inde

Asiatisk indretning i moderne interiør: 47 inspirerende ideer

Asiatisk indretning inde sedan

den asiatisk indretning synes at sive langsomt ind i den moderne indretning. Det tiltrækker med sin sindsro, dens beroligende former og balance, som er i harmoni med den moderne indretning.


Men hvordan gør man integrerer den asiatiske stil i sit indre? Kan vi skabe et moderne og elegant indretning med elementer af Zen Oriental skønhed?

Asiatisk indretning moderne livsstil

Asiatisk indretning IDEA stue

Zen indretning involverer næsten æterisk effekt af harmoni og perfekt balance. Du kan oprette denne effekt i dit hjem ved at indarbejde naturlige materialer, en palet af neutrale og rolige farver og enkle og minimalistiske design møbler. Som med andre udsmykning stilarter, udsøgt balance er et nøglebegreb i den asiatiske indretning.

Original indretning inspireret af asiatisk stil

Asiatiske udsmykning idéer interessant

De åbne og luftige planer er meget efterspurgt i Zen orientalske interiør, hvor positiv energi opfordres til at flyde gennem rummet. Efterfølgende harmoni skabt af objekter og deres negative hvide rum er forbedret ved anvendelse af andre naturlige designelementer, såsom træ blinds, bambus detalje og asiatiske kunst malerier.

Asiatiske dekorativt træ stue møbler

De cirkel-formede mønstre er også meget vigtigt i den asiatiske tema, da de repræsenterer solen (Japan er kendt som landet med den opgående sol og denne vigtige symbol har altid været til stede på sin nationale flag) Du kan bruge dekorative elementer i en cirkel til udsmykning af hoveddøren eller dørene til din frysere.

elegant stue med asiatisk-stil

moderne asiatisk indretning stue

Kineserier repræsenterer den visionære kinesisk indflydelse gennem fantasifulde og komplekse designs. Kineserier kan skabe en næsten magisk atmosfære og findes oftest i broderier og tekstiler, såsom dekorative mønstre på møbler eller på porcelæn objekter. Tøv ikke med at integrere farverige kinesiske motiver i dit minimalistisk indretning.

Udsmykning værelse og badeværelse med bambus

Zen deco værelse badeværelse

Den asiatiske indretning er også karakteriseret ved brug af en masse skærme. Uanset om det er en simpel skærm placeret i et hjørne af rummet eller en glidende skærmen dør mellem to rum, skærme skabe en smuk dekoration asiatisk stil. De fungerer også som rumdelere for privatlivets fred uden behov for at opbygge reelle vægge.

moderne asiatisk interiør dekoreret med træ

Asiatisk træ boligindretning

En af de nemmeste og mest alsidige at indarbejde asiatiske indretning elementer i moderne interiør er at bruge bambus. Mulighederne er virkelig uendelige og bambus kan være til stede som gulvbelægning, persienner til vinduer, møbler og endda som billedrammer og spejle. Nogle bambus stænger i en høj vase til at dekorere stuen er også en meget god idé.

Asiatisk indretning i neutrale farver

Asiatisk indretning neutrale farver design

Rød er en spændende farve og dens tilstedeværelse er meget stærk i kinesisk kultur. Farve af solen, røde og alle nuancer symboliserer livet, energi og vitalitet. Det er ikke uden grund betragtning som røde og andre stærke farver skal indarbejdes i et rum. Men når de er der, dette gøres med selvtillid og styrke.

Asiatiske soveværelse med himmelseng

voksen asiatisk indretning værelse

Mix og match kinesisk trykt på tekstiler og møbler giver rigdom og smag til rummet. Med hensyn til bestræbelserne på at lykkes harmoni i indretningen, der ønsker at kombinere de rige nuancer elementer med elementer af enkle design og neutrale farver. Husk, at formålet med dit boligindretning er at føle sig godt og sindsro.

Oprindelig idé deco salon

Asiatiske moderne stue indretning

Badeværelse Deco Zen

Asiatisk indretning moderne badeværelse

Stilfuldt indrettet soveværelse

Asiatisk indretning soveværelse

Asiatiske minimalistisk soveværelse

Asiatisk stil voksen værelse

Asiatiske deco træ møbler

Asiatisk indretning stue design

Asiatiske deco soveværelse

deco interiør asiatisk stil

Asiatisk indretning design interiør

Asiatisk indretning soveværelse træ

Asiatisk indretning soveværelse moderne

Asiatisk stue dekoration design

Asiatisk indretning opbevaringsskab

Asiatisk indretning spisning

Asiatisk dekoration idé badeværelse

Asiatisk-dekoreret stue-spisestue

atmopshere

dekoration asiatqiue interessant idé

asiatqiue levende væg dekoration

asitique moderne stue indretning

Asiatisk dekoration stue idé

deco asiatisk stil badeværelse

Asiatiske deco stue træmøbler

Asiatiske moderne deco loungen

Asiatiske deco moderne lounge

Zen Deco soveværelse elegant

Zen deco badeværelse

Zen idé deco badeværelse

Deco Zen værelse rødglødende

Zen deco moderne lounge

Asiatisk stil badeværelse

Zen Deco stue idé

Asiatisk stil deco loungen










About the author

admin