have

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

billige havebænk fremstilling træ idé plantageejere

Gør dit eget havemøbler er trendy, miljøvenlig og praktisk. Det er måske alt faldt på et design bænk, der gør os virkelig ønsker, men desværre prisen er meget høj for vores budget.


Under billige havemøbler og design look er muligt takket være de mange online DIY tutorials. Vi har udvalgt nogle af de bedste til at give dig inspiration.

Bænk billigt at gøre dig selv

havebænk billige træ haven bænk DIY ideer

Idéer havebænk med billige at gøre dig selv

De fleste DIY havebænk projekter kræver et absolut minimum af grundlæggende DIY værktøjer: brædder eller træ beslag, sav, boremaskine, hammer, skruer, søm. Antallet og størrelsen af ​​træplanker afhænger af dine egne ønsker og udendørs rum, hvor du ønsker din havebænk. Endelig er det muligt at oprette forskellige havebænk modeller - med eller uden backsplash, med eller uden lagerplads, med eller uden integrerede plantageejere.

Vi vil præsentere fire DIY projekter billig havebænk: rustik havebænk, havebænk palle og to havebænk modeller vævet med opbevaringsplads nedenunder.

Opdag, hvordan at gøre dem, og vælge en, der passer bedst til din udendørs design og din personlige smag.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Her er en af ​​vores foretrukne havebænk projekter. Den rustikke look er meget varm. Det er perfekt til udendørs såvel som indendørs. Faktisk sit ophav designet det til at være i stand til at bosætte sig i hendes soveværelse og satte sin samling. Vi finder det vil også integrere meget godt i haven, balkon eller terrasse. Oplev trinene i billeder af fremstillingen virkelig nemt!

Bænk billige træ haven med lagerplads let at fremstille *

For at opnå dette, skal du følgende materialer:

 • to træplanker rustikke 150 lange og 8 cm tyk og 40 cm bred
 • to plader på 40 cm lang
 • 8 store L parentes
 • 32 skruer
 • boremaskine

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

 1. Start med at placere din træ base.
 2. Placer den første kamp på samme grundlag og sikre, at det er på kanten af ​​kanten. Billedet nedenfor viser hvordan.Bænk billige DIY have: fire tutorials i billederBænk billige DIY have: fire tutorials i billeder
 3. Placer din udbyder L på basen og tilpasse det til, hvor du ønsker at knytte til benet.Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder
 4. Fjern ben og fastgøre støtte L til basen.Bænk billige DIY have: fire tutorials i billederBænk billige DIY have: fire tutorials i billeder
 5. Placer benet på basen og skru beslaget L i benet.
 6. Skru den anden støtte L til din base og dine ben til bagsiden af ​​basen.
 7. Placer dit andet ben på bunden og placer det flugter.
 8. Gentag trin 3 til 6.Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder
 9. Placer sædet i din bænk på toppen af ​​basen, hvilket gør på begge ben.
 10. Skru benene øverst ved fastsættelse dine L parentes direkte over den nederste sæt af medier L.
 11. Gentag og gentag for den anden side.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Denne havebænk rustikke udseende og fremstilling inden for timer. Det er fast stof. Takket være sin lagerplads, placeret i din have, på din terrasse eller altan, vil det give dig mulighed for at placere potteplanter, puder, haveredskaber eller tilbehør, eller hvad du vil have lavet.

Beundre dit arbejde og nyde din smukke træbænk!Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Havebænk Billige palle træ: en leg!

Det er muligt at lave en billig havebænk træpaller på flere måder. Det hele afhænger af dit ønske og plads til rådighed. Adskillelse eller skære en træpalle at lave en havebænk er ikke et nødvendigt skridt i sig selv. Standard størrelse med en palle er mellem 80 og 100 cm til 120 cm. Hvis den ønskede størrelse, så er der ingen grund til at skære det ud. Bemærk dog, at shoed ganske en bænk!

palle-size-DIY palle-sofa lounge haven

Hvis du har de værktøjer og begær, her er et projekt Billige DIY havebænk paller. Den vil spørge dig et par timer til at indse det. Hvis du allerede er erfarne handyman, kan du endda komme til at gøre det for mindre end to timer!

Realiseringen af ​​et havebænk Billige palle træ

De endelige dimensioner af træ havebænk nedenfor er 90 cm for sædet og 120 cm for backsplash.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Det første skridt er at skære paddles til sædet. Skaberne af denne have bænk, vi holdt længden af ​​intervallet 1,20 m og valgt en bredde på 40 cm. Paletten som de brugte var 90 cm bred. Opdelt i to, vi får to styk pr palle. Det tager 4 i alle for en havebænk 45 cm høj.

Den ryg og armlæn er ekstraudstyr effekt

For backsplash, det tager en hel palet. Her, ingen grund til skære! Den backsplash er faktisk valgfri, afhængigt af om du ønsker at have en eller ej.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

For sædet, hvis du ønsker at skabe en mere komfortabel sæde, kan du gøre dette:

Nulstil lameller af den sidste bakke af sædet. skæres derefter panelet til et mere komfortabelt sæde længde 1,20 cm og bredde 50 cm. Bredden er større for at opnå en skrånende tilbage.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Armlænene, også er valgfri. For at gøre dem, vil du bruge stykker af paller til at kaste. målt og skæring armlænene. For en havebænk disse dimensioner, vil der være behov brede armlæn på 75 cm og højde 65 cm. For at undgå huller på grund af snittet, er lamellerne fjernes på brikkerne til at kaste og tilføjet til siderne af armlænene!

bænk haven-no-pris-intervalBænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Havebænk vævet træ: elegant og meget original

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Du kender sikkert godt haven bænk i træ paller og træ havebænk Genbrug DIY. Her er et vævet bænk projekt anderledes og original, der vil ændre den traditionelle havebænk DIY projekter.

Gør billige vævet havebænk med en træbund

For sin produktion Bretagne Blog dette hack brugt redwood. Sequoia træ er kendt for sin resistens over for insekter og svampe. Det er perfekt til havemøblerne at vide, at det ofte er i fare for at blive ødelagt hurtigt. Sequoia træ er meget blødt og derfor let at arbejde. Du kan finde og købe på stedet af ftfi eller sted Presto-træ. Endelig kan du selvfølgelig vælge en anden resistente træsorter: fyr, teak, Douglas og andre. Hvis du køber en specialitet butik, skal du søge råd hos en rådgiver.

Du kan vælge at klippe eller ikke at klippe klamperne af træ. Dybest set, har Bretagne besluttet at bruge sin sav og geringssav til dette. Her er de dimensioner, at den har opnået:

 • To træ konsoller 115 cm (50 x 50)
 • 4 træ parenteser 47cm (50 x 50)
 • To træ konsoller 36 cm (50 x 50)
 • 2 packet tørresnoren (hver 60 m) over en snorspolen

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Vid, at dimensionerne kan variere alt efter dine ønsker. For at samle alle de klamper og foden af ​​din seng, så brug en Kreg Jigs. Den Kreg Jigs er en DIY forsamling system, der gør det muligt at gennemføre DIY projekter hurtigt og nemt. Let at bruge, selv for begyndere, når du køber det, vil dine DIY projekter bliver et barns leg!

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

De sidste faser af gennemførelsen af ​​vævet træbænk

Her er resultaterne, du får efter samling af alle træ lægter:

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Dernæst gælder en træ balsam. Dette er nødvendigt for at beskytte dine møbler. Når din tørret trækonstruktion, er det tid til at sætte tøjet.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Den vævning er vigtigt at få et solidt fundament. Tøv ikke med at trække hårdt! Her er hvordan det:

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Som du kan se Bretagne besluttede at bruge denne havebænk som et sofabord. Du kan gøre det samme, hvis du ikke har en. Denne elegante bænk vil passe godt i din stue eller haven. Du bestemmer, hvor det vil gå bedre!

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Andet vævet bænk model DIY billige

Den seneste DIY projekt i øjeblikket, og også i bunden menes at tjene som input bænk. Men det kan integreres meget godt til din udendørs have eller terrasse. Du skal blot placere den i et skyggefuldt hjørne: på din terrasse eller under en pergola. Dens fremstilling er enkel. Dens slanke design er let at matche enhver stil. Hans kreative Caitlin blev gjort for at installere det i sin indrejse og bruge som skoskab.

For at skabe denne vævet bænk hun brugte jute i stedet for tørresnoren.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Her er det udstyr og værktøj nødvendigt for dens gennemførelse:

 • tre træ beslag
 • fire bordben (eller samme klamper)
 • blyant
 • sav
 • sandpapir
 • boremaskine
 • skrue
 • to af jute ruller
 • bomuld reb (valgfrit)
 • hammer
 • fastsættelse negle

Kort sagt, kan du fortsætte på samme måde til Bretagne, og træet bunden af ​​din bænk med klamper eller genbrugstræ. Nøglen er en nøjagtig måling dimensioner for at opnå en bænk til din udendørs. Den store forskel dette vævede den tidligere bænken er, at her har vi en lagerplads nedenunder. For at oprette det skal du bruge yderligere fem klamper.

Trinene til at opnå dette havebænk billige og smarte

For at skabe præcis den samme bænk i billedet, skal du bruge 2 trælægter 127 cm, 30,5 cm 2 klamper, klamper 3 af 98 cm og 29 cm 2 klamper. Det er meget muligt at variere størrelse efter dine ønsker.

Brug din boremaskine til at lave huller i samme størrelse skrue dig. Bore i slutningen af ​​hver af de to lægter på 127 cm. Disse huller tjener til at fastgøre stykkerne 30,5 cm til dem på 127 cm. Efter disse trin, vil du have din seng gjort basisk.

Fortsæt til næste trin, vævning. Fastgør snoren med fastsættelse søm som det var tilfældet på billedet nedenfor. Tøv ikke med at trække hårdt for at få et solidt fundament. Du skal bruge mindst to jute reb ruller. Som du vil se på billedet, bomuld reb anvendes til rent æstetiske formål.

Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Hvis du vil vedhæfte foden af ​​din seng, vil du lave huller over de 127 cm trælægter. Du kan se, hvordan billedet ovenfor.

havebænk-no-pris-idé-ideer

Og det sidste trin: beundre din smukke skabelse!
bench-vævede-træ-design-fremstilling Bænk billige DIY have: fire tutorials i billeder

Oplev nu nogle andre modeller

DIY haven bænke elegant og let at udføre.

bænk haven-DIY-elegant træ-making-det-selv

Den store fordel ved bænken er, at det faktisk er en multi kabinet funktioner. Beliggende i haven, er det en havebænk med eller uden lagerplads komfortabel. Sommeren sluttede, du kan gøre det passe i og bruge som en skoskab, for eksempel. Der er også modeller, der kan omdannes til lav sofabord.

bænk Have-træ-møbler-haven producere

Nedenfor finder du en elegant bænk model, lavet af træ og med guld fødder. Den er primært beregnet til at tjene som sko skab med yderligere lagerplads. Men vi ser godt installere en moderne udendørs terrasse.

møbler-sko-opredning Have-DIY

De lysning er let at placere takket være dens enkle opbygning. I de fleste tilfælde er det kun med en base til at basere og fødder. Efter sofabordet er velsagtens den anden mest let at fremstille møbler.
DIY-seng haven-træ-møbler-DIY bænk haven-rustik

Bænk lavet af mod-belagte
møbler-sko-bænk-træ-have for øje

Nedenfor finder du en rustik havebænk model. Det blev lavet af gamle træmøbler.
bænk haven-DIY-træ vintage rustik

Træ og imiteret læder gifter nedenfor for at danne en bænk (haven) meget elegant. Vi elsker macramé vægdekoration!

bænk haven-træ-moderne-ideer

Bænk idé alle lavet af træbænk haven træ-DIY ideerDIY-seng have-møbler-idé-DIY

kilder:

* Urban Outfitters

* The Vintage tæpper Shop

* Den Glade Thought


About the author

admin