Gør et ydre eller indre trætrappe – plug praktiske oplysninger – anews24.info

Gør et ydre eller indre trætrappe – plug praktiske oplysninger

fremstilling af en trætrappe uden-i-plan-Record

Du har besluttet at foretage en udvendig trætrappe eller inde, og du er på udkig efter ideer til sit design og sin skabelse? Designmag giver praktiske oplysninger ark til at hjælpe dig med at opnå dette DIY-projekt.


Undersøg det og tjek vores to tutorials i billeder til at hjælpe dig med at visualisere vigtige punkter at huske!

Gør et ydre eller indre trætrappe er en opgave meget muligt.

Det kræver en smule forberedelse, planlægning og foreløbige beregninger. design princip og side trin regler, ved, at folden (den vandrette del af trinnene) skal være mellem 24 og 31 cm, og deres bredde skal være mindst 80 cm.

Realiseringen af ​​en trætrappe - den første fase af projektet bevæger kræves af dimensioneringen

fremstilling af en trætrappe inside-diy

Realiseringen af ​​en trætrappe er en aktivitet, som ikke kan, i hvert fald lykkes uden nogle foreløbige beregninger. Nedenfor vil vi afsløre detaljerne i de skridt til dette indledende trin.

trappe-interiør-træ-to-do-det-selv-tutorial

For at beregne dimensionerne på dens fremtidige træ trappe, opdele arbejdet i et par trin. For at starte, vi lavet en liste over ting at overveje. De stadig nøgler til følgende:

  • højden af ​​trappen
  • trappe hældning
  • antallet af trin
  • trinnene dimensionerne

For at lette arbejdet, er der elementer på et stykke papir til at registrere resultaterne af sin beregning foran hvert punkt. Vi tager målinger af det rum, hvor trappen vil blive placeret. Så en bruger et beregningsværktøj på nettet, som for eksempel herpå. Selvfølgelig kunne man også kontakte en rådgiver i et byggemarked produkter.

inde-et-gør-det-selv

Oplysninger indhentet ved afslutningen af ​​den fase af beregningen af ​​trappen, vil hjælpe dig med at få en idé om antallet af skridt til at opbygge; de vil være nyttigt at bestemme, hvad de materialer, der er nødvendige for dit projekt. Når disse oplysninger klar, kan du tænke på måder at tilpasse projektet.

Hvad er de almindelige dimensioner af en intern trappe klassiker træ?

do trappe-træ-plan-fremstilling

Typisk konventionelle dimensioner af en trætrappe er:

  • højde af loftet plads: mellem 2 og 50 m 2 81 m
  • Planlægningstrin (også kaldet emmarchement): mellem 60 cm og 90 cm
  • højde af trin mellem 16 cm og 23 cm

Værd at vide: trappen har en ideel højde, som bestemmes i tid. Den 18 cm højde, der passer bedst til den fysiske indsats, der er villig til at gøre for at bevæge sig op ad trappen. Overholdelse af denne praktiske oplysninger vil give os mulighed for at gøre en praktisk og komfortabel trætrappe.

Sådan laver du en trætrappe fra hans beregninger

make-en trappe-træ-plan-DIY

Efter at have afsluttet beregningen skridt, vi flytter til denne erkendelse. Det bruger en firkant og en blyant til at trække på træmaterialet skærelinier; de tjener os med at samle trin og stødtrin i trætrappe. Bemærk: Denne del af arbejdet udføres med ekstrem sans for detaljer.

hvordan-til-en-trappe-træ-interiør-idé

Vi går derefter til skæring skridt, som vi får brug for en sav og en håndsav (for at fjerne små skønhedsfejl). Er skåret efter linjerne trukket på de træplader under det foregående trin.

Saml en trætrappe til mig - beskrivelse af skridt til at følge

fremstilling trappe-træ-interiør-model-fri plan

Når alle brædder skåret, er den klar til det trin fastsættelse trappen. Er udført dette arbejde ved hjælp af træplader bør fastsættes til lejet. Ved afslutningen af ​​denne fase, sikrer vi, at alle komponenter er forsvarligt fastgjort.

Arbejdet med selve den trætrappe fortsætter med installationen af ​​risers. Disse er lavet af træplader, der tidligere er blevet skåret hjælp som udgangspunkt beregninger der allerede er foretaget. De indeholder alle de praktiske oplysninger om størrelsen af ​​risers.

Hvordan indse-en-trappe-træ-interiør-tutorial

Når snit, risers er sikre med træ indvendig trappe. Til dette anvendte vi derfor en skruetrækker og lim. De to måder at fastsætte de risers garanterer os ekstra styrke af trappen.

Efter stigrør, er slidbaner installeret. De kan foretages i et eller flere brædder vi skåret efter sine beregninger. Hans boards er bundet til skelettet af trappen ved hjælp af skruer og lim.

trappe-træ-fremstillings-trin-for-gør-det-selv

For at gøre en sikker indendørs trætrappe, vi ikke glemme rækværket og gelænder! Disse kan være hjemmelavet eller købt klar gjort. Under alle omstændigheder sikrer vi, at den er fastgjort til væggen på en fast måde; på gelænderet, vi er opmærksomme, at det følger vinklen på sin DIY trappe.

Hvordan en udvendig trætrappe til have eller terrasse

lave en trætrappe design og dekoration terrasse

I dag, udendørs terrasser og træterrasser er ekstremt populære. Mange gør det selv-entusiaster besluttede at fremstille sine udendørs designelementer selv. Og ofte, de også nødt til at udføre nogle skridt til at lette adgangen til deres terrasse.

plane trappe-eksteriør-træ-tutorial

Ledetråden til fremstilling af en udenfor trætrappe er i det væsentlige den samme som beskrevet ovenfor. Vi starter med at bestemme de væsentlige elementer vedrørende dimensionerne (højde, hældning, antal og størrelse af trin). Derefter, gennem trin med påføring af dimensionerne af træmaterialet og dens skæring.

hvordan gør-trin trappe-træ plan

Skelettet er flyttet fra sin udvendig trappe træ på terrassen; så beskæftiger sig med trin og stødtrin.

make-en-trappe-træ-eksteriør-tutorial

Godt at vide: I modsætning til indvendige trapper, dem uden ikke altid har en riser. Vi kan springe trin for deres snit og installation.

trappe-træ terrasse-trin-for-gør-det-selv

Som vi har set, kan de trin bestå af en eller to træplanker. Alle er velkommen til at afgøre, hvad der er den bedste løsning for den udendørs plads.

gøre en udendørs terrasse trætrappe

Fastsættelsen af ​​træplader sker med skruer i stedet for søm. Den første mulighed er at foretrække, fordi det er mere holdbart i tid og sikrere.

trappe træ-eksteriør-en-gør-det-selv-tutorial

Det vil forstås, fremstilling af trætrapper er ikke meget vanskeligt; Men det kræver omhyggelig og seriøs tilgang. Hvis du elsker dig selv, og du har brug for en indendørs eller udendørs trapper, tøv ikke med at gå i gang med et sådant projekt!

trappe-udendørs-træ-til-lave-det-selv plan

skabe trappe-eksteriør-træ gårdhave-terrasse pool


Like this post? Please share to your friends: