oprindelige væg dekoration med tomme rammer – anews24.info

oprindelige væg dekoration med tomme rammer

Wall deco tendens

Populariteten af ​​minimalistisk stil vi er vant til tomme og ensartede vægge. Men i dag, andre typer af oprindelige væg dekoration er meget populære: dem med tapeter, med klistermærker, billeder og plakater.


Udsmykning med tomme rammer, at vi vil overveje i denne publikation er en af ​​de typer af moderne decors. Lad os se, hvad der er hemmeligheden ved denne form for indretning og hvilke dele af huset, hvor du kan bruge det.

Skandinavisk stil interiør med originale væg udsmykning og tomme rammer i forskellige formater

Skandinavisk design stil deco ramme

Designere ofte rådgive os at undgå overbelastede dele af vores hjem. Dette råd gælder ikke kun for møbler og tilbehør, men også til indvendige vægge. Hvis du har fulgt denne grundregel, du sandsynligvis have en eller to tomme vægge kan du nu blive til en interessant dekorativt element ved hjælp af tomme rammer.

oprindelige væg dekoration med tomme rammer og tabeller

borde Wall deco rammer

Hvad er de måder at bruge denne form for ledelse? Først, kan du kombinere en serie af tomme rammer med billeder eller malerier og tegninger. Denne indstilling er velegnet til en stor tom væg og monokrom præference vil blive et dekorativt accent i rummet. Ledere foretrækkes sådanne af medium størrelse. I dette tilfælde kan du spille med farver og former af de rammer, der kombinerer dem på forskellige måder.

Original Wall Deco korridor med tomme billedrammer på hvid

oprindelige indretning væg maleri hvid ramme

På den anden side kan man også anvende identiske rammer eller én størrelse og farve til en symmetrisk og afbalanceret virkning på væggen i et lille rum eller gangen. For at forstærke denne effekt, skal du bruge en række tomme rammer uden billeder eller malerier, som på billedet ovenfor.

Original Wall Deco soveværelse med stor tom ramme

oprindelige væg dekoration tendens

Et andet interessant eksempel er vægdekoration med en eller to store rammer. Disse har normalt en rektangulær form. De kan være udsmykkede (fx i traditionen fra barokstil) eller mørkere, afhængigt af udformningen af ​​de andre objekter i rummet. Disse rammer er gode til at hænge eller at læne mod en mur, i henhold til dine præferencer og størrelse.

oprindelige væg dekoration med tomme rammer af forskellig størrelse og form

Originale ideer dekorative vægrammer bord

Blev populær, har væg dekoration trend med tomme rammer også udviklet i en noget usædvanlig udseende: det er at føre tilsyn med ... rammerne! Du ser en illustration af denne teknik på billedet ovenfor. For at få den samme effekt derhjemme, grab rammer i lignende farver, forskellig størrelse og form.

oprindelige væg dekoration med identisk spejl og tom ramme

toilet væg dekoration tomme rammer

Hvis du er på udkig efter ideer til et vægmaleri mindre rigelige og mere afbalanceret, forsøge at kombinere en eller to tomme rammer med et stort spejl. Men pas på: at denne teknik fungerer godt, skal alle dine ledere har en form og et lignende finish.

oprindelige væg dekoration med tomme rammer og klistermærker til børneværelset

deco billedramme mærkat

Du vil forstå mulighederne for en vægdekoration med tomme borde er meget, meget mange. Og de kan passe ind i ethvert rum i huset: badeværelse og toilet i stuen og soveværelset, for ikke at nævne de trapper og gange!

Idé soveværelse væg dekoration med billedrammer

oprindelige væg dekoration tom ramme billede

Hvis du kan lide håndværk og DIY, kan du eksperimentere med maling eller med Deco ideer ledere selv. For eksempel, så prøv at male en eller to rammer i en interessant farve og gøre det et fokus på din vægmaleri!

Sådan at male sine tomme rammer for en mere interessant effekt

oprindelige væg dekoration paraply tom-gul-idees.jpg

For at understrege din komposition tomme rammer, installere dem på en væg i dit rige. Ikke at male dem i en lys farve som gul eller rød.

Idé af design trapper og væg udsmykning tendens afhængigt af årstiden eller den indvendige stil

vægge deco design trappe

Den omstændighed, at rammer er tomme borde og billeder betyder ikke, at du ikke kan dekorere ellers. I anledning af julen, dekorere dine vægge rammer med kroner lavet af grønne grene og røde taster.

Passere et vægmaleri med rammer og plader

deco plader væg idé

Ligesom indretning vintage og retro stil? Så Kom ud de gamle frame billeder, du har fundet på loppemarked. Hvis det er nødvendigt, raffraîchissez dem med nogle maling eller lak. Derefter oprette en original væg dekoration sammensætning med rammer og plader retro ånd!

oprindelige væg design med pejs på fotorammer

deco væg billedrammer idé

Hvem siger de fotorammer og tomme borde skal vedlægges væggene? Intet forhindrer dig at gemme dem over din pejs. For en mere interessant effekt, undgå at akkumulere andre former for dekorative elementer i det samme område. Tomme rammer bredt nok!

tapet og væg dekoration med ramme

deco kammervæg ramme idé

Vi talte en masse vægmaleri kompositioner. Men nogle gange en tom ramme er nok til at give mere personlighed til det indvendige rum. Dette gælder især for værelser, hvis vægge er allerede dekoreret med tapet.

Pynt med tomme malerirammer

Foto væg tom ramme

Vi kan godt lide tavle maling til alle boligindretning løsninger, de tilbyder os. Fordi, ja, det endda hjælper os til at forskønne vores tomme rammer!

Mal hans tomme rammer til væg dekoration i metalliske toner

deco væg billedramme

Kan du ikke lide indretningen i mørke toner? Så hvorfor ikke prøve metalfarver? De nuancer af guld, kobber og sølv er meget trendy lige nu. Benyt lejligheden til at give dit soveværelse eller din stue en elegant og luksuriøst look!

Deco trend med design og geometriske rammer spil

interiør design deco rammer

Vidste du, at du kan samle tomme rammer frem for andre tomme rammer? Ideen er meget original og det vinder mere og mere popularitet. For ud over at tillade os at udstille alle de rammer, der er til rådighed, giver det os også muligheder for at eksperimentere med geometri!

Oplev alle vores dekorative ideer med ledere tendens for moderne væg!

deco vægge moderne tendenser

De tomme rammer er en original væg tilbehør option billige og meget kreativ. Fleksibel, det tilpasser nemt til nogen form for indvendige rum og alle de farvepaletter. Og desuden, viser det sig afhængigt af tidspunktet på året! Du har stadig tvivl om, hvorvidt det ville passe dit hjem? Hvis det er tilfældet, foreslår vi at teste det i et lille område af din bolig. Vores samling af billeder vil give dig endnu flere ideer til at klæde dine vægge denne måde:

Idé af oprindelige væg kunst med tomme rammer for passage af Hufft Projekter

oprindelige væg dekoration idéer

stue væg dekoration med tomme rammer

stue bord deco tomme rammer

Moderne design væg fotorammer

moderne design rammevæggen

Salon Deco design med vægrammer

deco stuevæggen rammekonstruktion

Soveværelse med vægmaleri og collage rammer

indretning væg rammer virvar

Original dekoration soveværelse med væg ramme i hvid

deco originale vægrammer

Idé vægdekoration med billedrammer

idee dekoration væg fotorammer

idé deco korridor billede virvar

Deco design moderne væg

deco room borde frames

Vægdekoration fotoramme smoderne

oprindelige idé væg dekoration tomme rammer

Originale malerier væg dekoration frames

tomme rammer oprindelige væg dekoration

del oprindelige væg dekoration billeder

pele-mele originale billede vægdekoration

Original Wall Deco hjørne kontor

Deco vægramme moderne design

deco væg room tomme rammer

moderne deco indvendige vægge

idee rammer deco trappe

værelse dekoration tomme rammer

deco vægkammer tom ramme

værelse dekoration moderne vægge

badeværelse væg deco

deco pejs tomme rammer fotoramme væg udsmykning

Indretningen trappe vægrammen

ramme væg dekoration design

Væg udsmykning rammer


Like this post? Please share to your friends: