California Scan: käsikirja luonnollista, valovoima vaikutus – anews24.info

California Scan: käsikirja luonnollista, valovoima vaikutus

California lakaistaan ​​hiusten-cut-lyhyet hiukset

Saapuminen kesän pidämme yhä muuttaa ulkoasua ja huolehtia itsestään. Me kaikki olla "loma paluu" jo ennen osapuolille.


Siksi meidän täytyy ajatella väriä. Me kaikki tiedämme, joiden mukaan auringon värjätyille hiuksille. Siksi tässä artikkelissa näytämme trendikäs tekniikkaa, joka on California skannaus.

Mitä Kalifornian skannata ja mitkä ovat sen suurimmat edut?

miten-to-scan-vaalea

Ensinnäkin, sinun täytyy tietää, että tämä värjäystekniikka on ollut noin hyvin pitkään. Se oli kuitenkin unohdettu aikaa, mutta nykyään on takaisin nopeasti. Päätarkoitus tämä väri on saada tuottoa lomalta vaikutus. Tämä kampauksen on kirkas, luonnollinen seuraus, joka jopa aurinko ei pilata. Se sopii myös naisille pitkät hiukset kuin lyhyet hiukset.

Tekniset-Eclat-hiukset lyhyet

Mikä on tekniikka Kalifornian scan?

Tarkoituksena Kalifornian skannaus on keventää hiukset. Joka täytyy valita väri, joka on ainakin yksi tai kaksi sävyä vaaleampi. skannaus voidaan tehdä sen luonnollisen värin tai suoraan käyttöön uuden väritys. Tähän lisätään väriaineita, joilla on alhainen hapettuminen pohjassa hiukset. Sitten meidän on venyttää kammalla sekoittaa kaksi väriä luonnollisella tavalla mahdollista. Meidän on korostettava kärjissä kevennysvoiman tuotteita ja noin kaksikymmentä minuuttia, työ on tehty!

brown-hair pitkän idee

Miten ylläpitää Kalifornian skannata?

Tämä ei vaadi paljon aikaa. Pitämään hiukset, yksinkertaisesti mene kampaajalle 2-4 kuukautta korostamaan värit. Koska väri on taipumus kuivua hiukset, suosittelemme käyttää säännöllisesti kosteuttava hiukset peittävät.

hiukset pitkän hiukset leikkuri

Päätavoitteena skannaus on valaista hiukset. Siksi on tärkeää, että se tehdään hyvin. Voit suorittaa tämän tyyppisen väritys kotona, mutta se on melko riskialtista. Joten kysy ainakin kuulla kampaamo. Meidän on ymmärrettävä skannauksen osiin hiukset kasvojen ja pään yläosaan. On tärkeää, että lukot ovat luonnollisesti sulanut.

jäykkä hiusten värjäys-Dodge

Aluksi Kalifornian skannaus on tarkoitus olla blondia. Mutta tänään monet ruskeat ja suorittaa tämän tyyppinen väritys. Päätavoitteena on saada tumma juuret ja kevyitä.

hiukset leikattu hiukset pitkä

Valitsemalla Kalifornian skannaa voit älttääksesi juuret jos tehdään omia hiuksiasi. Keventää hiukset Strand Toimintalohkoon on todellinen innovaatio hiukset niin et vahingoita hiuksia.

idee-hiukset-olkapään pituus

Toinen etu Kalifornian skannaus on, että se sopii naisille, jotka ovat juuri ollut valkoiset hiukset. Tämä kattaa epätäydellisyydet pieni aivohalvaus.

valo-efekti hiuksiisi

Tässä ovat vinkkejä Sunlight scan:

Ensimmäinen, tietää, että Kalifornian skannaus ei ole samaa vaikutusta lyhyet hiukset kuin pitkät hiukset. Itse asiassa, jos sinulla on hiukset liian lyhyt, heijastukset eivät näy riittävästi. Olisi haluttu vaikutus seepra, pitää mielessä, että sinun pitäisi aina valita värin ainakin yksi tai kaksi sävyä vaaleampi.

meches-heijastus-punaiset hiukset

Vaikka tämä uusi tekniikka yrittää säilyttää terveet hiukset, niillä ei ole kuitenkaan suositella soveltaa yli 3 kertaa vuodessa. Jos juuret kasvavat takaisin liian nopeasti, sitten tehdä pieniä muutoksia.

elävät hiusten idee-sävyt

Ja tässä utelias uutuus: Tiesitkö, että on olemassa lakaista henna? Mutta ole varovainen! Älä käytä henna jälkeen väritys!


Like this post? Please share to your friends: