Stil smarte rum: 45 Deco ideer – anews24.info

Stil smarte rum: 45 Deco ideer

stilfulde værelse design Kelly Sutton

den værelse stil chic er et valg, som mange af jer foretrækker og gøre plads til hvile og afslapning for ekspertise - soveværelset.


Hvad er et soveværelse chic? Dette er en elegant plads, smuk og behagelig; et sted, hvor du bruger din tid med glæde og som du er ivrig efter at vende tilbage. Men i dag har den smarte definition udvidet. Chic er også blandingen af ​​stilarter, den eklektiske stil for en vision og eklektisk ængstelse.

romantisk værelse stil design Ann Lowengart

stil, romantisk soveværelse design Ann Lowengart

Enhver detalje, der vil være en del af rummet chic stil dekoration bør vælges med omhu. Gør dette valg kræver en masse tænkning og dermed tid. Skønheden i almindelighed kræver tid og tålmodighed. Selvfølgelig, intet forhindrer dig at tilføje objekter, du finder attraktive, og at du bare kan lide, uanset om de passer perfekt ind i baggrunden.

Style smarte rum, Design Amy Elbaum

stil chic værelse design Amy Elbaum

Husk, at det er dig der bestemmer stilen i rummet. Stilen er dig. Det er dig, der kommer til at tilbringe kostbar tid. Vi har brug for dit soveværelse til din smag, før du behage andre og indtast forudindstillede kvalificerende kategorier.

Moderne gotisk stil værelse ved Brian Patrick Flynn

Gotisk stil moderne soveværelse af Brian Patrick Flynn

Stadig, for et soveværelse eller smart, er det nødvendigt, at de objekter, der finder sted og komponere er smarte. Se, for eksempel, udskårne rammer mellem lederen af ​​sengen af ​​fløjl og indrammet af en temmelig futuristisk design. Dette, og ikke selve rammen, gifter sig med metal lysekrone. Du ser det kludetæppe et aspekt temmelig homogen selvom dens elementer er heterogene.

chic kunst værelse med BAM Design Lab

chic kunst værelse med BAM Design Lab

En anden fløjl seng. Den sølvgrå farve går godt med krystal lysekrone indstiller værelse stil chic stil. Nogle andre ædle materielle genstande og farver efterligne ædle materialer omdefinere stedet som en smart og elegant værelse.

Værelses chic i hvide og lysegrå D2 Interiors

chic hvid soveværelse lysegrå D2 Interiors

Brugen af ​​naturlige materialer og valg af pastelfarver gør ethvert objekt en flot dekorativt element at røre ved og en fryd for øjet.

neutral og elegant stil af plads, Tiffany LeBlanc design

elegant værelse stil neutralt design Tiffany LeBlanc

Rummet stil er defineret lettere, når de foretager møblerne er en del er karakteriseret ved en bestemt stil og dato for en konkret tid. I dette tilfælde, værelse bænk soveværelse med tapet og leder af fløjl seng, uden at forsømme den udskåret træ ornament føjet til skabet, kunne bidrage til fastlæggelsen af ​​en chic stil værelse.

majestætiske rum stil, designe Marie Flanigan Interiors

majestætiske rum stil design Marie Flanigan Interiors

I det nedenstående rum, har du de samme elementer det drejede sig om netop nu, nemlig naturlige stoffer som læder og fløjl, mørk militær grøn farve, der er en farve betragtes ædel farve, linned osv Derudover dette rum har en særlig høj loft og et meget stort rum, som kan betragtes som en af ​​de karakteristika smarte.

elegant værelse Style by Design Wick

stil elegant værelse pr Wick Design

Også dette soveværelse er spredt over et stort område og har et stort rum og bred som den ankommer til huset, men uden rod, flere møbler, herunder en hyrdinde orillon og en dobbeltseng meget bred, og nogle stil objekter.

smarte rum i grøn, hvid og træ af Andrea Schumacher

chic hvid træ grønne værelse af Andrea Schumacher

Med tidligere europæiske måtter og et pengeskab i gammelt udskåret træ, rum stil minder om udsmykningen af ​​venetianske værelser på slutningen af ​​det 16. århundrede, men loftet minder snarere udsmykningen af ​​nogle boliger af middelalderen.

Landskabspleje voksen soveværelse Hyde Evans Design

voksen soveværelse møbler Hyde Evans Design

Plakaten seng stammer fra slutningen af ​​det 18. århundrede. I dette tilfælde, sengen præsenteret nedenfor er på ingen måde fyldt væv, men ledere taler om en bestemt stil. En elegant spejl, men ellers reflekterer direkte lys ind de store vinduer i fronten. Den puder og sengetæppe - farve savanne dyr - bringe et strejf vild monokrom moderne steril sted.

Landskabspleje voksen soveværelse af Claire Paquin

voksen værelse layout Claire Paquin

Nu vil vi præsentere en række værelser i forskellige blå og grønne nuancer. Rummet stil er urban chic og moderne chic. Den første er de hvide hvirvelløse blå nuancer. På sengen, ser du et vildt dyr hud.

Landskabspleje moderne voksen soveværelse med Oh.Eight.Oh.Nine¹

Moderne design værelse per voksen Oh.Eight.Oh.Nine

Det andet soveværelse er blå, hvid, beige og træ. Den navy blå malet væg i kontrast til den gule træ deco dækket med hvide tekstiler i bomuld og uld. En dekorativ behåret cirkel alle i hvid, hængende mørk farvet væg dominerer stedet og tilføjer noget morsomt Zen-værelse stil, der hersker der.

Landskabspleje voksen soveværelse med Sway Stud

voksen soveværelse møbler fra Sway Stud

Mørk marineblå blå loft, der er ophængt en sol skinne og beige trække mere på den beige til steder eller grå til andre, den næste soveværelse er et rum af moderne stil adressering chic med sin højt til loftet og terrasse langs væggen vinduer.

moderne og stilfuld blå værelse ved Tobi Fairley

moderne chic blå værelse ved Tobi Fairley

Væggen i fjerde soveværelse er mørkeblå olie, hvis den trækker næsten på sort. Ligesom de andre eksempler, væggen her i kontrast til de objekter og møbler i hvid og beige.

kokon og moderne stil værelse af Judith Balis

stil moderne kokon værelse af Judith Balis

Rummet stil her er urban, moderne og originale. I alt kan det betegnes smarte. Den forsænket belysning i loftet - i steder - giver et dynamisk udseende, selv vinke på værelset. Dekoreret i blåt og forskønnet af moderne kunst malerier, grå værelse har en reel charme.

Deco smarte værelse med industrielle farver af ubestridelige charme

Deco chic værelse industrielle farver ubestridelige charme

Den sjette soveværelse er mørkt grålig blå til hvid loft. Sengen i pastelfarver er placeret under en lampe repræsenterer den overlejrede paraply på hovedet. Med perfekt symmetri, dette rum har en kokon-stil.

minimalistisk stil, men hyggeligt værelse

stil minimalistisk værelse hyggeligt

Her turkis værelses moderne minimalistisk stil.

Landskabspleje voksen værelse per Widawscy Studio Architektury

voksen værelse design af Studio Architektury Widawscy

Og et andet rum chic pastel blå. Nogle behårede objekter og blødgøre tykt tæppe stil dette rum kan virke stiv. Sammensætningen blege farver gør det smarte side af rummet.

Deco chik værelse vision om tre fluer Renoveringer

Deco chic room view tre fugle renoveringer

Krystal og porcelæn type design - det er de funktioner i niende soveværelse.

Deco smarte værelse med design der minder om en porcelæn objekt, design Rethink Design Studio

Deco smarte værelse porcelæn objekt konstruktionstegning Rethink Design Studio

Det næste rum, som ligger under taget er hvid og klar. En sort og hvid seng går godt med vinduesrammer og sorte sengelamper. En lysekrone form af et polyeder, suspenderet bøjet loft belyser turkis tæppe med et zigzag-mønster.

Landskabspleje voksen soveværelse af Brown Design Group

voksen soveværelse møbler fra Brown Design Group

En behagelig stil og smarte kokon værelse - her er hvordan vi beskriver stilen i det næste rum klædt i gråt tapet og udsmykkede hvis seng er dækket med en blågrå dækning. Et hjørne toilet metal imiteret guld er domineret af en vintage spejl.

Landskabspleje voksen værelse og tapeter Claire Staszak

voksen soveværelse møbler tapet Claire Staszak

Den seneste i rækken af ​​rum med blå eller grønne nuancer er dette charmerende og stilfulde New York soveværelse med skydevindue og moderne smaragd grønne bord. En zebra hud giver dyret rører stedet for urban stil.

Værelses chic, charmerende og mode ved Caitlin McCarthy Designs

chic værelse charmerende måde ved Caitlin McCarthy Designs

En anden række værelser vil blive præsenteret denne gang det kommer til værelser i pastelfarver bløde nuancer. Nogle gange kan en enkelt objekt er i stand til at ændre stil og overordnede udseende af sted dekoration. Her for eksempel, denne rødlig træ lampeskærm blødgør den kølige blå-hvide farvekombination rummet. Dens retro design understreger den samme stil i området med en pejs flankeret af en statue og domineret af en vintage spejl.

Landskabspleje voksen værelse og lampeskærme som dame hat

Værelse møbler voksen dame hat lampeskærme

To puder og lyserøde laks farve, et billede af hånden på Fatma tegneserie lyserød og en anden, lille, placeret på den øverste hylde, stadig pink og flerfarvede plader er få genstande af at bringe bleg men varm blødhed til indretningen i hvid og grå.

voksen værelse og valg af pastelfarvede møbler

pastel voksen værelse møbler

Her er endnu et soveværelse med en par dekorative elementer, læderstol og beige stof hovedgærde make stil.

Værelses chic feminine stil, design af Susie Herr

design stil værelse chic feminine Susie Herr

En minimalistisk stil værelse, men hvilken klasse og hvilken elegance! En seng kolonne fyldt stof, ultra moderne pejs og blødhed på vej ud i rummet, at ideen om smarte i dag.

chic, elegant værelse med Blackband Design

værelse smart design af Design Blackband

En behagelig atmosfære med bløde indretning og lys i luften.

smart, men enkle rum, Lindsay Chambers design

stilfulde enkeltværelse design Lindsay Chambers

En nem blanding af traditionelle værdier og moderne forhåbninger sker uden vanskeligheder.

Traditionelt værelse stil blandet med moderne design af Sarah Richardson

Traditionelt værelse design stil modernisme blandet af Sarah Richardson

Den følgende blanding af Zen atmosfære og indretning af en vild ånd ser lovende ud. En tabel med farver fra solen af ​​Afrika, som kommer fra Jorden dominerer minimalistisk stil seng med en Zen og alt er lykkedes luft.

Chic House Gardens Cape Town ved Grobler Architects

smarte værelse Gardens Cape Town ved Grobler Architects

Basic og etnicitet, for at vende tilbage til kilden. Her er hvordan murstenene, et grundmateriale, synes at være den perfekte kulisse til en etnisk type indretning.

Chamber of industrielle stil design Justin DiPiero

industriel stil værelse design Justin DiPiero

møbler voksen soveværelse industriel stil

møbler voksen værelse industriel stil

Den næste serie vi vil tilbyde præsenterer nogle billeder af soveværelser i industriel grå, der har tjent og vedligeholde den elegance og en vis klasse på trods af deres udtalte futuristisk.

Chamber of Industrial og moderne stil, beton design og væglamper INARCH

Moderne stil værelse industrielt design betonmur lamper design INARCH

Stilen værelse mangel af lyse farver, men ædruelighed er ikke fremmed for elegance, tværtimod.

Deco smarte og moderne værelse med enkle linjer og mørke farver

moderne chic deco room mørke farver enkle linjer

Hesten, dyret adel par excellence, at hovedet op lige ud, som om dyret tendens i retning af den, der fodres ham eller omvendt, kørte med fuld fart og frihed. Det er en hest med maleri, der kan ses enten som et udtryk for afhængighed, enten som et udtryk for frihed. Tilsvarende fortolkes værelse stil men smart mørkegrå. Enten han undertrykker dig på en eller anden måde, eller det frigør dig.

Landskabspleje voksen per værelse Decor Aid

voksen soveværelse møbler fra Decor Aid

Moderne stil soveværelse mørke, design Mirador Group

stil mørk moderne værelse design Mirador Group

Værelses chic i gråt og sort tæppe Linie Design

smarte grå sort tæppe værelse per Linie Design

chic urban stil værelse ved Annabell Kutucu og Michael Schickinger

stil urban chic værelse ved Annabell Kutucu og Michael Schickinger

værelse stil, Montee Karp bopæl af Patrick Tighe Arkitektur

stil værelse bopæl Montee Karp af Patrick Tighe Arkitektur

En endelig serie af billeder af soveværelser vil blive præsenteret. Vi antager, at du vil elske det væld af lyse, glade farver efter så meget ædruelighed og stivhed. Møbler Moucharabieh dekorerer rummet fuld af liv og lys i et heterogent stil af værelse stilarter herunder indisk, europæisk og orientalsk.

Deco smarte værelse i lyse farver med Hugh Jefferson Randolph Architects

Deco smarte værelse i lyse farver med Hugh Jefferson Randolph Architects

Den mest upersonlig farve kombineres perfekt med etnisk mønster vist ved området regnbuens farver himmel.

værelse kokon stil ved Chango og Co.

stil værelse kokon af Chango og Co.

Pop-art er en intelligent svar på dominans af betonen. Valget at præsentere de to stilarter sammen er størst behov. Rummet stil, der tegner sig, er et smart og moderne stil.

Stil dobbeltværelse: pop-art og industrielt design af Brian Patrick Flynn²

rum stil pop-art industrielt design af Brian Patrick Flynn

Moderne og klassiske er hånd i hånd. Den naturlige og industrielle er både smukke buketter forgrenede pinde. I livet, at lige tiltrækker lige, men i art deco i dag, er de modsætninger, der tiltrækker.

Moderne stil værelse med Consort Design

stil moderne værelse design Consort Design

¹ https://oheightohnine.com.au/gallery/

² http://flynnsideout.com/


Like this post? Please share to your friends: