At gøre en original sparegris er sjovt og nemt med disse 5 projekter! – anews24.info

At gøre en original sparegris er sjovt og nemt med disse 5 projekter!

oprindelige idé piggy-produktion-barn-aktiviteter

Sommeren er en god tid til at opdage kreative friluftsliv. Men når varmen udenfor bliver for intens, vender vi os til den kølige vores hjem.


Under disse tidspunkter af dagen, mange forældre foreslå ideer til håndværk til deres børn. Det er en måde at nyde dem inde i huset, mens lære dem hvordan man laver forskellige objekter til dekoration af børneværelset. I dag har vi bare interesseret i denne form for kreative projekter. Vi besluttede at tale om

Originale piggy fremstillings-projekter,

da dette venlige emne har også den fordel, at lære at små rejse penge til så investere i en gave eller en aktivitet, der gør dem drømme. Månederne fra juni til september er netop en tid, hvor børn og teenagere er gratis at udtænke aktiviteter, der kan bringe dem lidt penge til side. Og hvad bedre end original sparegris til at holde mod nysgerrige øjne?

oprindelige gris sparegris malet skifer farve

Original sparegris-maleri-sort-idee-DIY-barn

Vi starter med en forholdsvis enkel manuel aktivitet projekt. Det indebærer malerarbejde en gris sparegris vi allerede har på hånden til at give det en mere trendy og sjov look. De materialer, der vil være behov for denne oprindelige idé sparegris er:

 • en gammel sparegris;
 • skifer maling;
 • børster eller maling puffer;
 • kridt til at dekorere hendes sparegris (valgfrit).

Original sparegris-idee-manual-barn-aktiviteter

Det første skridt i dette projekt er at forberede dens arbejde overflade. Hvis sparegris, som vi vil bruge er en gammel og støvet objekt renses med nogle sæbevand og en klud. Får lov at tørre før tackle det næste skridt.

DIY-piggy-original-en-fremstilling-det-selv maling-skifer

Den anden del af projektet er afsat til maleriet. Før du starter, er dens arbejdsplan udarbejdes ved at dække papir eller andet form for beskyttelsesudstyr. Dette er et vigtigt skridt, især hvis du stole delegeret maleri til dit barn!

piggy-original-barn-gris-sølv-barn

Den dækker det gamle sparegris med et eller to lag maling skifer. For de bedste resultater, er det sikret, at malingen vi købte er tilpasset til den type overflade, du vil male.

DIY-piggy-piggy-barn-maleri-skifer

Når den malede overflade helt skifer farve, lov til at tørre. Endelig, når den sparegris er helt tørret, dekoreret med kridt.

idee deco-værelse-til-barn-piggy-piggy-sort

Og nu, din lille allerede har sin egen originale og personlig sparegris!

DIY-piggy-sølvfarvede-forgyldte-farve-METALLIC-idé-maling

Selvfølgelig kan denne idé om tilpasning også anvendes på andre former for sparebøsser; også vi er frie til at eksperimentere med forskellige farver af maling. God idé for dem, der drømmer om en trendy dekoration objekt formet sølv eller gylden sparegris!

Moneybox oprindelige superhelt, der skal foretages fra en glaskrukke

Original sparegris aktivitet-manual-barn-super-hero-krukke

Vores anden idé om manuel aktivitet for børn indebærer også maleri, men i en lidt anden form. Dette er for at skabe en original sparegris fra en glaskrukke. Til dette, bevæbnede sig med følgende materialer:

 • en glaskrukke
 • male et farve valg
 • en kniv
 • papir klistermærker eller almindeligt papir og lim

Original sparegris har-how-det-selv-idee

Efter fremstilling af materialer, er det først og fremmest udbyttet til at skære en åbning i låget af krukken. Det vil omdanne simpel glasbeholder i en personlig sparegris, hvor at skjule sine skatte. Så gå videre til at male krukken; lov til at tørre og er indrettet DIY sparegris med en superhelt motiv. Dette er for at udskrive på mærkat papir eller på et enkelt ark, der skal vedlægges krukken med lim.

Original piggy dreng super hero-DIY-deco

På billedet ovenfor, at nogle ideer til mønstre, som kan bruges gøre denne udsmykning. De er tilgængelige gratis til rådighed af de blog ildfluer og Mud Pies; så er du velkommen til at nyde din kreative aktivitet projekt!

Lav en original piggy dekorative ler eller modellervoks

Vidste du, du kan også lave en personlig piggy ler deco eller modellervoks? Ideen er interessant og meget kreativ. Den tutorial video ovenfor viser, hvordan man opnår et sådant objekt er inspireret af Starbucks. Når vi forstod det grundlæggende i at gøre dette objekt, kan du dekorere som ønsket!

korn kasse Original piggy fremstiller Idé

DIY-piggy-barn-making tutorial

Det korn boks er et emne, vi gerne genbruge i projekter af forskellige barn håndværk. Og der er også en sparegris for at opnå en original pap! Her er listen over materialer, der vil være behov for denne manual aktivitet:

 • en boks af korn;
 • af farvet papir;
 • saks;
 • lim;
 • dekorative øjne og hale.

piggy-en-gør-det-selv papir og pap

Det første skridt i den oprindelige sparegris projektet er at dække korn boksen i farvet papir. Den præcise nuance afhænger af dyret eller objekt, du ønsker at repræsentere. I vores eksempel, det valgte dyr er en gris og farve - en lys nuance af pink. Det kan også beslutte at male kassen; i dette tilfælde bør anvendes flere lag af maling til helt at dække dækningen af ​​korn.

Personlig piggy-idé-det-selv-til-barn-papir

Det næste skridt afhænger af barnets alder. For mindre, er de dele af dyret skæres på forhånd; de større kan skære sig glider af papir til den ønskede form.

Original piggybank barn-en-gør-det-selv

derefter fortsætter til det næste trin i at stikke de afskårne stykker af kassen. Igen, det følger mønstret af det valgte dyr.

fremstillingsvirksomhed-piggy-barn Personlig pap

Endelig er de sidste hånd føjet til det. En sjov linje på bagsiden af ​​korn kasse er yderligere forpligtet til en sparegris. For ikke at nævne en lille åbning for at indsætte penge!

Idéer oprindelige sparebøsser i korn bokse

Original sparegris har make-selv-barn-aktiviteter

Projekter DIY originale sparebøsser tilpasse sig de interesser børn. For små, der elsker teknologi, den ændrer en korn boks i venlig robot. Vi bruger derefter stykker af farvet papir til at oprette knapper og andre relevante dekorationer.

Original karton piggy-en-gør-det-selv-barn-hånd-aktiviteter

For store, den producerer et papir sparegris med bogstaver. De kan derefter skrive en besked til yderligere at tilpasse deres skabelse. Beskeder skærer papir og klæbe til overfladen eller trække direkte på arket, der vil blive anvendt på kassen.

Få et originalt piggy Genbrug materialer

Make-a-piggy-selv-ideer

Hengivne af økologisk Deco kan nyde dette barn manuel aktivitet projekt til at undervise små par gode reflekser. Saml materialer og genbruge dem i en kreativ DIY indretning er trendy og det er med til at beskytte miljøet.

DIY-piggy-materiale-idé-barn-deco

Her er en idé om piggy plastflaske og papir, der tager form af et fly. Indsend projektet til sin søn eller datter skal bruge følgende materialer:

 • en tom plastflaske (lille eller stor, afhængigt af værdien);
 • Farve papir af pap (nuancer af blå, grøn, eller andet);
 • af dobbeltsidede tape;
 • saks;
 • en blyant.

piggy-et-barn-gøre-det-selv-flaske

Når forsynet med de nødvendige materialer, få dig ind i projektet ved at skære et hul i plastflaske. Denne åbning vil tjene til at glide penge i sparegris personlig barn.

hvordan-til-en-piggy-original-til-barn

Det andet trin kræver lidt mere opmærksomhed. Den består i udarbejdelsen udformningen af ​​flyet og er at gøre med præcision. Til dette bruger vi pap papir og trækker på hans ryg stykker, der vil blive brugt til at klæde flasken. For en mere præcist resultat, trækker vi et stykke og er en model for den anden. Derefter skæres vi det andet stykke.

idee-piggy-original-har-til-papir flaskevand

Fortsæt til næste trin, hvor er fast cylinderen forbinding på dens overflade. Til dette er dobbeltsidet klæbemiddel. Det giver os mulighed for at sætte stykker papir til plastflaske. Advarsel: trim vil også dække åbningen, vi allerede har opnået. Derfor brugte saksen til at tjene penge til rådighed til at åbne.

Sådan tilpasser sin oprindelige sparegris formet fly

idé-en-piggy-making-selv-tutorial

Så begge motorer af hans fly trækkes og skæres. Til dette formål bærer to stykker rektangulært papir er viklet, og det hænger sammen. Derefter fastgøres de på plastflaske ved hjælp af klæbemiddel. Værd at vide: den godt lavet motor vil flyve til forblive stabilt, når de placeres på en flad overflade.

aktiviteter-manual-barn-piggy-original-tutorial

For det næste skridt, vi tegne og vi skære vingerne af flyet. Igen, fortsæt vi ved hjælp af en vinge model til den anden. Dette lille trick vil gøre de to dele af den samme plan.

sparegris papir-flyvemaskine-flaske-produktion

Vingerne er skåret og at holde sig til den oprindelige sparegris med dobbeltklæbende tape. Vi slutter ved at tegne propellen af ​​flyet. Den vil derefter fastgøres mellem åbningen af ​​flasken og dens låg; af denne grund, ville det være bedst at bruge det som model. Endelig har man kun at tilføje dekorative hånd til hans personlige sparegris!

hvordan make-en-piggy-barn-papir-idee

Make-a-piggy-selv-ideer


Like this post? Please share to your friends: