Brico

Patchwork DIY tutorial gratis, modeller og inspirationer

Patchwork DIY tutorial-model-fri-let-manuelle-aktiviteter

Ligesom mode og syning? Du elsker at eksperimentere med taske gør projekter, tøj og tekstil dekorationer? I dette tilfælde skal du sandsynligvis have en stor beholdning af stykker stof i forskellige farver.


Hvis du er på udkig efter måder at bruge dem, kan vi tilbyde dig en idé:

Lær mere om DIY Patchwork

og udfører originale værker, mens genanvendelse af disse tekstil stykker. Udforsk patchwork tre tutorials til at se, hvordan man laver et dække for notesbog, en fancy pung og en praktisk bogmærke!

Patchwork DIY - gør en bærbar computer taske

Cover-computer-er-how-det-selv-DIY-quilt-idee

Hvem har ikke brug for en notebook-tasken praksis? I dag kan fans af syning gøre sig. Den gode nyhed er, at et sådant projekt ikke engang kræver køb af stof; ja, du har forstået, kan en computer sag let udføres resterende stykker stof af et andet projekt!

DIY tutorial-patchwork-model-idee

De er nødvendige for denne DIY patchwork materialer afhænger af størrelsen af ​​den computer, du ønsker at klæde. Ud over stykker af tekstiler, skal der være et stykke af læder (til lukning af dækslet), foringer (til patchwork og låget selv).

DIY tutorial dynebetræk let computer

patchwork-let-pose-tutorial computer

Til dette projekt DIY patchwork, begynder man med at arrangere stof scraps. Størrelsen og figurer af brikkerne er der vælges i henhold til smagen. Det samme gælder for de grunde, og farverne på tekstiler. Bemærk: Jo flere stykker er, jo mere forsamlingen arbejde være lang. For den første fase af denne manual aktivitet, beslutter arrangementet af tøjstykker. Vi forsøger kombinationer af forskellige farver og mønstre!

tutorial-quilt-cover-computer-er-how-det-selv

Når færdig dette trin, er det tid til at sætte tekstil stykker sammen. Til dette bruger vi en første liner. Princippet stofstykker skal vedlægges det, ligesom en mosaik.

Patchwork DIY tutorial Monteret Case-computer

Efter denne fase, man passerer til det næste trin. Den består i at tilføje et smart og blød foring på indersiden af ​​dækslet. For lad os huske, det handler om at skabe ekstra beskyttelse af deres computer!

DIY-tutorial-patchwork-let-taske-computer

Den sidste fase af denne tutorial patchwork indebærer at tilføje en afsluttende dæksel. I vores eksempel bruger vi et stykke læder og en metal lukning. Men dette er ikke obligatorisk; Så alle kan satse på en lukning af hans valg!

Patchwork DIY model håndtaske at gøre dig selv

Patchwork DIY taske-en-hånd-tutorial-making

Vil du gøre en ny håndtaske? Igen, behøver du ikke at bruge mange penge. I virkeligheden, med vores patchwork DIY tutorial vil du lære at lave en håndtaske ved at genbruge stykker stof ikke brugt!

Patchwork DIY-tutorial-fri easy-billeder

Med hensyn til materialer, som i det foregående projekt, antallet af stykker stof afhænger hovedsageligt af størrelsen af ​​tasken. Ud over disse, skal du bruge to liners, en lynlås pose og to håndtag. Bemærk: afhængig af de typer af håndtag, skal du muligvis nødvendige materialer til at løse håndtasken.

Patchwork DIY Tutorial - idé håndtaske at gøre dig selv

tutorial-patchwork-nem at gør-det-selv

Da hver patchwork DIY-projekt, vi først beslutte indretningen af ​​stykker stof. Så vi lege med farver og mønstre for at få det bedste resultat. For at lette dette, det bruger rektangulære stykker. Men det er også muligt at prøve dette projekt med stumper af trekantet eller firkantet stof.

tutorial-patchwork-model-let-Free

Når vi har fundet den bedste kombination af farver og mønstre, vi gå til næste trin. Det er, når det projekt, der vil sætte stykker stof sammen med en nål og syning søn. Selvfølgelig, jo flere stof scraps er mange, medmindre dette skridt vil være. Afhængigt af de ønsker, så er du velkommen til at tilføje en første liner og sy stykkerne på den.

patchwork-tutorial-fri-taske-en-hånd

Umiddelbart efter dette trin, er det tid at tilføje den primære foring af pungen. Den skal dække hele DIY kludetæppe, som vist på nederste billede.

patchwork-tutorial-let-taske-en-hånd-idee

Derefter fortsætte med at tilføje lynlåsen til hendes pung. På dette stadium, er vi stadig arbejder på indersiden af ​​posen, som vist på følgende billede.

patchwork-let-model-fri-DIY-tutorial

tutorial-patchwork-Free-model-pose-making

I det sidste trin, og returnerer de valgte håndtag tilsættes. Posen er derefter klar til brug!

DIY let patchwork - idé at lave et bogmærke

Patchwork DIY-tutorial-fri model

Med vores sidste tutorial patchwork, får du til at gøre en klud bogmærke og papir. Det er en sjov lille DIY quilt projekt, der supplerer vores samling af kreative DIY bogmærker til elskere af læsning.

Side materialer, der kræves derudover stof scraps, man stadig skal bruge følgende ting:

  • en blyant;
  • Pap papir;
  • skære skabeloner (til dig selv, dit valg);
  • et bånd;
  • en foring;
  • af selvklæbende papir;
  • a Punch;
  • søn og en nål;
  • saks.

patchwork-model-let-DIY-tutorial

Tuto patchwork DIY - hvordan man laver en kreativ bogmærke

tutorial-bogmærke-DIY-patchwork-let

For at gøre sit brand side patchwork let, først får dig til lidt af skæring. Dette vil lægge pap til tilsætning af stykker stof i det næste trin. således at skære papiret til den ønskede form for bogmærke. Derefter gør huller på sin side efter den udvalgte spalte mønster.

tutorial-patchwork-Free-model-bogmærke

Denne fase opnå ved hjælp af skærende mønstre, blyant, papir cutter og saks. Billedet på billedet nedenfor viser det resultat, de søgte at opnå.

patchwork-let-DIY-tutorial-bogmærker

Efter dette trin ene gennemløb til de arbejdende stof scraps. de ønskede former skæres fra stoffet ender, der skal genvindes og i foringen. Til dette bruger vi de samme skærende mønstre som de tidligere anvendte. Så, med sønnen og nålen, er lavet små fyldninger for rammer skåret fra papiret ovenfor. Vi glemmer ikke at fylde foringen.

Patchwork DIY let-tutorial-making-bogmærke

Før du lukker, vi ordne små stykker af klud på papiret med tape. Endelig kan bogmærke dekorere et bånd indsat i et hul i enden af ​​papiret (til anvendelse stansen). Og det er en fin idé at bogmærke at byde på!

DIY patchwork-bogmærke-aktivitet-manual-let


About the author

admin