Bryllup decor ideer gør det selv til en usædvanlig begivenhed – anews24.info

Bryllup decor ideer gør det selv til en usædvanlig begivenhed

Deco bryllup gør det selv musik buket bruden-score-musik

Ægteskab er en af ​​de største begivenheder i dit liv. Dette er en særlig dag, og du vil vise og dele din kærlighed til de mennesker, der er tættest på dig.


Til denne dato endnu mere vidunderlig, må vi tænke på indretningen. Hvis du har et lille budget eller du blot ønsker at gøre dit bryllup unik og personlig, vælge en Deco bryllup gør det selv.

blomster og frugt bord omdrejningspunktet for et bryllup dekoration gør det selv

Deco bryllup Gør det selv table center-table-pink-hvid-æbler

table centre for dit bryllup giver friskhed samtidig med at tilføje volumen og forstærker temaet farver og accenter af din modtagelse. At vælge den rigtige blomst arrangement kan være overvældende, især når dine foretrukne blomster har vist sig at være for dyrt. Hvis budgettet spiller en vigtig rolle i dit bryllup planlægning, overveje at reducere omkostningerne med vores deco bryllup tips gør det selv.

Deco idé om ægteskab til at gøre det selv med de gendannede flasker

Deco bryllup gør det selv table-blomster-vaser-display-kuffert

Centrene af blomsten tabeller er så simpelt som smuk. Du kan bruge gamle gryder syltetøj, tomme flasker og andet pot, der er tilpasset til at sætte blomster. Det er for dig at beslutte, hvilke blomster bedst matcher dit bryllup tema. Fokus på årstidens blomster, fordi de er køligere, men også billigere.

Små potter af bønner til en enkel og smuk indretning

Deco bryllup gør det selv centrum-table-bønne-blomster

For at færdiggøre din centerpiece kan du tilføje bånd, blonder og også jute sejlgarn til rustikke og land bryllupper. For en endnu mere personlige og originale noter ikke glemmer de frugter og grøntsager. Bønner og småsten giver en meget interessant note i bunden af ​​en vase.

Deco bryllup gør det selv buket-blomster-avispapir

Til dekoration bryllup gøre det selv, papiret har et bredt udvalg af håndværk ideer og er også meget overkommelig. Det er nemt at tilføje papir hånd på alt - papir lamper, blomster, æsker, knapper og mange flere. Der er så mange ideer til papir kreationer til dit bryllup, som du er forkælet for valg. Dine muligheder er uendelige med papir af forskellige teksturer, farver og masser af skæremaskiner, der går med det.

Et papir for hver udseende

Deco ægteskab med en selv idé-antal-af-table-papir

De temaer rustikke bryllupper, for eksempel, er op til at bruge masser af naturlige papirer. Du kan bruge papir til at oprette dine egne invitationer og bordkort din egen. Bland teksturer og nuancer af brune, cremer og endda grønt at bo i det naturlige og rustikke.

Fra den smukke og indretning i syltetøjsglas

Deco bryllup gør det selv-jam-krukker-blonder blomster

Disse sjove små urtepotter er simpelthen lavet af syltetøjsglas. Spørg pårørende til at indsamle alle de potter, de holder. Pryde dem med jute sejlgarn, blonder, bånd eller stof og med et strejf af kærlighed, du får det ønskede resultat. Blot tilføje nogle enkle blomster til at få den perfekte resultat. Du kan bruge disse potter til dine centerpieces eller hænge som pynt ved hjælp wire.

Omdrejningspunktet af genbrugsmaterialer til wow dine gæster

deco-ægteskab-er-how-det-selv-ideer-original

Her er en original idé, som du vil imponere mange. Hvis du vil have en naturlig indretning kan du bruge genbrugsmaterialer, såsom toiletpapir ruller til vaser med tørrede blomster, der er i centrum. Du kan også tilføje træ og pap emner til dør navne og små detaljer, der vil underholde dine gæster.

Flasker tørre blomster imponere

deco-ægteskab-er-how-det-selv-idee-flaske blomster

Noder og blomster danner en flot duo til et bryllup tema musik

deco-ægteskab-er-how-det-selv-musik-ark-musik-papir gul

Wrap blomsterne som tema for dit bryllup er en god idé at vedtage. I dette tilfælde blev scores der anvendes til at danne små klaser blomstret indretning efter billige bryllup. Hvis du ikke vil bruge dine nodebøger, husk at udskrive.

papir buket blomster genanvendt indretning gør det selv

deco-ægteskab-er-how-det-selv-blomster-buket-avispapir

Lav dine egne blomster! Klip eller fold papiret i former og blomsterdekoration for et lavt budget, men smuk er meget original. Med lidt øvelse, kan du lave blomsterarrangementer, der er helt fantastisk. Du kan også tilføje papir blomster udenfor billige papir lanterner suspenderet for en enkel indretning. Bor skillevægge eller sider fra gamle bøger i former af hjerter til at gøre konfetti for tabellerne i receptionen eller til parret i slutningen af ​​ceremonien. Har du også tænkt på at lave en blomstret tapet?

Genbrug dine gamle trærammer til en rustik atmosfære

deco-ægteskab-er-how-det-selv ideer Framework-grøn

Vi har alle ubrugte hjem ledere. Så hvis vi ikke gør det, kan vi gå gennem et loppemarked hurtigt og få dem. Du kan gøre dine trærammer af indretningen meget fin lille budget omkring en grøn mur eller bruge dem til din tabel numre.

Deco idé bryllup gøre det selv med træ stigen

deco-ægteskab-er-how-det-selv-skala retro-rustik

Kom ud din skala dit loft og gøre det til noget originalt. I udgør ved siden af ​​en væg, og ved at deponere udsmykningen, som du ønsker du vil få en romantisk og fantastisk effekt.

At sige tak personligt

deco-ægteskab-er-how-det-selv gave-besked-flaske

En af de bedste måder at vise dine venner og familie, hvor meget du sætter pris på dem er at tilbyde dem huske noget, de absolut elsker det. Hvis du ønsker at sige tak efter et bryllup eller begivenhed, eller hvis du ønsker at skabe hjemmelavede gaver, her er en god idé og Mignone, som igen, er enkel at udføre. Du skal blot udfylde et par flasker af en indretning, der vil minde dit bryllup tema og tilføje en sød lille ord der.

Små kasser gør det selv

deco-ægteskab-er-how-det-selv gave-prompter

Et lille tegn på kærlighed til hver gæst til minde om en særlig aften

deco-ægteskab-er-how-det-selv-børnebørn souvenir hjerter

Wooden sub-plader til enkle, naturlige indretning

deco-ægteskab-er-how-det-selv-Bordkort-træ kufferter

Træ er en af ​​de enkleste materialer og samtidig mest praktisk at bruge. Der er hundredvis af bryllup dekoration ideer til at gøre det selv med træ. Rå træ kan simpelthen bruges til sub-plader eller udsendelse er vaser eller endda alliancer brud og brudgom til en rustik stemning land.

Tegn på evig kærlighed lagt på den tidløse træ

deco-ægteskab-er-how-det-selv-rusrique-alliancer-træ

Sammensætning af stearinlys og træ til en romantisk

deco-ægteskab-er-how-det-selv Candle-træ

Deco idé bryllup gøre det selv for et tema inspireret af rejsen

deco-ægteskab-er-how-det-selv-globe-vintage-destination-romantisk

Afhængigt af dit bryllup tema kan du passe indretning til at matche. Brug en globus, postkort og enhver genstand der minder om en tur til personnalisr ethvert bryllup bord center dedikeret til at udforske nye lande.

Tilpas dine stole med en simpel bånd til en glamourøs effekt

deco-ægteskab-er-how-det-selv-stole, forhæng flyvende-knude-sommerfugl

Vil du gøre dine stole til noget smukt og originalt? Du kan gøre dette ved at indsætte bånd, blonder eller simpel klud bundet knude. Du kan vælge mellem forskellige materialer og farver og tilføje dit eget personlige præg.

Gør din stol i et smukt forår plante

deco-ægteskab-er-how-det-selv-idee-original-grøn-planter

Tabeller til forretterne på træhjul inddrevet

deco-wedding-en-til-bæring-char-lags-white

På din bestik!

deco-ægteskab-er-how-det-selv-rustik-dækket original

Ved afholdelse denne store begivenhed hver detalje er vigtig. Dækket har en centrale plads på bordet. Opret små lommer til dækket og dine gæster vil ikke være ligeglade.

Deco billig gør det selv minder om forår

deco-ægteskab-er-how-det-selv-dækket-blomster-gul

Hvis du ikke har en masse tid og et stort budget, wrap dine bestik enkle hvide håndklæder og tilføje et personligt præg, såsom små gule blomster i foto-ulemper og binde dem med en jute sejlgarn .

Deco bryllup gør det selv lavendel tema

deco-ægteskab-er-how-det-selv-bord-country-chic lavendel-gave gæster

Ægteskabet er en tid med glæde

deco-ægteskab-er-how-det-selv-original-balloner konfetti

Ægteskab er en af ​​de lykkeligste dage i vores liv. Det er den begivenhed, vi ønsker at dele med de mennesker der er tættest på os og fejre glæden er kærlighed. Det er derfor, vi aldrig må glemme det sjove note. Ballonen er for banalt. Vi ser overalt. Det er derfor, vi tilbyder dig en original idé til at gøre dine mere interessante balloner. Blot blot at indsætte lidt af konfetti før oppumpning. Vil du se resultatet? Prøv at udfylde dette projekt med det samme, og du vil blive imponeret.

Bunch af spiselige blomster og overraskende

deco-ægteskab-er-how-det-selv-center-of-table-gul slik

Mmm ... der ikke elsker slik! Til store og små, at ideen deco bryllup gør det selv vil savle mere en. Samtidig smukke, vil indretningen ikke gå til spilde, fordi det bestemt ikke ender i en skraldespand. Dine gæster kan overveje og især spise for at have et par kræfter i løbet af deres hviletid mellem hver dans.

Ægteskab er der!

deco-ægteskab-er-how-det-selv-stilfulde-ideer-entry-sted

Deco idé om ægteskab billige tørrede blomster

deco-ægteskab-er-how-det-selv-blomster-gul hortensia-gul håndklæde
Knaphuller til sig selv

deco-ægteskab-er-how-det-selv-boutonnieres rustik-blomster
Hvorfor bruge så mange penge til blomsterhandleren til knaphul, mens du kan gøre det på ingen tid? Ring til din brudepiger og kommer sammen for at skabe disse smukke knaphuller ved hjælp af simple små blomster og jute sejlgarn. Selvfølgelig er det op til dig, hvad Deco tilføje at bringe dem i overensstemmelse med dit bryllup tema. Det er for dig nu at forberede din særlige dag!


Like this post? Please share to your friends: