Hvordan laver stof blomster i 4 originale tutorials til at teste! – anews24.info

Hvordan laver stof blomster i 4 originale tutorials til at teste!

hvordan man kan gøre blomster tekstil-tilbehør-DIY-deco stof

Hvad er sødere og mere feminin end blomster? Fejr sæsonen af ​​sommeren med indretning og tilbehør inspireret af naturen producent af stof blomster!


Her er en sjov idé til manuel aktivitet, der kan hjælpe dig med at forvandle dit udseende eller din indretning. Gennemse tutorials vi samlet nedenunder for at se

hvordan man laver stof blomster

og fuldføre dit outfit og dit hår eller blot at tilføje nogle feminine hånd på dit hjem. Eller blive inspireret af disse ideer til en lille original gave til en ven!

Hvordan laver filt blomster stof at pynte hendes tøj

hvordan man kan gøre blomster bælte-deco stof

Det første projekt om hvordan man laver stof blomster er en idé af Cheri foreslået på Jeg Er Momma Hear Me Roar. Arbejde på måder at gøre en mere interessant tekstil bælte, fandt hun en idé til at gøre følte stof blomster. Dens nemme dekorationer er inspireret af temaet i efteråret og farverne på denne sæson. Men vi kan nemt tilpasse sig sine lyster ved at vælge et stof af en forår eller sommer skygge.

gør-det-blomster-i-stof-materialer-påkrævet

At fremstille disse stof blomster, skal du lime (eller en limpistol), en grosgrain bånd og omkring 12 centimeter af væv. Denne mængde af materiale bør være tilstrækkelig til at frembringe 4 forskellige bælter. Bevis for, at et projekt sjov og nuttet DIY behøver ikke at spørge en stor investering!

Forbered racket at gøre stof blomster

hvordan-til-blomst-stof-tutorial-video

Brug en saks til at klippe båndet grosgrain. For størrelse, du lede ved dine handlinger, eller at den person, du ønsker at give din skabelse. Dette bælte er designet til at blive bundet frit, så sørge for at skære en tilstrækkelig længde. Og da remmen ikke er knyttet til en beklædningsgenstand, du kan bære flere forskellige kjoler eller tunikaer!

fremstillingsvirksomhed-blomster-i-stof-trin-billeder

Fortsæt til næste trin, og find midten af ​​båndet. Så kan filt rektangel og indsæt den på båndet. Dette trin kan du oprette en støtte, som du vil indsætte dine stof blomster.

Lav en stof blomst følte bælte

blomster-i-en-væv-til-selv-modeller

Når bunden af ​​bæltet klar, gå videre til oprettelsen af ​​blomsterne. Igen, du er fri til at vælge en farve, der passer til sæsonen og modetrends. Her alt afhænger af din fantasi! For at gøre stof blomster af filt, skære det på langs. Du bør få en stribe omkring 2, 5 cm.

aktivitet-manual-adult tissue-blomster-eksempel

make-blomst-stof-idee fritid-s-kreativ-mode-forår-sommer

Fortsæt ved at skære enden af ​​stoffet for at gengive den vist på billedet ovenfor resultat. Gentag processen på hele længden af ​​tøjstykket.

blomster-i-stof-produktion-tutorial-i-billede

Så, pak filt strimmel til at gøre kronblade af dit stof blomst. Selvfølgelig kan du yderligere tilpasse udseendet af kronblade og forme til din smag.

Efter den lærer - hvordan man laver bladene af blomsten væv

DIY-stof-blomster-aktiviteter-hånd-DIY-let

Tilføj dine kreative deco DIY tøj grønne blade. For at gøre dette, komme foran de grønne farver af filt. Skær et eller flere ark, og foretage et snit på en af ​​deres sider, som vist på billedet ovenfor.

syning-aktiviteter-voksen-blomst-stof-produktion

hvordan man kan gøre blomster bælte-deco stof

Endelig fold og lim de to ender opnåede. Tilføj grønne blade på båndet til steder, hvor man stadig kan se støtte fra dine blomster. Og nu, din DIY-projekt og dekorative blomster syning er klar!

Hvordan laver stof blomster til at bære som tilbehør

blomst-klud shirt-old-genbruge

Nu til vores anden tutorial. Foreslået af A Bit Of Sunshine, det viser, hvordan man laver stof blomster, mens genanvendelse en gammel skjorte. Til dette projekt, vil du bruge en gammel skjorte, en lille rund stykke filt, knap, lim, stof, saks, en skæring skabelon til dine blomster. Dette er virkelig simpelt at gøre: det ville være nok til at skære en pap formular.

hvordan man laver stof blomster tilbehør-forår-sommer

Realisere projektet ved at skære 8 blomster med din skære mønster. Tag dem én efter én og bøje blomsten i midten en gang, derefter en anden (trin 3). Tilføj et punkt af lim på vinklen efter bukketrinnet (trin 4). Indsæt 4 blomster på runde følte klud og placere tre blomster over dem, du allerede har indsat. Endelig tager den sidste blomst og holde det i midten af ​​din skabelse (trin 5-8). Sæt knappen i midten af ​​blomsten og sikkert med lim eller nogle tråd og en nål (trin 9).

genbruge gamle gør shrit projekt-blomst-deco-DIY

Afslut ved at tilføje en tekstil bagerste ende af blomst med lim. Det er med denne søn, som du vil vedhæfte blomst stof, hvor du ønsker!

Hvordan blomst stof - gøre pæoner til at dekorere dit hjem!

blomster-i-stof-en-gør-det-selv-pæoner

Hvor stof blomster til at dekorere huset? Svaret kommer med denne delikate og elegante projekt foreslået af DIY Mommy. Det vil kræve de følgende materialer: stof scraps, der smelter i kontakt med ilden (organza, satin, chiffon ...) af rebet af polyester, en nål og søn, et stearinlys, en model for kronbladene (til hente på dette link).

hvordan man kan gøre blomster i lyserød stof fremstillings-trin

Og her er de skridt til denne DIY-projekt. Anvendelse af den downloadede skabelon, sender 6 kopier af hvert kronblad størrelser (trin 1). Gå hvert kronblad af varmen fra tændrøret ved at dreje til formning af enderne af den afskårne væv (trin 2 og 3). Bemærk, at dette trin skal udføres med forsigtighed (må holde i hvert fald i stoffet for tæt på flammen). Derefter en sy en mindre kronblade (fase 4 i tutorial).

hvordan man kan gøre blomster i pink vintage-stof kronblade

Fortsæt med de større kronblade, ved vikling omkring den første (trin 5 og 6). Endelig sikre din pæon med endnu en lille søn under blomsten (trin 7). På billedet nedenfor, den meget succesfulde resultat af dette spændende projekt.

hvordan man kan gøre blomst pæon-pink stof

Hvordan laver stof blomster - roser for en bøjle eller en DIY home decor

hvordan man laver stof blomster krone-idee

Den sidste tutorial DIY dekoration eller tilbehør til håret (du bestemmer!) Udbydes af Nu det er temmelig. For at gøre disse dejlige roser, skal du sørge følte klud, en grøn pandebånd leder af en nål og søn, stil og papir, saks.

gør-blomster-klud-DIY tutorial

Gør dine stof roser startende med fremstilling af skærende model, der trækker på det stykke papir. Skær dine kronblade, derefter, hvis du ønsker det, dekorere dem med maling. Sy sammen to kronblade i midten, så Shape dine roser (trin 6-9) og sikres med et par sting. Endelig skæres et par blade til at bruge til at supplere dine blomster. Roser kan nu dekorere en bøjle, et tilbehør eller en lille kurv i dit hjem!

idé-til-blomst-stof-krone-trend-forår-sommer


Like this post? Please share to your friends: