værelses

pink og grå soveværelse – trendy indretning ideer til voksne og børn

værelse-pink-og-grå-head-of-seng-inspirerede oprindelige udsmykning

Vi normalt forbinder farven lyserød til at dekorere børneværelse og lille datter. Men vidste du, at der er nuancer af pink, der er lige så interessant og velegnet til voksne værelse?


Dette er tilfældet klare og pastelfarver af pink, som du at genfinde i dag i en særlig artikel om Deco pink og grå plads til barn og voksen.

Indretningen pink og grå soveværelse indeholder mange tendenser i boligindretning.

Hyggelig og lys, det afspejler farverne i indretning på en blid måde, rolig og afbalanceret. Og takket være trendy materialer og tilbehør, udstråler det en naturlig atmosfære, rolig og behagelig.

Indretningen pink og grå værelse kombinerer to meget forskellige farver

pink og grå rum seng deco-stil træ-nordiske-ideer

Indretningen pink og grå rum baseret på en kombination af to farver, der er kendt for at producere meget forskellige effekter. Til at begynde med, så se, hvad den symbolik knyttet til hver.

værelse-voksen-maleri-hvid-deco-pink-og-grå

den grå er et associeret farve, psykologisk, overholdelse, manglende følelser og monotoni. Selv for mange, den grå har en negativ ry, selvom denne farve er meget populært for boligindretning.

deco-værelse-grå-og-lyserød-tapet-farve-klar barn

For at forklare dette, må vi huske, at den grå er en neutral farve. Så det nemt blander sig med alle andre nuancer. Det er derfor ideel til at male en indvendig væg. Kort tid dominerende det er også valgt til store møbler, der ikke behøver at være nødvendig i et rum.

værelse-grå-og-lyserød-dekoration-ideer-barn maleri

Som for pink, Det er en farve, som vi har en tendens til at associere med ungdom og kvindelighed. I naturen, pink er til stede på kronbladene af blomster. Af denne grund, det symboliserer delikatesse og finesse, men også skrøbelighed. psykologi side, klar og bløde nuancer af pink formodes at være beroligende.

deco-værelse-grå-og-lyserød-pastel-maleri-stil-lurvet

Det er interessant at bemærke, at i nogle østlige kulturer, og især i Japan, er lyserød ses som en maskulin farve. Dette skyldes, at den lyserøde japanske kirsebærtræer symboliserer, i denne kultur, unge samurai faldt i kamp.

værelse-barn-farve-pink-og-grå-idé-barn-pige

Indretningen pink og grå værelse indarbejder disse to farver af forskellige og varierede måder. Grå er ofte begunstiget som en farve maleri voksen soveværelse, barn eller baby; Pink er da en måde at variere indretningen. Det er også en måde at variere farveskema af soveværelse eller barn gennem sarte og raffinerede nuancer.

deco-værelse-teen-farve-maling-pink-og-grå billeder

Hvordan at skabe en succesfuld pink og grå rum dekoration?

pink og grå værelses tendenser deco-head-of-seng-tekstil

Ideen med at kombinere pink og grå til at dekorere et soveværelse eller barn forført dig? I dette tilfælde, se hvordan man kan opnå et gråt rum indretning og vellykket pink! Du vil se, mulighederne er mange og varierede!

Succesfuld Deco pink og grå værelse med en hyggelig sengelinned, der sætter os på brugervenlighed

værelse-grå-og-lyserød-dekoration-voksen maskine-til-seng

Den nemmeste måde at indarbejde lyserød ind i et rum malet i nuancer af gråt, er det væddemål på en sengelinned i pastelfarver. I soveværelset indretning, sengelinned indtager et stort område af interiøret. Den har beføjelse til at omdanne atmosfæren i rummet. Og det kræver ikke engang de bestræbelser, maling eller meget store udgifter!

Inviter skandinavisk atmosfære i en grå og pink soveværelse

farve-maling-værelse-grå-og-lyserød-dekoration-moderne ideer

Grå er en farve, der tiltrækker mange fans af skandinavisk design. Men ideerne om dekoration og maleri voksen rum, der kommer fra de nordiske lande udelukker ikke pastel nuancer af pink. Hvorfor ikke satse på en nordisk stemning til indretning af dit værelse pink og grå?

pink og grå værelse klar-deco-træ hvid maling

For at gøre dette, gå til andre elementer er karakteristiske for skandinavisk design. Den hvide maling vil medvirke til at skabe et lyst rum og afslappende. Og lyst træ knapper kan du invitere naturen ind i dit soveværelse!

Ved at kombinere farverne på pink og grå værelse med et originalt hovedgærde

Pink Room og grå stof-of-seng-pastelfarver tekstiler og dekoration træ

Da maskinen, hovedgærdet er et element, der tiltrækker opmærksomhed og er ikke tilbøjelige til at gå ubemærket hen. Benyt lejligheden til at realisere et gråt værelse indretning med strejf af pink! Du kan frit vælge de nuancer, du bedst kan lide.

idee-værelse-voksen-deco-pink-og-grå-kobber lampe

Bemærk: farven på den mur, der er lige bag hovedgærdet er vigtig. Det vil påvirke opfattelsen af ​​nuancer af grå og lyserød. De lyse farver vil fremhæve en grå hovedgærde og blødgøre effekten af ​​nuancer af pink. Den vægmaleri i mørke nuancer have den modsatte virkning. Bare tag et kig på begge billeder i toppen for at blive overbevist!

Balancing stemningen i hendes grå og pink soveværelse med en original vægdekoration

pink og grå rum idé-deco-tendenser i maskine-seng

Vi så, gråtoner og pink betragtes som meget forskellige. For at afbalancere et værelse atmosfæren i voksen eller barn, der kombinerer disse to farver, kan man bruge en original vægdekoration. Billeder og malerier af sorte væg udsmykning er hvid er en god mulighed i denne henseende.

farve-værelse-pink-og-grå-deco-stol frisør

En anden god idé at fremhæve tilstedeværelsen af ​​grå gennem maleriet af nogle arkitekturen i rummet elementer. En gateway, en eller to billedrammer eller spejle, en overhead hylde ... Her er nogle eksempler på mulige grå deco accenter til et soveværelse!

Opret en tendens pink og grå værelse dekoreret med metal knapper guld eller kobber

pink-og-grå-idé-deco-værelse-konsol-maling-METALLIC

Metallet nøgler er en af ​​de vigtigste tendenser i boligindretning nylig. Det findes i køkkenet, i stuen og badeværelset og naturligvis i soveværelserne trendy. Den gode nyhed er, at disse metalliske accenter harmonerer perfekt med indretningen af ​​pink og grå rum. De nederste billeder vil give dig nogle ideer til at indarbejde forgyldte metal knapper eller kobber i en lyserød og grå rum.

idee-deco-grå-og-lyserød-værelse-farve-kobber-voksen-trendy

idee-deco-værelse-pink-grå-kobber-billeder

pink og grå room deco-suspension-kobber-tendenser


About the author

admin