møbler

opprinnelige tre skrivebord ved Produce Workshop

Opprinnelige tre kontormøbler design

dette opprinnelige kontor ble ledet av Produce Workshop på forespørsel Little Red Ants Creative Studio, som arbeider innen videoproduksjon. Studioet ligger i et nabolag i byen Singapore, foreslår å utvikle verk som er utfordrende fordommer og begrensninger av den kreative ånd.


opprinnelige tre kontor i lokalene til Little Red Ants Creative Studio

opprinnelige kontor design innredning

Dette oppdraget er sett illustrert på en vellykket måte i sine lokaler. tre Faktisk er kontormøbler designet for å fremme kommunikasjon mellom ansatte i studio. Løsningen finnes ved Produsere Workshop er veldig interessant: kabinettet tar form av et bånd som strekker seg over hele lokalet av Little Red Ants Creative Studio. Den kobles på denne måten ulike indre områder og menneskene i den.

Originalt design av Bureau Produce Workshop

Kontor utforminger opprinnelige tre kile arbeids

Den tre skrivebord som du ser på vårt bilde er så lastet med et sterkt budskap. Det representerer visuelt ånden av samarbeidet i bedriften og ansatte felles innsats for å nå felles mål. Han personifiserer også hvordan stadier av arbeidet til hvert medlem av studioet er forent i en global arbeid.

originale møbler Kontor Workspace

Bilde opprinnelige tre kontormøbeldesign

Kontoret har også blitt designet for å være i harmoni med hvordan organiserte den kreative prosessen i studio. Bevegelsen er orientert arbeidsområde forfattere, som er ansvarlig for de første skritt for å lage videoer, til utgivere, som arbeider med produktet behandling oppgaver.

Ideen tre opprinnelige pulten å stimulere samarbeids ånd

Opprinnelige tre kontormøbler interiør

Denne gigantiske arbeidet står også tilbyr en fordel med praktisk synspunkt: du kan skjule det lett alle elektriske kabler, veldig rik på lokalene og bruke sin struktur for å koble datamaskiner og annet datautstyr i ulike områder av innsiden.

opprinnelige tre stort skrivebord Bilde av to nivåer

Oppsett opprinnelige kontorlokaler innvendig hjørne arbeid

utformingen TV skap skjuler en bar

TV originale kontormøbler design idé

En del av møblene har barer som tillater ansatte å komme på den høye delen av møbler og sitter på en plattform som huser et bord og noen tre stoler. Råvarene Workshop teamet har også implementert en kreativ idé i samme arbeidsområde: bar skjult bak TV-kabinettet veggen (på bildet over).

tremøbler utformingen av Produce Workshop

tre møbler sofa møbler og moderne design

Image design tre sofa

sofa moderne interiør tre design

Produsere Workshop, hvis lokalene er plassert i Singapore, er et team av unge fagfolk som spesialiserer seg innen design og realisering av gjenstander og interiørdesign. Teamet prøver alltid å gi sine prosjekter en historie eller en bestemt melding. Gjennom sine prosjekter og resultater, det viser at begrensninger av budsjetter og økonomiske besparelser er viktige elementer som arbeider for å respektere og stimulere den kreative ånd.

Moderne tre TV skap med Produce Workshop

Interiøret tre design moderne møbler TV

Produsere Workshop består av fire unge profesjonelle, Yi Cheng, Loh Juan Hao, Yap Boon Kiat og Stanley Tan, som hver arbeid på ulike aspekter av livet til selskapet, design interiør, gjennom møbler produksjon og den strategiske utviklingen av selskapet til slutt med spørsmål knyttet til økonomistyring.

Bilde av møbler tre bokhylle med plass for TV-kamera

møbeldesign TV veggen tre oppbevarings

tremøbler design for veggelementer og TV

TV møbeldesign bibliotek trevegg

Bilder av den opprinnelige kontormøbeldesign og tre av Produsere Workshop og Edward Hendricks, CI&En Photography