Gulve og Tæpper

Flydende gulv: en moderne og praktisk valg

flydende gulv ideer deco

Det er svært at forestille sig, hvordan et hus kan være ganske varm og komfortabel uden trægulve. Den hurtigste måde at ændre gulv er at installere en flydende gulv.


Den flydende gulv er på ingen måde knyttet til strukturen i dit hjem, er det placeret på eksisterende gulv. Det er, hvad der gør det så praktisk og komfortabel. I denne artikel vil du finde alt hvad du behøver, hvis du allerede har besluttet at vælge en flydende gulv.

Flydende gulv til indendørs indretning

flydende gulv idé dekoration

Denne type gulv er normalt lavet af træ, vinyl eller en laminatstruktur ligner trægulv. Delene samles sammen skabe en homogen jord, der er ofte placeret på et underlag lag til isolering. Den største fordel ved denne konstruktion er, at hver mouvent på gulvet er spredt over alle bestyrelser, det vil sige, at der ikke er huller, der vises. Denne etage kan knyttes til næsten alle typer af eksisterende fast grund.

Deco værelse med flydende gulv

flydende gulv værelse design

De fleste gulve er lavet af et lag af træ på et panel af hærdet fiber, selv om der er flere faste modeller. De er ofte præ-færdige, selv om der kan tilføjes yderligere efterbehandling lag. Når du vælger et laminat eller vinyl udskiftning, skal du sørge for du kan lide deres udseende. Spørg for prøver i butikken og bringe dem hjem for at se, om gulvet er godt med resten af ​​din indretning. Disse gulve er billigere, men tilbringer mere for et trægulv kan give en bedre dekorativt udseende.

Belægning idé flydende gulv til stuen

moderne deco flydende gulv

Sådan installeres den flydende gulv? Denne type gulvbelægning er normalt installeret af fagfolk, men hvis du er lidt handy, kan du også fint installere selv. I tilfælde af montering på beton, er en plastfolie lagt nedenfor som beskyttelse mod fugt. Underlaget bliver så installeret afhængigt af størrelsen af ​​gulvet. Det næste skridt er at måle, klippe og placere brædderne. Et rum mellem væggen og gulvet er nødvendig for at undgå deformering min hvis nogen udvidelseskort. Dette rum kan dækkes med sokler for at skabe et ensartet udseende.

Moderne Home Decor

flydende gulv deco interiør

Trægulve kan bruges næsten overalt i hjemmet til at skabe en varm og behagelig dekoration. De er perfekte for lejligheder, som vi ønsker bedre lydisolering. Af ulemper, er denne form for gulvbelægning anbefales ikke til badeværelser, da mellemrummene mellem brædderne ikke er tilstrækkeligt vandtæt og giver flugt til bunden.

korridor dekorative idé med træ

flydende gulv korridor deco

Flydende gulve er nemme at vedligeholde og kan fejes og rengøres for at forhindre slid, der kan beskadige lakken. Hvis der er et trægulv, kan du forsegle og genfremstille de forskellige bestyrelser eller bare at friske sit udseende. Disse gulve er nemme at installere, afinstallere og vedligeholde. De efterligner udseendet af træ kutter og isolere støj. Se disse par smukke eksempler på flydende gulve i billeder:

Køkken ultra moderne design med svømmende gulve

flydende gulv ultra moderne køkken

elegant Deco værelses

flydende gulv valnød

Moderne indretning med gulv

nutidige desgn flydende gulv

Moderne belægning Idé gulv til stuen

parket moderne lejlighed

Værelses moderne design

parketgulv soveværelse

parket teen værelse

flydende rum installation gulv

parket deco moderne værelse

parket deco oprindelige plads

Laminatgulve deco dressing

parket deco interiør

Laminat gulve stue dekoration

parket deco spisestue

parket deco moderne lounge

parket oprindelige design

flydende gulv værelse deco idé

parket indre åbent rum

moderne interiør parket

belægning design køkkengulvet

Original deco flydende gulv

gulv dekoration værelse

flydende gulv stue dekoration

Flydende deco stuegulvet

flydende design sal soveværelse

flydende gulv design moderne værelse

flydende gulv moderne moderne værelse design

flydende gulv stue design

elegant design flydende gulv

flydende gulv deco idé

flydende gulv deco værelse idé

flydende gulv idé interiør deco

moderne flydende gulv stue

flydende gulv æglæggende levende

flydende gulv badeværelse

flydende gulv moderne badeværelse

Moderne stue flydende gulv

flydende gulv stue idé


About the author

admin