Show

Deco stue grå og taupe for en raffineret interiør

deco grå og taupe stue indretning

Indretningen grå og taupe levende opnås gennem en blanding af møbler og tilbehør i disse farver ved at male væggene i stuen.


Den taupe farve sit navn fra dyrets pels med samme navn og farve. Oprindeligt blev taupe farve identificeret med det af den dyreart, der mødes i Europa kaldes også, nysgerrigt, "fransk muldvarp". Senere har betegnelsen bredt sig til gradvist at omfatte andre nuancer.

Deco stue grå og taupe: idé farveblanding

interiør deco taupe

I dag menes der med dette navn flere mellemliggende nuancer mellem grå, brun og gul meget mørk. Den taupe fås i mange nuancer, fra mørkeste til letteste. På grund af sin vage definition, kan disse nuancer også betragtes som fra andre farver, såsom grå eller brun, for eksempel.

Deco stue grå og taupe: tanken om at kombinere med tilbehør

puder dekorativt tilbehør grå og taupe stue

Den taupe maling er et valg for vægdekoration vi mødes oftere og oftere. Dette forklares ved det faktum, at denne skygge blander godt med grå møbler, brun og gul. Det kan også suppleres med en hvid stue udsmykning, sort og lyserød. Det er på grund af hans alsidighed som taupe maling kunne være et godt valg til dekoration udstilling. Også meget mørke og meget blege nuancer af taupe har udseendet af en neutral farve. Af denne grund, muldvarpen går perfekt med det grå.

Deco taupe og grå stue: sofa med indretning af Adcock Møbler

Deco farverne grå taupe sofaer og stue design

Hvad er de mest almindelige kombinationer af grå og taupe farver i stuen indretning? I virkeligheden er der alle mulige blandinger mellem grå og taupe, fra den mørkeste til letteste. De to farver kan bruges i forskellige kombinationer. For eksempel kan man vælge at male væggene i den grå område og for at reservere taupe møbler. Denne sammensætning giver gode resultater, især i bløde nuancer og bleg. Det modsatte er også muligt: ​​man kunne male stuen i en taupe farve nuance og fyld med grå sofa eller lænestole.

Udvikling af grå og taupe stue med hjørnesofa design

Muldvarpe stue møbler Deco grå og taupe

En anden mulighed for at opnå effekten deco grå og taupe levende er at lege med farven på tilbehør, såsom tæpper, gardiner og puder. Igen to løsninger er fuldt ud muligt: ​​møblerne kan være grå og taupe tilbehør eller omvendt. I dette tilfælde kan farven på væggene harmoniseres med det tilbehør, men du kan også vælge at male i en lysere nuance af grå eller taupe eller lade dem være tomme.

Deco grå og taupe stue med moderne hjørnesofa

Deco stue grå maling taupe moderne sofaer

Grå og taupe er to neutrale farver, den lounge, som er dekoreret har normalt et raffineret look, rolig og trendy ad gangen. Af denne grund, indretningen grå og taupe stuen er særligt velegnet til moderne interiør. Disse to farver er også velegnet til moderne stil dekoration, især når gift med andre neutrale nuancer, såsom sort og hvid. Intet, naturligvis ikke forhindre dig i at tilføje flere farver, andre farver. Man kan citere som eksempler de lyse farver, som du ser på billedet nedenfor.

Room Makeover: farve idé

moderne deco idé grå taupe sofa lounges

Faktisk du bemærker rød, blå, gul. Vi kan ikke fokusere på disse voksende giganter i hvid (foto til højre ovenfor), der som tilbehør og umiskendelige objekter af moderne kunst, bringe en masse bevægelse i den rummelige stue. Uden at skulle gå så langt i den oprindelige indretning, kan du bare holde en vis afdæmpning og ikke bevæger sig væk fra den oprindelige definition af den grå deco lounge og taupe.

Foreningen af ​​grå og taupe farver i stuen

Deco design forbliver grå og taupe stue

Indretningen grå og taupe stuen er ultra moderne indretning. Hvem sagde ultra moderne, selv futuristisk, sagde nødvendigvis minimalistisk og noget chokerende stil. Den generelle idé om den moderne stil er at bevare det område, hvorfra det trækker sin rene strejf af luksus, og holde sig til Zen stemning med alt det materiale, ligesom møbler og tilbehør.

salon dekorative tilbehør i grå og taupe

Bo maling taupe grå maling sedan

Komfort er et andet vigtigt element, som indretningen grå og taupe stue ønsker at understrege. Disse farver, kombineret med andre farver, som vi talte om dig, tilskynde, at vi fokuserer mindre på excentricitet af deres art mindre åbenlyse og mere om deres kvaliteter! Som sådan, se størrelsen af ​​sofaen vist på billedet nedenfor, og prøve at forestille sig det i rød eller grøn. I dette tilfælde, den blanding af grå, brun og beige beroliger udseendet og størrelsen af ​​kabinettet kan opnå denne andel, som om møblerne var plettet i en meget lyse farver pågældende sofaen af sådan størrelse ville helt sikkert forårsaget chok!

Stue med sofa og moderne indretning i grå og taupe

taupe og grå sofaer lounges udsmykning af'angle

Hvis du stadig ønsker at komme væk fra en sterilitet, at indretningen grå og taupe levende kan pålægge, kan du satse på belysning og gardiner, lad reflektere direkte lys trænge udefra og skabe en unik lys atmosfære inde: en flot lysspil for øjne og sjæl, der vil have en frugtbar indvirkning på fattigdom montage neutrale farver, der er emnet for denne artikel.

Salon Deco møbler i grå og taupe

grå design møbelmesser moderne sofaer muldvarp

Modernitet har nogle styrker, som vi ikke har nævnt hidtil: de nye linjer af produkter og den nye betydning af frugt. Her er et interiør, der ville have noget originalt og interessant i sig selv, hvis det ikke var træ linjer på vej ud af polstring lædermøbler og betydningen af ​​malerier hængende på væggen.

moderne design møbler i lyse nuancer af grå og taupe

Deco stue vægmaleri grå stue møbeldesign

Kunsten og især de tabeller foring grå vægge har en ubestridelig magt over stemningen i en stue indretning grå og taupe. Enhver kunstværk bringer nyt liv til den monotoni af rummet.

Idé grå stue indretning og taupe med moderne sofa

Deco ideer til levende taupe maling design

Man kunne sige det samme om ethvert objekt og excentrisk farve, enhver festlig dekoration, som indbyder fra tid til anden i den moderne indretning uanfægtede og alle dansende flammer i pejsen i de lange kolde aftener for alle sæsoner af vinter, efterår eller forår.

Ideer til dekorationer grå og taupe stue

phtot deco loungen grå og taupe

Det stykke af kunst, når det er ikke kun en bred vifte af kunstnere, kan være en skulptur eller en installation. Moderne kunst er grobund for originalitet og menneskelig genialitet. Menneskelig opfattelse spiller på nye perspektiver og søger nye horisonter gør det muligt at implementere den fri fortolkning og fri vilje elsker af Art Nouveau. Som sådan, hvad kan du sige om denne kunstværk præsenteres på billedet nedenfor? Du ser de fire elementer: jord, vand, jord og ild interagerer eller ser du noget andet?

grå og taupe stue med væg maling i grå og taupe møbler

Maleri stue dekoration møbler grå taupe

Hvis vores billedgalleri eller bare inspirerer dig venligst, kan du finde flere ideer til udsmykning grå og taupe lever på billederne nedenfor.

Deco stue grå og taupe frigive en kunstnerisk atmosfære

Deco stue grå og taupe kunst atmosfære

Deco stue grå og taupe udsmykket med tulipaner

Deco stue grå og taupe forskønnet blomster

Deco stue grå og taupe genoplivet af grelle farver

Deco stue grå og taupe farver grelle genoplivet

elegant stue i grå og taupe

maleri ideer grå taupe stuer

Idé af farver og deco salon grå og taupe

farve væg dekoration grå og taupe saloner

Dekoration moderne levevis i taupe og grå

billeder deco salon taupe og grå interiør

Deco stue grå og taupe: idé om nuancer og farvekombination

Deco stue grå og taupe moderne maleri ideer

grå og taupe stue indretning af moderne design

Deco ideer grå og taupe stue interiør moderne design

Deco grå og taupe stue med designermøbler

Deco design messer grå og taupe moderne møbler

Dekoration til moderne livsstil i nuancer af grå og taupe

væg design moderne værelser malet grå og taupe

Dekoration moderne stue grå og taupe

Deco design ideer stue vægmaleri grå taupe

grå og taupe Salon: moderne dekoration idé

idéudvikling taupe stue vægbeklædning

Deco idé grå og taupe lever i moderne stil

idé grå møbeldesign levende farve taupe

boligindretning ideer taupe saloner

udvikling af farve stue malet grå og taupe

dekoration lounges taupe grå elegante sofaer lænestole

ideer nutidige levende farver grå og taupe væg

Layouts ideer stue taupe grå maling møbler

møbler taupe grå væg maleri stue

Deco stue moderne design grå maling taupe tæppe

Deco elegante lounger Wall taupe stue

Deco grå taupe sofa lounge og moderne design

Deco lounge og taupe grå taupe grå maling møbeldesign

dekoration maleri udstillinger grå taupe ophold

deco lounge møbler taupe grå vægmaleri

dekoration taupe vægge saloner

farve design stue grå og taupe nuancer lysere

væg maling farve grå taupe ophold

Moderne dekoration grå maling taupe saloner

idé grå maling farve taupe saloner

dekoration design grå taupe saloner

Neutrale farver grå interiør design showroom

deco interiør grå og taupe nutidige udstillinger

Inde grå trend taupe sofaer stue

maling farve ideer tendens saloner muldvarp

Foto moderne lounges trendfarver grå og taupe

idé deco væg stue moderne møbler


About the author

admin