Arranger din veranda vinterhave – anews24.info

Arranger din veranda vinterhave

have'hiver idee decoration interieur contemporain

Verandaen i dag er blevet en fuld del af huset. Hvis det er godt isoleret, kan der boron sin kaffe i pyjamas, kolde vinter morgener og se sneen falde.


Du måske ikke tænkt på endnu har, men du kan gøre det til vinterhave. Faktisk er det noget mere end parkere nogle grønne planter i løbet af vinteren. I det nittende århundrede, alle slottene havde en vinterhave, hvor der også er holdt eksotiske planter. I England i den victorianske æra, blev oprettet i uforlignelige haver verandaer. I dag, kan vi gøre det derhjemme. Hvis du endnu ikke har veranda, kan du nemt oprette en udvidelse af et rum uden for huset. Veranda Aluminium er en enkel og effektiv løsning til at opnå. For design, kan du gøre hvad du vil - den victorianske, Art Deco til moderne og nutidig stil. realisering af de materialer tilbyde maksimal komfort og den bedste kvalitet - varme- og lydisolering, finish, nem vedligeholdelse. For planter, du forkælet for valg: sukkulenter og kaktus, vinstokke, plus alle dem, der blomstrer om vinteren. Hver skal have sin plads i henhold til den anbefalede eksponering af en gartner blomsterhandler. Du er i starten af ​​dit projekt vinterhave i din udestue? Kig på vores billeder og blive inspireret.

En vinterhave vinterhave er endnu mere hyggelig

have'hiver photo amenagement interieur

Veranda indendørs vinterhave

have'hiver extension idee maison verre
En minimalistisk vinterhave

have'hiver decor minimaliste
Våbenhuset som et rum fuld

have'hiver verriere veranda moderne

Foto veranda og vinterhave indretning

veranda haven'hiver art déco

Nice idé Deco vinterhave med planter

veranda haven'hiver intérieur

romantisk baldakin udsmykning idé

have'hiver élégant classique

hus forlængelse Billede med grønne planter

rustik verandaEn meget varm vinterhave vinterhave

vinterhave vinterhavePlanter af alle oprindelserDesign vinterhaveEn veranda i haven med badekarveranda udendørs haveEn ny Art Design veranda

stål glasverandaI stuen i vinterhavenhyggelig smarte veranda


Like this post? Please share to your friends: