Interiør moderne hjem med asiatisk indretning – anews24.info

Interiør moderne hjem med asiatisk indretning

Asiatiske orientalsk indretning

I dag tilbyder vi et privat besøg i to rum med moderne boligindretning og asiatisk indretning, som ligger på øen Taiwan. Disse to smukke boliger giver os et overblik over tendenser Zen stil i regionen Østasien ved at gøre os udforske et felt, der er stadig lidt kendt i Europa end de nuværende fortolkninger af mange asiatiske traditioner inden for designe inde.


Boligindretning moderne hjem design af altets

deco zen værelse interiør moderne hus

Vores første rum er fuldstændig renoveret af altets Design hus. Det er designet til at rumme en familie med to børn. Ejerne af bopæl ønskede at nyde et stort åbent område for yderligere at stimulere samspillet mellem familiemedlemmer. Dette er, hvad du bliver bedt om designerne til at designe et stort køkken åbent til stuen.

Interiør moderne hus asiatisk stil

indretning moderne hjem deco asien

De bløde, neutrale farver, ledsaget med naturlige stoffer, bidrager til at skabe en fredelig atmosfære, behagelig og afslappende. Valget af type belysning er at give rigelige lys. Dens effekt er afsluttet ved stedet lampe placeret over den store sofa, du kan se på billedet nedenfor.

Interiør moderne huset: opholdsrum med zen

Asiatiske boligindretning

Efter renovering, huset har et moderne look, der er kendetegnet ved enkle linjer og former. Perspektiv rumfartsorganisation, de lette overgangen fra et rum til et andet, som det tydeligt ses på billedet ovenfor.

Interiør moderne hjem med asiatiske indflydelser

Zen dekoration ideer moderne interiør

En grå tæppe og grønne puder henlede opmærksomheden på dette hjørne af rummet, viser os, at selv de mest subtile accenter få konsekvenser for vifte af farver i stuen. De omfatter øge størrelsen uden at overbelaste atmosfæren. De lakerede overflader, såsom white boards her er en fantastisk løsning til dekoration hjørnerne, der mangler nok naturligt lys.

moderne hjem i Taiwan arbejder hjørne

moderne hjem deco zen indre indretning

Denne lille kontor har til huse bag et panel, som er vært for en underholdning område. Arbejdsområdet er skabt specielt til forældre til at fortsætte deres karriere planer, mens udgifterne øjeblikke med deres børn. Mørke farver af væggen og træ skrivebord er grundlaget for en afslappende og rolig atmosfære, der letter koncentration.

Idéudvikling af et moderne bibliotek

dekoration feng shui interiør

Huset har også et lille bibliotek. Denne spændende stykke er organiseret omkring et lille bord, placeret i rum miljø. Hans mål: at give alle familiemedlemmer en chance for at læse sammen og gøre det muligt for forældre at hjælpe deres børn med lektierne.

Interiør moderne hjem med asiatiske indretning og lyseffekter

Interiør home deco zen stil

Hvis dette rum er ikke nok i sig selv original, her er en nysgerrig detalje: biblioteket er ikke kun forbeholdt undervisning og læsning; det huser også en stor samling af træ frimærker i alle former! Igen, lysdesign er afgørende for at give plads en udstillingshal udseende.

Idé dekoration moderne korridor

dekoration moderne asiatisk hjem

Med dette billede af gangen i huset, ser vi endnu en gang betydningen af ​​lys i små rum design. Træ overflader og en harmonisk kombination mellem lyse og mørke farver er hemmeligheden bag en elegant hall og moderne!

Living Zen badeværelse med moderne design

deco moderne Zen design idé

Ved at indtaste badeværelset, er en overrasket over de oprindelige ægteskab adskillige former for sten mørkere nuance. De dekoratører på altets Design sikkert forestillet sig en pæn måde at incorper naturmaterialer i et rum, der ønsker monokrom. Resultatet: en af ​​de mest zen rum i hele huset.

Kombination af asiatiske møbler og moderne indretning

dekoration objekt Zen moderne interiør

Interiør moderne hus ved 爱 设计

interiør idé moderne boligindretning asiatisk

Vores andet eksempel på moderne asiatisk interiør er præget af en dekoration, der er afhængig af fed kontraster. Det er også en illustration af en kombination af forskellige stilarter og traditioner: Zen og industrielt design mødes her på en måde ganske bemærkelsesværdigt.

Interiør moderne hus med Zen stue

moderne hjem interiør deco Zen stue

Dette foto, centreret om en del af showet, demonstrerer denne effekt: de små metal fod til møbler er helt sikkert et af de væsentlige elementer i den industrielle stil. Luften en smule genert af møblerne er afbalanceret med succes ved den store linned sofa farve og rydde gulvtæppet. De store spejle, som den i biblioteket installeret i bunden af ​​stuen er også et centralt element i dette hus: de visuelt forøge afstanden samtidig give mere lys.

Interiør moderne hus - bryllup dekoration stilarter

arkitektur og indretning moderne hjem zen

Farvepaletten er særligt pænt. I dette billede, er vi straks ramt af bordet spisestuestole i mørke nuancer, som er forstærket af den unikke hvide stol. Det repræsenterer en sofa i stuen for en meget vellykket måde.

Interiør moderne hus inspireret af den asiatiske tradition

boligindretning moderne asiatiske møbler hus

Som i det første hus, igen, husejere har påberåbt sig store åbne områder, men klart afgrænset. Og bare for at understrege det formål at organisere rum, har designerne mobiliseret smarte ideer: et konkret loft for den levende område og en trævæg, rustik stil til spisestuen.

Spisning i moderne asiatisk hjem

Zen indretningen inde moderne hjem møbler

Spisebordet i lyst træ er formentlig en af ​​de mest attraktive møbler i denne del af huset. Hun påpegede for os alle den gavnlige effekt af træmøbler, hvilket giver en varm, naturlig note til indretningen.

Asiatiske køkken med moderne indretning

moderne hjem indretning asiatiske

Kunne ikke glip rolle andet stort spejl, der oplyser yderligere denne del af huset ved at reflektere lyset af stuen vinduer. Lakerede overflader, træ og lyseffekter ...

moderne hjem foto med orientalsk indretning

Layouts deco loungen moderne asiatisk stil

... kort sagt, et perfekt eksempel på kombination af materialer, farver og teksturer upåklagelig!

moderne rum adskillelse påvirket af kinesiske og japanske huse

boligindretning hus moderne asiatisk design

Inspireret af den asiatiske tradition, har designerne påberåbt sig paneler, der fungerer som døre. fabrikeret metal, de er en moderne fortolkning af rummet adskillelse møbler ældre orientalske huse. Deres funktion er at afgrænse de dele, og samtidig lade i sollys.

Hjørne minimalistisk arbejde med asiatiske møbler

feng shui interiør moderne hjem deco zen stil

Dette er endnu et stykke inspireret af traditionel asiatisk indretning. Dens karakteristiske træk: den minimalistisk design med gamle og enkle møbler. Denne lille plads er designet til at rumme et hjørne af arbejde, han har også persienner, der giver mere privatliv til sine brugere.

Værelses Zen moderne design

Interiør moderne boligindretning Zen værelse

Den smukke soveværelse er indrettet med en palet af neutrale og elegante farver til at give en fredelig atmosfære og moderne på én gang. Hvis du ikke er i stand til at pege fingre, der giver dette rum et moderne look, her er et spor: det er den spil af geometriske figurer på stenen væggen, gardiner og træmøbler.

Zen Room badeværelse moderne hjem i Asien

Zen badeværelse dekoration badeværelse

I badeværelset er der det samme zen atmosfære af moderne stil. Igen er det opnået ved aftalen af ​​materialer og former: stenen med vandrette linier, typiske runde skåle til Zen badeværelser, stort spejl og glasoverflader.

Hus plan med design af altets Design

moderne asiatisk stil hjem arkitektur

Plan af huset udsmykket af 爱 设计

Asiatisk Deco design moderne hjem


Like this post? Please share to your friends: