Deco jul

Joulukuusen koristelu idea: ideoita ja vinkkejä tyylikäs sisustus

Joulukuusen koristelu idea vuonna 2015

Se on maaginen jolloin jouluna, kävely kadulla, se ei osu majesteetillisesti koristeltu koteja loma seppeleitä ja koristeet. Koristella joulukuusi on perinne kunnia monet perheet.


Ennen kuin me koristeltu puu koristeet ja leluja tehdä kotona kuten köynnöksiä popcorn ja kävyt, mutta koristelu puun nyt myös koriste matkamuistoja ja moderni värivalot. Tarvitsetko Joulukuusi koristelu idea tänä vuonna? Tässä muutamia ideoita ja vinkkejä miten kääntää joulukuusi aidoksi joulun fantasia.

Deco ajatus joulukuusi violetilla sävyjä

Joulukoristeita ajatus Moderni design puu

On erittäin tärkeää valita koriste teeman ja värejä ennen sisustaa puuhun. Joten voit luoda puun innoittamana lunta tai miksei rannalla, jos haluat aidosti alkuperäisen koristelu ja muiden kuin perinteisten. Valitse enintään neljä tai viisi väriä sisustukseen puun kuten punainen, vihreä, valkoinen tai sininen.

Perinteinen joulukuusi koristelu

Joulukuusen koristelu idea mielenkiintoisia

ensimmäinen Joulukuusi koristelu idea on koristelu valot. Tyypillisiä valo jouset ovat metallisäkeitä vihreä ja valkoinen, mutta voit valita valot seuraamaan väriä puun luoda näkymätön vaikutus. Valaista sisäilman puu antaa sille entistä dynaamisempi. Voit tehdä tämän ensin alakasvillisuus ja työskentelevät ylöspäin, käärimistä jouluvalot ympärille kunkin suuren haaran rungon kärkeen.

keinotekoinen joulukuusi hopeaa

Deco ajatus nykyaikainen joulukuusi

Perinteiset seppeleitä hehkulamppujen löytyy eri kokoja ja värejä. Ja älä unohda myös valita LED string valot, jotka eivät tuota niin paljon lämpöä, että perinteiset köynnöksiä, mutta ovat hieman kalliimpia. muotoiset kuvut lamput ovat toinen vaihtoehto koristeluun joulukuusi. Ne ovat kuin pallot puussa ja luoda hyvin kaunis vaikutus. Uskalla kokeilla erilaisia ​​koriste-valot teidän puu entistä maaginen sisustus.

Alkuperäinen Deco Joulukuusi

Ajatus deco violetti sininen joulukuusi

Nyt perinteisen seppeleitä. Ei todellakaan ole mitään sääntöjä miten paikka köynnöksiä puussa, mutta välttää vaikutus "makkara" voit aloittaa uransa huipulla ja hitaasti lisätä määrää seppele alas. Myös välttää ylikuormituksen hopealanka puu, sinun pitäisi yrittää käyttää useita erilaisia ​​seppeleitä.

Deco idea - joulukuusi

Joulukuusi koristelu idea

Jälkeen köynnökset, sinun täytyy ajatella koristeet ja koriste leluja. "Näytä" ja korostaa suosikki leluja, aseta ne ensin oksilla, ennen kuin asetat seppeleitä. Jätä väliin koristeet ja Kookkaammat leluja puussa. Laitetaan vähän leluja lähellä puunrunko antaa syvyyttä ja tekee vierailustasi vieläkin mielenkiintoisempaa koristeluun. Täyttää tilaa ympäriinsä pk koristeet. Erityiset koriste lähteä viimeiseksi. Täällä on paljon mielenkiintoisia ideoita koristeluun joulukuusi kuvia. Tarkastella niitä ja valita ne, jotka inspiroivat sinua eniten:

Nykyaikainen sisustus joulukuusi

Deco Moderni joulukuusi ajatus

Joulukuusi koristeltu jouluvalot

Joulukuusi Deco tyylikäs

Koriste joulukuusi rikas ja valoisa

Deco ajatus joulukuusi sininen kulta

Joulukoristeita Vintage Style

Joulukuusen koristelu idea vuosikerta

Joulukuusen koristelu idea 2105

keinotekoinen joulukuusi koristelu

Valkoinen joulukuusi koristelu

Alkuperäinen koriste joulukuusi

deco perinteinen joulukuusi

Joulukuusi koristelu idea

Deco ajatus joulukuusi vaaleanpunainen

Joulukuusen koristelu idea takka

Ajatus deco joulukuusi koristelu

Ajatus deco suunnittelu joulukuusi

Deco ajatus joulukuusi paperi seppeleitä

Deco idea mielenkiintoisia alkuperäinen joulukuusi

Deco ajatus alkuperäinen joulukuusi

Joulukuusen koristelu idea pieni

Joulukuusen koristelu idea oleskelutila

Deco perinteinen joulukuusi ajatus

Joulukuusen koristelu idea vuosikerta

Joulukuusen koristelu idea vuosikerta Deco

Joulukuusi Deco Lounge

valkoinen keinotekoinen joulukuusi

keinotekoinen paperi joulukuusi

Joulukuusi Deco mielenkiintoinen

Joulukuusi Deco Etoile

Joulukuusi hopea violetti


About the author

admin