Kävyt niiden koristelu tilassa – anews24.info

Kävyt niiden koristelu tilassa

pinecones ajatus DIY deco syksy joulu orava

Jotkut tietävät sen "kartio", mutta puhekielessä se tunnetaan nimellä "männynkäpy". Symboli syksyn, talven ja joulun, hän tulee kotiimme ensimmäisestä päivästä syksyllä.


pinecones tehdä mukava sisustus joka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Garland, ornamentti joulukuusi koristaa keskelle pöydän, levyjä tai sellaisia ​​merkkejä, kruunut, pendouilles ym on luonnollinen kohde on helppo käsitellä, joka todennäköisesti useita muutoksia. Lisäksi se ei maksa sinulle mitään! Kutsumme sinut löytää meidän valinta yli 50 ideoita miten yhdistää männynkäpy kodin sisustus. Aloitetaan vastaamalla kysymykseen: mitä omena todella mänty?

Mänty tötteröt voidaan muuntaa merkkejä: hämähäkin

pinecones sisustus ajatus hämähäkki merkki

Oletko koskaan ajatellut, miksi näemme vihreää kävyt, ruskea, suuri tai pieni? Tämä johtuu siitä, että naisten kartioita kaikilla on yksi vuoden välein. Ne ovat eri-ikäisiä. Pienemmät ovat loogisesti nuorempia. Keskikokoisista ja hieman suurempi kutsutaan "kartiot toinen vuosi." Lopuksi, suurempi tähkät ovat alhaisimmat oksalla, se on vanhin (3. vuoden keilat). Todellakin, lisääntyminen mänty on varsin monimutkainen. Naaras kartiot läpi kolme vaihetta kypsymisen span kaksi vuotta. Puolestaan ​​miespuolinen tähkät ovat pienempiä ja lyhytaikaisia. Niitä esiintyy joka vuosi ja elää vain muutaman viikon.

Apple naisen ja miehen pin

miesten ja naisten-omena-of-mänty-kartio

Mänty kartio ei hedelmän kasvitieteellisessä merkityksessä. Hedelmä on seurausta muutosta naisten osa kukka, nimeltään carpel. Mänty ei muodosta kukkia, mutta miehen ja naisen käpyjä. Urokset, pienempi, tuottavat vain siitepölyä naaraat muodostuvat mittakaavoissa. Pinnallaan, jokaisessa asteikko on kaksi isoa alasti ovules. Naaraat ja urokset kasvaa eri haaroissa. Oksien asuttavat miehet naaraat sijaitsevat ylemmässä oksat. Tämä on kanta hedelmöitykseen. Usein tämä hedelmöitys tehdään yleensä toisen puun siitepölyä koska tuskin nousee naisen käpyjä. Ne pysyvät puussa vähintään kolme vuotta. Joten kävyt että meillä on tapana poimia ovat naaraita. Kun puhutaan "männynkäpy" tarkoittaa naaraskartio. Se on isompi, vahva ja kestävä.

Kruunu koristeltu pinecones

pinecones kuulu deco ajatus

Mänty kartioita käytetään erilaisissa ja kekseliäitä tapoja: koristella, jotkut lajit käytetään kosteusilmaisin tai sytyttää tulipalon (kun ne ovat kuivia ja auki).

Kävyt maalattu pinkki, sininen ja vihreä

värillinen kävyt pinkki sininen vihreä langan ajatus

Tämän jälkeen pieni kiertotie kasvitieteellinen Kerroimme löydä galleria löytää inspiraatiota. Mänty kartio on luonnollinen sisustuselementti, joka tuo ripauksen lämpöä kotiisi. Se mahdollistaa myös voit viettää hauskan ja luovan aikaa simple koristelu enfants.Une vaatii vain vähän aikaa ja paljon luovuutta. Jotta se yksinkertainen, voit tehdä melko suspensioita nauhoilla tai jouset. Miellyttää lapsia, miksi ei tehdä joitakin hauskoja hahmoja kuten alla olevassa esimerkissä? Pidä hauskaa ja kutsua luonto kotiin! Nauti!

Mänty kartio on helppo käsitellä ja alttiita useita muunnoksia

pinecones alkuperäinen sisustus DIY merkkiTree asuu pingviini, hirven, pöllö ja orava: hauska perhe!pinecone merkki eläinten pöllö peura orava

Koristelu napeilla eri värejä pinecones sisäinen ajatus syksyllä joulukoristeita

Sisustus pieni kankaan

pinecones idea kangas koriste

Kävyt roikkuvat nauhoin ajatus olla hauska Mum koriste männynkäpy keskeytettiin suunnittelu koristenauhaa

hauskat hahmot vaikea tunnistaamännynkäpy koriste hahmo ajatus ripustuslaitteeseen

Ajatus Mami Talkskävyt koristelu ideoita

Syksy sisustus käpyjä ja päärynätSyksyllä koristelu pinecone päärynä joulukuusi

Idea koristelu levy talvella hengessäpinecone levy sisustus ajatus joulun

koristelu idea ystäville minimalistinen muotoiluyksittäinen lasku männynkäpy valkoinen kynttilä koriste

Lahja idea koristelumännynkäpy lahja valkoinen rihmanauhaa koriste

Ovi on kaunis koristeluKoriste ulko-oven pomem autumn garland kruunu pin

Alkuperäinen idea jousitus

männynkäpy koriste ajatus lasku jousitusVäritys pinecone ajatus sisempi omaperäisen sisustuksenkoriste seppele apple syksy alkuperäinen mäntymännynkäpy hopea ajatus ripustuslaitteeseen sisustus-

Yksinkertainen DIY seppele ananasta merkkijono Garland koristeosista pieni käpy alkuperäistä ajatusta Garland suoritusmuodossa omena deco pin fall Deco pöytä pinecone ruokapöydän tuoli verhot Koristenauhaa mänty omenapuun joulu pinecone garland golden koriste DIY idea Koriste männynkäpy kukkia jousitus moderni sisustus Deco taulukko autumn ball kynttilä pyörä kori omena alkuperäinen sisustus DIY pin Alkuperäinen koriste syksy käpy pieni puu ajatus deco apple kirkas koriste mäntyä Koristeellinen männynkäpy DIY idea männynkäpy koriste idea minimalistinen muotoilu ananasta alkuperäinen koristekynttilä deco lasku mänty kartio paperi nauha ajatus jousitus ananasta kirkas koriste fall valkoinen punainen nauha suspensio omenat mänty kartio kangas koriste suspensio ajatus Deco ajatus männynkäpy pieni tappi vaate omena mänty seppele helppo toteuttaa idean vyö männynkäpy rengas ajatus talvi syksy kuusen pinecone ajatus sisustus White Star kynttilä paperia Deco takka talvi joulu hirvi hahmo ajatus koristelu ideoita Apple kynttilöitä mänty Garland männynkäpy joulukoristeita savupiippu Outdoor Decor syksyn taulukon kynttilät pinecones pinecone deco hiiri luova DIY idea mänty kartio nauha runko alkuperäinen seinä jousitus


Like this post? Please share to your friends: