Deco jul

I år vælge en alternativ juletræ

Østers på gran

Alle, eller næsten er vokset op med en smuk og stor juletræ derhjemme i juleferien. Faktisk juletræet er en af ​​de stærkeste traditioner har overlevet gennem tiderne.


Alle elsker juletræer er det ikke? Men hvorfor skal vi skære så? Hvis du vil have en anden jul og være original, hvis du ikke ønsker at dekorere dit hjem i en traditionel måde, hvis du ønsker at se lidt af modernismen i dit hjem, erstatte den traditionelle juletræ med noget alternativ og usædvanligt. Du kan tage en farverig gran eller oprette en installation rammer, hvor du kan hænge boldene.

Alternativ juletræ erstatter den levende træ med finesse

Alternativ juletræ

Brug en normal træ - ikke et træ og male det med guld eller hvid og dekorere det som din sædvanlige dekoration. Opret en spirende træ og dekorere det med skaller, for at skabe en dekorativ nautiske tema. Opret en installation guirlander på væggen - den alternative juletræ giver en følelse af fest og vil ikke tage meget tid til at gøre eller meget plads i din stue. fjer grantræer er ideelle til at placere på bordet.

Grenene er de mest almindelige valg

Juletræ gren

Brug din fantasi og ikke begrænses! I sidste ende, kan du oprette et juletræ næsten alt og ingenting! Se udvalg af alternative juletræer nedenfor, har vi valgt for dig. De er virkelig smukke og kreative!

Juletræ i soveværelset

Juletræ i soveværelset

Julen dekoreret grene

Julen dekoreret grene

Rustik juledekoration

julepynt

Sats på øko indretning papir

Dekoration med stjerner til jul

Lille juletræ lavet af flerfarvede bolde

Lille juletræ

Juletræ gren måde

Juletræ gren måde

Juletræ Magic lyse hvidt

Magiske juletræ

Juletræer i ren hvid

Hvid Jul Træer

farverige og bærbare juletræer

Fir julebordet

Træ i en gryde til jul

Træ i en gryde til jul metal juletræ Wall Gaver til jul Dekoration i hvid og sølv julen Dekoration i hvid og sølv julen Søde juledekoration Juledekoration i stuen
Temmelig velsmagende dekoration til jul Temmelig juletræ grønne bolde Temmelig juletræ Papiret til gran Paper Små fjer juletræ Juleplante dekoration Juletræ lavet af grankogler Juletræ blank plast Julen tændte træ Juletræ lille


About the author

admin