panta Ikkunareunustusten nykyaikainen keittiö – anews24.info

panta Ikkunareunustusten nykyaikainen keittiö

panta ajatus moderni keittiön ikkunasta

Minkälaista ikkunan valita kehityksen tai makeover nykyaikainen keittiö? Me katsoimme esimerkkejä kiinteiden banneri ikkuna, liuku- ja svengaava ja hyödyt nykypäivän keittiöihin.


Pidä käsittelyssä selvittää Tutkimuksemme tulokset.

Pääpanta Ikkuna: hyödyt ja kehittäminen esimerkkejä nykyaikaisia ​​ruokia

Kiinteät asettelut keittiön ikkunasta

Banneri ikkuna, joka tunnetaan myös nimellä ikkunapituus, tekevät valoisa keittiö paljastamatta kotiin silmissä naapurit ja ohikulkijat kadulla. Se on useita versioita: kiinteä, niille, jotka haluavat vain nähdä ulkopuolella ilman välttämättä avata ikkunoita, mutta myös liukuva tai keinuvat paremman ilmankierron keittiössä.

Kehittää panta kiinteän ikkunan yläpuolella keittiötaso

keittiöt piirustusten bannerin ikkunaan

Monissa nykyajan keittiöt, bändi ikkuna asennetaan seinälle pitkin työtaso. Koosta riippuen ikkunan, voimme nähdä näkymistä ulkopuolelta valmistautuessaan herkullisia aterioita. Tämä kehitys ajatus muuttuu ikkunan eräänlaiseksi panoraama suuri maalaus, joka koristaa yksi seinä sisäpuolella.

Miten sisustaa keittiö ruokailutila siteellä ikkuna

moderni ajatus Deco keittiön ikkunat

Tämä ratkaisu sopii koteja, jotka on mukava ulkopuolella ja näkymä vuorille, merelle ja jopa kaupungin asunnot korkeuteen. Lisäksi nämä ikkunat ovat myös usein käytetään ruokailunurkkaus koristelu suurkeittiöissä.

vaakasuora Nauhaikkuna välttää katsekontaktia naapurimaiden taloja

panta keittiön ikkunasta ajatus ulkoasut

Monet ihmiset ovat hämmentynyt niiden ennakoitu suhteessa ja jopa valita mennä ilman luonnonvaloa välttää tämän varjopuolena kaupunkialueilla ja joitakin historiallisia kyliä. Banneri ikkuna on tapa ratkaista tämä ongelma.

Ikkunan pituus, trendikäs lisävaruste nykyajan keittiöt valkoinen

keittiön ikkunasta koristelu panta

White on yksi yleisimmistä värit koristeluun nykyajan keittiöt. Tällaisessa ympäristössä, pituus ikkunoiden ansiosta suunnittelijat voivat luoda hieman vaihtelua kappaleina väri ulkopuolella, joka voidaan nähdä.

Vuonna nykyaikaiset sisätilat, ikkuna nauhat voi korvata keittiö splashback

panta Deco keittiöt ikkunaan

Toinen mielenkiintoinen idea on havaittu suunnittelija keittiöt tänään, että käyttää pituuden ikkunan vaihdon keittiön backsplash. Tällainen sisätila sisältää lisäämällä toinen ikkuna samaa tyyppiä, tällä kertaa korkeus. Tuloksena on kirkas ja ärsyttävää suojelualue nähden suhteessa!

Vaaka kiinteä ikkuna on hyvä idea tiloihin lasitetut seinät

kiinteä ikkuna keittiössä panta

Tämäntyyppiset ikkunoita ei ole tarkoitettu pelkästään taloa uteliaita naapureita tai jotka puuttuvat kirkkautta. Voidaan hyvin ottaa vaakasuoran kiinteän ikkunan tilassa, jossa on jo useassa ikkunoita.

Kuinka käyttää pitkää ikkuna ja integroitu hyvin sen sisustus

Tyyppinen keittiön ikkunasta pituus

Joissain sisustus, ikkunat ja ovet ovat elementtejä koristella itsessään: he ottavat materiaalit ja värit, yhdenmukaistaminen helpottuisi ja näyttää hyvin perusteellinen lähestymistavan omistajat talon tai sen suunnittelijat!

Minkälaista kiinteän ikkunan keittiöön mustavalkoisena?

Kiinteän keittiön ikkunasta pituus

Ja tarkasti banneri ikkuna on lisävaruste, joka on epäilemättä miellyttää niitä, jotka rakastavat sisustus ajatellut jokainen yksityiskohta. Se valittaa erityisesti pelimahdollisuuksien se sallii. Tässä on yksi hyvin onnistunut esimerkki talossa Australiasta, jossa ikkunan taso vastaa täydellisesti kuin Keski-saari. Istuminen baarituolit, asukkaat tämä talo on siis kaunis vihreä näkymä heidän silmiensä edessä!

Edut vaakasuoran ikkunan keittiö betonipinnoille musta nykyaikaiset huonekalut

Pieni keittiö seinäsomisteiden ikkunoita

Sisätilojen betonia tai tummat kalusteet hyvin näytteille kyky ikkunoiden tämäntyyppinen selkeyttämään niitä osia. Välinen kontrasti karkeita pintoja ja vihreä ulkopuolella keittiö on todella vaikuttava!

Bannerin ikkuna taulukon seinäkoristeen mustavalkoisia kpl

valkoinen keittiöt Layoutsin ikkunan pituus

Koska sen muoto, vaaka ikkuna on yksi kaikkein luonnollisin vaihtoehtoja pitkään ruokia. Horisontaaliset ikkunat soveltuvat hyvin myös kehittämään nykyaikaisia ​​ruokia Zen tyyliin. Tässä yhteydessä nämä ikkunat ovat usein yhdistetty pöydiltä ja splashbacks rauhallisessa ja luonnon sävyjä.

Edut ikkunan pituuden sisällä zen keittiö

custom ikkunat kauan ko nykyaikainen keittiö

Keittiön suunnittelu by Duilio Damilano, SAOTA Stephenson designkollektiivi, Bijl arkkitehtuuri, LSA Arkkitehdit, Arkkitehdit Moloney, David Watson Arkkitehti & Agushi Rakennusliitto Mim suunnittelu Luciano Kruk, Kya Villa, Feldman arkkitehtuuri, MM ++ Arkkitehdit


Like this post? Please share to your friends: