Общая категория

linned farve maling Zen indretning af dit hjem

maling-farve-dekoration-lin-zen-væg

I dag præsenterer vi forslag Zen udsmykning med maling farve linned. Denne farve opnår sit navn fra den eponyme plante. Det er gennem kultur og plantevæv, der blev fremstillet under anvendelse af dets fibre at mennesket er velkendte, for første gang, med den farve, som hedder "linned".


Zen idé Deco soveværelse og væg maling farve linned

linned farve maling dekoration soveværelse væg soveværelse

Hør er en af ​​de ældste planterne er blevet dyrket af mennesket. Der er flere årtusinder, blev denne kultur bygget af de gamle egyptere, der brugte det til at fremstille tøj, reb og net. Det er også stoffet hør, at folk i faraoernes land valgte at praktisere deres berømte begravelsesritualer.

Hør farve maleri er en af ​​de ældste, man kender

linned farve maling under taget-dekoration idé

I Europa blev mange mennesker, der bruger det samme stof, som de havde første adgang gennem handel og landbrug. For eksempel romerne fremstillet af sheer gardiner til deres skibe. Hør farve har ledsaget mand i hans daglige liv siden de tidligste tider.

Dekorative køkken og vægge med maling farve linned

linned maleri køkken til levende farve

Hundreder af år senere blev hørfrø masseproduktion indført i det Hellige Romerske Rige under regeringstid af Karl den Store. Under regeringstid af kejser, blev stoffet med linned farve populariseret af specifikke love. Han tjente i produktionen af ​​tekstiler og broderier. Nogle af dem, såsom Tapestry af dronning Matilda, er nu en del af den historiske arv bevaret indtil i dag.

Zen Deco møbler og maling farve linned

linned farve maling deco stue

I europæisk kultur, stof og linned farve forbundet med kvindelighed. Dette forklares ikke kun fordi, i fortiden, blev fremstillingen af ​​tekstiler og beklædning normalt forbeholdt kvinder erhvervslivet; det er så også på grund af dens bløde og delikat nuance. Denne skygge er blevet en feminin tilbehør værdig ledsager historien om smukke piger og prinsesser.

Hvordan til at dekorere interiøret med maling farve linned

linned maleri deco-stil-kant-of-havudsigt træ farve

Vi finder bekræftelse i tidligere versioner af Tornerose. Nysgerrig om det er for os, i disse tekster, prinsessen ikke stikke til en tid, men et stykke af linned.

Zen udsmykning badeværelser med maling farve linned

linned farve maleri badeværelse dekoration idé

Navnet "farvet linned" gælder i dag for at farven på vævet taget fra anlægget, men også, at dens frø. Af denne grund, kan den samme farve har forskellige nuancer. Nogle af dem kunne sidestilles med nuancer af beige eller meget lys brun; andre ville rank snarere på siden af ​​den lysegule. I nogle sprog, selv at bruge ord, der stammer fra navnet på planten til at udpege nuancer af meget blond hår. Denne poetiske terminologi er inspireret af de smukke nuancer af denne farve oplyst af solen.

Eksempler paletten - nuancer af maling farve linned

Hør Palette farve maleri

Bruges til boligindretning, de to sorter af maling farve linned muliggøre en lys og fredelig atmosfære. De er populære hos dem, der søger en zen og afslappende atmosfære effekt i en konkret del af eller hele deres hjem.

Zen dekorative maleri moderne stue og linned farve

maling farver klinger Deco hus

De fleste fagfolk falder nuancer af linned i den kategori af neutrale farver eller endda i de naturlige toner. Som det er kendt, disse to grupper er nemme at associere med hele rækken af ​​eksisterende farver. Dette er en af ​​grundene til hør er et populært valg for væg maling inde.

Zen og lyse indretning af sengelinned med maling farve

design værelse maling farve linned

Anvendes på en sådan måde, kunne denne klasse dække alle væggene i et rum. Hun ville gifte perfekt med bløde farver møbler. Det er også nemt at harmonisere med andre mørkere neutrale farver. Eksempler på disse farver er taupe, brun eller grå.

Idé dekoration baby værelse med maling farve linned

linned maleri værelse farver baby-børn

En interessant måde at indføre sådanne nuancer i et rum som stuen eller køkkenet ville være et sted måtter, gardiner, puder eller kast i denne farveskala.

Eksempler på interiør med linned farve

linned farve maling under taget-dekoration idé

nutidige udsmykning idéer med nuancer af farve linned

deco maleri linned farve idé

Hør maling farve er lyst og smukt reflekterer solens stråler, mens harmonisere nemt med hvid. Resultatet er, at det er et godt valg for ejere, der er på udkig efter måder at gøre mere lys i deres indre.

Zen idé linned farve interiør badeværelse

Kombinationen moderne badeværelse linned farve

Væggene malet linned maleri giver et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at gøre en kokon-stil indretning i efteråret og vinteren. I de varmere måneder, vil de let forbinde det med kampagnen-stil pyntegenstande, hav og, naturligvis, med gardiner og tæpper fremstillet af hør.

Kvinder i den farve linned køkken dekoration

moderne køkken maling farve linned

Som vi har sagt, for det første er hør farve forbundet med kvindelighed og blødhed. Dens gullige varianter er behagelige og beroligende indstilling til dekoration en baby værelse eller lille barn.

Zen lounge og linned maleri Landskabspleje

Deco stue zen maleri farve linned

Desuden blødhed, der præger hør gør sine ideelle nuancer til væggene rum med smarte og feminine detaljer. Hvis du ønsker at oprette en zen og delikat atmosfære i dit hjem, eller hvis du ligesom de blege og afslappende farver, udsmykning med farvet linned kan intriger dig.

moderne eller moderne indretning med linned farve maling - nogle tips

linned maleri indvendige væg dekoration

Pynt interiør med maling farve linned er slet ikke en vanskelig opgave. Dens klare og autentiske nuancer kombinere nemt flere naturlige variationer. Af denne grund, de inviterer os til at fylde vores hjem med naturlige dekorative elementer og planter.

Zen idé om dekoration til soveværelse med farvet sand

maling farve linned Zen Deco værelse

Værelserne er indrettet i rustik og moderne rustik stil egner sig særligt godt til en indretning med linned nuancer og sand. Dette gælder især for gamle huse med træbjælker. Selvfølgelig, intet bedre til at fuldføre denne indstilling, tekstiler af disse nuancer!

Eksempel feminin indretning og maling farve linned

feminin og linned farve deco

Overraskende som det kan synes, dekorationer med lyse farver kombineres lige godt med maling farve linned. Det er en god idé for dekoration for dem der elsker lyse farver rører ligesom orange og gul. Brug dem til at give dit interiør en mere indbydende atmosfære!

moderne design og linned farve maleri møbler

Moderne farvet linned maleri udstillinger

Tonerne af linned, der nærmer dem af taupe hjælp du udvikle en zen og moderne rum. Bland dem med grå møbler moderne design effekt. Og, for at balancere alt dette, foreslår vi du tilføje en eller to toner af røde mursten.

møbler og linned-farvet væg maling

linned væg maling farver

Opret et lyst badeværelse kan være en reel udfordring. De maleri linned nuancer hjælper os meget i denne henseende, hvilket afspejler byger af omgivende lys i rummet. Indretningen badeværelse vil være endnu lysere, hvis du vælger sand farvet granit bordplader.

Idé Maling håndklæder og taupe farve

farve maleri værelser Muldvarpegrå badeværelse

Apropos omgivende belysning, for ikke at nævne virkningerne af hørfrø maling kombineret med LED strips. Du kan bruge dem selv i dit soveværelse. Så stemningen de skaber er blød og behagelig!

Væg linned maleri: Moderne design værelse

farver nutidige vægmaleri

Børnene lege værelse og soveværelset er et andet område, der egner sig til dekoration med linned maleri. Her vil vi tilføje dekorative vægmalerier til at lyse op det indvendige rum. Vores lille tip i denne henseende: vælg værker til dit barn. Du kunne ændre dem, når og hvis han vokser op!

Eksempel på væg maling og farvet linned spillerum indretning

væg maling farver spisning phono

Du er en af ​​de stolte ejere af et hjørne kontor derhjemme? Pimp det med en smule beige maling i nuancer af linned. Prøv at opdatere den mere med toner af gule eller med andre toner af beige. Du vil se, dette vil ikke kun hjælpe miljøet, men også din produktivitet!

Sådan bruger farven hør maling i hans hus - billeder inspirationer

Zen Room maling farve linned dekorationer

Vægmaleri og linned farve hjørne arbejde

kontor hjørne dekoration

Foto af Mural Room: taupe og linned

male vægge voksen værelse

linned farve Maleri: slutte sig neutrale nuancer

hvordan at associere neutral farve

linned farve maleri Model for køkkenmøbler

køkken kabinet farve malerier

Maleri farve linned og stue indretning

farvet linned maleri stue

linned farve maling idé og væg dekoration salon

maling farve linned deco vægge

linned farve maleri og dekoration stue væg

linned maleri deco salon farve

Malingen farve linned for moderne design værelse dekoration

maling farve linned moderne værelser

Color Palette badeværelse og linned maleri

farvepaletter badeværelse vægmaleri

Palette idé af neutrale farver og voksen værelse

lys farve palle soveværelse

Neutral farve og linned maleri udstilling

Palette farver snor maling loungeområder

moderne indretning og hør farvet maling

moderne maleri linned farve indeni

linned farvepalet og indretning Zen stue

linned farve palle levende zen-design

moderne indretning og palet af blege farver

Moderne design hus farver blade

Room Makeover og linned vægmaleri

deco ideer linned lounge vægmalerier

Neutrale farver deco hus

boligindretning maling farve linned

dekoration maleri levende taupe

male vægge linned værelse

Layouts børn værelse linned farver

Interiør hus palle neutral tone

Zen deco maling farve linned rum

tapet farver badeværelse

linned male vægge stue

interiør maling farve taupe

Moderne stue dekoration neutral linned malerier

renvoer room neutral farve

deco neutral væg farve room sengelinned

deco væg farvekombination køkken

Zen ideer deco værelse maleri linned

åbent køkken linned farve maleri

Billeder køkken design moderne farve palle

neutral farve badeværelse

palle dreng room neutral maling

farvet linned maleri planteskole

farve baby pige værelse maling

neutral farve Booth Zen bad

farve kammerraklen Zen design voksen

hvid farvekombination

linned farve væg maleri planteskole

kombinere farver linned vægmaleri

Wall Deco design linned rum

Zen maleri stil værelser linned farve

nutidige soveværelse farve

farvede linned værelse feng shui malerier

farvede linned lounge Layouts

Boligindretning billeder linned farver

hvordan man kan dekorere sit køkken maling taupe

associerede farver feng shui soveværelse billeder

Deco Wall piges værelse

Væg dekoration stue linned farver

Deco idé kammervæg

deco hjørne arbejder linned farve hus


About the author

admin