Deco jul

Haluan häät sormenjälki puu minun erityinen päivä!

puu häät jalanjälki-making-itselle-malli-DIY-helppoa

Mikä on puu häät jalanjälki, miten ja miksi tehdä, kun teidän erityinen päivä? Tämä erityinen raportti antaa sinulle olennaista tietoa siitä, millaisia ​​osapuolen lisävarusteita ja tarjoaa ideoita sen toteuttamiseen ja räätälöintiä.


Löytää niitä nopeasti, alle!

häät sormenjälki puu book-kutsuja-sormenjälki

Häät sormenjälki puu on mukava vaihtoehto vieraskirja usein tehnyt juhlapäivä. Ymmärtää sen roolin, meidän täytyy tietää hieman toimintaa häät vieraskirja. Jälkimmäinen on eräänlainen tyhjä muistikirja, koristeltu mukaan toiveet pari. Se voidaan saavuttaa pari itse tai läheinen (ystävä, perheenjäsen, valvonta). Myös asiakkaiden kirjoja käyttövalmis voisi ostaa paperikauppana ostoksia tai tilata verkossa.

Vieraskirjaan tai puu häät vaikutelma hänen erikoinen päivä?

puu jalanjälki avioliitto print-malli-on-miten-se-itse Framework

Häät vieraskirja pyrkii anna vieraita jättämään muutaman sanan, sekä toiveita tai heidän vaikutelmia juhlapäivä. Se on mukava ratkaisu pariskunnille, jotka haluavat matkamuisto kaikista heidän vieraansa. Ja se on myös tapa oppia kokemuksesta jokaisen heidän ystävänsä. Sillä kuten tiedämme, pari harvoin on mahdollisuus keskustella laajasti kaikkia läsnäolijoita puolueensa.

häät sormenjälki puiden kuvakirja esimerkki

Nämä ovat ominaisuuksia ja etuja häät vieraskirja. Kuitenkin näinä päivinä, monet parit luopua tästä kiinnitys ja päättää korvata se puu, jossa on painatuksia heidän vieraansa. Tämä selittyy sillä, että naimisissa yleensä haluavat olla muisti he voisivat säilyttää ja nähdä päivittäin kotonaan. Kirja tarjoaa mahdollisuuden jakaa tunteita, mutta se päätyy usein tallennetaan kaapissa.

puu painettu häävalokuvista-frame-Dore-idee

Tämä ei pidä paikkaansa häissä sormenjälki puu. Tämä yksi on altistunut ensimmäisenä "allekirjoitettu" kaikkien kutsuttujen henkilöiden juhlaan.

Puu-a-häät-jalanjälki deco DIY-häät-idee

Sitten, kun pari palasi kuherruskuukautta, se muuttuu seinäsomisteiden esineen perheensä kotiin.

Mikä on häät sormenjälki puu ja mitkä ovat vaihtoehdot pariskunnille, jotka haluaisivat tehdä yhden?

Avioliitto jalanjälki akseli on olennaisesti se, tai kuvio on painettu paperille tai muulla tukea. Sijoitetaan sisäänkäynnin juhlatila tai jotakin sen kulmista on valmistua kukin Asiakkaita pyydetään jättämään sormenjälki. Viimeksi mainittu on yleensä sovelletaan kruunu puun ja siten jäljittelee ulkonäkö arkin.

Puu-a-jalanjälki-häät-luonnollinen väri vihreä-idee

Henkilökohtaiset allekirjoitukset jäävät paperille käyttämällä mustetta jälki. Väri jälkimmäinen on valita etukäteen henkilö, joka huolehtii tehdä akselin (naimisissa, sukulainen, morsiusneito ...).

Muokata häät sormenjälki puu

Puu-a-jalanjälki-avioliitto-romanttinen pastellinsävyisiä

Sen lisäksi, että kaunis muisto päivä, häät puu tarjoaa runsaasti muokkausmahdollisuuksia. Voit valita useita värejä, tyylejä ja materiaaleja valmistukseen tällaisen lisävarusteena.

Miten muokata häät puu Värileikkiä

Side väri, yksi on vapaa valita paletti sävyjä, jotka houkuttelivat meitä eniten. Tämä on koordinoida yleisteemana osapuoli tai aksentilla hänen koristeluun.

Puu-a-häät-jalanjälki-a-tee-se-itse-DIY-deco-musta-valkoinen

Lisäksi on myös mahdollista panostaa paletin sopivia värejä sisätilojen kodin. Ajatella nimenomaan alueen kotiisi missä olet altistaa häät sormenjälki puu ja nähdä mitkä ovat parhaat värit kotisi huoneessa.

Puu-a-häät-jalanjälki-kehystetty-kuva-deco-wall-malli

Vaikka puu itse on yleensä maalattu sävyt musta, jalanjäljet ​​puolestaan ​​voidaan suorittaa yhdessä varjossa tai kolme tai neljä eri väriä.

puiden ontelo-kirja häät valkoinen kehys

Yllä häät sormenjälki puu esimerkiksi kolme väriä: musta, pinkki ja violetti. Musta väri käytetään piirustus puu ja luetteloon nimet morsiamen ja sulhasen ja päivämäärä juhla. Vieraat jättivät sormenjäljet ​​maalilla pastellivärit. He edes ajatellut tehdä muutamia näppäimiä on jalka puun, ikään kuin jonkin verran lehtien oli pudonnut hänen kruunu.

maalaishäät-tarvikkeet deco ulkoa

Värit ovat ainoastaan ​​vaihtoehto personointi mm. Katsokaamme nyt toinen alkuperäinen vaihtoehto: käytä alkuperäistä mediaa sen juhlava puu!

Joka alkuperäinen median käyttöä räätälöidä lisävarusteen sormenjäljet?

Häät puut tehdään yleensä paperille. Runko ja oksat ovat usein piirretään suoraan valkoinen pinta asiakkaita pyydetään koristella erilaisia ​​maalauksia.

Puu-a-häät-jalanjälki-talonpoika-Rose-miten-to-puiden ohjeita

Vaikka kirja on klassinen ja kevyt keskipitkän käyttää, se on kaukana ainoa median käytettävissä häät sormenjälki puu. Itse asiassa, se on täysin mahdollista luoda sellainen osapuoli lisävarusteen kankaalle tai puisia tukea.

malli-puu-book-jalanjälki-häät-ulkopuolella

Kankaalle on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat paljastaa heidän puu seinällä kotiinsa. Enemmän tyylikäs ja elegantti kuin yhden arkin, kangas nyt tulostaa kuvia. Joten voit tilata tulosteita puusta kankaalle tulostaa etukäteen ja pyytää ystäviäsi jättää sormenjälkiä.

Puu-a-häät-jalanjälki-maalaus-canvas-malli

Jos sinulla on ystävä, joka on hyvä maalaus, pyydä heitä luomaan puun kankaalle käsintehty! Se olisi alkuperäinen lahja oman puolueen ja ainutlaatuinen kattaukseen kodin.

Puu-a-häät-jalanjälki-puun runko koristelu Photo

Ja se on idea, joka ilahduttaa niitä, jotka rakastavat luonnollinen koristelu: käyttäen laudoista tukena puuhun häät jalanjälkiä! Jos päätät lyödä vetoa tämän vaihtoehdon, valitse vaaleat värit kuten valkoinen ja keltainen. Ne näyttää paremmalta, varsinkin hallituksissa tummia sävyjä.

Puu-a-jalanjälki-häät-astianpesukone-seinä-koristelu-käsintehty

Kolmas mielenkiintoinen vaihtoehto kannalta tuki: seinäsomisteiden lautaselle. Pieni ja romanttinen, posliinilaatta erinomainen täydennys romanttinen häiden teema tai maa. Kun päivän juhla, siitä tulee koriste aksentti ripustaa keittiön seinälle tai ruokasali!

Miksi puu häät tulosteita?

Tähän mennessä olemme vain puhuneet avioliitosta jalanjälki taulukoita muotoinen puu. Ja vaikka tämä muoto on klassinen ja erittäin suosittu, se voidaan korvata useita muita kuvia. Tämä on kolmas ajatus räätälöinnin tällainen taulukko.

Puu-a-jalanjälki-häät-kelta-musta kehys

Miksi kuva puun sen vieraskirja painatuksia? Koska puu on symboli pitkäikäisyys ja kestävyys haasteisiin aloitimme elämää. Se on myös tapa edustaa perheen kasvaa kruunu puu. Loppujen lopuksi se ei ole sattumaa, että puhuu sukupuu!

idee deco-zen-jalanjälki-häät pöydän

Mitä ratkaisuja, jotka eivät halua ottaa kaikki nämä klassiset metaforat? No, varma, ne ovat lukuisat. Tarkastellaan seuraavassa jaksossa.

Mikä vaihtoehto puumainen piirustus?

Kuten olemme sanoneet, puu symboloi rakkautta ja perheen. Se valittaa pariskunnille, jotka rakastavat perinteistä ja klassista ja tyylikäs sisustus. Jotka ovat vietteli ajatus allekirjoitusten sormenjälkiä, mutta eivät ole valmiita valita puu, tässä on joitakin sovintoratkaisuja:

Puu-a-jalanjälki häät-kuva-valokuva-frame-auto

Kuva auton ilmapalloilla innoittamana perinne, että morsian ja sulhanen jätä juhlia auton erityisesti koristeltu. Run poika, ilmapalloja korvaa kruunu puun ja anna perheen jättämään jälkensä.

Puu-a-jalanjälki-häät-auto-malli-naimisissa-pallo

Tietenkin jokainen pari on vapaasti valita mallin auton, värit ja koriste aksentti. Valokuva vuosikerta versio ja malli tyyppi animaatiosarja ja hauskoja värejä, todellisen kuvan auton, näet!

Puu-a-häät-jalanjälki Peacock-vihreä-sininen kehys

Kuva Peacock tarjoaa myös niille, jotka haluavat vaihtoehdon perinteisen avioliiton jalanjälki puita. Kauneus riikinkukko ja hänen höyhenpeite on yksi selitys suosio lintu piirustuksia.

Puu-a-jalanjälki-häät-idea-DIY-deco-original-naimisissa

Lisäksi riikinkukko pidetään laajalti kuninkaallinen eläin. Aiemmin tämä lintu oli jopa pidetty symbolina jumalatar Juno, vaimo Jupiter, joka ilmentää esimerkillinen vaimo.

Joitakin ajatuksia siitä, räätälöinti naimisissa

Näiden lisäksi vaihtoehtoja, on olemassa lukuisia kulta Kirjapohjassa jalanjälkiä avioliittoon jotka keskittyvät pari valokeilaan. Joitakin esimerkkejä:

idee deco-wall-häät-puiden onkaloiden

Morsian on keskellä koko päivän juhla rakkauden pari. Siksi esitys voi myös innostaa alkuperäisen häät sormenjälki puu. Tällöin hänen pukunsa muuttuu tyhjä tila, jossa vieraat kiinnittää niihin allekirjoituksia.

Puu-a-häät-jalanjälki-esimerkki pöydän deco seinään

Muussa tapauksessa valitse kuva, joka edustaa kaksi naimisissa. Edellä esimerkkinä tällainen puu piirros pari suutelee alle haara. Hänen tyhjiä levyt ovat valmiina vastaanottamaan vieraita sormenjälkiä.

Puu-a-häät-jalanjälki-a-print-valokuva-Deco-seinä

Tässä toinen kiva idea, joka jatkaa teemaa pari. Se korvaa Samoin oksat lyhdyt yläpuolella päämiehet naimisissa.

alkuperäinen häät jalanjäljet ​​puita innoittamana parit jaettua intohimoja

Monet nykyaikaiset parit yhteisiä intohimoja. Laji, harrastus, rakkaus eläimiin ... innostaa sinua vieraskirja muotoinen sormenjälki!

Puu-a-häät-jalanjälki-malli-pyörä-frame-idee

Kuvassa yllä, esimerkki tästä vaihtoehto pyörällä kirjava ilmapalloja. Kiva idea erityinen päivä pari, joka rakastaa luontoretkiä!

Puu-a-jalanjälki-häät-idea-koriste-alkuperäinen Leikkeet

Intohimosi on ruoanlaitto ja kulinaarisia kokeiluja? Lähettää sen vieraskirjan sormenjäljen muotoinen lasipurkkiin!

Puu-a-jalanjälki-häät koristelu-wall-alkuperäinen pöydän

Rakkauskirjeitä ja klassisia teoksia, olet samaa mieltä siitä parhaan romaanin maailmassa? Tee se niin teeman Hääpöydän jalanjälki!

Puu-a-jalanjälki-häät koristelu-romanttinen-piirustus

Kuten luovan parit, he luultavasti päättävät tehdä omat puu häät jalanjälki. Tällöin he voivat valita kaikki yksityiskohdat heidän osapuolen lisävarusteita, aloittaen sen teema ja sävyjä käyttää.

Miten puu häät jalanjälki?

deco-akseli-jalanjälki-kutsuja Framework paneeli

Mutta älä huoli, ei tarvitse olla suuri taiteilija tehdä häihinsä sormenjälki puu. Seuraavassa jaksossa tarjoaa yksinkertaisia ​​tapoja tehdä tällainen lisälaite oman puolueen.

Making avioliitto jalanjälki pöytä, mitkä ovat vaihtoehdot?

Ja tälle levylle on mahdollisimman täydellinen, suosittelemme myös, miten kerätä sormenjälkiä vieraille.

Puu-a-häät-jalanjälki-draw-se-itse-idee-canvas-paperille

Making avioliitto jalanjälki puolestaan ​​on suhteellisen helppo tehtävä. Jos haluat tehdä, yrittää hahmotella runko ja oksat kynällä. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, valitse toisen kerran mustalla mustekynällä. Anna kuivua ennen paljastaen puun päivä seremoniaan.

puiden häät-piirustus-personoi

Tällainen avioliitto deco DIY taulukossa on halpa ja luovan ratkaisun. Talonmies valmistuksen voisi lisätä kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia kohteita ...

Puu-a-häät-jalanjälki-yksivärinen-kehystetty koriste

Et ole kovin lahjakas piirtämiseen tai sinulla ei ole paljon aikaa, ennen kuin oman puolueen? Joten vetoa toinen vaihtoehto: sormenjälki puu ladata ja tulostaa. Käy yksi monista sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​malleja säästää tietokoneellaan. Valitse mieleisesi ja lataa tiedoston. Sitten aika, tulostaa sen paperille tai valokuvan kankaalle.

Puu-a-häät-jalanjälki-a-tee-se-itse-malli

Tässä on esimerkki puu neitsyt jalanjälki. Voit käyttää näitä malleja sellaisenaan tai muokata niitä edelleen. Voit tehdä tämän, lisää nimet morsiamen ja päivämäärä juhla käsin tai vastaavan ohjelmiston.

jalanjälki-häät-keltainen väri-idee

Tämä näyttää itsestään selvältä, mutta on sanomattakin selvää, mutta: tyhjä sormenjälki puu, onko kotitekoinen tai tulostettu on vedettävä ilman lehtiä. Nämä lisätään myöhemmin ja muodoltaan vaikutelmia ystävien ja perheen sormien.

Puu-a-häät-jalanjälki-nimistä-kutsuja-malli-DIY

Mitä nimet vieraita, hyväksyä ratkaisu mielestäsi mukavin. Antaa heidän kirjoittaa nimensä tai tehdä sen itse etukäteen!

Voit myös tehdä puu puinen jalusta!

Aiemmin puhuimme eri medioiden voimme hyväksyä hänen maalaus vaikutelman. Nyt täällä on hieman selitystä siitä, miten luoda puun laudoista.

akseli-a-jalanjälki-häät-board-Puukoristelu-luonnollinen

Ensinnäkin kiinnitä valitsemasi kuvan puinen tukeen suosimalla vaaleat värit. Sitten lisätään muutama koristeellisia yksityiskohtia (kuten linnut kuvaa yllä). Muista huomata nimet morsiamen ja sulhasen ja päivämäärä juhla taulukon alaosassa. Anna kuivua ennen kysymällä ystäviä allekirjoittamaan sormillaan!

Kun laittaa hänen kuvansa neitsyt jalanjälki ja miten kutsua sukulaisia ​​täyttää sen?

Näiden ehdotuksia siitä, miten kirjasi näkyvät tulostaa häät, puhutaanpa miten esittää loman aikana.

puiden häät-sormenjälki-nimistä-ohjeita

Ei ole olemassa sääntöä rakenne koskien tilaa omistettu taulukon jalanjälkiä. Ohjaavat käytäntöä ja organisaatio ostamassa.

Puu-a-jalanjälki häät-vieraat-a-malli-build-idee

Aseta häät sormenjälki puu sisäänkäynnin läheisyydessä seremoniaan huoneeseen. Sitten pyytää kaikkia allekirjoittamaan sen ennen nukkumaan illallista. Tai valitse nurkkaan hallissa ja tulla alueelle käytössä pöytään jalanjäljet ​​pienellä huomaamaton merkki.

Puu-a-häät-jalanjälki puitteet pound-kulta-kutsuja-print

Muista, että kaikki vieraat eivät tunne menettelyä! Seniorit luultavasti tarvitsevat hieman selitystä. Jos mahdollista, pyytää ystävä pysyä lähellä puun auttamaan niitä, jotka näyttävät hieman kadonnut.

Puu-a-häät-jalanjälki punnan kulta-maalauksia-ohjeita

Ennen päivän bileistä, valitse värit haluat nähdä päälaen puustasi häät jalanjälki. Saada muste painettu valitun sävyjä.

Puu-a-jalanjälki häät-vieraat-book-kulta-on-kuinka

Varmistaa mukavasti vieraita, suunnitella taulukko, johon voit laittaa kaikki tarvittavat välineet. Puu miehittää keskustassa tämän hätävara työpöydällä.

Puu-a-häät-jalanjälki-a-print-download-esimerkki

Hänen ympärillään, pitää musteet, kynät, voimme helposti pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla muste tahrat sormiaan. Myös muista jättää pienen merkin ohjeita. Tämä mahdollistaa oman rakkaansa allekirjoittaa avioliitto jalanjälki puu vaikka vastuuhenkilö ohjata hetkellisesti poissa.

Puu-a-häät-jalanjälki-nimistä-kutsuja kiloa kultaa Leikkeet

Lopuksi, jos muisti on vieläkin kauniimpi, älä epäröi kysyä vieraita kirjoittamaan nimensä yläpuolelle jalanjäljet. Näin voit pitää hauskaa tunnistamaan jalanjäljen kunkin oman rakkaansa!

Puu-a-häät-jalanjälki-a-download-opetusohjelma-idee

Sormenjälki puu, ei vain häitä!

Ja jos ajatus tällainen taulukko houkutteli teitä, te ehkä myös ehdotuksia alla olevia kuvia. Inspiroitua-laajennuksen avulla luodaan vastaavia puita, kun syntymäpäivä, kaste, vauva suihku tai pikkujoulut!

Puu-a-häät-jalanjälki-malli-cupcake kakku

Puu-a-häät-jalanjälki talvi koriste-joulu-teeman

Puu-a-jalanjälki häät-ring-kelta-kirja kutsuja










About the author

admin