Deco jul

bohemechikt bryllup: fejre kærligheden i skønhed og sødme!

boho chic bryllup arch-idee-dekoration-gift

Vælg deco boheme chic bryllup er at fejre hans kærlighed til skønhed og gnidningsløst. I gæld til hippiebevægelsen og den romantiske ånd, boho chic stil giver os en afslappet og poetisk atmosfære, som hylder naturen og kvindelighed.


Af denne grund, boheme chic bryllup er et meget populært valg for fejringen af ​​foråret og sommeren. Og da denne smukke periode åbner lige før os, har vi udvalgt nogle ideer boheme chik indretning til at hjælpe dig med at organisere en udendørs bryllup drøm.

bohemechikt bryllup dekoration ideer, tilbehør

Lad os sige det samme: indretningen boheme chic bryllup skylder sin enorme popularitet til den kreative og afslappede ånd hersker under hele festivalen. Og selvom der i den seneste tid, mange par vælger denne stil af dekoration, resultatet er altid anderledes og tilpasset den personlighed gift. Der er en simpel forklaring på dette er, at ...

Hvert par vælger hans foretrukne tilbehør og ornamenter tema boheme chic bryllup

Dette tilbehør er undertiden håndlavede af parret og deres venner, nogle gange købt og kombineres på en uventet måde. Målet er altid det samme: at opnå en indretning, der afspejler den individualitet Madame og Monsieur!

deco-boheme-chic bryllup-table-papir-suspensioner

Indretningen af ​​boheme chic bryllup så sat på outfits og brugerdefinerede tilbehør. De er specielt designet eller associerede til at give ceremonien og fest efter en unik atmosfære. Så satse på utraditionelle dekorative elementer inspireret af hippiebevægelsen og boheme livsstil!

Gennem din boheme chic bryllup udsmykning, fejre mangfoldigheden af ​​kulturer!

Den boheme hippie livsstil og er åbne hans sind til verden harmoni, kulturer og forskellige traditioner. Derfor kan traditioner og kunst, der er en del af arven fra disse kulturer give dig ideer til at gøre forskellige dekorative elementer.

dekoration-bryllup-stil-boheme-suspension potten de fleur-macrame

Karantæner og webs knytte, håndmalede fade, tipier, ponchoer ... Alle disse kan integreres i et forår bryllup dekorationer eller sommer.

indretning Den boho chic stil kombinerer det bedste fra forskellige perioder af historien

Ud over de multikulturelle tilbehør, genbruges igen og boheme chic bryllup åbner også en tematisk indretning accenter, der samler forskellige periode i historien.

idee-deco-bryllup-hippie-chic-foto-bord

Ligesom den pragt af de barokke ornamenter? Så venligst: føje til dit bryllup borddekoration typisk vedhæng lys periode!

dekoration-bryllup-boheme-chic blomst-bord

Juster det med en original stearinlys, som vil fungere som et knudepunkt på dit bord. Gør det samme med de andre elementer i din boho chic indretning. Vælg en periode eller en atmosfære som appellerer til dig og transplantation tilbehør, der karakteriserer det.

dekoration-table-blomster-bryllup-stil-boho-chic

Et eksempel på denne form for tilgang: boheme chic bord pyntet øverste billede DIY pyntegenstande landstil den. Enkel og billige beholdere blev genbrugt til brug som vaser til brylluppet bordet.

dekoration-floral bouquet, vase-træ-boheme-chic bryllup

Og i dette billede, er blomsterdekorationer sat i vaser pyntet med kviste og nogle reb. En god idé for dem, der elsker det naturlige dekoration!

bohemechikt bryllup - når enkelhed rimer på skønhed

Tilbehør til en boheme chic bryllup er enkel og autentisk. Hvis du har besluttet at lave din egen dekorative, vælge naturmaterialer.

deco-bryllup-boho-panel træ-eksteriør

Nogle accenter indretning af en udendørs bryllup hal kan ske i sidste øjeblik. Ovenfor, at et træskilt, der vil hjælpe dine gæster finde den store dag

Bog-guld-bryllup-boheme-uden-model-idee

Har du planlagt en gæstebog til din fest? Gæsten Bogen er designet til at hjælpe dig med at holde en hukommelse på hver af dine gæster. Det kan blive præsenteret i et hæfte, hvor hver person skrev en lille besked for parret. Men der er nu fuld af interessante alternativer til denne type bog, ligesom et fingeraftryk træ eller træ puslespil på billedet ovenfor.

Hvordan vælger boheme chic brudekjole og dress code på hans fødselsdag

dress-bruden-boho-chic lang hvid-grime

Klæd boheme chic bruden skal vælges i henhold til ovenstående principper. Den skal være enkel, naturlig, feminin og romantisk. Generelt længe, ​​vil det fremhæve din figur og lette dine bevægelser i løbet af dagen.

boho chic bryllup krone blomstret kjole barn

Og atmosfæren smarte boho regeringstid overalt i dit parti, anbefaler til dine gæster at vælge en kjole i samme stil!

Side tilbehør boheme chic bryllup ...

Hvis det er en must-have tilbehør til en boho fest, det er de blomster. Brug det i at forskønne dit bryllup tøj, men også at skabe farve accenter i din fest område.

bohemechikt brudekjole, brude-krans-blomster

Den boheme brudekjole er normalt forbundet med et tilbehør til håret blomster tema bryllup. Kronen af ​​naturlige blomster er en klassisk løsning romantisk og nem at tilpasse.

boho chic brudebuketten-blomster-romantisk

Brylluppet buket, også, enkel og autentisk. Det samler med blomster af sæsonen og tilføjer nogle landlig stil planter.

Hvad boho blomster dekoration til et bryllup?

boho chic bryllup terrasse deco-uden-table.jpg

Vi kender: blomsterne er den mest anvendte til bryllup borddekoration tilbehør. For Arty festivaler er sjovt at lave blomsterdekorationer til det myldrende centrum bordet.

foto bryllup-table-dekoration-uden-boheme-chic

Paletten af ​​farver typiske for boho stil består af pastelfarver, som pink, grøn, beige og lilla. Prøv at associere blomster af disse farver til din tabel centerpiece.
Tabel-bryllup-stil hippie-måde-blomstret-model

Drømmer om en ferie måltid serveret på en blomstret bordløber? Gå efter en organisk look med en slick af naturlig skum oversået med blomster i pastelfarver!

dekoration-table-ægteskab-boheme-hippie-chic-photo.jpg
udendørs bryllupper er specielt egnet til en rigelig blomsterdekoration. Til bryllupper boheme chic, blomster er til stede op til pladen. Hvorfor ikke planlægge en menu omkring årstidens planter?

dekoration-boheme-chic bryllup-tabellen buffet
bryllupskage-boho-chic-idee-forår-deco


About the author

admin