Deco jul

kvinde skelet Halloween makeup: præparater for 31. oktober begynde!

Halloween Makeup kvinde skelet idé-mauillage-look-look

Den 31. oktober nærmer sig med hastige og med dette, præparater omkring Halloween. Mange mennesker haste til udsmykning af deres hjem, hængende græskar, lanterner, spindelvæv og meget mere.


Men også, at Halloween kostume er den vigtigste del af festivalen. Der er et stort udvalg af Halloween kostumer til at købe eller gøre dig selv. Men med dette, må vi overveje makeup. En af de mest populære kostume forbliver rygraden. Det er derfor, skriver Designmag besluttet at afsætte denne artikel

Halloween skelet makeup kvinde

Du vil opdage nogle ændringer skeletal udseende, samt nogle tutorials og tips til at gøre det perfekte Halloween kostume.

Halloween Makeup kvinde skelet-se skræmmende-idé-maling

Har du lyst til en Halloween skelet makeup kvinde i år? Så sørg for at tjekke vores billeder og afprøve dem alene eller sammen med en elsket. Give med makeup, maling, pensler, eye liner, pailletter, rhinstene, tilbehør, kontaktlinser og være tålmodig.

Halloween makeup kvinde-skræmmende-hvid-sort skelet makeup

Hvis du virkelig ønsker at skræmme folk omkring dig under Halloween fest, der præsenterer sig selv, vil vi nødt til at sætte en blyant slagtilfælde alvorligt. At have den perfekte Halloween skelet makeup kvinde, må man kende de grundlæggende principper.

  • Skelettet er hovedsagelig formet sorte og hvide farver
  • Den grundlæggende makeup er altid hvid
  • Kæben er stort og i det væsentlige er dannet af tænder
  • Øjet er afgørende, og er sort

Vi skal respektere den benede aspekt, at makeup er så realistisk som muligt

kontur-ansigt-krop-maleri

Halloween er festivalen af ​​de levende døde. Så hvad bedre end at vælge en Halloween skelet makeup kvinde?

Lad os starte med en Halloween makeup tutorial kvinde enkelt skelet.

For at få succes i denne skræmmende udseende, skal du:

  • Hvid og grå makeup
  • svamp
  • en børste med bløde børstehår

Til at begynde, skal du gøre dit ansigt hvid. For at gøre dette, først trykke én hvid, ved hjælp af din svamp. Prøv at gøre det mest homogene farve mulig. skifte Så til grå. Dette vil tjene til at gøre nogle skygger i ansigtet. Efter alt, er det vores mål at gøre det gøre mest realistiske skelet. Fokus øjne, næse og mund. Så jeg kommer ind i konturerne. Disse er meget vigtige. Tag din pensel dyppet i sort og begynde med øjnene. Stand øjne ved at gøre store cirkler og farve dem.

Den sorte omrids er en af ​​de vigtigste dele til en Halloween skelet succesfuld kvinde makeup. Drejning til munden. Gå rundt der altid ved hjælp af din pensel med sort. Inde i denne kontur, tegne iøjnefaldende tænder med sort og farve dem i hvide interiør. Lad gå ud over et par streger på ydersiden til at gøre kæben mest skræmmende ligesom foto-cons. Godt gået, din grundlæggende skelet makeup er klar.

dress-sort-sort-makeup

Hvis du ikke har tid til at gå købe al den makeup og tilbehør, der passer til dit skelet eller ærligt ikke ønsker at bruge pengene, her er løsningen:

Det ville være nok til at bruge den letteste pulver du finde, og en sort blyant eyeliner. I dette tilfælde skal du blot satse på konturerne af dit ansigt. Sørg for at trykke den sorte omkring øjne, næse og kæbe. Gør det på en blegere teint som muligt. Effekten er altid narkotika, især hvis du binder dig hår tilbage, og du klæde sig i sort. Halloween kostume er en vigtig del af dit look. Og hvis du ønsker at gøre dig til et skelet, det er simpelt. Kom ud af din garderobe af gamle sorte og hvide tøj og voila. Hvis du ønsker andre Halloween kostume idéer, gå ikke glip af vores særlige artikel om dette emne.

Tip: Nu kan du finde Halloween makeup kvinde skelet-kit!

idee-halloween-kostumer-makeup

Nogle kvinder er mere charmerende end andre, og ønsker at være i ånden af ​​Halloween, mens de resterende glamourøse sexet. Vi har et forslag til dig med denne makeup af billedet ovenfor. I dette tilfælde kan du kun udgør en del af dit ansigt respekterer de sædvanlige konturer. Men denne gang, så gør det mere elegant, som hvis du bære makeup om aftenen.

idé-skelet-hud-smeltning

Du er formentlig undrende, hvordan man har udseendet af et ansigt, der er brudt. Vi har svaret for dig!

Start med at lyse konturer vidste kinden med en hvid blyant. Disse grænser vil hjælpe dig senere for din "flyder hud". Lige under din afgrænsning, ising din sorte ansigt. Denne del er meget vigtig og bør være forskellig fra den anden side af kinden. Der fyldes op resten af ​​dit ansigt, som vi rådede dig tidligere.

Nu starter vi med det mest sjove del af selvstudiet. For en realistisk effekt, bør du medbringe en 3D-kød gel baseret på gelatine, som du kan gøre dig selv, hvis man ser nøje på video tutorial ovenfor. Start med at hælde din gel på den del af huden på dit ansigt og vente på det tørre. Ser du, resultatet er fantastisk!

ansigt-skræmmende-kontur-maleri

Nogle ønsker at gå endnu længere ved at gøre så meget som muligt. I dette tilfælde anbefaler vi, at du spiller med skyggerne i nakken skiftevis hvid og sort. Målet er at tegne et halsbenet. For at lykkes på, få fat i en pensel, svamp og hvid makeup, sort og grå.

idee-skelet-farver-ansigt

Kender du makeup mexicanske skelet? Fejret i mange år i Mexico, Halloween, nemlig "El dia de los Muertos" er en meget populær festival. Under festivalen, kraniet er ligefrem symbolet på denne dag. Men makeup har mange flere farver, pailletter og blomster.

Hvor kommer denne idé om Sukker kraniet?

I løbet af denne periode, de indfødte holdt dem dine kranier for ritual, og han fandt den ulejlighed at dekorere tilbehør, farver og sten.

idee-kæbe-tænder-skræmmende

makeup-original-party oktober

makeup-single-soiree-fetere

makeup-tutorial-fetere oktober

ansigtsmaling-hals halloween

opnå mund-kæbe-bone

skelet-glamour-lilla-sort

skelet-punk rock-idé

tutorial-outline-øjne-næse

face-farver-sort-hvid


About the author

admin