Brico

Bookmark DIY projekter i 17 håndværksmæssige aktiviteter til at teste!

bogmærke DIY model-original-manual-aktivitet-idee

Realiseringen af ​​et DIY original bogmærke er en sjov og hurtig manuel aktivitet. kreativt projekt egnet til store og små, er moderne bogmærker lavet i forskellige materialer: papir, forskellige tekstiler, læder og endda metal.


En print og skæres i minutter eller oprette fra bunden, disse DIY bogmærke ideer er så venlige, at du selv kunne bruge dem til at lave en personlig gave. Udforsk vores projekter nedenfor!

Bogmærke DIY i forskellige tekstil

bogmærke DIY deco-naturlig-stof-japansk

Vi lancerer lige tilbage i tyk af det med en række mærke modeller DIY side at fremstille fra forskellige tekstiler. Vores første projekt vil du oprette en japansk-inspirerede æstetisk objekt. Konkret er det et tilbehør lavet med den navngivne tekstil-farvning teknik shibori.

model-mark-no-idé-DIY-deco-tekstil-shibori

Den shibori teknik er en af ​​disse gamle japanske kunst, som fortsætter med at imponere. Princippet? Vi tager et stykke væv ønskes farvet og behandlet på forskellige måder inden glide i malingen. I den japanske tradition, hver af måder at binde eller sno stoffet har et andet navn. Du kan læse mere eller opfinde din egen teknik. Den idé ville være at farve dit stykke stof før man går videre til næste trin i projektet.

bogmærker, gave vævstype-shibori

Når det stykke farvet stof, tørre, skæres det at opnå en tekstil dressing. Det er hensigten at vikle et rektangulært stykke pap eller en gammel bogmærke. Lim eller sy kanterne den shibori klud. Derefter tilsættes den sidste touch til din skabelse: lave et hul i toppen og indsætte der en læder snor.

bogmærke personlig DIY model-væv-breve

Vores anden tutorial fylder tanken om DIY bogmærke stof giver det en naturlig deco twist. Dette opnås ved farvet beskæftigelse tekstil og enkel udseende. Det stykke stof skæres i et bogmærke klassiker side.

bogmærke-a-producerende væv-breve

Så han er til at dekorere som du ønsker. Du kunne slå et hul og tilføje lidt bånd, for eksempel. Ellers skal du bruge blæk og tekstil buffere for at tilføje brugerdefinerede dekorationer.

Lav en DIY bogmærke-end læder farvet i lyse farver

Make-a-bogmærke-læder-ender-colores

Ud over traditionelle stof muligheder, er der også originale bogmærker lavet af læder. Vores tredje idé om manuel aktivitet du præsentere en af ​​de sorter. Dette er et bogmærke, der DIY kan oprettes fra en lille stykke læder, som du hvile efter en anden DIY-projekt Deco (fx en nøglering til en selv) .

make-en-bogmærke-læder-maling model

Metoden til at følge, er ganske enkel. Skær det stykke, og derefter bruge en skuresvamp pensel til at anvende maling efter eget valg. For en moderne geometrisk virkning af inspiration, beskytte resten af ​​overfladen med klæbemiddel, som vist på billedet ovenfor.

Lav en original bogmærke søn i strikning

DIY bogmærke pomponer barn

Til disse idéer af kreative aktiviteter i stof og læder tilføjer evnen til at skabe et originalt bogmærke søn i strikning. Lavet søn af forskellige farver og pyntet med en kvast, denne type bogmærke er sjovt at lave, og vil appellere til dine børn. Hvordan man laver en DIY bogmærke af denne type? Teknikken er meget enkel og kan tilpasses til en manual for mindre virksomheder.

skabe-en-bogmærke-DIY-tutorial-deco-tekstil

For at starte, skal du vælge en farve. Det vil afhænge af, at modtageren af ​​din skabelse. De livagtige nuancer er ideelle for børn og pastel farver til et objekt, der vil tilbyde en ven. Som for mørke nuancer, vil de acceptere en personlig gave i anledning af Fars Dag.

bogmærke-originale-pomponer-en-do-model

Derefter gå videre til den skærende trin. Du vil skulle to søn: en kortere, der tjener snor til at markere sider og en anden, længere, vi vil forme formet kvast. Du kan måle længden af ​​den første udtagning som model en bog med konventionel størrelse. Med hensyn til den for kvast, det skal bestemmes i henhold til den ønskede størrelse til din lille dekorative tot. Gør det ved at pakke sønnen strikke, så det danner en lille kugle. Afslut ved at binde enden af ​​sønnen rundt om bolden.

DIY-deco-bogmærke-tekstil-pomponer

Fortsæt derefter til det næste trin i at forbinde de to søn. Fastgør snoren til bogmærke kvast gøre en knude. Ved hjælp af en saks, klippe enderne af sønnen pomponen formet som at få resultatet vist på billedet ovenfor. Endelig grundigt rene kagen før brug.

Opbygning af et brand kreative og søde metal side

fremstillingsvirksomhed-bogmærke-original-cat-metal

For nylig talte vi om populariteten af ​​metal deco objekter. De danner en væg dekoration mulighed, vi elsker for sin smarte og moderne look. Men vidste du, at det også er muligt at oprette en brugerdefineret bogmærke metal?

side oprindelige mærke-metal-kat DIY

Svarende til metal smykker, bøger til dette bogmærke sider fungerer som en papirclips. Det er at gøre med nogle metal eller plast søn ville vride at danne løkker. Det er den sidstnævnte, der vil tillade dig at løse dit design på et ark i en bog eller et blad. Bliv inspireret af denne idé at flere små smykker bøger formet som dyr eller andre genstande!

Ideer til håndværk at lave et papir bogmærke

Hvis du ikke vil mærke dine sider med små stykker papir af alle slags, intet bedre end naturlig bogmærke gjort papir. Sådan udskrives fra en model klar eller bygge selv, mulighederne er uendelige!

En fantastisk udvalg af DIY mærke side for at udskrive

DIY mærke har udskrevet-papir-fri model

For at spare tid og nyde en DIY bogmærke interessant, vælge en model, der downloades og udskrives hjemme. Vi tilbyder i vores udvalg i denne sektion.

DIY-bogmærke-papir print

Mærke Model papir udskrevne side af Design Eat Gentag, download her

Den klassiske varemærkeside er kendetegnet ved sin rektangulære form. Det giver os mulighed for at glide lettere mellem siderne i en bog. Så skal du have lidt tykt papir og udskrive dine egne farver i bogmærker ved at sætte en model på billedet ovenfor.

bogmærke DIY gør-en-papir-print-design-spise-repeat

For let og praktisk anvendelse, lave et lille hul i den ene ende af pap og tilføje en streng. Dette er en bekvem måde at finde dine bogmærker hurtigt, når du har indsat mellem flere sider i en kogebog.

bogmærke-original-make-et-barn-idee

Brand oprindelige side at fremstille papir til børn af Lia Griffith, download her

Lav læse mere sjov og underholdende aktivitet for børn bliver en leg med bogmærker inspireret fantasi eventyr! I form af dyr i skoven, årstidens dekorationer og endda deres favorit tv-serie, papir bogmærker stimulere børns interesse for bøger.

DIY-bogmærke-original-barn-tutorial

Så en fantastisk måde at vise din datter eller din søn, hvordan man har det sjovt med en bog om klassisk støtte!

Realiseringen af ​​et DIY mærke lille side med en af ​​disse modeller til at udskrive

bogmærke DIY deco-print-papir

Prøve mark diamant formet side Pop og sodavand download her

Efter bogmærke modeller i traditionel papirform, se nogle originale ideer om lidt lille. Praksis er disse bogmærker designet til at hjælpe dig med at genvinde din læsning på det rigtige sted, men også angive flere passager i en lærebog, ordbog eller lignende bog.

tutorial-bogmærke-bog-DIY-deco

Takket være deres små størrelser, er disse diamant-formede papstykker indsat mellem siderne i magasiner og kogebøger. De gør det muligt for dig at finde og et billede eller en skål uden at fordybe sig i den pågældende bog.

hvordan-til-bogmærke-papir bog

Til dette projekt DIY mærke side i oprindelige form, grab en plade af pap, som han ville udskrive skabelonen. Derefter skæres diamant følge konturen af ​​tegningen. Endelig kan du bruge en hobbykniv til at foretage en åbning, der vil hjælpe dig med at løse dette lille bogmærke på et ark papir.

bogmærke-en-gør-det-selv-popandsoda

Det er det! Du har nu en lille DIY mærke side papir, du har opnået på få minutter!

hvordan make-en-lille-bogmærke-let

Lav et bogmærke for nem papir idé af Sugar Penguin, download her

Bogmærker til bøger om den øverste billede er inspireret af den samme idé. De blev opfundet for at give dig mulighed for at organisere din uddannelse, eller dine køkken decor ideer. Hvordan? Ved hjælp af en række papir bogmærker med forskellig farve. De passer nemt på et ark og giver dig mulighed for at finde din side med deres farverige stykker i forskellige nuancer.

Forestil en lille papir bogmærker til børnebog

DIY-bogmærke-barn-tutorial

DIY mærke side for børnebog af Lonnie Jacobse, download her

Bogmærker til børnebøger vedtage en sød version med denne model mærke oprindelige side at gøre på få minutter! Sjove og søde, er de fremstillet ved den nedenfor beskrevne metode.

model-bogmærke-en-gør-det-selv-barn

Til at begynde, skal du have tykt papir og downloade filen med denne model af personlig bogmærke. Fortsæt derefter til trin udskrivning i slutningen af ​​som du ville have to modeller bogmærke ræv formet hoved (blå og orange).

DIY bogmærke ræv-papir-DIY-deco-barn

Derefter skæres ud ræv hoveder efter modellen i billedet ovenfor.
make-en-bogmærke-barn DIY-papir-Lonnie

Ved hjælp af en kniv, lave et hul i papiret for at opnå den vist på billedet ovenfor resultat.

DIY mærke side papir print-tutorial

Den brugerdefinerede bogmærke er nu klar til brug. Vis det til dit barn og have det sjovt sammen spejlvende en af ​​hans yndlingsbøger!

Brand papir DIY side at gøre og tilpasse efter deres ønsker

aktiviteter-manual-let-hjem-voksen

Ud over de modeller der skal udskrives, er der også flere typer af bogmærker og papir bogmærker til at gøre fra bunden. Vi præsenterer et par interessante eksempler.

projekt-kreativ-voksen-barn-bogmærke-maleri

For at gøre en brugerdefineret bogmærke fra bunden, til noget bedre at starte med et tykt stykke papir og nogle maling farver, som du kan lide. Skær et rektangulært stykke papir (du kan også tage et bogmærke, du har derhjemme og bruge det som en model til at bestemme størrelsen af ​​din skabelse). Derefter anvende farverne på overfladen. For en mere præcist resultat, planlægge en lille beskyttelse maling mærkat til at hjælpe dig kombinere forskellige farver.

DIY-deco-bogmærke-en-gør-det-selv-idee

Indret et bogmærke i hvidt papir, kan det også gå igennem de skærende figurer og bogstaver. De er til at holde fast på den DIY bogmærke, efter eksemplet på billedet ovenfor.

aktivitet-kreativ-voksen-bogmærke-en-do-tutorial

Du har flere muligheder for at gøre en original bogmærke af denne art. Med papir eller klud dekorationer til at fastgøres på den hvide overflade ved hjælp af klæbemiddel; med Washi tape eller lignende klæbemiddel ...

make-bogmærke-tilpasse-Washi-tape

Apropos lim, også sige, at der er en anden hurtig og nem måde at tilpasse et stykke papir til mærkning sider. For at gøre dette, vælge et billede eller en sætning, du kan lide. Print det i form, farver og skrifttyper efter eget valg. Endelig indsæt bogmærke med lim eller dekorative lim.

Lav et bogmærke-formede overskæg

brand-model-original-overskæg-side

Ligesom små bogmærker? Prøv at lave en eller flere formede overskæg! Udstyre dig selv med et stykke sort papir, en blyant, saks og lim. Følg derefter trinene i selvstudiet op for at skabe en trendy bogmærke af denne art!

Gøre brugerdefinerede side for børn, en idé, manuel aktivitet, der inspirerer os!

projekt-kreativ barn-bogmærke-original-idé

For at markere afslutningen på årets helligdage eller ferie periode, invitere din lille en til at gøre sig bogmærke. Hjælpe ham til at tegne omridset af en snemand eller et dyr på et ark tykt papir. Hvis det er nødvendigt, deltage det som på tidspunktet for skæring.

aktivitet-manual-barn-DIY-bogmærke-idee

Så lad din datter eller din søn frihed til at vælge den dekoration til hans skabelse. Farver, perler, dekorative og forskellige tekstil søn, her er nogle ideer til at foreslå!

Lav en personlig bogmærke med kvaster eller tegninger

tutorial-DIY-bogmærke-pomponer

Passion for læsning, har du mange bogmærker, som du ville tilpasse? Test så tanken om manuelt arbejde på billedet op og opfinde dekorationer formet kvaster!

hvordan-til-en-Bogmærke-tilpasse det pomponer

For at gøre dette, få en søn af garn til at strikke, og følg trinene vist i tutorial ovenfor. Når din kvast er klar, lave et hul i dit bogmærke og vedhæfte denne smukke lille dekoration!

tutorial-bogmærke-DIY-papir-tekstil-gaveidé

Som for dem, der gerne tegne, de har evnen til at tilpasse et stykke papir med den tekniske doodle. Se videoen nedenfor for at lære mere:


About the author

admin