baderom

Utvikle grønne omgivelser på badet

Zen bambusplante ramme

Innendørs planter er gunstig på flere måter enn én. La oss se hvordan du oppretter en vegetabilsk ramme i et bad for en moderne og naturlig dekorasjon av de vakreste effekt.


Ikke bare dekorative gjengivelse er veldig estetisk, fargen innspill og teksturer, men plantene er involvert i arbeidet med å avgifte luften i våre hjem.

planter avgifte luften

plante del monstera deliciosa

Selv om du føler ikke å ha spesiell grønne fingre, holde plantene i et bad er tilgjengelig for alle. Regelmessig fuktighet gjør badet et sted der planter føles bra. Uansett at dette stykket er ikke sol i hjemmet ditt, er det et bredt utvalg av tropiske planter som vokser godt i en atmosfære av tungsinn, som de gjør i skyggen av store trær i jungelen.

plante ramme med krav skygge

diverse plante skillevegg delen

Som Platycerium, en slekt av epifyttiske bregner av familien sisselrotfamilien kalt "staghorn" og som vokser på trestammer. Du kan lage en grønn innstilling, som et maleri kunstner hvis motivet er en levende plante og i 3D! Og for å fullføre jungel atmosfære du kan spire en avocado pit som lett kan gå opp til en meter høy, og ideelt sett fullføre innredning.

bokstavelig talt en del plante

plante bregner ramme Platycerium

Å slappe av i beste fall i dammen, foran innpode en Zen Asian atmosfære med bambusskudd. De kommer i mange varianter, spør om det som fungerer best i barnehagen. Husk at bambus er vannkrevende, ikke la det tørke.

for en Zen atmosfære

plante bambus øy innstilling

Det er også mulig å lage en plante del ved å henge en grønn vegg på en av veggene, mange tutorials er tilgjengelig på nettet om hvordan du går frem. Aloe vera-planten er et must i hjemmene, gelen som finnes i sin brede blader er herlig på huden, prøv den på en solbrenthet, eller er du en smoothie som oppdatere deg på varme sommerdager . Hun elsker lyset, og vil være best foran et vindu, selv små dimensjoner. Se vårt bildegalleri.

aloe vera setter lettDeco plante aloe vera

falske Philodendron (Monstera deliciosa)

plante ramme potteplantene

Ficus er en svært attraktiv plante

Italiensk ficus dusj

kule knapper

planter hylle

en original idé

pommel plante sammensetning

vegetabilsk dyppebad

glasert ekstern bad

for en moderne stil

vegetabilsk kontrast vegger nøkkel

ficus badekar avslappet atmosfære

bambus deco bad

vegetabilske planter mangfold ramme


About the author

admin