Contouring ansigt: teknikker til et perfekt ansigt – anews24.info

Contouring ansigt: teknikker til et perfekt ansigt

Board profilstyring ansigts makeup

Du har måske hørt om denne lille skønhed trick kaldet ansigt tilretning, sculpting eller highlihting at med hjælp af nogle make-up kan helt ændre formen og den ovale af dit ansigt vender dig til en atombombe.


teknikken ansigt tilretning er for dig, hvis du er klar til for alvor at lege med formen på dit ansigt til at fremhæve din naturlige skønhed.

Har du beundrer kvinder med høje kindben og en velproportioneret ansigt? Du klage til din undergang? Den profilstyring teknik er metoden for anvendelse af klare og mørke makeup på ansigtet for at skabe konturer eller på anden måde blødgøre dine ansigtstræk. Det er en metode, der skaber skønhed gennem illusionen.

Føreren malere bruger af lys og mørke nuancer til at skabe en illusion af op-og nedture, når de tegner et ansigt. Disse kunstnere vil fortælle dig, at bruge denne type af nuancer skaber dybde, afstand og danner et ansigt. Den subtile lys eller mørk nuance kan helt ændre opfattelsen. Og det første skridt i contouring er at forstå, hvordan du opfatter dit ansigt.

Hvis du har en hud lysere eller klinge, der arbejder med garvning og mørkere produkter. Hvis din hud er allerede mørkt, så har du allerede grundlaget for de lave punkter i dit ansigt.

Contouring ansigt til perfekt makeup

ansigt profilstyring makeup idé

1. Kortlægning af ansigtet

Selv hvis du bruger makeup i årevis, har du nogensinde taget sig tid til at udforske knoglestrukturen af ​​dit ansigt. Du ser på dit ansigt hver dag, men vil du virkelig vide? For at hjælpe dig gøre dette, spørge nogen til at tage billeder af dit ansigt fra alle vinkler. Vær objektiv, når man så studere disse billeder, se på dem, som om det ikke var dig, men en person, du ikke kender. Undersøgelse styrker og svagheder i ansigtet. Så kortlægger dit ansigt fysisk til virkelig at føle dens struktur.

Undersøgelse dit ansigt ved hjælp af fingerspidserne forsigtigt. Hvor er "høj" og "kæmpe" i dit ansigt? Vær opmærksom på dine knogler for at se, om de er kantet eller afrundet. Også være forsigtig med strukturen i din hud - er temmelig tynd med finere porer, snarere rynkede lignende stof eller tykke med åbne porer? Har du rynker og hvad er skyggen af ​​farve? Analysen af ​​dit ansigt, vil hjælpe dig med at genkende og værdsætte individualitet af dit ansigt. Kendskab til strukturen af ​​din hud, farve og knoglestruktur er det vigtigt første skridt til at mestre makeup profilstyring.

Den sculpting makeup Kim Kardashian

Color Makeup profilstyring facial pro

Brugen af ​​lys eller fremhævelse hæver skyggerne og hjælper ud, udvide eller blødgøre dine funktioner. Efter kortlægning af hele ansigtet, ville du vide, hvad dine fejl og dine fordybninger. Disse områder giver skygge, der giver flere år til dit ansigt. Det er tid til at mindske deres påvirkning!

De lysere nuancer er faktisk ikke så hvidt som du måske tror. Vælg din foundation eller pulver, der er få nuancer lysere end din foundation, som du vil bruge på hele ansigtet. Nogle makeup mærker tilbyder meget effektive produkter til denne teknik såsom sculpting pulver MAC. Anvend de lysere nuancer bare bunden af ​​problemområder i dit ansigt.

Teknikken med makeup profilstyring sculpts ansigtet

ansigt profilstyring makeup tips

2. Hvordan kan vi anvende det klare skygge?

Påfør makeup skulptur er ikke det sidste trin i din daglige makeup - transparent pudder er. Fordi vi ikke ønsker at fortryde den "mesterværk" med spor af udtvære eller øjenskygger faldt på kinderne. Ved hjælp af en lille pensel, anvende lysere nuancer lidt på problemområder og derefter bruge dine fingre til at sprede sig. Brug "touch og squeeze", som er brugen af ​​fingerspidserne til at røre og skub produktet på huden.

Advarsel! Varmen fra din hud vil smelte produkt, og det vil være tilbøjelige til at "komme væk" anvendelsesområder. Så brug en klud eller håndklæde til at rense dine fingre hele tiden. Når du lærer at mestre denne metode, vil du se, hvordan lys og mørke vil blande og synes, som om de er naturligt til stede på dit ansigt. Ja, denne metode tager lidt tid, men det er perfekt til tidspunkter, hvor du tager billeder eller til særlige lejligheder.

Fortsætter med brug af mørke nuancer. Disse kvaliteter anvendes til at fjerne eller skærpe dele af ansigtet. Anvendelsen af ​​mørkere nuancer kan gøre underværker for dobbelthage eller skaber illusionen af ​​en længere næse eller mindre forskønne.

Den perfekte ansigtskonturering

makeup sculpting ideer info

3. Hvordan anvender de mørkere nuancer?

Som du sikkert har gættet, teknikken med mørke nuancer er nøjagtig den samme som for lyse nuancer. De pulveriserede produkter er mere lempelig, at fonden Tinto mørke om sculpting makeup. Brug to forskellige nuancer mørkere for bedste resultat.

4. Drøm kindben

I løbet af året med kortlægningen af ​​ansigtet, sevriez du har bemærket, hvordan strukturen i dine kindben kan sammenlignes med kanterne af en bygning. Kanterne af bygningen og kindben har en højere aspekt, side og inde. Disse tre aspekter skal overvejes for oprettelsen af ​​perfekte kindben. Forestil dig, at dit ansigt har en lodret stiplet linje er placeret ved den yderste hjørne af øjet og fortsætter hele ansigtet. Dette er den "magiske linie" er guide til at anvende makeup skulptur på siderne af ansigtet. Glem bestyrelsen at anvende rødme på "æbler" af dine kinder, fordi nogle gange denne teknik kan gøre dig vises latterligt. Du bør ikke overstige den magiske linje. Prøv det og du vil se for dig selv.

Den perfekte makeup til alle typer af ansigter

contourng type ansigter

Ved hjælp af en pensel eller fingrene, trække en imaginær linje fra den yderste hjørne af dine øjne til det højeste punkt på dine kindben. Så trække en anden imaginær linie fra hjørnet af dine øjne, indtil hårgrænsen. Luk derefter trekanten ved at tegne en diagonal linje af stop af dine kinder. Som du pege på de bedste aspekter af dine kinder. Fyld den trekantede omrids med lyse nuancer og derefter bruge "touch og presse" til at sprede for ikke at forlade de udsatte kanter. Denne teknik er afgørende for at skabe den bedste effekt suculptant makeup.

Fra bunden af ​​dine kinder, den magiske linje, anvende en lidt mørkere skygge produkter til dine ører. Brug af pressen metode og rørende spredning nedad og bagud for ikke at efterlade synlige tips. Hvis du ønsker at uddybe skygge effekt af denne ansøgning også anvende en meget smalt bånd af mørkt på den oprindelige mørke lige under kinden.

Rør, rør, rør! Hvis du blander gode karakterer, vil dette skabe en illusion af naturlige skygger, der uddyber den hule lige under kinden. Dette bliver mørkere den nederste del af din kind. Og endelig skal du tilføje lidt farve på siden af ​​kinderne. Farven vil give kurver og glatte kinder.

Et andet eksempel på contouring

forme hendes ansigt makeup

5. Produkter til farvekorrektion

Produkter til farvekorrektion er perfekte til at skjule et væld af fejl, slette pletter og strække den spændte af fundamentet. De fleste cremer har en gul nuancer som hjælper reflektere lys gør mest levende og strålende hud. Grønne cremer er den bedste til at rette rødme og udjævner hudens struktur. Violet eller lilla cremer give liv til trist hud. Og så pink eller fersken creme er perfekte til mørke rande, alder pletter og fregner.

De farve korrektion produkter

farve korrigere makeup tips

Makeup sculpting for sort hud

profilstyring makeup idé

Et andet eksempel på en perfekt makeup

profilstyring makeup idé

idee ansigt profilstyring makeup

makeup profilstyring sculpting


Like this post? Please share to your friends: