Brico

Innredningen bryllup billig gjort av deg!

Deco bryllup billig overblikk bord dekorasjon DIY

den Deco billig bryllup er å hedre kjære kjærlighet! Du som søker en union partiet kan være rustikk eller enkle, men likevel stilig og elegant. DIY bryllup dekorasjoner er svært populært i disse dager.


Fordi de er koselige og komfortable, og passer for nesten enhver årstid. En festlig kontakt med en midtpunktet som er sentral i bryllup bord dekorasjon sikt er vårt forslag. Dette er en idé deco billig bryllup, som er å pønsker ut en floral midtpunktet. Og som ikke har en dekorativ blomster stykke, eller en krans elskerinne fasjonable? Du vil sikkert elske denne vakre idé for en billig bryllup dekor! For å gjøre dette krans floral midt du vil trenge en krans, og en annen falsk utfyllende grønn, spray metallic lakk, floral wire, saks, stearinlys, og et bånd.

Deco bryllup Lagre - spraye bladene med falske farger som bildet viser

Deco billig pulveriserer forlater falske ekteskap

Start med å spray male den falske krans og etter når det er tørt kan du legge dem til kransen. Sett den på bordet og legge lys for lysestaker. Sett litt grønn med sløyfe på bestikk. Og ha det gøy! Og det er det! Nå har du et bryllup deco for kul og veldig naturlig bord, og du kan bruke låven til bryllup, eller tre.

Koble den falske ark med andre for å gjøre en nesten malerisk bukett

koble falsk pittoreske bukett blad

Plasser etableringen mellom retter og lysestaker

Creation sentrum bord retter lysestaker

Grønne blader forent av et bånd på den flate

grønne blader forent flat

Resultatet er en billig, men elegant bryllup dekor

deco bryllup billig elegant


Skrevet avRobert Lebrun i BricoAbout the author

admin