have

Asiatiske vand have: skønhed og meditation

søudsigt japanske bonsai haven

Det, der gør alle tiltrækning af en Asiatiske vand haven, det er krystalklart vand, der gør det muligt at se den pulje bund, fisk, krebsdyr synlige, alle prikket med frodig vegetation.


Stammer fra den kinesiske og japanske indflydelse, er den asiatiske vand haven designet til privatlivets fred og meditation.

En asiatisk vand have med en dam omgivet af klipper og planter

Asiatiske vand havebassinet planter sten omgiver

En asiatisk vand haven er normalt og nødvendigvis ikke stor espace.il kan bygges selv i en beskeden websted. Før du installerer sådan en have, overveje jorden og identificere nøgleområder af sporene og plantager, der er defineret afhængigt af detaljerne i haven. Blandt funktionerne i den japanske have er dets enkelhed. Men den kinesiske stil er generelt mere åben og kompleks. De vigtigste aktører i den asiatiske vand haven er sten og vand er komplementære.

En typisk japansk stil vand haven

typisk japansk stil vand haven

Du kan bruge de typiske egenskaber af Asien, såsom bambus hegn, en enkelt sten eller en gruppe af dem, der repræsenterer traditionelle figurer, skildpadder, sten lanterner, bænke og kiosker med spidse tage. Sitet skal være pakket med grus eller sten gulvfliser, suppleret med den grønne skum i solrige steder.

Et godt udsmykkede vand haven med en formet bro Donkey

vandlevende blomsterhave bro tilbage formular ane

De forskellige typer af belægninger kombinere med hinanden, så at se så naturligt som muligt. Jorden udgravet i at danne den "seng" af reservoiret kan bruges til at skabe kunstige bakker, øer, brusende vandfald. I de smalle dele af bassinet nødt til at sætte en bro. Ligesom alle andre elementer i den asiatiske vand haven.

En vand haven med et smukt vandfald

vand haven smukke cascading vand

Blandt funktionerne i den østlige tradition, stien stier. Med deres hjælp, vi variere tempoet og retningen af ​​gåtur. Bredden af ​​stien og stien kan ændre den optiske illusion at øge eller mindske området. Det vigtige er det materiale, som det er konstrueret. I traditionelle haver er foretrukne græsser og bregner. De omgiver de asfalterede stier, fylde skråninger og ramme for rammerne af de bassiner. Det er vigtigt at sikre den kontemplative karakter af kompositionerne holder symmetrien og regelmæssighed, alle planter skal lyde mere naturligt.

Zoom en rød bro og udsigt til en asiatisk haven

zoom røde bro til asiatisk haven

Udsigt over guld fisk i en vand haven

vand udsigt til haven guldfisk

Se nucturne en vand haven

nucturne udsigt vand haven

Udsigt til en grøn japansk have

Japansk grøn udsigt til haven

Ovenfra af en asiatisk vand haven

Top asiatiske vand udsigt til haven

Udsigt til et dekorativt vandfald

dekorative vandfald udsigt

rustik træ japansk have

Japansk have træ understøtninger
smuk japansk have udsigt dæk


About the author

admin