skønhed

Den Maori tatovering er afsløret. Oplev dens betydning og dens historie!

Maori tatovering mand promote-betyder-ideer-motiv-tribal

Maori tatovering (eller maori) er en del af stammens tatoveringer gruppe. Det er en form for krop antikke kunst, der er opfundet af Maori folk, indfødte New Zealand. Blevet meget populært i dag, denne form for tribal tatovering har en rig historie, en bestemt teknik og mønstre ansvarlig for dyb symbolik.


Kunsten Maori tatovering anses hellige

af polynesiske folk. Disse funktioner symboler er i øjeblikket vedtaget som årsager til tatoveringer trendy mand og kvinde. Iført sådan en tatovering er ikke længere forbeholdt medlemmerne af Maori samfund. Men historien og stammefolk tatovering betydninger er lige så spændende. Til dem, der er forført af Maori tatoveringer, tilbyder vi en særlig funktion om denne type kropsudsmykning. Det vil blive fortrolig med historie og betydningen af ​​maori tatovering og hjælpe dem med at vælge de bedste designs.

Den blodige historie om opdagelsen af ​​Maori tatovering

Maori tatovering significiation-pikoura-hals kvinde

Opdagelsen af ​​Maori tatovering og dens spændende mønstre begynder med ekspeditioner i den britiske opdagelsesrejsende James Cook. Rejser i regionen Polynesien i det 18. århundrede, blev han bekendt med kunsten polynesiske tatovering. Det er James Cook tilskrives indførelsen af ​​ordet "tatovering" (tatovering på engelsk) i europæiske sprog. En for, skal vores viden om typiske Maori motiver.

Maori tatoveringer-tatovering-historie-header-tribal-motiv

Senere har rejser og erobringen af ​​denne region af europæerne øget interessen for denne form for religiøs kunst. Konflikter mellem indfødte folk og europæere har tvunget maori at udveksle lederne af dem, der var døde i kamp for våben. Disse hoveder blev dekoreret med tribal tatoveringer for de mennesker, respekt for traditionen. Således europæerne har haft mulighed for at opdage detaljerne i Maori tatovering og dens symboler.

Hvad er Maori tatovering betydning og hvorfor det var så vigtigt?

Maori tatovering betydning-mønster arm

De Maori mennesker anser tatovering kunst og symboler hellige. Maori tatovering betydning er en milepæl i livet i et fællesskab medlem. Derfor er det en overgangsrite og det adlyder specifikke regler. I Maori er de første tribal tatoveringer lavet på tidspunktet for puberteten.

tattoo-maori-tatovering gøremål-idé

Den Maori tatovering har sit eget ordforråd og symboler ladet med betydning. Faktisk er ideen at vise evne til tatovør, men også den rige kultur i de polynesiske folk. Symbolerne er ikke kun forbeholdt mænd; de er også båret af kvinder.

Polynesiske legende om oprindelsen af ​​Maori tatovering

Maori tatovering man-dos-tribal-tatovering

For Maori tatovering, ta MOKO de kalder, udfører sin oprindelse i underverdenen. Ifølge legenden, en ung kriger ved navn Mataora, forelskede sig i prinsessen af ​​underverdenen, Niwareka. Begge blev gift, men efter et stykke tid, krigeren er respektløst af hans kone. Det flygtede derefter i underverdenen med sin familie.

idee-tatovering-tribal-tatovering-mand-maori arm

For at vinde tilbage hjertet af hans smukke, blev Mataora kriger tvunget til at gå ned i underverdenen. Det er her, at faderen til prinsessen Niwareka lærte ham kunsten af ​​Maori tatovering før forene de to elskende og sende dem til dagens lys. Da han vendte tilbage, krigeren var i stand til at lære det hele Maori samfund kunst ta moko.

Maoriernes tatovering og kropsdele, som den blev påført

tattoo-maori-historie mønstre

Den Maori tatovering anses hellig af de mennesker, der bærer det. Af denne grund, det pryder den mest hellige del af kroppen, der er i Maori hoved. Mænd havde tatoveringer på hans ansigt. Billederne, der er fremstillet i sort, kunne dække hele denne del af hovedet. Som for kvinder, de bar deres tribal tatoveringer på hagen, læber og næsebor.

Maori tatovering-kvinde-ansigt-tatovering-tribal-traditionelle

Hertil kommer, hos mænd, symbolerne for Maori tatovering prydet andre dele af kroppen som bagsiden, bageste og ben. Kvinder kunne pryde deres arme, hals og lår.

Tegnet, motiver og betyder originale Maori tatoveringer

Maori tatovering design-tatovering-idé-arm-mand

Som vi sagde, de Maori tribal tatoveringer er hellige. Af denne grund er processen med at tatovere sig selv ledsaget af flere ritualer. Disse er relateret til den måde at fodre, holdningen før, under og efter tatovering processen.

Maori tatovering kvinde back-tribal-tatttos

Hertil kommer, at Maori tatovering var generelt temmelig kompleks. For mænd, ansigts tatovering var en måde at vise deres sociale status og deres familiers. Alle mennesker har ikke midlerne til at råd til sådan kropskunst; det var forbeholdt kun for dem af høj rang.

Maori tatovering-kvinde-mand-grunde-betydning

En kode kendte tatovører indikerede reglerne for den oprindelige Maori tatovering. En del af ansigtet var forbeholdt historie tatoverede mand (familien af ​​moderen og faderen); andre områder illustrerede sin egen succes og resultater.

Processen med Maori tatovering kunne være kompliceret og meget smertefuldt

Maori tatovering-tattoo-traditionelle betydning

De Maori folk indså disse tribal tatoveringer ikke med nåle, men med knive og sakse lavet af hajtænder, knogler og sten. Det er derfor forståeligt, hvorfor proceduren for Maori tatovering var i de fleste tilfælde, meget smertefuldt.

Maori tatovering back-grund-idé

Denne proces fandt sted i to etaper. Det første var at skære huden med skarpe instrumenter; den anden funktion var at udfylde de således opnåede med blæk områder.

Maori tatoveringer-arm-kvinde-mand-idee

En anden mulighed var at bruge saks kastet ind i en naturligt pigment. Han blev derefter indført i huden ved hjælp af en hammer anvendes saksen.

Maori tatovering mand arm-betydning

Den behandles med disse instrumenter hud blev dekoreret med naturlige farver. De medarbejdere ansigt var sort (fra trækul); dem, for andre kropsdele var klarere naturlige pigmenter.

Grunde og maori tatovering mand og kvinde symboler og deres betydninger

hvilket betyder-tattoo-maori-Manaia-sort-mønster

Den Maori tatovering har en bred vifte af mønstre og symboler, der hver har en specifik betydning. Foruden isolerede mønstre, er der også mere komplekse symboler, der kombinerer flere årsager. Deres mission er at fortælle en historie i resumé. Nedenfor afslører vi Maori tatovering betydning for begge typer af stammeledere tatovering.

Maori tatovering mand og kvinde Populære Årsager

tribal-tatovering-maori arm-ta-moko

den spiral sagde koru, er et mønster, der betegner begyndelsen, vækst og harmoni. Denne tatovering betydning maori er i vid udstrækning baseret på den bregne blad, at spiralen er en stiliseret måde.

tribal-tatovering-mandala-kvinde-arm

den krog og fisk, hei Matau kaldes, er en symbolsk måde at repræsentere velstand. Denne betydning stammer fra den kendsgerning, at fiskene var typiske fødevarer af Maori. Den rigdom i form af fødevarer var så tæt knyttet til velstanden i den enkelte, men også til den af ​​fællesskabet.

Tatoveringer-tribal-maori-motiv-kvinde-arm

Hertil kommer, at fisk og krog er billeder relateret til sundhed og styrke. På grund af den naturlige habitat af fisk, de også symbolisere rejsen på havet.

Maori tatovering-kvinde-skulder-back-blomstret-mønster

den simpel knude Maori er et mønster, der indikerer livet og dets faser. Det er også et symbol på evigheden, ligesom det, der er velkendt i den vestlige kultur.

tattoo-maori-betyder-idee-tatovering

den dobbelt knude eller tredobbelt er en måde at illustrere foreningen af ​​to personer eller to samfund. Låntagning tanken om evigheden til den tidligere mønster, disse knudepunkter udgør en union for livet. Det er en billedlig måde at beskrive venskab og loyalitet.

Endnu mere traditionel Maori tatovering design for kvinder og mænd
Tatoveringer-tribal-motiv-mahori-idee-mandala

Den pakati tatovering, sagde også hund hud, er et typisk mønster for mænd. Det er forbundet med krigere, kampe, mod og styrke.

Mønstret hikuaua ​​siger hale makrel, Dens funktion er at repræsentere Taranaki regionen. Dette er en del af New Zealand relateret til ideen om velstand.

Maori tatovering mønster arm-betydning

den fiskeskæl, unaunahi, er et symbol knyttet til overflod og godt helbred.

Mønstret ahu ahu Mataroa, repræsenteres ved hjælp af en række lodrette linjer indkapslet i en ramme, er en måde for maori at vise de talenter og succes af en person med hensyn til fysiske tests. Mere generelt dette motiv repræsenterer også udfordringer.

Maori tatovering-ærmer-tribal-tatovering-idé

Den taratarekae mønster er let at genkende, da det repræsenterer hajtænder indesluttet i en ramme. Så lidt gæt, er dens symbolske betydning knyttet til spørgsmålet om den farlige fisk.

Flere billeder af Maori tatovering betydning

Maori tatovering kvinde håndled-ideer

Ud over disse grunde til Maori brugerdefinerede repræsenterer to interessante billeder, den Manaia og hei-Tiki. Her decifrere deres betydninger:

ta-moko-tatouge-maori-mund-tribal-tatoveringer

Mønstret hedder Manaia er et mytisk væsen, der besidder fuglens hoved, krop af mennesker og halen af ​​en fisk. Denne interessante væsen symboliserer åndelig værge af en person. På grund af sine egenskaber, det har en effekt i vandet, på land og i luften.

tattoo-tribal-POLYNESIE-runde skulder

Den hei-tiki motiv er inspireret af fremkomsten af ​​en talisman maori. Det ser ud til at repræsenteremenneskefoster og er kendt som bærende held og lykke. Dens form er også knyttet til symbolikken i fertiliteten.

Betydningen af ​​den tribal Maori tatovering består af flere motiver og stiliserede fortællinger

tatovering arm-kvinde-mønster-Maori

Maori tatoveringer er også karakteriseret ved, at der findes nogle kombinationer af mønstre og billeder med værdien af ​​stiliserede fortællinger. Her er de fire mest kendte:

Maori tatovering mand arm-skulder-model

tribal tatovering Te Ora O Maui er inspireret af historien om en mytisk karakter, Maui. Han ville have opdaget det land, New Zealand (kaldet Autearoa). Kastet i havet af sin mor, der troede, at han var død ved fødslen, blev barnet reddet af bølgerne. I sine teenageår fik han fantastiske kræfter og hans liv var præget af enorme resultater.

maori-tatovering-tribal-sol-mand arm

Den Maori tatoveringer siger Pikorua skildre hav og jord. Det er en måde at vise vækst og liv.

tattoo-mand ben-design-tribal-tatovering

motivet Nga Hau E Wha illustrerer de fire hjørner af verden, og de fire vinde. Desuden leverer budskabet om respekt for de guddommelige kræfter og deres almagt.

Maori tatovering-arm-menneskeskabte tribal motiver

tribal tatovering Timatanga har obskure oprindelse og dets betydning er uklar. Det synes at repræsentere forældre og børn og deres liv sammen, og når deres veje divergerer.

Den Maori tatovering mand og moderne kvinde

Idee-maori tatovering-arm-tatto-tribal-POLYNESIE

Til Maori folk, tatoveringer var i lang tid en væsentlig del af deres kultur og deres livsstil. I dag er det tradition at erhverve tribal tatoveringer fortsatte med nogle vedhæftede tegn i den traditionelle kultur i New Zealand.

mønster-tattoo-maori-ansigt-mand

I dag, Maori tatovering er også populært blandt folk med forskellige baggrunde, der beundrer den tradition for tribal tatovering. Båret af kvinder og mænd over hele verden, har disse tatoveringer ikke nødvendigvis respekterer de gamle principper om Maori kultur.
ta-moko-maori tatoveringer-mund-idé-motiv

Sjældent slidt over ansigtet, er den moderne Maori mønster, der anvendes som en idé mand og kvinde tatovering på arme, ryg, ben, men også for andre dele af kroppen. Professionelle tatovører ofte tage traditionelle design; Imidlertid kan tatoveringer også indeholde elementer fra andre kulturer.

maori-tattoo-hals mønster-POLYNESIE-tribal

Hvis du ønsker at nyde en maori tatovering, overveje værdien af ​​den besked, du ønsker at levere. Nogle mennesker bare falde i kærlighed polynesiske motiver; de ikke nødvendigvis har et særligt budskab til at dele. Andre er tiltrukket af kompleksiteten af ​​Maori motiver og deres betydninger. De har tendens til at gøre omfattende forskning, før du vælger mønstre, der passer dem bedst.

Maori tatovering kvinde håndled-tribal mønster

Din tilgang til maori tatovering vil også bestemme, hvordan du vil nærme processen med selve tatoveringen. Hvis du er mere til den første kategori, kan du kontakte en professionel tatovering, der er lige fortrolig med Maori motiver. Som for dem i den anden kategori, vil de sandsynligvis henvende sig til en specialist kende alle hemmelighederne af tatovering Maori.

hvilket betyder-tattoo-tribal-Maori-grunde


About the author

admin