indirekte belysning – armatur ideer atmosfære til indendørs – anews24.info

indirekte belysning – armatur ideer atmosfære til indendørs

indirekte belysning armatur LED deco forældrenes moderne design værelse

Hvad er en indirekte belysning og hvorfor fokus i sit hus? Købet af armaturer til indendørs kræver ofte to grundlæggende muligheder, belysningen kaldet direkte eller indirekte kaldet.


Her er nogle forklaringer til at hjælpe dig med at forstå forskellen mellem de to typer af lamper til hjemmet, efterfulgt af vores udvalg af lamper og andre kilder til indirekte belysning for en moderne bolig.

Hvad er forskellen på direkte og indirekte belysning belysning?

indirekte belysning LED lys stribe køkken bordplade stativ design

I modsætning til direkte belysning, der dirigerer lys oppefra og ned, indirekte belysning er et begreb, der refererer til kilder, der direkte lys på en væg, loft eller en anden overflade, der reflekterer lyset. Begge typer af belysning er velegnet til forskellige anvendelser. Task belysning er velegnet til aktiviteter, der kræver flere detaljer og koncentration af opmærksomhed, såsom at arbejde i madlavning, håndværk, skrivning og læsning. Vedhængende inventar er et klassisk eksempel på direkte lyskilde, der anvendes til at lede lyset til et bestemt område.

Indirekte belysning og omgivende belysning - nogle nemme eksempler til at huske

hus idé indvendig belysning moderne atmosfære gelænder

Den indirekte belysning på sin side diffunderer ind i rummet i en mere eller mindre homogen måde. Lyset reflekteres derefter på lodrette flader og lofter til at sprede i hvert hjørne af lokalet. Af denne grund er denne type belysning også kaldet stemningsbelysning og er meget velegnet til de tider og rekreative områder såsom badeværelset og soveværelset. Wall sconces og vender loftet suspensioner er eksempler på kilder til indirekte belysning.

stemningsbelysning - vores udvalg af lyskilder for dele af interiøret

belysning'ambiance luminaire LED design etagere chambre a coucher idees

Det nuværende marked byder på en masse indirekte belysning til interiøret. Vi har udvalgt eksempler på dekorative lamper, LED-lys og lys strimler, der er egnet til forskellige områder af en moderne bolig. Vi udforsker dem én efter én i følgende publikation.

Hvad kilde til indirekte lys stue og spisestue?

lamper'ambiance idee luminaire design mur decoration contemporaine

Den stemningsbelysning er et ideelt valg for hele stuen eller til dekoration af specifikke hjørner af dette rum i huset. Blandt de lyskilder af denne type, væg Sconces er blandt de bedst egnet til moderne livsstil.

Væg lys til lysdesign: Gilded Layland af Anthropologie

idé indirekte belysning fastholdelsesanordningen sæder væg atmosfære lampe design

De væg sconces er meget velegnet til dekoration en afslappende hjørne i den moderne stue. Runde, firkantede eller anden form mere oprindelige inventar af denne art retter lyset mod væggene og give nok lys uden at skabe ubehagelige udbrud.

omgivende belysning model for levende Burj af Luxxu

lampe'ambiance modele applique modeles design interieur

Mere end andre stemningsbelysning, lampetter er et væsentligt element i udsmykning af den simple grund, at de er installeret mere eller mindre permanent i et specifikt område i dit hjem. Men det er også en funktion, du kan drage fordel, for eksempel ved at kombinere dine armaturer med tilbehør som farver, for derved at give dit hjem et tilpasset udseende.

Applique design metallisk farve design for at leve

belysning stemning væg lys væg idé deco entre interiør idé

Den samme form for stemning lampe passer også indretning af spiseplads i stuen eller spisestuen.

Væg armatur atmosfære for moderne spisestue

indirekte belysning eksempel'applique murale idee de decoration salle a manger

Mens den nuværende tendens er at spisebordet indretning med suspensioner, alle er ikke ikke forføre tanken om et loft i midten af ​​spiseplads. Hvis du ikke kan lide suspensioner, kan du erstatte dem med applikationsbroderi, der er langt mere diskret alternativ og mindre krævende af plads!

Hængende lampe moderne design til indirekte belysning af Buschfeld

suspenderede armaturer atmosfære zen idé dekoration belysning spejl

Apropos suspensioner, også være opmærksom på, at nogle af armaturer af denne art kan tjene som kilder til indirekte belysning, da denne lampe design, der ikke rette lyset til et bestemt punkt, men spredt over hele plads.

Eksempel suspension design til indendørs belysning atmosfære

indirekte belysning suspension bordet moderne kontor spejl idé

Her er en anden god idé dekorativ belysning til stue, spisestue og endda et kontor hjørne sat i stuen!

LED lys bånd til væg reol hylder

brugerdefinerede belysning hylde reol hylde væg LED-belysning

De lyse LED strimler er også del af atmosfære belysning, da de spreder lys på lodrette overflader, såsom vægge og biblioteker. I dette billede, en idé om indirekte belysning dekoration til åbne hylder, der vil give det et smart og moderne.

Gulv lampe til indirekte belysning design: Broom af Brand van Egmond

indirekte belysning lampe opholdsstue'ambiance maison design salle de séjour

De gulvlamper har også en passende version til dem, der foretrækker indirekte belysning. Takket være deres form, humør lamper af denne art er en funktionel supplement til hvert hjørne af lokalet, herunder en læsning område, der kræver mere lys.

moderne gulv lampe til indendørs

indirekte belysning lampe model stående armatur moderne design

De gulvlamper af denne type tilbyder også en anden fordel: de er ganske simpelt at flytte fra et område til et andet, så du kan bruge den, hvor du har brug for det i øjeblikket!

køkken indirekte belysning: LED lys stribe Lighting System 6 af Gera

indirekte belysning zen lys stribe lysdioder køkken bordplade Layouts

I køkkenet, er det indirekte belysning som regel repræsenteret ved LED lys strimler type. Let at installere selv i et område med minimal design og trendy, LED strips er også en af ​​de bedste muligheder for at belyse et køkken med lakerede møbler, der reflekterer lyset.

Mood belysning til Gamma Arclinea køkken design

indirekte belysning model køkken atmosfære LED lys stribe

På trods af sine æstetiske og praktiske fordele, der er lysbånd ofte anses for utilstrækkelig til dekoration et funktionelt køkken. Hvis problemet generer dig, ved, at du meget vel kan kombinere armaturer af denne art med en eller flere direkte lyskilder til din bordplade og køkkenvask!

Vægmonteret armatur atmosfære for trappe dekoration Rio Lc Cinier

deco trappe belysning d'interieur bandes led luminaire mural

Omgivende belysning foretrækkes ofte i områder, der kræver en masse af lys, der spredes homogent gennem rummet. Dette er tilfældet i overgangs- rum såsom indgangen af ​​huset, gange og trappeopgange. God belysning i de dele af hjemmet er særligt vigtigt, da de krydses dagligt af alle familiemedlemmer.

LED lys strimmel gul for gelænderet ved Gera

belysning af'escalier interieur bande led lumineuse ambiance

nutidige belysning producenter tilbyder en lang række belysningsforhold kilder lavet specielt til disse områder af huset og de typiske elementer i disse som for eksempel gelænderet.

Indirekte belysning i badeværelset, moderne indretning af Agape

indirekte belysning armatur LED strip spejl møbeldesigner badeværelse

Ligesom køkkenet, kan badeværelset og toilet gavn af indirekte belysning anvendes alene eller kombineres med en anden lygte.

Brusebad med LED lys bånd til væg niche tendens belysning

armatur'interieur lampe led niche murale salle de douche italienne design

Små badeværelser er ofte rum, LED strips er de bedste muligheder for at dekorere sådanne dele af huset, fordi de ikke optager meget plads, og de tilpasser sig nemt nicher og kroge.

Sådan bruger omgivende belysning til at dekorere sit badeværelse?

spejl belysning badeværelse moderne zen badeværelse

LED lyser også give dig mulighed for at skabe en fredelig atmosfære i dit badeværelse og fremhæve bestemte elementer i dens udsmykning.

dressing møbler og design belysning til reoler af Cristiano Rosa

belysning af'ambiance sur mesure idee lumiere indirecte dressing armoire

Et andet rum i huset, der ofte indeholder nicher eller i det mindste, en masse opbevaring af alle slags: omklædningsrummet. Indret denne del af huset med LED-belysning til dine behov og nyde en upåklagelig forbinding!

Indirekte belysning soveværelse voksen Maxim Tsiabus

lampe'ambiance luminaire mur exemple chambre contemporaine panneaux lumineux

Afslapning par excellence, soveværelset og master suite er blandt de oftest dekoreret med kilder til indirekte lys og ornamentale lamper dele. Lad os se, hvad forskellige smarte belysning mulighederne for dette rum i huset!

omgivende belysning model for voksne rum tilpasset af Who Cares Design

indirekte LED belysning idé Layouts værelse har moderne soveværelse

Stemningen belysning er ofte til stede selv i voksne værelser indrettet i ultra moderne stil, som vist på billedet nedenfor. Desuden brugerdefinerede turneringsplaner er en af ​​de store muligheder for at give mere personlighed til sådan et soveværelse.

rød belysning til dekoration ultra moderne voksen soveværelse

armatur røde LED belysning stemning layouts moderne stil værelse

Indirekte belysning kan også ændre farven til at bidrage til en atmosfære mere afslappende og mere udfordrende som du ønsker!

oprindelige væg dekoration til værelse design med omgivende belysning af Vibia

væg lampe atmosfære deco soveværelse

Placeret bag sengen, kan væg sconces også have en dekorativ rolle, som vist med dette vægmaleri design af Vibia runde inventar.

lys hovedgærde dekorationer med LED lys strimmel af Frontop

Interiør LED-lampe bånd'ambiance eclairage chambre adulte design

Det omgivende lys, LED eller andre, er også med dekorative elementer i værelset og især Hovedgavl I virkeligheden er dette meget blød belysning går godt med næsten alle de mest populære materialer til fremstilling af senge og tilbehør til møbler.

standerlampe til stemningsbelysning og rum dekoration soveværelse voksen

indirekte belysning lamper og armaturer'interieur deco style contemporain

Du har et kunstværk eller en lille møbeldesign erklæring i dit soveværelse, og du ønsker at gøre opmærksom på dette punkt? Brug gulv lamper eller lys strimler til at fremvise dette hjørne af lokalet!

Moderne lampe til kammer afslappende soveværelse med ekstra

indirekte belysning LED-lampe lille bord piedestal moderne levevis

Desuden LED lys let blive dekorative elementer i sig selv, da vi se denne lille sofabord lampe moderne stil!

Lampe zen sten formet design af Andre Cazenave

idé indirekte belysning lampe'ambiance moderne decoration zen

Og hvis du nyde atmosfæren zen og er på udkig efter tilbehør, stil for din afslapning, gå til armaturer inspireret af naturlige elementer som sten og mineraler.

Japansk stil indretning post til Zen værelse: naturlig stil ornamental lamper

lamper'ambiance zen deco naturelle pierre lumineuse design

Sidste plads, der skal nævnes, når vi taler om ornamentale lamper og indirekte belysning: soveværelset for baby eller barn. Nedenfor er nogle indvendige belysning muligheder, der opfandt specielt til dekoration sådan et værelse!

Indirekte belysning baby værelse eller barn nogle ideer tendens inventar til børn!

indirekte belysning lys krans deco pige kammer

De julelys er en type lygte ideel til dekoration en baby værelse væg, pige eller dreng.

En lille væg lampe formet dyr planteskole design af Anthropologie

lampe'ambiance luminaire applique chambre bebe enfant deco animaux

Selvfølgelig kan du også finde væg Sconces eller andre små armaturer skræddersyet til indretning af et rum i dit lille darling.

ornamental lamper kollektion til dekoration planteskole dreng eller pige

model armatur'ambiance applique deco mur idee chambre bebe

For eksempel, disse mini lamper i figurer af dyr i junglen og havet er en sød idé, der ville blive også en meget flot gave til venner, der kommer til at byde velkommen til en ny baby! Hvad siger du?

Små indirekte belysning lampe til børneværelset: Orochi Drage

LED belysning stemning dragen lampe farver dreng pige værelse

For et barns værelse sjov og godt oplyste, satsning på en lille LED-lampe formet imaginær dyr som væsener fra eventyr eller yndlings spillefilm for dit barn! Din lille kål vil have det sjovt med mini velvillige drage, der kan ændre farve som mønster på øverste billede, der sælges af Anthropologie.

omgivende belysning armatur i rød farve til dekoration pige eller dreng

atmosfære lampe dekoration planteskole lyserød rød grøn farve

Og for en teenager værelse, skal du vælge en sød kat og heldig af kinesisk tradition eller sconces tendens til at ledsage legende tilbehør til pige eller dreng! Her er to fine eksempler på billederne nedenfor:

Armatur til børneværelser: Maneki Neko kat dør lykke ved Smoko

lampe'ambiance chat chinois luminaire indirect decoration chambre enfant

Model lampe kinesisk heldig charme for børneværelse dreng eller pige design af Smoko

indirekte belysning armatur planteskole dekoration pige dreng moderne design

Foreslået dekoration teen pige eller dreng værelse med væg armatur trend

lampekammeret deco metalmaling ellipse armatur

armatur model tendens til boligindretning af metallisk farve ved antropologi

væglampe belysning idé deco stemning zen voksen værelse


Like this post? Please share to your friends: