diæt

Fødselsdagskage opskrift Thermomix alle lækre

THERMOMIX fødselsdagskage opskrift

Leder du efter en fødselsdagskage opskrift Thermomix? Den seneste generation af multi-funktion foodprocessor inviteres ind i køkkenet for at lave forberede fødselsdagskage barneleg!


Fødselsdagskage opskrift Thermomix: særligt udvalg

Fødselsdagskage opskrift kage opskrift THERMOMIX jordbær

I en tidligere artikel introducerede vi dig til et eksklusivt udvalg af klassiske opskrifter i moderne version, som du nemt kan opnå med din værdifulde køkken følgesvend Thermomix. I denne publikation, ser vi på de bedste opskrifter af kager at gøre, perfekt til enhver festlig lejlighed: fødselsdag, fest eller bare for at behage det hver dag, mens du smager en lækker kage. Her er de ...

En fødselsdag chokoladekage og vanille, fortæller det dig?

fødselsdagskage chokolade THERMOMIX opskrift idé

Den seneste model af foodprocessoren Thermomix er multifunktionelt touchscreen og understøtter alle amatør kok eller lidenskabelig i hans kulinariske eventyr. Made in 2014 af selskabet, der er baseret i Tyskland, Vorwerk, er denne teknologiske opfindelse af ny generation permanent inviteret i moderne køkkener for os den nemme realisering af enhver form for lækre måltider. Denne nye generation enhed kombinerer tolv funktioner, samtidig med at spare tid og énergie.Pour kender alle dens funktioner, dens historie og gamle THERMOMIX modeller, vi inviterer dig til at læse vores artikel om dette emne. Endelig det gør næsten alt, og det sparer tid og energi.

Chokolade sludder kage og nødder

Thermomix opskrift kage idé valnød kage

Den foodprocessor Thermomix passer til enhver smag og letter kulinariske eventyr. Denne teknologiske anordning gør hverdagen madlavning utrolig let og behageligt. Det har mange fordele og optager meget lidt plads. Forbered hurtigt og nemt, med mere delikatesse, friske, sunde måltider til familie og venner er meget muligt! Ingen grund til at købe en fødselsdagskage alt, bare lad robotten Thermomix hjælpe dig i forberedelsen ...

klassiske valnød kage dekoreret med flormelis

THERMOMIX idé fødselsdagskage kage opskrift idé

En fødselsdagskage med chokolade og fløde

Fødselsdagskage opskrift idé THERMOMIX

Før du vælger din kage opskrift, skal det først stille spørgsmålet, hvilken slags kage gjorde du føler og hvad er anledningen? Er det fødselsdagskage til dit barn, din pige eller dreng eller din ven eller ægtefælle? Ønsker du en helt sund og veganske kage uden æg og mejeriprodukter, eller en traditionel kage med smør, sukker og kakao? Mulighederne er mange, alt afhængig af humør! Vi valgte fem kage opskrifter, enkle at lave og at tilpasse sig enhver smag.

En kage med chokolade og hasselnød hindbær sauce

Fødselsdagskage opskrift Thermomix chokoladekage

Hvem elsker ikke chokolade kage? Denne kage er ideel til enhver lejlighed og meget let. Du skal bruge følgende ingredienser: 500 g hindbær, 200 g mørk chokolade, 200 g brun farin, 200 g smør, 200 g hasselnødder, 5 æg, 100 g mel og lidt salt. Først Forvarm ovnen. Derefter adskille de hvide fra æggeblommer og indsæt pisken i din Thermomix skål. Hvis du ikke ved hvordan, er der flere måder at opnå uden problemer. Vi råder dig til at konsultere online-kilder for trin *.

Chokoladekage og friske hindbær alle lækre

chokolade hindbær kage opskrift idé THERMOMIX

Når adskilt æggeblommer og hvide, tilføje dem med lidt salt i din Thermomix skål og sæt i 4 minutter ved 37 °, hastighed 3 eller 5. Hæld blandingen i en skål og fjerne pisken. Bagefter satte chokoladen i skålen af ​​din foodprocessor og bland 10 sekunder ved hastighed 9. Tilsæt smørret i små stykker og blend igen 2 minutter ved 50 °, hastighed 2. Tilsæt sukker og æggeblommer æg og bland i 30 sekunder ved hastighed 4. skrab kanterne og tilsæt hasselnød pulver og mel og sæt 20 sekunder ved hastighed 4. tilsæt blandingen til skålen, der indeholder æggehviderne og bland forsigtigt. Hæld blandingen i en smurt skål tilpasses størrelsen af ​​ovnen og bages i 30 minutter ved 180 °. Når ud af ovnen, lad din kage køligt. Endelig satte hindbær og en lille brun sukker i din foodprocessor og bland i et minut ved hastighed 5. I en smuk plade, skal du placere et stykke kage og lave en hindbær sauce.

Walnut kage og kaffe let at opnå

kage opskrift Thermomix idé fødselsdagskage nødder

Ønsker du en enkel og lækker kage, perfekt til sæsonen? Så prøv denne kage opskrift med valnødder og hasselnødder uden mel. De ingredienser, du skal bruge er: 50 g smør, 50 g valnødder, 150 g brunt sukker, 5 æg, 1 tsk bagepulver. Som med enhver kage, lavet med eller uden Thermomix foodprocessor, er det først nødvendigt at forvarme ovnen ved 180 ° C Til at begynde, hældes i skålen af ​​Thermomix alle ingredienserne undtagen nødder: hasselnødder, æg, sukker, salt og bagepulver og bland 30 sekunder ved hastighed 6. Tilsæt derefter nødder og bland igen 20 sekunder ulmende mode , hvilket svarer til 40 omdrejninger per minut, omrøres forsigtigt. Når din blanding klar, hæld det i en silikone støbeform, fortrinsvis, og kog det i 40 minutter. Når kogt, fjerne din kage ud af ovnen og lad den køle lidt. Du er velkommen til at dekorere det dog, du ønsker: frisk frugt, tørret frugt, fløde, chokolade ...

En kage med valnødder og hasselnødder, fortæller det dig?

kage opskrift idé THERMOMIX nødder opskrift

Datoer er ideel til at opnå en sund og lækker kage

THERMOMIX idé kage kage ideer datoer

Datoer er kendt for deres ernæringsmæssige fordele. Meget rige på vitaminer, mineraler og sporstoffer, de er en vidunderlig base for enhver kage, veganer eller vegetar. At opnå en blød med datoer, skal du 250 g datoer, 50 ounces vand, 100 g brunt sukker, 3 æg, 200 g hvedemel, 60 g smør, halv pose gær og lidt honning. For at gøre denne lækre bløde til nogen datoer, startdatoer skåret i stykker, læg dem i en skål med vand og varme i 6 minutter, hvilket svarer til den mulighed, eller Varoma Gentle røre indstillingen på engelsk. Lad blandingen i skålen i ca. 10 minutter. Derefter blandes i 15 sekunder ved hastighed 10. Hæld i en skål og lad off. Ingen grund til at rense Thermomix skål for resten, er det muligt direkte at opvarme smør til 2 og et halvt minut til at fremskynde 2 og derefter tilføje rørsukker og bland det hele i 10 sekunder ved hastighed 4. Næste tilsæt mel, gær og i slutningen, æg. Derefter blandes i 10 sekunder ved hastighed 5, skrab ned sider af skålen med spatel. Sidste af alle, tilføje datoer Mos med honning og bland 10 sekunder ved hastighed 5. Hæld i smurt plade og bages i 35 min ved 180 ° C

Apple kage og møtrik let at opnå

æblekage opskrift idé nødder THERMOMIX opskrift idé

veganske chokoladekage og vanille med marmor effekt

chokolade vanilje kage idé marmoreret effekt THERMOMIX opskrift

Fancy en veganer kage? Så prøv denne kage opskrift veganer chokolade og vanilje. Ingredienserne er nødvendige for dets fremstilling er: 200 g mel, 200 g rørsukker, bagepulver, soja yoghurt, 120 ml vegetabilsk mælk (kokos, mandel, sojabønne, ris), 80 ml solsikkeolie, lidt cider eddike, noget væske vanille, kakao og en knivspids salt. Igen, for at begynde at forvarme ovnen til 180 °. Efterfølgende mel blandes, rørsukker, bagepulver og salt i en egnet beholder. I en anden beholder, brug er soya yoghurt, solsikkeolie, vegetabilsk mælk, vanille og cider eddike. blanding af de flydende ingredienser til tørre ingredienser hældes. Det blander godt med et piskeris indtil glat. Derefter den separeres i to portioner. Fortynd chokoladen i varmt vand og dernæst den inkorporeres i en af ​​disse to dele. vanille ekstrakt er reserveret til den anden. På den måde får vi en halv chokoladekage, halvt vanille! For at opnå dette marmoreret effekt, samtidig hældning af de to blandinger i en støbeform smurt med solsikkeolie. Vi sætter i forvarmet ovn og venstre for at lave mad til 25 minutter.

alle lækre chokoladekage dekoreret med nødder

opskrift idé fødselsdagskage kage chokolade THERMOMIX

Hurtigt tip til enhver kage: alle ovne er forskellige, så det er altid bedre at teste kniv til at kontrollere, om kagen er kogt. Kniven vil udtørre kagen fra centrum. Endelig, lad din chokoladekage og vanille køle af, før du fjerner mug. Bon appetit!

Chokoladekage og vanille ideel til enhver lejlighed

kage fødselsdagskage idé opskrift let at lave

Find flere store kage opskrifter Thermomix, her.

Se denne video for at se, hvordan man kan adskille hvide fra æggeblommer:


About the author

admin