En have uden vedligeholdelse eller næsten: tips og ideer – anews24.info

En have uden vedligeholdelse eller næsten: tips og ideer

grænser have vedligeholdelse

Klipning, beskæring, lugning, vanding ... Du har ikke tid til at passe din have og alligevel drømmer du om en have, der gør misunder naboen. Ingen grund til panik!


Du kan stadig skabe et behageligt og befordrende for afslapning haven uden at bruge din weekend i udstødningen på din have. Her er en praktisk guide til at opnå din drøm: en haven vedligeholdelse... Eller næsten.

Have vedligeholdelse: en grus gulv og kaktus

Eksotiske kaktushaven grus

Plænen er en have elementer, der kræver mere vedligeholdelse: det skal vandes og klippes regelmæssigt, plus scarification, gødskning mv Derfor, hvis du ønsker en vedligeholdelsesfri have, kan du erstatte din græsplæne med bunddækkeplanter som Sedum eller dværg kamille.

Have landskab med fliser, der trækker en sti gennem gruset

haven landskab fliser

For at forhindre spredning af ukrudt, kan du oprette en have landskab med sten fliser eller skifer. For hvad er massiv, overveje dekorative græs som engel hår eller blå svingel, to planter, der ikke kræver megen vanding og skal huse insekter vil fortære chips og skadedyr.

Have Grus: Zen holdning

vedligeholdelse landskabshave

Flerårige bunddække er en fantastisk løsning, fordi du vil spare både lugning, som vanding og plante årstidens blomster. Efter alt, tiden er kostbar, og resultatet er så fantastisk! Du kan også installere et automatisk vanding og vanding tidsplan i begyndelsen eller slutningen af ​​dagen, når solen ikke klapper.

ultra-moderne landskabshave

Zen haven landskab

Hvorfor ikke vende nogle af dine køkkenhave uden en masse vedligeholdelse? Der er sorter af grøntsager, der kan være ressemés, ligesom tomat kirsebær, eg blade salat, spinat-jordbær eller jord karse. I et snuptag, du lige har oprettet en have i en to.

Grus og sten er bygget op omkring en grøn græsplæne

haven vedligeholdelse

Det grus haven er en anden effektiv teknik til at reducere vedligeholdelsen. Vi har allerede brugt en hel publikation, men ringer tilbage os mest. Perfekt til fans, der ikke har tid til at vedligeholde deres have, vil grus erstatte din græsplæne og give rummet et naturligt look som æstetisk.

stenplader og levende bonsai træer lit jorden

haven vedligeholdelse bonsai træer

Hvis du kan lide potteplanter, den Abelia konfetti er en æstetisk og elegant valg. træer ved siden af ​​Catalpa livets træ og Bonsai er en fremragende løsning.

Lille have med beton møbler og brand pit

Have vedligeholdelse med fyrfad

Hvis du har et hegn, hvorfor ikke pryder kaprifolium, klatrende planter såsom hortensia eller trækul snigende dværg?

Have vedligeholdelse med minimalistiske betonplader

Have vedligeholdelse med brosten

For at begrænse hyppigheden af ​​vanding, så tænk på jorddækning dine planter. For at gøre dette, gå til fyr bark, træflis eller døde blade. Dette trin er vigtigt, da det også vil fremme mikrobielt liv.

Smuk have med kunstgræs

haven uden kunstgræs vedligeholdelse

Udover grus haven, permakultur er en anden meget anerkendt teknik. Permakultur, hvad er det? Inspireret af naturen, søger konceptet at begrænse brugen af ​​kunstgødning uden hvilken skoven gror godt.

Have med træterrasse og blomsterkasser

haven uden træ dæk vedligeholdelse

Faktisk skovbunden er hjemsted for dyr, bakterier og svampe, der fremmer jordens frugtbarhed uden kemiske komponenter. Du kan blive inspireret af dette begreb i din egen have og gøre godt arbejde karakter til dig.

Have Irland føles mere som et tilflugtssted i Provence

Middelhavet stil haven

Hvis det ikke er grus eller græs, vil det ofte være en gulvbelægning såsom skifer fliser eller sten. Sats på plader af forskellige formater og skabe en effekt tekstureret grafisk og interessant.

Have grus og sten plader langs

have grus

Du kan også klæde din jord pavers eller udvendig træbeklædning vedligeholdelse som massivt træ, krydsfinerplader eller terrasser gulve.

Grus Have og stenplader langs

have grus sten som en grænse

Brug træet til at give nødhjælp til din have og gøre et par plantageejere eller blot oprette en havegang.

Have vedligeholdelse med grus

grus have på træterrasse

For at tilfredsstille din lugtesans, vælge urter såsom laurbærblade, rosmarin, salvie, timian, mynte eller purløg, alle planter, der ikke behøver at blive fornyet. Bemærk venligst, basilikum og estragon vil kæmpe for at modstå lave temperaturer.

Have terrasse med swimmingpool og hytte stråtækt

Træ haven terrasse med swimmingpool

Som vi sagde ovenfor græsset kræver en masse vedligeholdelse. Men hvis du ønsker for enhver pris at have en, foretrækker den lave vedligeholdelse græstørv. I stedet for såning, kan du også vælge spadestik til at spørge i de første 24 timer efter dit køb.

En grøn have er bygget op omkring en grus gårdsplads

grøn have omkring'une cour gravier

For hvad er grænser, vælge en mursten flad kant.

Gulvbelægningen definerer flere områder af denne terrasse let at vedligeholde

Zen haven gulvbelægning diverse

For en vedligeholdelsesfri have, der begejstrer blive inspireret af billedet ovenfor, hvor forskellige gulvbelægninger ikke forlader ligeglade.

Opsæt en mini zen garden under trappen

mini indendørs zen-have

Kræver lidt vedligeholdelse, vil indkørsel plader brug for en højtryksrenser i foråret. For at undgå profileration ukrudt gennem grus indkørsler, décaissez jorden derefter røre i sandet for at forbedre dræning.

Have let at vedligeholde grus

lille have på grus

En vedligeholdelse haven betyder også vedligeholdelsesfrie havemøbler. Sats på træmøbler rådne, PEFC eller FSC-certificeret og dermed fra en rimelig forvaltet skov.

Havegang beslægtet med en trappe

haven vedligeholdelse idé

Glem metal møbler, der skal bevares og malet regelmæssigt. Må ikke enten af ​​plast møbler, som ikke er meget æstetisk.

Have vedligeholdelse inspireret af japansk minimalisme

lille have zen grus

Endelig og vigtigst af alt, forberede din have til vinteren. Pick sunde blade og læg dem på kompost og brænde nedfaldne blade syg. Pokaler døde grene, beskytte skrøbelige buske, smøre plæneklipperen, opbevare slangen og være klar, når foråret kommer tilbage ...

Gulvfliser, præget af blomsterbede kant

moderne terrasse flad strimmel


Like this post? Please share to your friends: