Dekorative havemur udenfor 51 gode ideer til at prøve – anews24.info

Dekorative havemur udenfor 51 gode ideer til at prøve

Deco væg maling farve haven vin

For endnu mere kvalitet tid udendørs, så husk at gøre en dekorativ have ydermur. Denne type dekoration vil du give mere personlighed til din udendørs, men også at udvikle separate hjørner bedre defineret.


Havemøbler, pool, legeplads for børn, grønne hjørne ... Alle disse dele af din udendørs plads vil blive fremhævet og udsmykket med en smuk deco facade eller haven hegnet. Se, hvordan du går om at opnå en sådan Deco dig selv eller finde inspiration til at købe interessant tilbehør i denne artikel om dette emne! Du kan finde masser af eksempler på dekorative væg og hegn og have DIY projektideer, som alle kan replikere derhjemme.

Deco ydervæg med hængende blomsterhave

Deco ydervæg hængende blomsterhave Foto

Blomster og planter er naturlige elementer i udsmykning af vægge og Havehegn. Nogle vægge er meget velegnet for os at hænge plantageejere og gryder i forskellige former. Hertil kommer, at i dag er der beholdere til planter, der er specielt skabt til at blive installeret på lodrette flader uden ekstra tilbehør.

Deco ydervæg have med små urtepotter

dekorative ydervæg hængende plante pot haven

Dette er en meget god idé, der giver os mulighed for at nyde en smuk dekoration uden unødvendige elementer. Selv om de ikke er så stærk som andre dekorationsgenstande, blomsterdekorationer bringe en masse farve til vægge og ydre hegn er normalt monokrom.

Deco ydervæg have: gryder idé at pille dig selv

DIY Deco udvendige væg haven urtepotter

Selvfølgelig kan du også lave din egen egne urtepotter derefter bruges til udvendig væg dekoration. En måde at gøre dette på er at bruge en eller flere gamle vinduer. En anden mulighed er at anvende metal kasser, der kan males med korrosionsbeskyttelse.

Idé deco ydervæg have med klatreplanter

beton hegn moderne deco haven

Dekorative haven uden væg: Hængende blomster kurve

Deco udvendige væg haven hegnet blomster kurve

Gamle vinduer er også tilbehør til den vintage indretning til vægge. Vi kan dekorere de naturlige eller kunstige kroner og placere dem på en ydervæg i nærheden af ​​hoveddøren af ​​huset, for eksempel.

Lodret have og deco ydervæg haven

deco billede hus ydervæg

Lodrette haver passes og så let at implementere. De er populære blandt boligejere, der ikke har nogen udendørs have. Men det er også brugt til at fremstille udendørs dekorationer originalt, især hvis de kan fuldføre udseendet af din have.

Deco bord foto med vertikal have og terrasse væg udsmykning

deco udvendige hegn have havemøbler

Lodrette haver dækker ikke nødvendigvis alle dine ydermur. Faktisk er det også bruges til at lave tabeller, arrangere en interessant måde på væggen. Sukkulenter er blandt de mest populære for at gøre denne type haver.

Deco ydervæg haven vegetation og pool terrasse

indretning hegn udendørs pool terrasse

Farveskemaer og deco væg uden frisk haven

Lukning idé deco udvendige haven

De er nemme at dyrke og kræver ikke megen vanding. På grund af deres fremragende varmebestandighed kvaliteter, sukkulenter er ideelle til at udsmykke vægge og eksterne hegn, der udsættes for sollys om eftermiddagen (med udsigt til syd og øst) .

Fotorammer og oprindelige væg dekoration haven hegn

Deco udvendige væg haven fotorammer

De fotorammer eller tomme tabeller er et dekorativt element, der bliver mere og mere populære i moderne interiør. De er tilgængelige, der kan tilpasses, og du kan arrangere dem i tusind måder.

Tabel træ dekoration og ydervæg haven

deco ydervæg post hus

Og da de er så nemme at bruge, hvorfor så ikke bruge dem som din udenfor væg udsmykning have eller terrasse?

Original idé om DIY Deco ydervæg haven

væggen uden DIY deco Lawn

Brug rør, som ikke længere er nødvendige for at udføre ydervæg dekoration, det er en interessant idé og helt original. Du skal blot folde og fastgøre dem til væggen for at omdanne en banal og tom tabel i et moderne rum. Dette sæt vil blive endnu mere behagelig for øjet det er ledsaget af nogle klatrere.

Deco ydervæg have med fugl huse og grønne planter

Deco ydervæg haveplante fugl hus

Udendørs rum kan være dekoreret med mange objekter, som vi normalt ser på de indvendige vægge. Men det er også muligt at finde løsninger, der er skræddersyet til det fri. Den fugl huse træ eller pap er en; dem, for insekter er en anden.

Idé objekt dekorative ydervæg haven

designobjekt væggen uden haveterrasse

Selvfølgelig vil disse to ideer appellere til dem, der elsker naturen, og som ikke bliver generet af fugle og insekter i deres haver. Ellers er det bedre at satse på et andet objekt, såsom en lysestage coulers interessante.

Vand springvand og haven deco ydervæg

Wall deco design udvendigt Havehegn

Hvad hvis vi har en stor tom væg eller en have hegn, der spænder over flere meter? En god mulighed er at bruge den tomme plads til at opnå en kunstnerisk helhed. Dette kan være en serie af malerier udstillet som en art gallery eller mere komplekse præparater. Og hvorfor ikke, symmetriske springvand omgiver et kunstværk i midten af ​​væggen.

kunstnerisk komposition med paneler og dekorative springvand udenfor væg haven

Deco ydervæg haven Foto terrasse træ

De væg fontæner giver en Zen og en masse af friskhed til det fri. Prydet med nogle grønne planter eller små statuer, vil de straks ændre stemningen i din have eller terrasse. Og desuden vil de hjælpe dig føle sig mere afslappet!

Tabel terrasse væg udsmykning

oprindelige væg dekoration Have Terrasse

Har du nogensinde prøvet vægudsmykning ledning? Den består i at skabe geometriske figurer gennem søn syning som er fastgjort på en flad overflade med få negle. Som i tilfældet med vægdekoration med planter, flerfarvede søn er meget velegnet til at ændre udseendet af en monokrom plads.

Deco ydervæg have: fokus på bæredygtige materialer

lille væg statue udenfor Have

Tabel deco ydervæg træ haven

ydervæg designobjekt terrasse moderne stil

Vægge og Havehegn er områder, der udsættes for prøvelser vejr. Hvis du ønsker at fremstille dig selv din egen objekt udenfor væg udsmykning, vælger robuste og holdbare materialer.

Den cortenstål, et praktisk materiale til udendørs udsmykning

Deco ydervæg have moderne stål vægpanel

Et sådant materiale er cortenstál, et metal typen kunstigt skabt og specielt beregnet til brug udendørs. Dens overflade ser ud til at være dækket med rust. It aldre smukt, selv når de udsættes for fugt. Derfor er cortenstål er et materiale, som anvendes til at gøre statuer og diverse udendørs objekter.

Deco ydervæg have: cortenstål paneler

Deco ydervæg haven pannels cortenstål

Det er også fundet i form af paneler og elegante udsigt breaker. Disse skal installeres på en accent væg i en have eller i et hjørne for at åbne måltid. I disse områder, det giver et moderne udseende og en lidt industriel føler. Hvilken bedre måde at rummet en moderne følelse?

haven dekoration idé med mosaik væg

Deco væggen uden pool-mosaik-blå-idee

Andre perfekt modstandsdygtige over for udendørs vejrforhold materiale: sten. Ud over alle de skabninger, der kan realiseres i sten (statuer, sten sammensætninger, væg accenter), er der også væg dekoration med mosaik. Meget smart, mosaikker er en del af mange typiske Middelhavs traditioner (marokkansk, græsk, italiensk). Så en idé til dem, der ønsker at udvikle en tematisk område i deres haver!

Lodret have med sukkulenter

idee væg deco udvendige vertikale have

Deco lille udendørs væg have med planter

blomsterdekoration haven hegnet udenfor

Lodrette haver i saftige planter er interessante, fordi de giver os mulighed for at gøre figurer og mønstre i flere naturlige nuancer. Disse er reelle levende fliser. Naturlig skum er en type plante, der giver muligheder for lignende væg dekoration.

Lukning af moderne have og deco ydervæg i naturlig mos *

Skum idé deco ydervæg haven

Det kommer i forskellige farver og er meget nem at dyrke. Hertil kommer, at skummet ekspanderer hurtigt, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente længe på at nyde en smuk udendørs vægdekoration!

Dekorative havemur udenfor: Interessant plankeværk

dekoration ideer uden indhegnet have

Ydervæg Deco hus med klatreplanter

boligmontering nutidige havemur

Disse vertikale rum dækket med vegetation være mere udviklet, hvis de er forbundet med væg kunstgenstande: moderne malerier, vintage plader (for en romantisk luft), have spejle ... Mulighederne er uendelige!

pool dæk foto med lyse farver i udsmykning

Layouts udendørs pool terrasse dekoration

Den væg dekoration er ikke nødvendigvis noget, der skal fastgøres til væggen. Det kan meget vel være i form af kunstneriske genstande placeret foran den lodrette overflade. Denne form for dekoration giver mulighed for at realisere et ægte kunstnerisk sæt, der indeholder en masse mere volumen.

have hegn og væg dekoration med urtepotte

idee dekoration haven hegn hus moderne gård

Pots symmetriske blomster og dekorative udendørs haven hegnet design

rigtig god idé mur udenfor haven pot udendørs blomst

Således vil vi bede potter store størrelse planter på væggen for at give mere symmetri til en lille udendørs rum. Vi serverer også at indføre mere grønt og vegetation, hvor den ikke kan vokse i overflod af hensyn til rumlig organisation.

Udendørs indretning med naturlig bambus til små rum

terrasse deco udvendige væg layouts lille have

Samme strategi er også opnåeligt med planter, der er installeret i jorden. Vælg arter, der vokser godt i højden, og du vil skære regelmæssigt. Forme deres silhuetter så de dækker en del af din facade!

Deco lys og udvendige design af moderne terrasse

Deco Belysning ydervæg stål corten haven

Idé belysning og deco ydervæg haven

Deco ydervæg haveterrasse lysdesign

Den ydre væg dekoration betyder også tænke på belysning af udendørs plads. I stedet for en mørk have, så prøv at inkludere lodrette flader i din have design belysning projekt og terrasse. Brug projektorer eller væg og forsøge at sikre, at disse lodrette flader reflekterer kunstigt lys.

Lysdesign til moderne ydre og dekorative haven hegn

Deco væg og indhegnet have udenfor design

De udendørs armaturer spiller også en vigtig rolle i udviklingen af ​​andre dekorative elementer placeret på mure og hegn.

Idé deco ydervæg træ haven

videovæg udvendige udsmykning haven

Wall Deco eksteriør og moderne have hvid træ

Deco ydervæg terrasse pool haven

Træ er en anden klassiker materiale til udendørs udsmykning. Det kan bruges til at lave moderne ornamenter på en hvid væg eller en anden lys farve. Den genvundne eller genbrugstræ vil nemt tilpasse sig DIY projekter af Deco ydervæg. For at gøre det mere bæredygtigt, skal du sørge for at dække det med et beskyttende lag af lak.

haven hegnet Dekoration

deco haveterrasse hegn træ

Foto af udendørs udsmykning og farve havemur

haveterrasse ydermur deco spisning

En anden form for vægdekoration pillen er, at resistent maling med vand eller ved bomben. Brug denne mulighed for at gøre borde til udendørs eller tegne designs direkte på en del af dine vægge. For en symmetrisk effekt, så prøv de geometriske former (at opnå med nogle maling lim beskyttelse) i forskellige farver.

Opret et fokus for Deco ydervæg vellykket haven

deco væglampe have udendørs pool

Materialer til udendørs accent væg

hegn dekoration udvendige sten væg accenter

På ydersiden, og inde, kan du oprette en accent væg, der kan tage rollen som et samlingspunkt element i haven og på terrassen. For at opnå dette, skal du vælge en sten væg eller træ eller endda et stort bord indretning i midten af ​​en lodret flade.

ydervæg dekorative haven idé i minimalistisk stil

Wall deco indgangen haven udenfor huset

terrasse haven og minimalistisk indretning

Deco ydervæg haveterrasse og moderne design

Den minimalistiske væg udsmykning ville passe dem med anlagte haver i denne stil. Det bringer en følelse af orden og ro, og kan opnås ved hjælp af et sæt af materialer og tilstrækkelig belysning.

Udendørs væg dekoration idé henhold til rummet

Deco ydervæg entry-house-velkomst

For at afgøre, hvilke uden vægdekoration fokus til et hjørne af haven, så tænk på de funktioner, den udfører. Således at en ydervæg, der er tæt på indgangen til huset, vil vi ofte bruger tegn med hilsener. Denne form for panel fås i butikker, men det er forholdsvis enkelt at gøre dig selv også. Alt du behøver at gøre en, de er træplanker genbrug håndværk, lidt maling, en søn og et par søm. Skriv din besked i bestyrelserne (nappe dem, hvis du ønsker det) med maling, og fastgør den med negle!

facade dekoration for eksempel med metal haven

Dekorative væg ydre stål-plante-vin-idé

I en have, vil væggen være dekoreret snarere et tilbehør, der minder naturen. Metallet paneler, der gengiver blomstermotiver og dyr er en af ​​de bedste måder at opnå dette mål. Nogle er endda egnet til klatrere!

dekoration facade ideer til en hyggelig havemøbler

Deco mosaik-stil-marokkanske ydervæg

Med hensyn til den ydre væg udsmykning til en have værelse, foreslår vi, du vælger en pejs installeret i nærheden af ​​din sofa og dit sofabord. Dette er en måde at skabe en hyggelig atmosfære og nyde en brand til at simre udendørs sunde retter!

Deco ydre vægpanel med metallisk maling farve

Deco ydervæg lounge Have-table-farver

Ikke nok plads til en skorsten installeret på din facade? Intet problem! Så prøv en vægdekoration med et stort bord størrelse lige ved siden af ​​din have. For en mere interessant effekt, skal du oprette dit eget bord. Fold i metalliseret eller lyse farver (guld, sølv, kobber ...). De vil reflektere sollyset og dine lygter og dermed bidrage til belysningen i din have.

gabionvæg Deco sammensætning med sten

Væg dekoration haven terrasse hegn

Vil du give din have et moderne look, og samtidig beskytte mod nysgerrige blikke? Den faskine vil hjælpe dig med at opnå denne mission med stor succes. Pile nogle niveauer af bure fyldt med sten, og samtidig sikre arrangere at producere mere visuel effekt!

palisade Deco og minimalistisk stil skillevæg

Væg haven til dekoration idé

Så hvad er din yndlings idé ydervæg udsmykning af haven eller terrasse? Eksperimenter med en eller flere muligheder på vores liste til at oprette dine unikke pynt!

Idé udvendige dekoration med originale træ væg og urtepotter

idee have udendørs træ palisade mur

* Dekorative udendørs havemur design af Anna Garforth


Like this post? Please share to your friends: