægteskab-romantisk-tilbehør-dekoration-idé-table-pink-pastel

Værd at vide: de bløde nuancer af pink, grøn og blå gå meget godt med de metalliske toner, meget fashionable i øjeblikket. Af denne grund, har du mulighed for at pryde dit bord et par strejf af guld eller kobber. Overvej derefter du sætter i champagne glas dekoreret eller dækket i disse toner.

Gør hans retter en dekorativ accent

deco-wedding-ring-romantisk-håndklæde-table-deco guld

En anden løsning ville være at fokusere på pladerne. De vil så have gyldne eller kobber kanter. Selv de håndklæde ringe har evnen til at spille rollen som en dekorativ accent chik og trendy!

Forestil dig en pastelfarver menu

deco-ægteskab-romantisk-slik-bar-bryllup-farve-pastel makroner,

Sidste tip til en uforglemmelig speciel dag: forestille din fest menu i henhold til den smarte bryllup dekoration af dine drømme. Du vil se: resultatet er virkelig smuk!

Leger med noter romantiske toner

deco-ægteskab-romantiske buffet-bryllup-udsmykning-of-table-idee

Bestil en kage værdig lejligheden

deco-wedding-cake-romantisk-eksempel-ægteskab-deco-bord


Like this post? Please share to your friends: