Moderne udendørs pejs: 42 modeller tendens – anews24.info

Moderne udendørs pejs: 42 modeller tendens

pejs'extérieur terrasse deco style moderne

Terrassen og haven dekoration med en udendørs pejs er et centralt tendens denne sæson, vil vi præsentere 42 moderne modeller. bioethanol pejse, gas, træ eller elektricitet, og størrelser af klassiske og originale figurer, store eller små ... her et rigt udvalg af produkter at vælge en, der passer bedst til dit hjem:

Udendørs pejs moderne design Llar af Gandia Blasco

pejs'extérieur style moderne foyer ouvertSponsorerede links

I betragtning af den popularitet af ildsteder til udearealer, er det ikke overraskende at erfare, at disse produkter nu sælges af flere producenter, der specialiserer sig i skabelsen af ​​udendørs møbler eller arbejder inden for realisering ildsteder til indendørs og udendørs brug. Dette giver mulighed for dem, der ønsker at installere et sådant produkt i deres have til at købe en klar til brug skabelon.

Udendørs pejs alsidige Giza ved Robeys til terrasse eller have

pejs'extérieur idee design moderne decoration jardin

Robeys er et af de mærker, der tilbyder flere modeller for sådanne situationer. Hans Giza model er en kompakt, moderne løsning lavet af corten stål - et materiale, der anvendes ved uderum dekoratører seneste. Giza er en alsidig element, der kan bruges som en pejs, og byder på opbevaring træ plads, og som en grill. Navnet og formen af ​​modellen er inspireret af den berømte pyramide i Egypten.

Udendørs pejs bioethanol moderne stil Zero af Falper

pejs'extérieur decoration terrasse de luxe

Falper Producenten tilbyder en samling af udendørs pejse og for boliger, der er kendetegnet ved rene linjer og minimalistiske former. Disse produkter er egnede til både åbne og lukkede rum. Så de vil være et meget godt valg for dem med en veranda eller anden overgangsordning mellemrum mellem inde og ude.

Udendørs Pejs i moderne stil bioethanol Falper

biothenol bålplads moderne deco

Falper Pejse er lavet af metal med epoxy behandling og fås i mange farver. Ud over de modeller, der er klar til at blive installeret, Falper tilbyder også brugerdefinerede produktion baseret på det udkast af sine modeller - en idé, der vil appellere til ejere terrasser blot traditionelle former.

hvid udvendig pejs Idé: Nul samling af Falper

pejs'extérieur petit espace terrasse moderne

For at lette design med disse produkter Falper sælger også en række urtepotter, der tager deres former og farver. Moderne og udviklet, vil indsamlingen af ​​det italienske mærke være et ideelt supplement til de afslappende udendørs områder for poolen terrasser.

Udendørs pejs moderne design af Pharos Robeys

pejs'extérieur deplacable jardin deco

Pharos er et produkt af Robeys mærke. Dette er en pejs og grill til terrasse og haven, der kan køre i henhold til dens præference og bevæge sig uden besvær af den udvendige område til et andet. Modellen er designet til at imponere, og derfor vil det hurtigt blive et omdrejningspunkt for enhver udendørs terrasse.

Udendørs pejs Spot af Robeys for et strejf af skandinavisk indretning i din have

deco pejs haven terrasser moderne idé

Spot - en udendørs pejs med opbevaring træ plads af nordisk inspiration. Denne liderlige model tager udseendet af konventionelle ovne giver det et moderne udseende og kompakt. Med disse funktioner, Spotlight integreres problemfrit i enhver størrelse rum.

Udendørs Reklame pejs moderne design til terrasse og balkon Gyrofocus af Focus

pejs'extérieur design moderne idee decoration terrasse

Gyrofocus er en anden kompakt, men imponerende produkt. Oprettelse af det franske selskab Focus, denne moderne pejs er en del af serien af ​​nedhængte pejse, der kan bruges inde i hjemmet og udendørs. Designet til at blive brugt spécaliement åben, pejse i denne serie er ekstremt holdbare.

Små moderne udendørs pejse Babele af Antonio Lupi Design

hjem brand haveterrasse deco moderne stil

De Babele bioethanol pejse er en skabelse af Mario Ferrarini for Antonio Lupi Design. Fremstillet af stål, har de en enkel form baseret på geometrien og deres øvre del er beskyttet af plader hærdet glas. Designet til at blive brugt i og uden, at de har et lagerområde, hvor du kan placere briller og en flaske vin til at nyde på en moderne stil terrasse.

Idé of Modern Deco terrasse med udendørs pejs Babele

eksterne terrasse hjem Layouts

Indsamlingen af ​​pejse Babele fås i hvid, sort og med en stål corten prikken over i'et.

Udendørs pejs design Stardust lav terrasse ved Robeys

pejs modeller'extérieur jardin design robeys

Hvis du kan lide Babele kollektion, men foretrækker en lav størrelse til din udendørs pejs, har du mulighed for at erhverve Stardust Robeys ved at kombinere en meget moderne udseende til en lidt grådig formet rum.

kompakt udendørs pejs og klar til brug ved Twin Italien Drøm Design

Moderne design udendørs pejse dekoration

Udendørs pejs til små rum Italiens drøm Design

mini pejs'extérieur terrasse petit espace

Twin er en anden type kompakt pejs, der kører på bioethanol. Den blev opfundet af Massimo Botti og distribueres af mærket Italien drøm Design. De udvendige lys i dette interval er beregnet til dekoration sofistikerede terrasser hvor hver detalje tæller.

Zen Deco moderne terrasse med pejs, moderne ydre af Italien Drøm Design

pejs'extérieur amenagement terrasse et jardin contemporain

Twin serie produkter er lavet af elektro-galvaniseret metal og hærdet glas. Deres mål er at give dig en følelse af afslapning og en naturlig Zen atmosfære.

Udendørs pejs til lille have eller terrasse moderne Mosquito af Altro Fuoco

pejs'extérieur amenagement terrasse jardin moderne

Mosquito er en udendørs pejs og venlige praksis udviklet af Domenico Lo Giudice og fremstillet i Italien. Med dette produkt, Altro Fuoco mål er at gøre det muligt for alle at nyde en pejs, uden Installation af lange og til tider meget dyre.

kompakt og moderne ildsted have Mosquito af Altro Fuoco

pejs'extérieur bioéthanol jardin moderne

Det er grunden til, at Mosquito er designet til at være bevægelig og økologisk udendørs pejs, der kører på bioethanol og derfor eliminerer behovet for at lagre træ eller bygge skorstene. Yderligere fordel ved denne model: den er udstyret med en lille boks, hvor du kan placere en myggebalsam at beskytte mod insekter aften.

Idé installation af udendørs-inspirerede vintage pejs Girse Duo Exclusiv ved Robeys

pejs installation udendørs terrasse havedesign

Elskere af vintage dekoration vil sandsynligvis forført af haven pejs og terrasse Girse Duo Exclusiv af Robeys. Lavet i hånden, vil det fungere så godt som en pejs, der som en grill. Da det er lavet af rustfrit stål, vil dette produkt ikke blive beskadiget af regn og fugt, selv om det forbliver uden hele året.

Udendørs pejs Cube Robeys: en dejlig tilbehør til mindre rum

lille pejs haven moderne udendørs Robeys layouts

Mini udendørs pejs Cube er en skabelse af Robeys som er beregnet til ejere af små haver og lejere af boliger med terrasser, der ikke ønsker at investere i installationen af ​​en stor skorsten. Ligesom de fleste andre Robeys af produkter, der indgår i vores samling, Cube er alsidig og let brugt som en udendørs brand og som en grill. Denne charmerende have indretning tilbehør er lavet af corten og rustfrit stål.

Stor terrasse på 400 Linea pejs af britiske Brande

pejs ideer'extérieur deco terrasse moderne sol bois

Idé af pejs designmøbler terrasse: Linea 400 ritish Brande

pejs'extérieur terrasse piscine design moderne

De pejs Linea 400 britiske Brande er et imponerende ydre model, der kører på gas. Beskyttet af en glasoverflade på alle sider, Linea 400 er lange 4 meter, hvilket gør det til en mindeværdig og oprindelige dekorativt accent. Produktet fås også i eksternt via en web-applikation til smartphones.

Elektrisk pejseindsats for have og terrasse: Panorama samling af Deep Amantii

ydervæg pejs gulvbelægning layouts

Deco udestue med pejs væg til indendørs og udendørs Panorama Deep af Amantii

Deco verabda elektrisk pejseindsats terrasse

Samlingen af ​​moderne pejse Panorama Amantii omfatter en række modeller, der kører på elektricitet og kan bruges i alle typer af uderum og sikkert. De skorstene i Panorama sortiment fås i forskellige farver (fra gul til blå og lilla).

Udendørs pejs model for elektricitet til terrasse deco Panorama Deep af Amantii

Elektriske pejse uden ideer Layouts

Disse kvaliteter er foranderlige ved hjælp af en enkelt tryk på fjernbetjeningen leveres med produkterne.

Udendørs pejseindsats og moderne terrasse møbler ved CVO Fire

moderne pejs design udgør terrasser og haver

Pejsen af ​​CVO Fire gasværker og mål til at bringe dig en behagelig atmosfære, der virkelig er sammenlignelig med den, der produceres af traditionelle brændeovne. Installationen er hurtig og let: bare slutte gasledningen til pejsen og skorsten er klar til brug.

multifunktionelle udendørs have pejs Morsø *

udendørs pejs design idé Moderne grill

Terrasse pejs og ovn ved Morso

pejs'extérieur four amenagement barbecue morso

Skorstenen til terrasse ved Morsø har udviklet sig som et multifunktionelt objekt æstetisk og praktisk. Det er ikke kun en varmeløsning til udendørs, men også en ovn og grill. For ikke at nævne hendes meget elegant design kunne være en grund i sig selv til at falde for dette!

Pejs og grill moderne udendørs plads ved Morsø

Morsø pejs grill udendørs træ design

designe udendørs pejs model ved Morsø Deck

pejs træ ovn grill design udvendigt Morso

Ud over pejsen og haveterrasse allerede set Morsø mærke tilbyder også en pejs model, der tager form af en gammel amfora og er velegnet til udendørs brug.

Udendørs pejs praktisk og bevægelig Morsø

udendørs træ pejs model Deco design terrasse

Endelig, så glem ikke det mindste medlem af familien Morsø produkter: en kompakt udvendig pejs og enkel at bruge og bære overalt du vil!

Moderne Pejs til terrasse eller have Shiloh af Ruby Fires

Design pejs terrasse Design bioethanol hjem

Silo er en pejs og smart trend udøves projekt af Hans Daalder Ruby Fires. Udstyret med hjul, er det let at bære at dekorere hvert hjørne af dit ydre.

designe udendørs brand Sunfocus af Focus

af små ildsteder'exterieur amenagement coin repas

Denne lille udendørs brand vil du give din terrasse, udekøkken eller udendørs spiseplads af et touch meget original og meget naturligt.

Deco idé om moderne have med udendørs pejs design træ Isoker

træ pejs dekoration design moderne udvendige design

Udsmykningen med åben kamin træ arbejde er en fantastisk måde at give den udendørs plads en fredelig atmosfære. Denne type produkt er tilgængeligt i klassiske pejse fabrikanter indeni.

pejs til udendørs rum

Gas pejs Sæt moderne udendørs terrasse design

terrasse billede med nutidige udendørs pejs ved Glo Twilight

moderne pejseindsats ekstern terrasse

Indret din terrasse med pejs er undertiden også en smart måde at gøre indersiden af ​​hans hus lysere. Dette er især tilfældet når der anvendes dobbeltsidet ildsteder, som Heat model Glo Twilight.

Udendørs brand med åben pejs til Deco design terrasse ved Identity Construction

udgør udendørs terrasse moderne pejs

Design hus design foto med gårdhave pejs

udendørs pejs åben deco terrasse haven

Trods det faktum, at moderne udendørs pejse er nu inden for rækkevidde af alle, mange mennesker foretrækker at bygge deres egen gårdhave pejs. Det er en beslutning, der tillader dem, der ønsker at yderligere at tilpasse deres plads uden ved et dekorativt objekt efter mål.

udendørs pejs bygget: idé om moderne terrasse ved Identity Construction

bygge en udendørs pejs terrasse moderne design

Folk, der vælger det og nyde at deltage i realiseringen af ​​landskabspleje projekter sommetider engagere sig i opbygningen af ​​ildsteder selv inspireret designmodeller. Andre, derimod, foretrækker at ansætte en professionel dekoratør haver og terrasser.

Idé til at udvikle en udendørs pejs på en moderne terrasse ved Connect1 Design

bygge en pejs uden moderne have

Udvikling af moderne terrasse med pejs og udendørs pejs ved SKG Design

amenager sin ild udenfor gårdhave pejs design

Hvis du overvejer den første mulighed, ved, at det giver dig en masse frihed og fuld kontrol over udseendet af din pejs. Men det er også mere krævende tidsperspektiv, du har brug for at afsætte til dit projekt og oplysninger, som du bør beherske for en vellykket arbejde. Den anden mulighed er at foretrække, hvis du har en klar idé om det færdige udseendet af dine udendørs, som du gerne vil have gjort uden at udføre anlægsarbejdet selv.

terrasse og moderne deco design skorsten ved By Land

opbygge en moderne pejs design udendørs

Idé træ pejs til udendørs terrasse Valiant IHP Astria

pejs træ gårdhave design idé Moderne

* Udendørs pejs Foto design af Morsø


Like this post? Please share to your friends: