Hvad gør man med plastflasker: kreative ideer – anews24.info

Hvad gør man med plastflasker: kreative ideer

at gøre plastflasker Genbrug idé dekoration

Hvad gør man med plastflasker? Mulighederne er virkelig uendelige! Recover, genbruge, lapperier - det er moderne og grøn! Vi har udvalgt nogle af de bedste ideer med Genbrug plastflasker.


Hvad gør man med plastflasker: udvælgelse af de bedste ideer

der gør plastflasker deco blomster idé RECUP

Hvad gør man med plastflasker? Realiseringen af ​​et lodret have, gryde eller vase!

Og så, her er den første god ide at bruge plastflasker til at oprette en lodret have! Det er meget simpelt - bare skære flasken afhængigt af størrelsen af ​​rødderne af dine planter og suspendere. Det er også muligt at lave en lodret have med palle- og plastflasker. Kig på nedenstående eksempler for at forstå princippet:

hvad man skal gøre med plastflasker flaske suspension ideer

Den vertikale have er ofte et spørgsmål om plads optimering. Hvis du kan lide den grønne, men du har brug for mere plads i dit hjem eller i din have, investere plads højde og skabe en flot lodret have.

Hvad gør man med plastflasker? En lodret have! at gøre plastflasker Palle Genbrug idé

Belysning er en attraktiv og praktisk element afgørende for enhver rum, indendørs eller udendørs. Hvis du ønsker at tænde din terrasse eller inde interessant og billig, lave en lampe, en lysestage eller en streng af lys med plastflasker! For at gøre krans nedenfor, skal du bruge seks flasker af forskellige farver, sakse og en almindelig lys streng. Som du kan se på billedet, blev flasken skåret til to. Med en saks du danne de blomster, og du ender med at sætte de små løg af krans i ringen af ​​flasken.

Lampe eller lysekrone belysning kæde Garland-light-diy flaske-plast

Vi elsker tanken om lysekrone lavet af plastik skeer! Tja, der er ikke flaske, men plast skeer! Vi besluttede at medtage denne idé i vores udvalg, fordi det er meget informativ. Princippet om dens realisering er meget simpelt - du skal plastik skeer (mængden afhænger af den størrelse, du ønsker det), reb og lim. Se videoen for at se alle stadier af dets realisering:

Hvad gør man med plastflasker? En original lampeskærm!

lampe flaske-plast-idé-lysestage

For at opnå den lysekrone billedet nedenfor, skal du bruge en stor plastflaske.

lampe-plast-flasker idé armatur

Byg en birdhouse eller fugl feeder er et egern for en meget god idé Genbrug og grøn. Den plastflaske er perfekt til dette! Bare lave et hul, fylde frø og hænge på din terrasse, balkon eller i haven.

A birdhouse og bird feeder egernfeeder-fugle-diy flaske-plast-reden

Lille fugl tilfreds med sin krybbefeeder bird-nesting box-diy flaske-plast-RECUP

Genbrug og originale lysestager? Det er meget simpelt at lave, og du er fri til at dekorere som du har lyst! se:

som-made-for-flaske-plast-ideer

Blyanter, hjul, små genstande ... Nogle gange er vi ikke rigtig ved, hvor man kan sætte dem. Den plasticflaske kan nemt blive til originalt tilbehør og praktisk opbevaring. se:

deco-idé RECUP-flaske-plast-DIY-vase

Plastic flaske bliver juvel? Ja! Det er meget muligt. Du kan skabe nogen form for smykker fra genbrug plast. For flere ideer, undtagen kraven nedenfor, vil vi gerne invitere dig til at besøge Håndværk og sjov * sted.

Hvad plast flasker? Genbrug en halskæde meget grøn! som fremstillet-af-flaske-plast-gem-diy-RECUP

Lær sine børn til at respektere og kærlighed til naturen

Lær sine børn til at respektere miljøet er vigtigt. Mens "grønne væsen" er på mode i de seneste år, denne tendens er endnu ikke udbredt. Mange mennesker anser unødvendig genbrug og ikke har for vane at reparere gamle emner i stedet for at smide dem. Hvis du ønsker at introducere dine børn til at genbruge og komme sig, tilbringe en weekend i de kreative aktiviteter. Vis dem, hvordan flasken og propper kan blive sjovt og spændende legetøj. Nedenfor er to ideer legetøj fremstillet med plast:

deco-ugle-plast-flaske-diy-RECUP

plast robot, kilde: Flaske robotrobot flaske-plast-RECUP

* Håndværk og Fun


Like this post? Please share to your friends: