designobjekter

20 eksempler på en moderne pejs i stuen

pejs'angle design

Altid drømt om en moderne pejs i din stue? Sådan indsættes sådan en pejs i indretningen af ​​værelset med livet? Eller hvordan at forny en pejs? Vi tilbyder lounge med moderne pejs fotos til at inspirere dig og opfylde dine drømme.


Designer stil eller mere traditionelle pejse, med eller uden indsats - til dig at vælge den rigtige idé! Vores udvalg af moderne imponerende pejse føje en ny dimension til dit hjem. I træ og multi-fuel, gas eller el, vil vores pejse gøre din bolig en varm og indbydende område.

Den moderne pejs bringer en varm atmosfære i stuen

moderne gas pejs

De fleste af jer er måske store fans af moderne design slank, elegance og smarte med uventede hånd. Selv hvis et rum er moderne, kan det ikke have den varm og indbydende atmosfære og behagelig at bruge tid. Det tager kun den højre knap det bliver til et varmt hjem og informeret. Vi har samlet en samling af 55 fantastiske eksempler på moderne pejs, præsenteret i forskellige rum i huset. At have en pejs i dit hjem ikke kun skaber varme, men som en ideel plads til indsamling og underholdning og fungerer som den perfekte omdrejningspunkt.

Skorstenen Dagens forskellige former

moderne pejs'angle

Design arrangement komfortable forsæder i pejsen så få det meste af pladsen. De fleste pejs modeller er tilpasset, men mange af de idéer, som vi præsenterede let kan tilpasses til dit hjem. Nyd billederne af moderne pejs nedenfor og få inspireret.

vedhæng moderne pejs i stuen

Moderne pejs i stuen

Det er omdrejningspunktet i rummet

moderne åben pejs

Nogle gange vil du finde hjørnet

designe Moderne pejs

Nogle gange er det på væggen

Pejs på væggen

Det vedtager geometriske figurer

Pejs Design runde

Moderne pejs i en stue design

Moderne pejs i en stue design

sort og hvid kontrast Pejs

sort og hvid kontrast Pejs

Dekoreret i sten, det står på udstillingen

smuk sten pejs

Moderne pejs i en hvid stue

Moderne pejs i en hvid stue Moderne pejs i en rustik stue Moderne pejs design Moderne pejs i en stue med udsigt pejs dekoreret med sten Sort Contemporary Pejs Nordisk design af salonen og skorsten Farverigt værelse med en moderne pejs Komfortabel stue med pejs design og moderne stue pejs


About the author

admin