inde

Moderne interiør, runde stilarter i 55 billeder

Moderne moderne interiør design

Hvad er din definition af moderne indretning? Den moderne indretning omfatter flere forskellige stilarter. Det er meget rig i form af møbler og inventar.


Du har sikkert en præference for moderne indretning. ofte kredser om bestemte farver og materialer. Har du en attraktion til en stil over en anden? Men hvordan man kan vide, hvad stil er det? Her er et udvalg af 55 fotografier, der repræsenterer de mest aktuelle stilarter i den moderne indretning af i dag.

Moderne indretning i minimalistisk stil: rene linjer, geometriske former og meget lidt dekoration

moderne indretning minimalistisk stue

Hvad kunne kaldes moderne interiør stil i dag omfatter en vifte af stilarter, der er udviklet i den sidste halvdel af det 20. århundrede. I dag har de indvendige design inspireret eller alle allerede eksisterende design. Faktisk er den linje af et ledende indretning hævder moderne funktionalitet og enkelhed. Den moderne stil, moderne og minimalistisk kan sættes i samme kategori. De er karakteriseret med rene linjer, neutrale farver, hvid og sort, lave stole og man finder nogle tilbehør. Den manglende indretning giver indtryk af størrelse til små rum.

moderne interiør design sovesofa

Det moderne og moderne interiør design stil blev født af Bauhaus bevægelsen, der blev grundlagt i Tyskland i 1919. Skolen introducerer de grundlæggende principper for moderne indretning: Form følger funktion. Den minimalistiske stil, som navnet antyder, fokuserer på et absolut minimum af møbler. Funktionen er af stor betydning, det skjulte lagerplads er nøglen til denne meget gennemtænkte design med hensyn til funktionalitet.

Form følger funktion

moderne indretning stue sofa

Den klassiske indretning fremhæver symmetri. Farvepaletten er inspireret af de bløde toner af naturen: blå, gul, grå, pink. Stoffer er naturlige: bomuld, hør, fløjl. Det er en elegant stilfuldt uden megen dekoration. Møblerne er både komfortabel og raffineret. Søjlerne, der minder om klassisk græsk og romersk arkitektur, kan være en del af denne stil. Stilen, vi kalder klassisk eller neoklassisk, er ofte meget rig på udsmykning. Placerede tabeller og marmor pyntegenstande. Den kan udstyres med en reol og indrettet med elegante fløjl lænestole.

Hvad den moderne indretning? Det er et funktionelt design.

moderne indretning stue

En moderne interiør

moderne interiør deco bar køkken

Skandinavisk moderne interiør i et land hus

moderne skandinavisk stil køkken interiør

Den moderne indretning søger enkelhed og funktionalitet.

Moderne indretning Crate and Barrel træ køkken design nyheder

Den industrielle stil er en nyere tendens, der er opstået med omdannelsen af ​​gamle fabrikker i beboelsesrum i nogle byområder. Indretning tenderer mod flere industrielle materialer som beton til vægge og gulve, synlige bjælker eller syltede gulve, rustfrit stål og metal. Materialerne til møblerne omfatter læder, gammelt træ og rustfrit stål. Stilen lægger vægt plads, så møblerne er ganske sjældent og kan skabe en kold atmosfære. Den sorte, krom og råvarer er fremherskende i dette område. Til afbalancering af noget upersonlig side af den industrielle stil, det bringer varme farvede knapper med tilbehør, tekstiler, rige teksturer og låne en sand historie, hvilket giver dem en enestående autenticitet i boligindretning. Det er den stil af valg til lofts, lejligheder og andre forretninger.

Moderne interiør, runde stilarter i 55 billeder

Moderne Home Decor

moderne indretning moderne minimalistisk stil, simple træstole minimalistisk stil

Idé af moderne design møbler

Moderne minimalistisk indenfor minimalistiske hvid sofa ned lav hvid blå lænestol

Hjem Interiør med moderne design

moderne rummelig trætrappe simpel tabel design interiør

Deco moderne skandinavisk inspireret køkken

Inde moderne skandinavisk køkken design elegant træ landskaber nord moderne interiør arkitektur

moderne design møbler

Moderne interiør design studio RETHINK badeværelse blomster slankt moderne stil indretning

En moderne interiør design både industri- og minimalistisk

minimalistisk industrielt design Rosenberg New York designer badeværelse

Moderne interiør industrielle stil

Moderne indretning moderne industriel loft-stil sofabord

En moderne interiør køkken i industriel stil

moderne interiør moderne urbane loft industrielle stil opgradering køkken

Basen materiale til et køkken i industriel stil er rustfrit stål.

moderne interiør design tilbygges industrielle rustfri køkken

En moderne interiør: rene linjer, hvide møbler og sort og lidt dekoration.

moderne minimalistisk moderne interiør slankt design sort hvid sofa

En slank, moderne

Traditionel hvid moderne interiør slanke stilfuldt design monilier

Idé moderne indretning lille plads

Moderne moderne interiør lille plads idé victorhabush puslespil møblering til kontor

I dag er mange designere mix af design stilarter til at komme op med en interessant og anderledes resultat.

moderne interiør moderne naturlig organisk arkitektur lloyd wright ophold

Moderne stue interiør layouts

De eklektiske stilarter bruger en masse af møbler, tekstiler, materialer og farver til at skabe markante interiør. Alt passer godt med plads. Arts & Crafts er en amerikansk bevægelse i arkitekturen i det vestlige Nordamerika. Denne bevægelse hæver Shaker moderne design stil. Shakers var en religiøs sekt i England i 1700. I dag har de efterladt deres spor i det indvendige design er baseret på ideen om samfundslivet. De Shakers troede på enkeltheden af ​​ting, deling af rummet og magt. Det er derfor, det indvendige design er kendetegnet med sin enkelhed, lethed og lille dekoration. Den amerikanske arkitekt Frank Lloyd Wright er en af ​​de mest berømte arkitekter har bidraget til amerikanske bevægelse for Kunst og Håndværk.

Simple interiør, naturlige, lille dekoration

nutidige indretning shaker slanke lige linjer uden dekoration

elegante interiør stil Shakers

indretning nutidige kunst og kunsthåndværk amerikansk træ sofa puder

Denne stil er beskedent i detaljer, men anderledes i sin blanding af træ og hynder.

Amerikanske moderne indretning arkitektur design kunst og kunsthåndværk amerikansk træ sofa puder

Amerikanske moderne indretning arkitektur design kunst og kunsthåndværk US sofa læder sofa puder træ

Stilen kaldes "Gothic" er inspireret af de gotiske huse. Han favoriserer tilstedeværelsen af ​​store vinduer, sofaer og luksuriøse lænestole, undertiden fløjl. Nogle elementer husker det indvendige af slotte og middelalderlige katedraler. Den gotiske og rokoko stil har til fælles.

gotisk stil lounge

Moderne gotisk interiør moderne sort design til deko-tabeller

Gotisk stil i Salon 2

Moderne moderne gotisk design trægulv sofa indretning

Den form for indretning rokokostil trækker mange af dens funktioner fra de dage, hvor folk levede i slotte. Stoffer er luksuriøse som silke, fløjl, brokade. Og møblerne er ofte lavet af mahogni og betrukket med læder træ. Denne stil er født som et resultat af den barokke bevægelse, trækker mange af dens funktioner fra, når vi levede i slotte. Guld mønstre kontrast med maling eller tapet i pastelfarver, der dækker væggene. De møbler er også dekoreret væggene og kan have svungne armlæn og dekoreres med ovale eller spiraler.

interiør værelse rokoko

Interiør-design-moderne-moderne stil-rokoko-stil træ

De dominerende farver er pink, guld, gul, blå og creme. Han favoriserer ovaler. Det er en sofistikeret stil, men nogle gange dyrt at skabe grund af de materialer, plus arbejdskraft er nødvendig for at reparere gips. Det passer ikke godt i små rum, fordi det kan være imposant.Le rokoko er galant og rige mønstre. Han indgået et samarbejde med royalty, slotte og eksklusivitet. Nogle indretningsarkitekter mener, at denne stil er kun en replika af barokstil.

Den rokokostil er vanskeligt at tilpasse sig små rum, som det kan være imponerende.

Interiør-design-moderne-moderne stil-rokoko-stil-værelse-træ

Rokoko har al charmen fra en svunden tid og begivenhedsrigt - det XVIII århundrede. Først var det kun udsmykning stil, men efterhånden er det også indført i maleri og musik. I kunst og design, i lang tid, blev han betragtet derivat af barok kunst. På et tidspunkt blev nogle eksperter overbevist om, at han er utvivlsomt ægte stil.

Et badeværelse rokokoRokoko-stil-design-cool super-moderne-interiør

Den rokokostil er imponerende. Det kan synes kitsch, men altid elegant. Lænestole, sofa, skammel og imponerende lysekroner over nogle potter palmer, det afslører rig på kontraster.

moderne fransk interiør stil møbeldesign dyre luksus sofa hvid læder design

Når vi taler om rokoko og barok stil, er det næsten umuligt ikke at tænke på sin moderne fortolkning, den Shabby Chic stil. Det vil ikke være forkert at sige, at det er en kvindelig genoptagelse af indvendige stilarter af det attende århundrede. I modsætning hertil Shabby Chic stil favoriserer lyse farver, pink, blonder.

Den Shabby Chic stil mellem rokoko og feminint design

Boligindretning lurvede chic feminine design bånd pom

En verden af ​​moderne interiør designDesign-traditionel-moderne-sovesofa-værelse

Spanien

Spansk moderne interiør design indretning fløjl vindue træstol

Italien

indretning Toscana contemoporain italiensk italiensk træ design

Den mexicanske Interiør stil fremhæver de varme toner: gul, orange, brun. Gulvmåtter med Aztec motiver er også til stede ledsaget af smukke billeder vægmonteret. Denne stil minder os om sol og eventyr.

Mexico

oprindelige interiør moderne design er stilfuldt sydlige mexicanske køkken tapas

Badeværelse moderne victorianske interiør. oprindelige victorianske moderne interiør stil badeværelse spejlskab stol

Den victorianske stil refererer til den nedarvede britisk kultur. Han ønsker også at være eklektisk og inspireret af den gotiske og nygotiske. Denne stil er også påvirket af den marokkanske stil, orientalsk og asiatisk. Møblerne i victoriansk stil er en blanding af fantastisk stil har ikke rigtig møbler en defineret stil. En af de meget elementer til stede, disse er tapet med blomstermotiver mønstre og middelalderlige gobeliner. Den er rig på udsmykning og ornamenter.

originale oprindelige viktorianske moderne interiør værelser pink velour stol badeværelse

En traditionel victoriansk stil stue og begge

Inde traditionel stil sofa moderne deco lyserød

Den middelalderlige stil turn synes rustik og robust. Et af elementerne stadig til stede i interiør er designet i denne stil er den sten pejs. Gulvet, også er normalt belagt sten. Træet er rustikt udseende.

middelalderlige stil køkken

moderne interiør stil middelalderlig moderne træ rå sten vægge træ køkken

En plads i moderne victorianske interiør

Moderne indvendige rum fløjl viktoriansk sofa rød fløjl sofa lampe

Den marokkanske stil er frisk, som navnet antyder, er inspireret af Marokko og orientalsk stil. Osmannerne, gulv tæpper og stole er altid til stede. Blå, turkis, varme farver (orange, gul, brun) er fremherskende. Vi opdager tilbehør med kobber og guld effekt. Endelig er denne stil bringer en atmosfære af orientalsk palads inspireret af Arabian Nights af konti.

marokkansk stil

marrocain moderne orientalsk design sofabord

Interiør inspireret af design og arabisk kultur

Moderne arabisk indretning træ sofabord te orientalsk tæppe

Japansk stil stue

Japanske levende moderne interiør design japons nutidige traditionelle træ

Skal vi vælge den stil efter rum eller tilbage? Enhver rum, indendørs eller udendørs, har særlige karakteristika: overflade lysstyrke loft. hans stil er prædefineret på indstillingen af ​​belægningen og beklædning af vægge og loft. Det vil ikke lide at sætte et træ eller beton overflade. Sidstnævnte er altid forbundet med en moderne industriel stil.

møbeldesign stue appelsiner

møbeldesign stue ligger ned

Mange mennesker er inspireret af den æra af konger og dronninger. Interiøret har været meget rig på farver og mønstre. Alt var fabelagtigt installeret for at skabe en unik atmosfære. Det var kendt, at rige mennesker var at samle alle former for kunsthåndværk kom langvejs fra.

møbeldesign stue sofa hitech

Den moderne stil har efterladt næste tendenser. Moderne mennesker foretrækker funktionalitet. At have en rigt udstyret og dekoreret interiør kræver regelmæssig vedligeholdelse.

stue møbler træ design

stue møbler væg hitech design

stue møbler træ mursten design

Dekoration åbent køkken stue design

stue dekoration design panoramaudsigt

dekorative træ stue design kunst

HiTech design dekoration grå stue

stue møbler minimalistisk design


Indsendt afLiliane Morel Interior designAbout the author

admin