skønhed

Gel negle Deco hvilke tendenser til at følge?

dekorativt mønster søm gel elegant

Hænder og negle er velplejet så vigtigt for kvinder end for mænd. Lidt oftere end mænd, kvinder dekorere deres negle på meget forskellige måder.


Smuk neglelak eller kunstige negle? Hvis du ønsker at prøve et par ting anderledes, hvorfor ikke prøve gel negle? På den meget naturlige look, kan du dekorere mange meget kreative måder. Hvis du vil have en manicure tendens for denne sæson, og du er ikke bange for at prøve denne nye søm-æglæggende teknologi, vil vi gerne invitere dig til at opdage vores udvalg af 52 ideer deco negle gel !

Gele negle Deco elegance og naturligt udseende

ideer dekorative søm gel

Har du erfaring med installation af UV gel negle? Dette er en ny tendens, der har erobret hjerter af mange kvinder. Kunstige negle er ikke altid ensbetydende med komfort og skønhed. Akrylnegle er tykke og kan være irriterende. Hvis du har en nogenlunde aktivt liv, kan du ikke altid gøre dig føle sig godt tilpas og endda ... miste dine negle! Endelig din falske negle kursus. Hjælp - gel negle! Kender du de forskellige mellem dem og dem i akryl?

Deco oprindelige neglelak gel med American Apparel

Neglelak deco gel

Hvis du ikke er en stor fan af falske negle, men du ønsker at opbygge din egen: gel negle er et godt valg. Gelen påføres direkte på neglene. Hvis du ønsker at forlænge, ​​kan du bruge udvidelser og kapsler, der anvendes direkte til neglene. Gelen, i modsætning til acryl pulver, er en tyktflydende stof, som hærder under UV-stråling. Før du anvender, er du nødt til at rense sine hænder. Så er du nødt til at vælge mellem udvidelser (hvis du vil have dine længere søm) eller kapsler. Disse skal limes direkte på neglene. Det er nødvendigt at anvende gelen i flere lag. Når det første lag påføres, skal du placere dine hænder under en UV-lampe. Det tager lidt tid.

Deco gel negle med glat lak

deco negle skinnende lak gel

Gel negle har mange fordele. De er bløde og fleksible. De bryder langsommere end kunstige negle. Farveskalaen er meget bredt, ofte med en blank overflade. Gel negle ser mere naturligt end akryl. De afgiver mindre kemisk lugt under installationen. Akryl negle er meget stærke og mindre skør. Du kan bære dem længe. Af ulemper, de har mindre naturlig luft på grund af deres tykkelse. En anden stor ulempe er lugten de afgiver under installationen. Nogle mennesker finder dette meget ubehagelig kemisk lugt.

enkel og naturlig leder manicure

deco nail gel nail art idé

Som du allerede ved, er tendensen i mode og skønhed natur. Plus det er naturligt, jo bedre. Hvis du stadig har svage negle, og du ønsker at styrke, anbefaler vi gel negle til deres naturlige aspekt til synet og berøring. Mulighederne for at farve og dekorere dem er talrige.

Idé deco elegante negle

Deco sort gel negle gyldne idé skønhed trendy design

Kunstige negle er ved at blive uskøn og upraktisk. Desuden har vi altid se, at de er forkert! De gel negle er et godt kompromis mellem kunstige negle og permanent og varig polish.

En gel negle dekoration med naturlige lak

Tilbehør Nails gel Deco idé kunstige negle styrke negle idé

Trend deco negle elegant gel

Deco gel neglelak lilla idé

Dekoration søm gel pastelfarver

Deco gel negle idé trend

Nail art med glans

Deco gel neglelak udgøre idé

Oprindelig idé om forskellige farvede lak forening

udgør gel neglelak dekoration idé

Små dekorative detalje: hvide killinger små dekorative detalje gel negle deco idé indretning falske negle

Neglelak med elegante ChanelDeco trend neglelak farve gel idé negle dekoration

farve tendens for denne sommer Deco Tilbehør Nails grøn gel idé trend design

En klassiker med dekorative detaljer

Deco søm transparent gel idé rejser falske deco søm gel negle

Idé negle design af Didmynails.com med lak O.P.I.udgør gel negle idé trend manicure gele negle decoOriginale tegninger: dejlig farvetilpasning Deco gel negle design idé

elegant sort manicureDeco lakeret gel negle Nois tegninger ideer

Idé manicure med grøn nøgle og strålende deco søm gel idé gennemsigtig grøn dekorative lak tendens

Kvinder komisk effekt Manicure Deco tendanca negle manicure lyserød hvid trend

deco lilla neglelak gel tegninger blomster naturlige negle manicure idé skønhed trend Deco dekoration idé gel negle Deco negle idé tendens manicure moderne manicure negle dekoration gel lak gyldne grøn

preciouspolish.com neglelak lyserød lilla glans idé rejser kunstige negle gel Deco idé Deco idé manicure gele negle gel neglelak trendy dekoration idé manicure negle dekoration farve idé gel lak neglelak negle sorte og hvide idé

Ligesom frugter?

Vi elsker tanken om kvinden manicure i hvid med frugt design: perfekt til vegetarer!

nail design tendens udtænkt

For en unik manicure, tør prangende farver! I foråret og sommeren, vi eksperimentere med nuancer.

grøn neglelak farve negle idé var tendens

Den blå farve var altid en tendens til - i boligindretning, mode og manicure! Uanset nuance du vælger, mørk blå, pastel eller lyse himmel, er blå malede negle bliver elegant og let at matche med nogen form for beklædning, casual eller elegant.

rejser falsk Deco gel negle idé trend manicure

Den franske Manicure

Den fransk manicure, oversat "fransk manicure" er den tekniske makeup af de mest elskede nails af kvinder for sin elegante og naturlige look. Dette er for at understrege den naturlige skønhed af hendes negle. Denne metode indebærer påføring, først, en base af klar og pastelfarvede polish på hele neglen, kaldet base coat på engelsk. Dernæst gælder et strejf af hvid polish på neglen kant at gøre det synes længere. Denne søm makeup metode blev opfundet i USA i 1970'erne.

neglelak gel negle tendens rejser falsk

Idé fransk manicure moderne fortolkning med en gylden linjeudsmykning gel negle manicure idéMed fransk manicure kan udgive dine længere negle uden at spørge gel polish eller kunstige negle.

gel negle tendens rejser falsk neglelak trenddeco neglelak formular gel idé manicure manicure trend idé kunstige negle sort deco polish gel søm trend udgør

smukke og originale manicure med stjerne designgel negle lak idé deco drukner

Den klassiske røde manicure: kombination af elegance og stil

Ah, den klassiske røde ... Red manicure er en af ​​de store klassikere, når det kommer til make-up hendes negle. Forbundet med elegance, 30'erne og de amerikanske og franske skuespillerinder i den tid, den røde går til alle og afslører smukt lys og stilfuld.

gel negle idé tendens manicure rød moderne sort patent

Man kan variere den klassiske røde med andre farver af det samme område: mørk pink, pastel appelsin og mange andre.

mørke og pastel lyserød manicureidé polish farve trend

Vi elsker denne farve pastel appelsin lakpolish rød søm idé sætter moderne tendens

De nail design er blevet en trend i 2000'erne nailart praktiseres i dag af mange kvinder og ikke stoppe for at inspirere andre. Hav en dejlig manicure alle blomstrende og farverig, det er fantastisk, men husk det tager derefter kampen hendes outfit! Kitsch er ikke meget moderne ...

Manicure lyseblå kvinde med tegninger af roser, foto og idé: Copycat Claws

tegning blomster lyserøde negle idé

manicure idé for kvinder inspireret regnbuenegle manicure moderne kunstnerisk design idé

Cute idé inspireret af små jordbær manicure Negle af BlueDeco idé søm gel manicure tendens var

Du kirsebær? Foto: Nail Nerdneglelak trend Deco Gel idé

Vores råd: turde alle farver og alle former for tegning. Eksperimenter og bekræfte din unikke og uforlignelige stil! Vær kreativ og have det sjovt med dine negle ...

Mange kosmetologer foretrækker OPI kvalitet lak

neglelak trend opi neglelak moderne idé

grå manicure med hvide blomster: let idé at bygge selv

grå gel negle designs blomster idé

skinnende grå og sort med blomster design

dekoration idé søm negle sort grå gel tendens

Manicure i sort og guld? Det er slanke og stilfulde udseende: manicure neglelak lak idé sorte guld skønhed design trend


About the author

admin