Brico

DIY Idé hus: 45 kreative indretning forslag

DIY hjem idéer boligindretning tips

Små kreative projekter er en fantastisk måde at tage sig i sin fritid, men også skabe objekter, der kan bruges til at dekorere huset og lave en gave til en nær.


Med denne rekord, foreslår vi, du vælger et håndværk idé eller DIY hjem udsmykning at vise dine talenter og din fantasi.

Idé DIY hjem: at gøre en vinflaske vase til indendørs blomster

DIY ideer DIY hjem deco vase let

Når det gælder om at finde kreative dekorationer og billig, Recycling objekter som vinflasker, er det første, der kommer til at tænke. Der er en masse interessante objekter, der kan laves om til vin og disse oprindelige vaser er bevis. For at gøre det til et hjem, skære toppen af ​​en glasflaske, så sand kanterne af din vase betjene den korrekt!

Interiør Have og DIY idé af originale vaser prøver

tutotiel DIY hjem deco originale vase

Hvis du ønsker at lave flere små vaser, så prøv denne meget søde DIY projekt med prøverne. Antallet af containere er ubegrænset: du beslutter størrelsen af ​​din ornament! For DIY dekoration projekt, ville du også brug for en træ blok, sandpapir og en boremaskine til at lave huller i træ.

DIY Deco vaser med mini plastrør

gave at gøre sig selv mudder ideer

Her er en variation af det samme forslag DIY, som skal udføres ved hjælp af plast reagensglas, klæbende beskyttelse maling, akryl maling i forskellige nuancer, to træ blokke (her malet hvid), der skal bruges holdere til reagensglas, en boremaskine og en smule lim. Udfør projektet ved at dække blokke af træ, maling farve efter eget valg, og derefter foretage huller til rør og lim blokkene sammen. Endelig dekorere stykker med flerfarvede maling.

kreativ idé projektet og nem DIY hjem til vase

deco vase DIY oprindelige idé objekt

Her er et andet forslag til indendørs blomst beholdere dekoration: Det er en idé om manuel aktivitet meget enkel og praktisk, som vil hjælpe dig med at dekorere en vase, som du ikke kan lide særligt.

Foreslået manuel aktivitet: gøre en konkret vase

DIY kreative projekter beton vase

Hvis du brænder for at skabe ler objekter, blive inspireret af billedet ovenfor for at forme din egen vaser i moderne stil.

DIY suspension pot metalrør plante

deco idé hjemmelavet DIY suspension

Denne originale suspension er et smukt smykke til en indre have. Den er lavet i enderne af metalrørene skal skæres efter måling urtepotten deri vil blive placeret. For at rette metalstykker, bruge lidt af wire eller snor placeret inde i rørene.

DIY Idé hus: træ reb suspension

urtepotte hængende indvendig dør plante dekoration

De, der ikke er fortrolig med metalgenstande DIY kunne tage op ideen om billedet ovenfor for at lave dør-plante- eller urtepotter lavet af træ og reb.

Kreativ aktivitet til Zen-stil indretning: gøre en vase af organisk materiale

objekter Deco design zen kreativ hobby hjem

Her er en DIY idé hus for elskere af Zen stil og tilbehør påvirket af japansk tradition eller kunsten at feng shui: lave en vase med sten og bambus.

Hvordan til at dekorere sine indendørs urtepotter

urtepotte hjem deco håndværksvirksomhed

Stueplanter bringe os megen lykke og til service hos dem, kunne man forestille sig kreative måder at udsmykke deres potter monokrom!

DIY dekoration idé med mini indendørs haven

lave en mini zen have let tutorial

Hvad gør man med disse gamle kopper te eller kaffe? Vend dem i mini dejlige haver!

lille terrarium og naturlig dekoration objekt Foto

lille terrarium råd interiør deco DIY idé

Terrariet er en anden slags interessant lille have, der er også en smuk ornament til lukkede rum. Placer den i et hjørne af dit hjem eller tilbud som en gave til en ven!

Idé manuel aktivitet for interiøret: vertikale have hjemmelavet

hvordan du opretter en lodret haven dekoration hjem interiør

De, der ikke har en uden grønne områder ofte drømmer om at have en grøn have. Hvis du er i denne situation, har vi gode nyheder til dig: Nu kan du oprette din egen indendørs haven grådige lidt plads i form af lodrette have.

DIY Idé let hjem: små storage pounds af kobberrør

DIY DIY hjem deco moderne idé

Hvis du kan lide DIY ideer med metalrør, pourqoi ikke forsøge at lave en opbevaring af bøger eller blade, ligesom den ene på billedet ovenfor?

Tips og Deco: lave sine egne ordninger for bøger

hvordan man organiserer dets oplagring objekt design hus

Eller, teste din handyman talent med denne idé om manuel aktivitet, der består af en kurv af tråd. Udover at være praktisk, denne vogn er åben for flere muligheder for tilpasning!

moderne indretning for den indvendige læder med opbevaring

DIY bibliotek let DIY idé læder

At arrangere hjem, mens indføre mere autentiske materialer, så prøv denne originale idé om kompakt opbevaring til bøger i læder!

Dør - kobber rør smykker og original gave idé og billigt for kvinde

DIY tutorial kobberrør bærer smykker

Du kan også skabe en lys og smarte smykker indehaver i metalrør monteret på en træfod. Enkel, praktisk og stilfuld!

Hvordan man laver en kurv til selvstændige kat

kurv kat til sig selv

Hvis du har en kat eller en lille hund, metalrør tjene dig også til fremstilling af en hyggelig seng til dit kæledyr. Clever er det ikke?

Kniv og idé Deco tilpasset til køkken

DIY tilbehør køkkenknive dør

Ønsker en knivholder til bedre organisere dit køkken? Make-a dig selv med de følgende materialer: en træplade, en boremaskine, en lille lim, lak, 2 beslag (eller andre midler til at løse dit køkken tilbehør væg), 4 skruer magneter efter antallet af knive.

Personlig udsmykning til køkken og badeværelse med glas krukke

Gave billige sæbedispenser DIY

Apropos køkken tilbehør, her er en DIY hjem idé til denne plads: en sæbedispenser i glaskrukker. Praktisk og smuk, ville han finde sin plads som et badeværelse design chic landskab eller havet stil!

Lav en træ sofabord til et hjørne af hans stue

DIY tutorial lave træborde

Kan du lide dette træ sofabord? Det er virkelig nemt at gøre: alt hvad du behøver, er en nedskæring i træ kuffert og en lille sandpapir. For at flytte dette stykke nemt, tilføje hjulene ved hjælp af en boremaskine!

DIY Idé hus: træ natbord og rør

DIY deco lille bord siddepladser ideer

moderne sengebord træ og metal

DIY idé deco hus natbord

Her er en anden simpel træ sofabord til at gøre Genbrug materialer. De mest talentfulde tinkerers vil være i stand til at skabe alt fra 4 metal fødder, 4 træplanker, skruer, en boremaskine og en lille plet.

Sådan hacke et lille sofabord med sten overflade

lave et sofabord DIY hus

Denne lille møbler ligner ovenstående tabel, med den undtagelse, at den har en ru sten overflade.

møbler kreative projekt efter marmor sofa, metal og beton

tabel ende tabel DIY DIY tips

Det er en interessant lille sofabord typen ende tabel. Den består af et betonfundament, en fod fremstillet af metalrør og en mini marmor overflade. Stor, ikke?

Lille dekoration og kokos opbevaring idé

DIY DIY dekoration idé kokosnød

Genbrug den resterende kokos omdanne dem til design skåle, ligesom den ene på billedet ovenfor!

Organisering indgang med denne idé hjem DIY knagerække

idee deco indgang til at huse en knagerække

For bedre at organisere din entré, en gevinst tinker knagerække plads! Det er praktisk, og det ville huse noget problem jakke, håndtaske eller andet tilbehør.

Tip opbevaring med trædør nøgle til selv *

dør entry key træ dekoration idéer

Hvorfor ikke fuldføre udseendet af din indgangsdør med en lille træpind?

Hvordan til at dekorere hendes hoveddør en måtte hjemmelavet

gøre en dørmåtte deco dør entry nemme ideer

I modsætning til hvad man skulle tro, dette måtte er meget simpelt at gøre: en på den øverste billede er lavet af kunstgræs og indrammet af en snor langs.

praktisk og æstetisk opbevaring lappeløsninger pap og reb

deco trick reb kurv skab opbevaring

Lad os bo et stykke tid om emnet praktisk opbevaring og smart møbler med denne kurv klædt i pap var dækket med reb. For at gøre det til et hjem, ville du bruge en pap, reb, en limpistol, en pensel, skotsk og vand farver (ekstraudstyr). Hvis du kan lide DIY dekorationer reb, vil du være interesseret i vores håndværk ideer med dette materiale.

Realiseringen af ​​et bogreol lille plads

opbevaringsskab idé billige værelse barn

Dette bibliotek lille rum vil være perfekt egnet til et barns værelse eller et læsehjørne. Gør det fra et stykke af antikke møbler, der er ikke mere eller du begynder at ridse nogle bevæbnet med træplanker, metalrør, skruer og søm, lim og en boremaskine!

Forslag til boligindretning: opbevaring bakke til arbejdsområde

Original hylde let at gøre trick Deco hus

Hvis du er heldig nok til at have et arbejdsområde derhjemme, kan du nyde nogle af vores DIY decor ideer til at gøre det mere attraktivt og mere funktionel. Billedet ovenfor er et lille opbevaringsrum bakke-formet, perfekt til et hjemmekontor eller en DIY rum.

DIY indretning let at bedre organisere sit hjem arbejdsplads

deco gør det selv vægkort

Denne væg diagram er en meget enkel idé at hjælpe med at organisere et arbejdsområde udstyret hjem: læg dine noter til at udføre dine daglige opgaver mere effektivt!

DIY køkken indretning: Original Tea hjemmelavet

eksempel deco bord DIY kage bakke

Der er flere måder at vise deres talenter i køkkenet, selvom du ikke kan lide madlavning. Opret en hylde til kager som den på billedet ovenfor for at imponere dine gæster med lidt lim, vaser eller andet metal understøtter, metal saks, guld maling farve , sølv eller kobber og flade plader.

Original dekoration til køkken tilbehør

makeover hus træ køkken tilbehør

Du foretrækker en DIY indretning projekt for køkken, der er lidt lettere? Intet problem! Vi tilbyder at pryde dit måltid forberedelse værktøjer med lidt maling og marmoreret papir. Resultatet er meget originalt, som du kan se dig selv med billedet ovenfor.

Idé af små dekorative glas og beton-det-selv

moderne deco original gaveidé krukke

Hvis du vil genbruge dine gamle glas, så prøv at bruge dem som en urtepotte eller som en praktisk opbevaring, som er vist på dette billede.

Lysestager for elegant stue indretning

lysestage lavet idé hjem boligindretning

Side deco elementer til stuen, små lysestager ler og beton er blandt vores foretrukne DIY projekter!

Mini lysestager konkret idé og DIY hjem til stuen
DIY stearinlys borddekoration idé

Projekt af kreativ fritid: dekorere hendes foto væg

hus idé indvendige væg dekoration

Hvordan til at klæde væggene i et rum og personliggøre indersiden? Med billeder af hans familie, selvfølgelig! Arranger dem som en stor collage på hvide vægge i din stue eller dit soveværelse og hurtigt forvandle dens udseende.

Idé til nem manuel aktivitet: oprette et lager bakke til haveredskaber og sten

forslag udvendige haven idé DIY dekoration design

Tilpas din have er nemmere med en DIY idé hjem! I ovenstående billede, til en boot opbevaring forslag og haveredskaber gøre brug af en gammel træ top og hvide småsten.

Indret din terrasse dør - træpalle plante til at oprette dig selv

møbler plante bærer idé deco udvendige RECUP billigt

For at gøre din terrasse sjovere, komplet med sin indretning dør møbler plante palle af træ, som den, du se ovenfor!

DIY udendørs udsmykning: træ og glas lysestage til et moderne terrasse

idé deco udvendige objekt diy lysestage træ

Og til din udendørs belysning, forsøge at gøre dette træ og glas lysestage! For at gøre dette, grab to glashylder, tre træplader, patching gips, lim, sandpapir, lysestager og fyrfadslys.

Suspension sjov for børn rum og idéen om manuel aktivitet for børn eller voksne

aktivitet hånd dekoration suspension barn objekt

Moderne stil træ dekoration hjemmelavet

Creatives originale interiør deco aktiviteter

* Idé DIY hjem ved Francoise og mig


About the author

admin