skønhed

Geometriske Tattoo: betydninger og ideer i billeder

geometriske tatovering håndled kvinde mand

Den geometriske tatovering er elegant, minimalistisk og elegant. Hvis du spekulerer på, hvilke at vælge geometrisk tatovering og ønsker at vide mere om deres betydninger, du faldt på det rette sted!


geometriske trekant minimalistisk tatovering idé

Geometriske Tattoo: betydninger og ideer i billeder

Trekant, cirkel, kvadrat, pyramide, rektangel - som er et symbol på alle disse geometriske figurer? Fokus på deres betydninger mere galleri geometriske tatovering ideer og nogle nyttige tips hvordan man vælger den placering.

tattoo-square-geometrisk-tatovering Ankel

Den geometriske tatovering tendens påvirket af den moderne design

Geometrien er meget trendy i moderne indretning. De geometriske linjer er ofte til stede i udformningen af ​​skandinaviske minimalistiske stil opholdsstuer. De geometriske former er også meget trendy, når det kommer til at vælge en lille minimalistisk og elegant tatovering. På den ene side er disse former kombineres til perfektion. De er ideelle. På den anden side, skal du starte med en lille geometrisk tatovering er altid en god idé. Især hvis det er den første permanente tatovering i dit liv! Det er sikkert, at du ikke vil fortryde det, fordi en lille trekant eller en cirkel er underspillet og yndefuld.

geometriske trekant tatovering lille tatovering håndled arm tatovering

Geometrisk Tatovering: Hvad gør cirklen?

Cirklen udtrykker perfektion, uendelighed, cyklen. Den er ideel, hvis du ønsker en uendelig ankel eller håndled tatovering. ideelle form, oval og blød. Den repræsenterer Jorden, solen, fuldmånen. Det er en kosmisk formular. Desuden er der i naturen findes ikke den ideelle cirkel.

Cirklen tatovering er meget diskret. Det kan helt dekorere dit håndled, ankel, underarm, hals ...

tattoo-geometrisk cirkel-lille-tattoo-idé

tattoo-cirkel-idé tatovering-arm

Hvad er de betydninger af trekanten geometriske tatovering?

Trekanten er forbundet med balance. Tre punkter forbundet med tre linjer. Nogle siger, tegnet belyst. Fra første øjekast, trekanten er en simpel symbol. Faktisk er det virkelig symboliserer mange forskellige ting. Du er selvfølgelig velkommen til at give ham personlig fortolkning du vil.

Et element, der betyder mest for dens betydning, dens retning. For cirklen og kvadratet, er der ingen ændringer, mens trekanten kan være orienteret forskelligt.

En af de mest almindelige fortolkning er, at trekanten er forbundet med Treenigheden. Trekanten kan også fremkalde de faser af månen. I det gamle Grækenland, troede man, at trekanten repræsenterer en slags "gate".

En trekant anbragt opad symboliserer: maskulinitet, aktivitet, dynamik, far og Mars. Vendt op og ned, det symboliserer: kvindelighed, passivitet, moderen og Månen.

Derfor trekanten tatovering er unisex. Det er også ofte forbundet med kreativitet, magi, harmoni, forandring ... Uanset hvad du vælger trekant, kan du altid finde en betydning, der passer til din personlighed.

Og pyramiden tatovering?

Pyramiden tatovering er nok mere interessant tal. Vi forbinder pyramiden i Egypten. Den repræsenterer en reel bygning succes for Mennesket i århundreder. Dette kompleks konstruktion, stabil og designet til perfektion er et vidnesbyrd om den store kapacitet af den egyptiske civilisation. Det var også en civilisation, der havde bemærkelsesværdige viden om universet og stjernerne. I dag er det stadig et mysterium, hvordan det lykkedes at erhverve et sådant detaljeret kendskab til solsystemet.

Kort sagt, vil det ikke være forkert at sige, at pyramiden tatovering symboliserer viden, ekspertise, intelligens, udholdenhed, spiritualitet og mystik.

Triangle element Earth lille-tattoo-geometrisk-kvinde-tatovering

trekant uendeligt tatoveringgeometriske tatovering arm tatovering idé før mennesket

Personlig trekant tatovering idétrekant-tattoo-ideer-breakfast tatouge kone

Hvad er meningen med den firkantede tatovering?

Det symboliserer pladsen? Pladsen er sammensat af lige linjer. Det symboliserer stabilitet, energi væske, sikkerhed, struktur og orden. I hinduistiske kultur, det er den naturlige orden i universet. de kardinalpunkter: Nord, Syd, Øst, Vest. Vinter, forår, sommer, efterår: de fire årstider?. De fire kosmiske elementer: Solen, Månen, planeter, stjerner. Og de fire elementer, der udgør universet: Ild, Jord, Luft, Vand.

kvadrat-sort tatovering-underarm-breakfast tatougae geometrisk tattoo-arm-idee-square-tatovering tattoo-delta-minimalistisk ideekvadrat-tattoo-geometrisk håndled-tattoo-kvindetattoo-underarm-idé-små-tatovering

Hvad er de forskellige varianter af interessante og brugerdefinerede geometriske tatoveringer?

Det er muligt at kombinere flere geometriske former og elementer til at oprette en brugerdefineret tatovering. En cirkel omgivet af en firkant, en trekant med en tegning ... Mulighederne er mange. Du kan starte med en tatovering trekant, firkant eller simpel cirkel og udvikle gradvist.

tattoo håndled-tattoo-idé-small

Vi elsker dette træ tatovering cirkel:
tattoo underarm-geometrisk-tatovering arm

Hvad geometrisk placering for min tatovering?

De enkle geometriske former er perfekte til tattoo håndled, ankel eller tatovering før diskrete arme. Vi kan især godt lide hals tatoveringer for deres mystiske og skjulte side. Dens placering afhænger også af, hvordan du vil have din tatovering er synlig. Hvis du ønsker det skal være virkelig stille og noget intimt, vælge et ikke synligt sted, såsom halsen eller bag øret, for eksempel. Tatoveret på din ankel, håndled eller arm, din tatovering vil nemt apercevable.

morgenmad tatovering Ankel-ideer-minimalistisk-tatovering

minimalistisk tatovering idé idee-tattoo-geometriske trekant-Arm

Den permanente tatovering: en beslutning for livet

Vælg en permanent tatovering betyder at træffe en endelig afgørelse. Når du har gjort, vil det være meget vanskeligt at fjerne. Der er visse teknikker til dette, men det er ikke tilfældigt, at den tatovering blæk kaldes "permanent". Hvis du er den slags mennesker, der ofte skifter mening, er det bedre at prøve en midlertidig tatovering. Passagen gennem trin "midlertidig tatovering" vil give dig mulighed for bedre at formulere dine ønsker.

idee-tattoo-geometrisk-minimalistisk

En anden idé er at starte med en simpel tatovering, som vi nævnte tidligere. Lav en tom geometrisk tatovering (cirkel, kvadrat, trekant) vil nemt give dig mulighed for at udvikle sig senere. Nedenfor er vist en bølge tatovering i en cirkel. Det er diskret og originalt. Du kan få inspireret og starter med en tom cirkel tatovering enkel. Det er en idé ofte foreslået af tatovering kunstnere - designe deres tatovering som dig.

cirkel-tattoo-bølge håndled-idé tatovering-arm

Mange mennesker vælger geometriske tatoveringer til deres rent æstetisk. Det er rigtigt, at alle de geometriske former har en underspillet elegance og meget behageligt. Den geometriske tatovering er uden tvivl den mest moderne tatovering nu.

hals-tattoo-delta-kvinde-tatovering

Mere information om betydningen af ​​tatoveringer her.


About the author

admin